Järjestelylaina pankista » Velkojen järjestely netissä 2023

Oletko hankkiutunut epämukavaan tilanteeseen yliarvioimalla oman maksukykysi ottamalla liikaa lainoja?

Onko velkojen määrä kasvanut turhan suureksi ja käyt joka päiväistä kamppailua niiden kanssa?

Haluaisitko järjestellä velat nyt kuntoon pienentäen kuukausittain maksettavan lyhennyserän määrää?

Velkojen järjestelylaina ei oikeastaan ole missään määrin haastavaa tai edes työlästä saada, jos et ole menettänyt luottotietojasi.

Vieläkin liian harva suomalainen tietää, että esimerkiksi yksinkertaisella ja maksuttomalla lainojen yhdistelyllä velat on helppo laittaa parempaan järjestykseen.

Tämä maksuton järjestelylaina on mahdollista kaikille luottokelpoisille ja säännöllisiä tuloja tienaaville (palkka tai eläke).

Jos koet, että järjestelylaina pankista voisi helpottaa sinun talouttasi, suosittelemme lukemaan artikkelia eteenpäin – se on varmasti aikanne arvoista.

 

Paras järjestelylaina: Mistä ja miten?

Jos haluat päästä vanhoista veloista eroon ja vaihtaa useammat pikavippi- ja luotonlyhennykset, osamaksulaskut sekä luottokorttivelat paljon toimivampaan, kiinteäkorkoiseen ja edullisempaan pankkilainaan, on tämä järjestelylaina helposti toteuttavissa.

Verkossa toimii lukuisia palveluita, jotka tarjoavat joko suoraan pankkilainaa / kulutusluottoa tai välittävät sitä ja lainan voi käyttää kaikkien vanhojen velkojen kuittaamiseen.

Tässä on listattuna palveluita, joiden kautta hoidat vanhat laskut pois päiväjärjestyksestä laakista yhden hakemuksen taktiikalla.

Bank Norwegian

bank norwegin velkojen järjestelyn apuna

Bank Norwegian on tunnetaan Suomessa digitaalisena edelläkävijäpankkina, vaikka sen uusi osaomistaja, Nordax Bank, taas on useimmalle ehkä vieraampi kuin edellinen Norwegian halpalentoyhtiö.

Tämä vakavarainen ja nyt jo hyvin suosittu pankki toimii digitaalisesti verkossa ja pankista pystyt hakemaan lainaa velkojen yhdistelyä tai järkkäämistä varten 1000 – 60.000 euron väliltä.

Lainalle voit saada reilun ja pitkän jopa 15 vuoden maksuajan ja pankkilainan saa ilman mitään vakuuksia tai takaajia.

Laina maksetaan takaisin osissa tai kerralla ja saat välittömän lainapäätöksen.

Vaatimukset: 23 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot, Suomen kansalainen tai vähintään 36 kuukautta Suomen väestörekisteriin kuulunut henkilö, säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset.

Korko: Aina henkilökohtainen ja 5,99 % – 19,99 % väliltä. Saat korko- ja lainaehdot heti ruudullesi, kun luottokartoitus on tehty.

Esimerkkilaina: 10000 euron kulutusluotto, 60 kuukaudeksi, 8,88 % nimelliskorolla kustantaa yhteensä 12815 euroa (212 euroa / kuukausi). Todellinen vuosikorko tässä esimerkissä on 10,82 %.

Rahalaitos

rahalaitos

Rahalaitos on välittäjäpalvelu, joka on vakuuttanut koko Suomen, että lainojen kilpailuttaminen ja järjestäminen kannattaa aina.

Rahalaitokselta pystyt saamaan helposti järjestelyluottoa valmiiksi kilpailutettuna jopa yli 20 lainanantajan kautta, jotka ovat pääasiassa pankkeja.

Lainaa on tarjolla 500 – 70.000 euroa 1 – 15 vuodeksi ja lainan maksun voit hoitaa sopivissa erissä joustavasti.

Korot ovat nyt myös laskeneet uusien yhteistyökumppaneiden tulon johdosta eli palvelusta saat entistäkin halvempaa luottoa.

Vaatimukset: 20 vuotta ikää, ei maksuhäiriömerkintöjä, säännölliset tulot (vähintään 7200 euroa / vuosi), Suomen kansalaisuus ja osoite Suomessa, nettipankkitunnukset, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Korko: Korko on aina välittäjän päätettävissä siihen vaikuttaa erityisesti hakijan ilmoittamat tiedot (tulot / talous). Korko alkaa 4,5 %:sta ja on yleensä 6-9 % välillä keskimäärin. Myös lainatulla summalla ja maksuajalla on vaikutus korkoon.

Esimerkkilaina: 10.000 euron laina, viideksi vuodeksi 10,4 % nimelliskorolla ja 10,91 % todellisella vuosikorolla maksaa kokonaisuudessaan 12.867 euroa. Lainan kuukausierä on tässä esimerkissä 214 euroa / kuukausi.

Zmarta

zmarta

Zmarta on varma ja uuden tyyppinen valinta, joka hoitaa velkojen järjestelyn netissä ilmaiseksi.

Palvelusta saat haettua lainaa heti 1000 – 60 000 euroa 1-15 vuoden lainaohjelmalla.

Korko on edullinen ja yhteisvastuullinen hakija sekä hyvät tulot vaikuttavat positiivisesti lainan kokonaiskustannuksiin.

Kaikki lainat saa haettua ilman vakuuksia, hakija ei tarvitse myöskään takaajaa.

Zmartalta saat yli kymmenen pankin tarjoukset sähköpostiin samana päivänä ja lainapäätöksen nopeasti!

Vaatimukset: 20 vuoden ikä, moitteeton maksuhistoria, säännölliset tulot, verkkopankkitunnukset, osoite Suomessa, matkapuhelin ja sähköposti.

Korko: Korko on riskiperusteinen ja yhteistyökumppanit päättävät sen luottokartoituksen avulla. Hyvän luottoluokituksen asiakkaat saavat parempia tarjouksia. Lainojen korko vaihtee 4,19 – 20 % väliltä, maksuaikaa on 1 – 15 vuotta. Korkoon vaikuttaa myös lainasumma.

Esimerkkilaina: 5 vuoden maksuajalla oleva 10000 euron luotto, kustantaa kuukaudessa 210 euroa. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko, joka huomioi kaikki kulut on 11,27 %. Kk-erään lisätään 5 euron tilinhoitomaksu ja lainassa on 49 euron avausmaksu. Muita kuluja ei ole. Kokonaiskustannukset ovat 12 950 euroa.

OmaLaina

Omalaina järjestää lainat

Omalaina.fi on yksi suosituimmista, ellei jopa suosituin järjestelylainojen ja kulutusluottojen lainanvälittäjäpalvelu.

Sen sujuvasta palvelusta saat yhden hakemuksen avulla jopa noin 30 eri lainatarjousta pankeilta ja luotontarjoajilta.

Lainaa voi hakea yhdistelyyn tai järjestelyyn alkaen 100 eurosta 60 000 euroon asti ilman takaajaa tai vakuuksia.

Korko lainoissa on kohtuullinen, alkaen 4,19%:sta ja lainoille on tarjolla joustava 1-20 vuoden laina-aika.

Omalainallla on ilo asioida ja palvelusta pystyt pyytämään omat ilmaiset tarjoukset hetkessä verkon välityksellä. Yksi 5 minuutin hakemus on jo tarpeeksi!

Vaatimukset: 18 vuoden ikä, puhdas maksuhistoria ilman luottotietohäiriöitä, säännölliset tulot, puhelinnumero, pankkitunnukset sekä sähköpostiosoite ja asuinosoite Suomessa.

Korko: Korko riippuu aina hakijasta ja sitä voi parantaa yhteisvastuullisella rinnakkaishakijalla. Se alkaa 4,19 prosentista ja voi olla korkeintaan 20 %.

Korkoon vaikuttavat hakijan taloustilanne, tulot sekä haettu luottosumma ja maksuaika.

Esimerkkilaina: 10 000 euron laina 5 vuodeksi kustantaa 215 € / kuukaudessa. Korkokulut ovat 2884 euroa eli maksat yhteensä 12 884 euroa lainasta kokonaisuudessan.

Nimelliskorko on 10 % ja todellinen vuosikorko 10,47 %. Tilinhoitomaksua tai avauskustannusta ei ole.

 

Palveluita, josta voit hakea järjestelylainaa netissä:

Kaikki seuraavista tarjoavat lainaa sekä järjestelyyn ja lainojen yhdistämiseen ilman vakuuksia.

Jokaisesta palvelusta lainaa irtoaa korkeintaan 60 000 euroon asti.

 

Järjestelylaina kannattaa: 30 000 suomalaista ponnistaa sen avulla pinnalle vuosittain

Tiesitkö, että useat kymmenet suomalaiset ovat onnistuneet kääntämään talouden kurssin parempaan suuntaan velkajärjestelyn avulla?

Vähän se ottaa ja niin paljon se antaa. Talousasiat voi mennä solmuun joskus kenellä tahansa ja se ei ole häpeän aihe.

Silloin kannattaa nostaa leuka ylös ja mitä nopeammin reagoit, sen varmemmin saat raha-asiat taas takaisin kuntoon.

 

Saako pankista järjestelylainaa?

Voit saada omasta pankista lainaa velkojen yhdistelyä ja järjestelyä varten, mikäli maksusuunnitelma on selkeä ja realistinen.

Esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank ja Ålandsbanken tarjoavat omille asiakkailleen joustoluottoa vanhojen velkarästien hoitoon.

Pankit edellyttävät kuitenkin säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja sekä mahdollisesti jopa nykyään vakuuksia lainan saamiseen.

Jos sinulla on mahdollisuus hakea laina yhteisvastuullisesti rinnakkaishakijan kanssa, niin mahdollisuudet saada velkajärjestely luottoa parenevat huomattavasti.

 

Järjestelylaina OP tai Nordea kokemuksia

Molemmista näistä meiltä löytyy omia kokemuksia sukulaisten suusta kuullen ja lisäksi keskustelun kautta poimittua.

Selvästi ongelmalliseksi molemmissa osoittautuu lainan saatavuus eli, jos olet jo paljon velkaa, on järjestelylaina erittäin vaikea saada.

Yleisesti pankin lainapäätös on kielteinen näissä tapauksissa, mutta ei aina.

Jos et ole vielä mennyt liian pitkälle eli ajautunut tilanteeseen, josta on vaikea ponnistaa nykyisillä tuloilla, voit saada pankistakin järjestelyn ilman vakuuksia.

Ja kuten jo mainittu, yhteishakijan kanssa (puoliso/avopuoliso) järjestät lainan paljon helpommin, jos molemmat ovat työsuhteessa.

Lue: Mistä laina yhteishakijan kanssa

 

Entä saako pankista lainaa pikavippien maksuun?

Tämäkään ei ole ongelma, jos tilanne ei ole äitynyt vielä niin pahaksi, että olet saanut itsellesi maksuhäiriömerkinnän.

Maksuhäiriömerkintää ei katsota pankeissa hyvällä ja sen saaneet eivät voi valitettavasti saada myönteistä lainapäätöstä.

Voit yhtä hyvin hakea pikavippien järjestelyyn lainaa yksityiseltä vertaislainana, kuten Fixuralta 20 000 euroon asti tai muilta vastaavilta lainapalveluilta.

Järjestely on hyvin tyypillinen, joten palvelut ovat tottuneet hoitamaan niitä.

 

Järjestelylaina kokemuksia

Lainojen ja velkojen järjestelyt ovat osoittautuneet kannattavaksi jo satojen tuhansien suomalaisten kohdalla.

Meillä on erittäin hyviä kokemuksia kahden tyyppisistä järjestelylainoista: sekä pankkilainoista, että verkosta haetuista kulutusluotoistakin.

Pankkilaina on ”työläämpi” paperitöiden pakollisuudesta ja vaikeammin haettavissa, mutta sen korko on usein hiukan maltillisempi.

Se on kuitenkin hyvin rajoitettu vaihtoehto, sillä usein pankit myöntävät lainoja vain omille asiakkailleen.

Verkosta haettu kulutusluotto taas on todella helppo saada ilman vakuuksia tai mitään henkilötakauksia.

Kilpailun kiristymisen johdosta myös korko on hyvin kohtuullinen, joten kokemukset verkkoluotoista lainajärjestelyissä on erinomaiset!

 

Lue aiheesta muualla:

Sosiaalisen luototuksen tarkoituksena on pyrkiä estämään ylivelkaantuminen ja taloudellinen syrjääntyminen.

Sosiaalisia luottoja myönnetään kuntien toimesta ja Suomessa jo yli 30 kuntaa tarjoaa sosiaalista luottoa.

Rahakorneri on puolueeton ja akkurantti lainavertailuun keskittynyt verkkosivu, joka välittää ja vertailee netissä toimivia lainapalveluita. Se on maksuton ja helppokäyttöinen verkkosivupohjainen palvelu.

Palvelu on erityisen hyvä, jos sinulla ei ole mahdollisuutta asioida pankissa ja/tai haluat hoitaa velkojen järjestelyn / hakea järjestylainan netistä.

Suomessa toimii myös kuntien toimesta tarjottava lakisääteinen talous- ja velkaneuvonta, joka on kaikile suomalaisille maksuton palvelu.

Sen avulla solmuun menneet raha-asiat saadaan usein ratkottua ilman sen suurempia ongelmia.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän järjestelylaina laskurin?

Jokainen pankki ja lainantarjoaja tarjoaa yleensä laskurin, josta pystyt laskemaan lainan kokonaiskulut sekä vertaamaan niitä nykyisiin velkoihin tehden desimaalin tarkat laskelmat näiden pohjilta.

Mistä saan lainaa ylivelkaantuneelle?

Tämä riippuu, kuinka pahasti olet ylivelkaantunut ja järjestelylainakaan ei välttämättä onnistu, jos olet mennyt liian pitkälle, etkä pystyisi suoriutumaan edes sen lyhennyksistä. Kannattaa kuitenkin koittaa omaa pankkia tai meidän suosittelemia vaihtoehtoja.

Voinko saada järjestelylainaa luottotiedottomalle?

Lähtökohtaisesti et ja siis hyvin suurella todennäköisyydellä tämä ei tulee pysymään, ellet pysty järjestämään pankille vakuuksia ja pystyä tarjoamaan vielä mahdollisesti yhteishakijaa lainaan.

Mistä yhdistelylaina, jos haluan monta lainaa yhteen?

Kaikki listatut lainapalvelut tarjoavat lainaa yhdistelylainatarpeisiin, eli voit rohkeasti laittaa hakemusta sisään ilmoittaen, kuinka paljon lainaa tarvitset maksaaksesi nykyiset pois uudella lainalla.