Lendo – Tiedä nämä asiat suositusta kilpailutuspalvelusta

Lendo on uudistunut! Haluaisitko antaa rahoitusalan ammattilaisten etsiä sinulle päivän halvimman lainatarjouksen 500 – 60.000€?

Lendo kokemuksia ja 12 asiaa, jotka kannattaa tietää palvelustaHaluaisitko vaihtaa kalliit lainasi yhteen halvempaan kulutusluottoon ja saada tätä kautta taloutesi parempaan järjestykseen? Tai haluaisitko antaa palvelun kilpailuttaa luottotarjouksen maksuttomasti ilman pakollisia sitoutumisia?

Lendo-palvelusta tämä kaikki onnistuu, jos vastasit edes yhteen kysymyksistä myönteisesti, suosittelemme tutustumaan yritykseen tarkemmin.


Lendo on luotettava lainapalvelu, josta saat lainaa heti tilille laidasta laitaan.

Riittää kun lähetät yhden hakemuksen ja tavoitat näin välittömästi jopa 22+ pankkia.
Lendo lähettää hakemuksen jälleen pankeille ja näin pankit kilpailevat Sinusta.

Saat halvimmat lainatarjoukset hetkessä näkyville. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta eikä tarjouksissa ole sitoutumisvaatimusta.


Lendolla on jo lähes 300 000 tyytyväistä käyttäjää!


Perustiedot Lendosta:
Lendo on tehokas lainan kilpailuttaja ja tekee sen kaiken lisäksi vielä ilmaiseksi kaikille, joka on sinun selkeä etu - ja meidän kaikkien

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Luotoissa ei vakuuksia, eikä myöskään takaajia!
 • Nettihakemus: Täytetty 5 minuutissa – Ei maksa sinulle mitään.
 • Kilpailuttaa monta pankkia maksuttomasti ja nopeasti
 • Sopii hyvin lainojen yhdistelyyn – voit aloittaa säästämisen jo tänään!
 • Fiksuin valinta – anna Lendon hoitaa sinulle edullisin laina
 • Asiakastyytyväisyysprosentti erittäin korkea
 • Voit pyytää lainatarjouksia ilman sitoutumisia
 • Lähetä yksi hakemus – saat kohta jopa yli 20 lainatarjousta pankeilta
 • Suurin osa löytää sopivan kulutusluoton tai lainan juuri Lendolta

Hae Lendo-Lainaa tästä >>

 

Kenelle Lendo tarjoaa lainaa?

Lendolle olet tervetullut asiakkaaksi, jos olet vähintään 20 vuotta vanha ja olet hoitanu raha-asiasi esimerkillisesti. Luottotiedottomana et pääse kovinkaan pitkälle lainahakemuksessa ja se tullaan joka tapauksessa loppuviimein aina hylkäämään.

Lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen, omistaa pankkitunnukset sekä tarvitset Suomessa olevan osoitteen sekä puhelinnumeron, jonka täytyy olla julkinen.

Lainapalvelu edellyttää sinun maksukykysi olevan realistinen ja kuukausilyhennysten suorittaminen ei pitäisi aiheuttaa pieniäkään ongelmia.

Lainatarjoukset lähtetään aina sähköpostissa, joten tarvitset myös toimivan sähköpostiosoitteen. Kilpailutus pitää sisällään myös pankkilainat, joten saat todella kattavan tarjouspaketin, jos edellä mainitut kriteerit ovat kunnossa.

Jos et löytänyt omaa lainaasi Lendolta, vertaa lainat tästä, mutta jätä kuitenkin toki hakemus ensin.

Miten Lendo -lainan hakeminen tapahtuu?

Lainan hakeminen on maksimaalisen helppoa. Pääset täyttämään maksuttoman hakemuksen yhtiön kotisivuilta.

Sivulla on helppokäyttöinen lomake, jota ennen näkyvillä myös lainalaskuri. Voit valita laskuriin lainasumman 100 euron tarkkuudella 60.000 euroon asti ja lyhennysajan 1 – 15 vuoden väliltä.

Lendo lainalaskuri antaa teidän verrata lainoja ilmaiseksi ja näyttää arvion lainanlyhennyksestä

Voit myös ajoittaa eräpäiväsi aina tietyllä päivälle kuusta vaikka kätevästi palkkapäivän jälkeen (näkyy vasta hakemuksen jälkivaiheessa). Hakemiseen ei tarvita mitään muuta kuin lomakkeen täyttö ja verkkopankkitunnukset.

Pääset Lendon Lainahakemukseen klikkaamalla tästä.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Melko nopeasti! Tähän vaikuttaa kaksi eri tekijää.

Lainan määrällä on merkitystä ja esimerkiksi alkaen 500 – 2000 euron lainat saat tilillesi mahdollisesti jopa saman päivän aikana, jos taas mennään tästä suurempiin summiin voi lainan saaminen viedä parikin päivää, erityisesti jos summa on 20.000 – 60.000 € välillä.

Toinen tekijä on siis pankin valinta, osa käsittelee ja maksaa lainat ulos nopeammin kun taas toisilla siinä kestää kauemmin.

Lendo ei ole nopein mahdollinen paikka hakea lainaa, mutta se pyrkii aina olemaan kuitenkin kaikista halvin ja on onnistunut siinä hyvin.

Lendo ei voi myöskään itse vaikuttaa lainan maksun nopeuteen, sillä lainan toimittaa valitsemasi pankki/rahoittaja. Palvelu on kuitenkin nopeutunut viimeisen vuoden aikana merkittävästi.

Millaisia lainasummia Lendo tarjoaa?

Tarjolla on 500 – 60.000 euron kokoisia vakuudettomia lainoja ja palvelu on juuri nostanut maksilainasummaansa. Et myöskään tarvitse ketään takaamaan lainaa, joten sen saaminen on helpompaa kuin suoraan pankista lainaaminen.

Lainalaskurin avulla voit päättää lainasumman jopa 100 euron tarkkuudella.

Voit siis lainata tarkasti sen verran kuin tarvitset. Lainalaskuri laskee alustavasti aina koron sinulle valmiiksi, joten yllätyksiä ei tule.

Huomaathan, että näet lopullisen korkoprosentin omassa tarjouksessasi.

Millaisia kokemuksia meillä on Lendo -palvelusta?

Pääpuoliset kokemukset Lendosta ovat meillä hyvinkin positiiviset, niin lainapalvelusta kuin asiakaspalvelunkin puolelta.

Se sopii hyvin ihmisille, jotka haluavat helpon ja edullisen kulutusluoton.

Helppokäyttöisyydestä voi antaa suuren plusmerkinnän ja sen lisäksi tehokkuus on huipputasolla.

Lendolla ei mene kauaakaan, kun saat eteesi päivän parhaan lainatarjouksen.

Lendon asiakaspalvelun Live-Chat, josta saat vastaukset kysymyksiin heti.Luottofirma on toiminut pitkään Pohjoismaissa, mutta Suomen markkinoille se teki tulonsa vasta 2014 vuonna.

Vastaanotto on ollut positiivinen ja se on palvellut lyhyessä ajassa jo kymmeniä tuhansia suomalaisia.

Voimme suositella Lendon kuluttajaystävällistä, tehokasta ja matalakuluista lainanvälityspalvelua kaikille, jotka etsivät lainaa.

Myös asiakaspalvelusta on hyvät kokemukset, nopeiten pääset kiinni asiakaspalvelijaan Live-Chatin kautta!

Pyydä oma Lendo-lainatarjous jo tänään ja saat tietää viipymättä, millaisella kuluilla ja korolla sinä voisit saada lainaa.

Voinko saada tarvittaessa lyhennysvapaan kuukauden Lendo-lainaan?

Voit saada lyhennysvapaan kuukauden siinä tapauksessa, jos olet valinnut lainan sellaisen pankin kautta, jolla tämänlainen ominaisuus löytyy.

Jos haluat erikseen tämän ominaisuuden lainaasi, on siitä hyvä mainita samalla kun lähetät hakemuksen Lendolle.

Jos haluat saada lainaasi myös muita ”erikoisominaisuuksia” tai järjestelyitä, kannattaa näistäkin mainita hakemuksen yhteydessä.

Voit aikaistaa lainan maksua Lendolla

Jos haluat maksaa lainasi pois aikaisemmin, se käy oikein hyvin. Muista kuitenkin, että et tee sitä suoraan Lendolle, vaan sille rahoituslaitokselle, jonka tarjouksen valitsit.

Voit siis milloin tahansa maksaa kaiken kerrallaan pois kasvattamatta kuukausittaista lyhennyserääsi ja täten nopeuttaa maksamista. Lainoissa on myös lain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Vastuullinen lainantarjonta on yhtiön yksi perusmentaliteeteistä ja se antaa lainaajalle mahdollisuuden ennenaikaiseen luoton lyhentämiseen ilman tolkuttomia lisäkustannuksia.

Lendo yhdistää kaikki luottosi yhdeksi isommaksi lainaksi

Lendo-lainan palveluun kuuluu myös lainojen yhdistäminen.

Jos olet velkaa useampaan eri paikkaan ja maksat joka kuukausi pois useampia pikalainoja, on fiksua lähestyä Lendoa lainan yhdistämismielessä.

Tällä helpolla pienellä järjestelyllä teet elämästäsi edullisempaa ja helpompaa.

Se nyt vaan on niin tyhmää maksaa liikaa, tutustu lainantarjoajaan tarkemmin ja voimme sanoa, että tuskin tulet pettymään sen upean ja toimivan luottopalvelun loistaviin tarjouksiin.

Jos haluat vielä pientä lisävertailua rinnalle ja haluat tehdä vieläkin tarkemman tutkailun kulutusluotollesi, voit ottaa esimerkiksi Rahalaitoksen lainakilpailutuksen mukaan ja saat toisen mokoman lisätarjouksia, ja tietysti vielä ilmaiseksi.

Voit myös pyytää nykyiselle lainalle paremman tarjouksen

Haluaisitko koittaa, jos vaikka saisit nykyiselle pankkilainalle tai kulutusluotolle paremman koron?

Lendolla kilpailutat ilmaiseksi lainasi uudelleen ja voit helposti vaihtaa kalliimman luoton halvempaan, mikäli sellainen löytyy.

Toimi fiksusti ja pyydä muutamassa minuutissa maksutta uutta lainatarjous – tällä tavoin voit säästää muutaman minuutin vaivalla silmin nähtävän summan rahaa jo ihan kk-tasolla. Puhumattakaan kokonaissäästösummasta!

Yhteistyökumppaneita on runsaslukuisasti

Yhtiöllä on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kautta se vertaa, kilpailuttaa ja esittää lainaajalle kulutusluottotarjoukset.

Tämä on se nimenomainen syy, miksi sen kautta saat aina niin edullisen lainan kuin vain mahdollista.

Yhteistyökumppanit kasvavat Suomen kasvavan luototusjärjestelmän monipuolistuessa ja myös kivijalkapankit kiinnostuvat lainankilpailutuspalveluista yhä enemmän ja enemmän. Varsinkin nyt korkokaton jälkeen enemmistö alkaa olemaan kivijalkapankkeja, luo kuluttajalle turvaa.

 

Korko, mahdolliset kulut ja lainaesimerkki Lendolta:

Korkokattolaki on laskenut kaikkien lainojen korkoja – tai suurimman osan vähintään ja tämä koskee myös Lendoa. Tästä syystä kaikki sen lainat ovat vuosikoroltaan 4,5-20 %. Muista, että puhutaan vuosikorosta, todellinen vuosikorko on yleensä korkeampi, sillä lainoissa on melkein kaikissa joko avausmaksu ja/tai tilinhoitomaksu tai molemmat. Tämä on pankkikohtaista.


Esimerkki: 20.000 euron laina 6 v. laina-ajalla, 5,00 % nimelliskorolla + 49 euron avausmaksulla sekä 5 euron kk-laskutuslisällä muodostaa 5,36 %:n todellisen vuosikoron. Maksat lainasta yhteensä 23150 euroa (kulut siis 3150 euroa).

Hae Lendo-Lainatarjous tästä >>

 

Lendo – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat arkisin 08:00 – 17:00
 • Kotisivut: www.lendo.fi
 • Puhelinnumero: 09-6899-8000
 • Osoite: Keskuskatu 1B, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2648283-7, Lendo Oy*

*Lendo on osana arvokasta Schibsted -konsernia ja Suomeen rekisteröity lainanvälittäjä. Löydät osakeyhtiön taloustiedot mm. Finderista.

Anna arvosana Lendolle tai kerro omat kokemukset palvelusta:

Sana ja tyyli on vapaa, kunhan se on hyvän maun mukainen, eikä mainostava. Emme julkaise linkkejä, joissa on mainosmateriaalia tai spam/referral -materiaalia. Kaikki muu palaute ja erityisesti jokainen kokemus on tervetullut ja otamme sellaiset ilolla vastaan.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *