Laina laskujen maksamiseen ei ole ongelma

Onko sinulla pahasti päälle painavia erääntyviä laskuja ja tilillä ei ole tarpeeks katetta?

Tiesitkö, että pienellä lainalla hoidat helposti puhelinlaskujen ja vuokran maksun jopa ilman kuluja?

Jos sinulla on säännölliset tulot, eläke tai nautit jostain muista säännöllisistä eduista, paikkaat pienellä lainalla laskujen maksun helposti olettaen, että laskut eivät ole aivan mahdottoman kokoiset.

 

Lainaa laskujen maksuun – Normaali tilanne monelle arjessa

Mikään näistä lainatuotteista ei tällä hetkellä ole tarjolla.

Suurin tarjolla oleva suora laina on tällä hetkellä 1000 euroa, jota on tarjolla Suomilimiitin toimesta, johon on mahdollista saada korotonta maksuaikaa (korko 0 % & kulut 0 €) aina seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti.

Suomilimiitti lainaa laskujen maksamista varten uusille asiakkaita ilman kustannuksia.Suomilimiitti on joustoluotto, johon saat 2000 euron luottorajan.

Avausmaksua ei ole, joten kuluja ei tule sitäkään kautta ensimmäiseen nostoon, jolla voit maksaa koroitta roikkuvat laskuvelat pois, kunhan summa ei ylitä tuhatta euroa.

Saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia viikon jokaisena päivänä tilille hyvin nopeasti. Ensinostotapahtuma voidaan suorittaa jo 15 minuutin kuluessa ja lainapäätöksen saat tietää aina heti.

Kun olet maksanut laskut – sekä edelliset, että Suomilimiitin lyhennyksen – voit sulkea tililuoton ilmaiseksi, eikä mitään kuluja tule tähän päälle.

 

Järjestelylainalla laitat talouden ojennukseen ja laskut maksuun:

Rahapalvelu

Rahapalvelusta saat pikalainaa laskujen maksuun ja myös sen ensimmäisen nosto annetaan ilman nostoprovisiota. Tästä uudesta palvelusta saat nopeaa lainaa 100 – 4000 euroa 1 – 36 kuukauden maksuajalla.

Lainassa on 19 vuoden ikäraja ja sitä myönnetään kaikille, jotka ovat säilyttäneet luottotietonsa sekä säännöllisiä tuloja saavalla henkilölle. Hae edullinen – tai jopa ilmainen – pikavippi ja maksa laskut pois heti.

 

Laina.fi

Laina.fi:llä saat valita kahden eri lainatyypin väliltä. Tarjolla on joustavaa käyttöluottoa, jota saa nostettua 50 – 5000 euron väliltä tai vaihtoehtoisesti kulutusluottoa, jota markkinoidaan nimellä ”kertalaina”. Kertalaina on 600 – 5000 euroa ja se maksetaan yhdessä erässä tilille.

Maksat käyttöluotolla tai kertalainalla kätevästi vuokrarästin ja mitkä hyvänsä laskut kohtuullisella korolla. Huomioi, että korko määrittyy laina-ajan mukaan ja mitä nopeammin maksat koko lainan, sen vähemmän se syö lompakkoa euromääräisesti.

Saat palvelusta joka päivä luottoa heti saman päivän sisällä – ei vakuuksia tai takaajia. Ikäraja on 20 vuotta, tarvitset säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

 

Risicum

Risicumin valikoimasta löytyvät ilmainen ensilaina 300 euroon asti uusille asiakkaita, joka sopii hyvin pikkulaskujen kuittamiseen. Lisäksi palvelusta saat kulutusluottoa 500 – 1000 euroa ja joustolainaa 100 – 5000 euroa.

Kaikki lainat sopivat oikeastaan kaikkiin arjen käyttötarpeisiin ja jokaiselle löytyy varmasti oma lainatuote. Palvelu ei jahkaile päätöksen tai maksusuorituksen kanssa, vaan rahat voi näkyä tuntien kuluttua tilillä!

Laina.fi:n mukaisesti myös Risicumin ikäraja on 20 vuotta, tarvitset aina säännölliset tulot palkkana tai eläkkeenä ja puhtaat luottotiedot.

Jos olet kovasti velkaantunut ja olet tiukassa paikassa, voit lukea laskujen ja muiden velkojen järjestelystä täältä.

 

Apua laskujen maksuun löytyy monen väylän kautta:

On aivan normaalia, että taloudessa ei kaikki mene aina ihan putkeen ja rahavaikeudet yllättävät. Tämä osuu lähes jokaista päin jossain elämän vaiheessa ja siitä on vain marssittava läpi kunnialla.

Jos rahat ovat tiukilla tai jyrkemmin sanottuna, olet täysin takataskut auki, kannattaa ihan ensimmäisenä miettiä, olisiko perhe- tai tuttavapiirissä ketään henkilöä, jolta voisit saada pientä lyhytaikaista helpotusta taloudelliseen ahdinkoon.

Mikäli näin ei ole tai et muuten vain kehtaa pyytää apua sieltä suunnasta tai sitä ei yksinkertaisesti ole saatavissa, saattaa tulla aiheelliseksi turvautua lyhytaikaiseen pikalainaan tai laskun/laskujen yhteismäärästä riippuen kulutusluottoon.

Huom! Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, et voi saada helpotusta laskupinon keventämiseen meidän kautta, vaan joudut etsimään muun väylän.

Se ei myöskään valitettavasti onnistu verkossa toimivien lainapalveluiden kautta, joten verkkosivun vaihtaminen auta tässä tapauksessa.