Etua.fi – Sen kautta löydät aina halvimmat lainat

Etua tekee lainaamisesta aina helpompaa! Haluaisitko saada yhdellä lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia netistä?

Haluatko antaa ammattilaisten kilpailuttaa sinulle valmiiksi monta eri pankkia täysin veloituksetta?

Tai haluaisitko vahvistaa yhdistää nykyiset lainat, osamaksut ja muut kulusi yhdeksi lainaksi ja säästää huomattavasti rahaa?

Jos vastasit edes yhteen kysymyksistä kyllä, on Etua.fi todennäköisesti Sinulle sopiva vaihtoehto.

Perustiedot Etua -yrityksestä:

Etua.fi on 2008 vuodesta toiminut lainoja välittävä firma, jonka kätevä kilpailutus on avain aina halvimpaan kulutusluottoon tai onnistuu se itse asuntolainankin kilpailutus sieltä siinä samassa ja mitäänhän tämä ei sinulle maksa.

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 2000 – 50.000€ (asuntolainaa tarjolla jopa 500.000€ asti)
 • Laina-aika: 1-15 vuotta (asuntolainan laina-aika max. 30 vuotta)
 • Nettihakemus: Jätä ilmainen hakemus vain minuuteissa
 • Saat yhden tai useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella.
 • Kilpailuttaa sinulle myös asuntolainan, autorahoituksen ja yritysluoton.
 • Yhdistä lainasi, osamaksusi ja muut laskusi kätevästi ja säästä samalla tuntuvasti!
 • Tarjouksiin ei tarvitse sitoutua, joten voit vapaasti käydä niitä läpi veloituksetta
 • Tarjolla on kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Palvelulla on vahvat siteet suomalaisiin pankkeihin.

  Etua -palvelu vertaa 20 eri rahoitusyrityksen lainat keskenään ja kilpailuttaa ne – saat parhaat tarjoukset ilmaiseksi

Hae Etua.fi-Lainaa tästä

 

Kenelle Etua -palvelu sopii parhaiten ja kuka voi saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Luottoa voi hakea kuka tahansa, jonka ikä on vähintäänkin 20 vuotta ja pysyvänä asuinpaikkana on Suomi.

Tarvitset myös säännölliset kuukausittaiset tulot ja sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa.

Jos Suomen Asiakastiedon rekisteri näyttää kohdallesi maksuhäiriömerkintää, hakemusta ei voida viedä loppuun asti. Omat luottotiedot voit tarkistaa tästä linkistä.

Tämä on yleinen käytäntö kaikilla luotonmyöntäjillä Suomessa nykyään ja siihen ei tehdä poikkeuksia.

Hakemiseen vaaditaan myös pankkitili jossain suomalaisessa pankissa, saat haettua lainaa pankkitunnuksilla netissä ja samalla tunnistat myös henkilötietosi luotettavasti ilman väärinkäytöksiä.

Miten hakeminen tapahtuu käytännössä?

Lainaaminen on hyvin yksinkertaista, klikkaa yläpuolella olevaa linkkiä, joka vie sinut Etua.fi:n lainahakemukseen.

Lainaaminen alkaa aina lainalaskurista ja sen jälkeen voit seurata helppoja ohjeita sekä jättää hakemuksen eteenpäin.

etua.fi lainalaskuri laskee korot valmiiksi sinulle

Saat pian tämän jälkeen tarjouksia, joista näet kaikki tarvittavat tiedot ja voit vaivattomasti valita sen lainan, mikä tarpeisiisi parhaiten natsaa.

Et ole vielä sitoutunut hakemaan lainaa, joten voit siis vapaasti ja maksutta kilpailuttaa luottofirmoja sekä samalla tutkia millaisia tarjouksia löytyy. Lainavertailu on paras tapa kopata edullinen laina kotiin.

Jos löydät sopivan kulutusluoton, voit siirtyä hakemuksessa eteenpäin ja allekirjoittaa sopimuksen.

Tämän jälkeen saat rahat tilillesi – kesto vaihtelee suuresti lainasumman mukaan, jos haet pienempää rahoitusta, voit saada luoton heti käyttöösi, mutta asuntolainoissa ja kymmenien tuhansien kulutusluotoissa saattaa kestää 1 – 3 vuorokautta.

Keston määrää hyvin pitkälti se, minkä lainayhtiön kautta laina välitetään.

Täytä Etua.fi lainahakemus tästä ja saat parhaimmat lainatarjoukset heti.

 

Onko lainaaminen turvallista ja pysyvätkö henkilökohtaiset tiedot salassa?

Lainaaminen Etua.fi:ltä on ehdottoman turvallista. Lainapalvelu on kehitetty hyvin pitkälti siten, että turvallisuus on ollut ykköskriteerinä ja suurena huomion kohteena.

Tietoturvaan ja tietojen suojaamiseen on siis käytetty paljon aikaa ja vaivaa – tietosi siis todellakin pysyvät salassa.

Verkkosivu on suojattu SSL-tekniikalla (tunnetaan nykyään myös edistyneemmällä TLS-tekniikka -nimikkeellä), joka tarkoittaa lyhyesti vahvasti suojattua Internet-yhteyttä.

Tämä suojaustekniikka on suosittua erityisesti pankeilla ja vakuutusyhtiöillä maailmanlaajuisesti. Toki SSL on yleistynyt ja se on nyt myös suhteellisen yleisessä pienyrityskäytössä.

Tietosi pysyvät visusti tallessa ja turvassa, eikä niitä luovuteta kenellekään ulkopuoliselle eteenpäin.

Huomioi kuitenkin, että tietosi menevät automaattisesti hakemuksen jätettyäsi yrityksen lainoittajakumppaneille, jotka ovat kaikki Suomessa rekisteröityneitä vakavaraisia luotonmyöntäjäyhtiöitä.

Millainen on Etua.fi:n hinnoittelupolitiikka?

Korot vaihtelevat, sillä välittäjäpalvelu ei määritä niitä itse, vaan ne perustuvat sen kumppaneiden (pankkien ja muutaman muun rahoitusfirman) hinnoittelupolitiikkaan. Yhtiö ei siis voi itse päättää korkoja, vaan nämä päätökset tekee itse lainantarjoaja.

Koroissa voi olla suuriakin eroavaisuuksia. Erityisesti tähän vaikuttaa lainan määrä ja lainanhakijan maksukyky. Myös nykyinen velkatilanne vaikuttaa tässä.

Lainan hinnan näet kuitenkin jo ennen kuin hyväksyt hakemuksen, joten hinta on aina selvästi esillä ja piilokuluja ei ole.

Voit myös rauhassa tutkia ja vertailla luottotarjouksia ja vasta sen jälkeen päättää, onko valikoimissa sinulle sopivaa kulutusluottoa (tai asuntolainaa, mikäli sellaista haet).

Suuntaa antava esimerkki tyypillisestä kulutusluotosta:

Kun kulutusluoton määrä on 10.000 €, maksuaikaa 12 v. sekä nimelliskorko lainassa 10%, avausmaksu 80€ ja tilinhoitomaksu 5€ kuukaudessa, muodostuu KSL:n mukaiseksi kulutusluoton todelliseksi vuosikoroksi 11,6 prosenttia.

Näet aina lopullisen todellisen vuosikoron ja lyhennyserän suuruuden luottotarjouksessa.

 

Mitä yhdistelylainalla tarkoitetaan?

Välittäjäfirma tarjoaa myös lainojen yhdistämispalvelua, joka siis mahdollistaa nykyisten kulutusluottojen, luottokorttilaskujen ja mahdollisten osamaksusopimuksien yhdistämiset yhdeksi isommaksi lainaksi aina 50.000€ asti paremmilla ehdoilla, pienemmillä kustannuksilla ja pidemmällä maksuajalla.

Se sopii erityisen hyvin sille väelle, ketkä kamppailevat maksujensa kanssa ja maksavat useita eri pikavippejä, joustoluottoja ja osamaksuja pois. Yhdistelylaina on paras tapa päästä eroon raskaskorkoisista vippi– tms.-lainoista.

Palvelu sopii hyvin, jos haluat muuten vaan pienentää nykyisiä lainakustannuksiasi, se on Etua.fi:n avulla helposti mahdollista, sillä se etsii aina edullisimman lainatarjouksen. Tähän kannattaa tarttua, jos haluat helpottaa omaa talouden hallintaasi ja lyhentää vain yhtä luottoa kerrallaan.

Jos haluat tutustua muihin lainan yhdistelijävaihtoehtoihin, ovat esimerkiksi Lendo ja Freedom Rahoitus kelpovaihtoehtoja Etua.fi:n rinnalle.

 

Millaisia Etua.fi kokemuksia meillä on ja voimmeko suositella sitä?

Etua -lainavälittäjän kokemukset puhuvat puolestaan, ne ovat lyhyesti kuvailtuna tavattoman hyvät.

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, hakeminen ei vaadi kovinkaan kummoisia tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttötaitoja.

Jos haluat kilpailuttaa parhaimman lainatarjouksen ilman vaivaa ja kuluja, voimme suositella palvelua sinulle.

Yritys on myös todella monipuolinen, sieltä löytyy kaikki saman katon alta: Etsit sitten asuntolainaa, autorahoitusta, remonttiluottoa tai tavanomaista lainaa heti, kulutusluottoa, yritysrahoitusta tai jopa vakuutusta, löydät tämän kaiken palvelusta.

Emme keksi yhtä ainuttakaan syytä, miksi olla lainaamatta Etua.fi:ltä.

Jos jotain pitää kuitenkin etsimällä etsiä, on yhtiön pienien pikalainojen valikoima olematonta, sillä lainatarjoukset* lähtevät 2000 eurosta ylöspäin – tästä voi antaa pienen miinusmerkinnän.

*Huomaa, että mikään lainatarjous ei ole sitova eli korkovertailun suorittaminen on helppoa ja kustannuksia ei tule.

Palvelusta saat myös rahoitusta asunnon ostoa varten

Palvelu rahoittaa (tai välittää) suomalaisten asuntoja nyt jopa puoleen miljoonaan euroon asti 1kk, 3kk, 6kk tai 12kk euriboreilla (+0,3 – 2,5 % marginaali).

Asuntolainat se kilpailuttaa eri pankkien kautta ja saat parhaat tarjoukset tiskiin nopeasti. Niiden puimiseen kannattaa käyttää aikaa runsaasti, lopullinen sopimus allekirjoitetaan konttorissa paikan päällä. Asuntolainasopimusta ei voi siis sinetöidä netissä, mutta kulutusluoton ja yhdistelylainan kohdalla asian laita on toinen. Huom! Em. korkoja ei pidä soveltaa, jos haet esim. 20000 euron lainaa tai mitä tahansa muuta kuin nimenomaan asuntolainaa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi
 • Palvelun kotisivut: https://www.etua.fi
 • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu palvelee aina arkisin klo 10:00-15:00 välisenä aikana
 • Puhelinnumero: 09-2316-3611
 • Osoite: Unioninkatu 22, 00130 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2167036-1, Etua Oy

Voit jättää asiakaspalveluun myös soittopyynnön tai täyttää palvelun sivuilta löytyvän kaavakkeen. Näin saat vastauksen sähköpostiin yleensä nopeasti jo samana päivänä ruuhkatilanteesta riippuen. Puhelinasioimisesta veloitetaan normaali operaattorihinta eli mitään lisäpalvelujamaksuja ei ole.

Arvostele palvelu, kerro omat kokemukset tai jätä palautetta kommentoimalla:

Meille voi antaa aina vapaata palautetta tai kertoa omat kokemukset palvelusta. Kaikki kritiikki ja kysymykset ovat tervetulleita. Ainoastaan Späm-mainokset karsitaan pois ja asiattomat kommentit. Emme ota myöskään vastaan irrelevantteja mainostustarkoitukseen suunnattuja kommentteja, emmekä myöskään robottien kommentteja.

Jättämällä palautetta, autatte sekä itse palvelua, meitä ja samalla muita kuluttajia eli jos sellaisen viitsitte jättää, niin kiitämme tästä jo suuresti etukäteen.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *