Etua – Lainatarjous 24 pankista – Vain yksi hakemus

Etua tekee lainaamisesta aina helpompaa! Haluaisitko saada yhdellä lainahakemuksella useita eri lainatarjouksia netistä?

Haluatko antaa ammattilaisten kilpailuttaa sinulle valmiiksi monta eri pankkia täysin veloituksetta?

Tai haluaisitko vahvistaa yhdistää nykyiset lainat, osamaksut ja muut kulusi yhdeksi lainaksi ja säästää huomattavasti rahaa?


Jos vastasit edes yhteen kysymyksistä kyllä, on Etua.fi todennäköisesti Sinulle sopiva vaihtoehto.


Etua kulutusluotto kokemuksia ja esittely

Perustiedot -Etua.fi -lainanvälityspalvelu:

 

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000€ (asuntolainaa tarjolla jopa 500.000€ asti)
 • Laina-aika: 1 – 18 vuotta (asuntolainan laina-aika max. 30 vuotta)
 • Nettihakemus: Jätä ilmainen hakemus vain minuuteissa
 • Saat yhden tai useamman lainatarjouksen yhdellä hakemuksella
 • Kilpailuttaa sinulle myös asuntolainan, autorahoituksen ja yritysluoton
 • Yhdistä lainasi, osamaksusi ja muut laskusi kätevästi ja säästä samalla tuntuvasti!
 • Tarjouksiin ei tarvitse sitoutua, joten voit vapaasti käydä niitä läpi veloituksetta
 • Kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Palvelulla on erittäin vahvat siteet suomalaisiin pankkeihin

Etua -palvelu vertaa 24 eri rahoitusyrityksen lainat keskenään ja kilpailuttaa ne. Saat parhaat tarjoukset ilmaiseksi!

Hae Etua.fi-Lainaa tästä >>

 

Kenelle Etua -palvelu sopii parhaiten ja kuka voi saada hyväksytyn lainapäätöksen?

Luottoa voi hakea kuka tahansa, jonka ikä on vähintäänkin 20 vuotta ja pysyvänä asuinpaikkana on Suomi.

Tarvitset myös säännölliset kuukausittaiset tulot ja sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa.

Jos Suomen Asiakastiedon rekisteri näyttää kohdallesi maksuhäiriömerkintää, hakemusta ei voida viedä loppuun asti. Omat luottotiedot voit tarkistaa tästä linkistä.

Tämä on yleinen käytäntö kaikilla luotonmyöntäjillä Suomessa nykyään ja siihen ei tehdä poikkeuksia.

Hakemiseen vaaditaan myös pankkitili jossain suomalaisessa pankissa, saat haettua lainaa pankkitunnuksilla netissä ja samalla tunnistat myös henkilötietosi luotettavasti ilman väärinkäytöksiä.

Miten hakeminen tapahtuu käytännössä?

Lainaaminen on hyvin yksinkertaista, klikkaa yläpuolella olevaa linkkiä, joka vie sinut Etua.fi:n lainahakemukseen.

Lainaaminen alkaa aina lainalaskurista ja sen jälkeen voit seurata helppoja ohjeita sekä jättää hakemuksen eteenpäin.

Etua lainalaskuri laskee korot valmiiksi sinulle arviomittaisesti

Saat pian tämän jälkeen tarjouksia, joista näet kaikki tarvittavat tiedot ja voit vaivattomasti valita sen lainan, mikä tarpeisiisi parhaiten natsaa.

Et ole vielä sitoutunut hakemaan lainaa, joten voit siis vapaasti ja maksutta kilpailuttaa luottofirmoja sekä samalla tutkia millaisia tarjouksia löytyy. Lainavertailu on paras tapa kopata edullinen laina kotiin.

Jos löydät sopivan kulutusluoton, voit siirtyä hakemuksessa eteenpäin ja allekirjoittaa sopimuksen.

Tämän jälkeen saat rahat tilillesi – kesto vaihtelee suuresti lainasumman mukaan, jos haet pienempää rahoitusta, voit saada luoton heti käyttöösi, mutta asuntolainoissa ja kymmenien tuhansien kulutusluotoissa saattaa kestää 1 – 3 vuorokautta.

Keston määrää hyvin pitkälti se, minkä lainayhtiön kautta laina välitetään.

Täytä Etua -lainahakemus tästä: Saat parhaimmat lainatarjoukset heti.

 

Onko lainaaminen turvallista ja pysyvätkö henkilökohtaiset tiedot salassa?

Lainaaminen Etua.fi:ltä on ehdottoman turvallista. Lainapalvelu on kehitetty hyvin pitkälti siten, että turvallisuus on ollut ykköskriteerinä ja suurena huomion kohteena.

Tietoturvaan ja tietojen suojaamiseen on siis käytetty paljon aikaa ja vaivaa – tietosi siis todellakin pysyvät salassa.

Verkkosivu on suojattu SSL-tekniikalla (tunnetaan nykyään myös edistyneemmällä TLS-tekniikka -nimikkeellä), joka tarkoittaa lyhyesti vahvasti suojattua Internet-yhteyttä.

Tämä suojaustekniikka on suosittua erityisesti pankeilla ja vakuutusyhtiöillä maailmanlaajuisesti. Toki SSL on yleistynyt ja se on nyt myös suhteellisen yleisessä pienyrityskäytössä.

Tietosi pysyvät visusti tallessa ja turvassa, eikä niitä luovuteta kenellekään ulkopuoliselle eteenpäin.

Huomioi kuitenkin, että tietosi menevät automaattisesti hakemuksen jätettyäsi yrityksen lainoittajakumppaneille, jotka ovat kaikki Suomessa rekisteröityneitä vakavaraisia luotonmyöntäjäyhtiöitä.

Millainen on Etua.fi:n hinnoittelupolitiikka?

Korot vaihtelevat, sillä välittäjäpalvelu ei määritä niitä itse, vaan ne perustuvat sen kumppaneiden (pankkien ja muutaman muun rahoitusfirman) hinnoittelupolitiikkaan. Yhtiö ei siis voi itse päättää korkoja, vaan nämä päätökset tekee itse lainantarjoaja viitekoron ollessa tosin korkeintaan 20 %.

Koroissa voi olla silti suuriakin eroavaisuuksia euromääräisesti. Erityisesti tähän vaikuttaa lainan määrä ja lainanhakijan maksukyky. Myös nykyinen velkatilanne vaikuttaa sekä kaikki annetut taloustiedot.

Lainan hinnan näet kuitenkin jo ennen kuin hyväksyt hakemuksen, joten hinta on aina selvästi esillä ja piilokuluja ei ole.

Voit myös rauhassa tutkia ja vertailla luottotarjouksia ja vasta sen jälkeen päättää, onko valikoimissa sinulle sopivaa kulutusluottoa (tai asuntolainaa, mikäli sellaista haet).

Suuntaa antava esimerkki tyypillisestä Etua kilpailuttamasta kulutusluotosta:

Kun kulutusluoton määrä on 15.000 €, maksuaikaa 10 v. sekä nimelliskorko lainassa 10%, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€ kuukaudessa, muodostuu KSL:n mukaiseksi kulutusluoton todelliseksi vuosikoroksi 7,9 prosenttia. Laina-aika on aina 1-18 vuoden väliltä ja muut kulut vuodessa 0-150 euroa. Saat lopulliset infot lainatarjouksien ohessa.

Näet aina lopullisen todellisen vuosikoron ja lyhennyserän suuruuden luottotarjouksissa, joita saat useampia!

 

Mitä yhdistelylainalla tarkoitetaan?

Välittäjäfirma tarjoaa myös lainojen yhdistämispalvelua, joka siis mahdollistaa nykyisten kulutusluottojen, luottokorttilaskujen ja mahdollisten osamaksusopimuksien yhdistämiset yhdeksi isommaksi lainaksi aina 60.000€ asti paremmilla ehdoilla, pienemmillä kustannuksilla ja pidemmällä maksuajalla.

Se sopii erityisen hyvin sille väelle, ketkä kamppailevat maksujensa kanssa ja maksavat useita eri pikavippejä, joustoluottoja ja osamaksuja pois. Yhdistelylaina on paras tapa päästä eroon raskaskorkoisista vippi– tms.-lainoista.

Palvelu sopii hyvin, jos haluat muuten vaan pienentää nykyisiä lainakustannuksiasi, se on Etua.fi:n avulla helposti mahdollista, sillä se etsii aina edullisimman lainatarjouksen. Tähän kannattaa tarttua, jos haluat helpottaa omaa talouden hallintaasi ja lyhentää vain yhtä luottoa kerrallaan.

Jos haluat tutustua muihin lainan yhdistelijävaihtoehtoihin, ovat esimerkiksi Lendo ja Freedom Rahoitus kelpovaihtoehtoja Etua.fi:n rinnalle.

 

Millaisia Etua.fi kokemuksia meillä on ja voimmeko suositella sitä?

Etua -lainavälittäjän kokemukset puhuvat puolestaan, ne ovat lyhyesti kuvailtuna tavattoman hyvät.

Palvelun käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, hakeminen ei vaadi kovinkaan kummoisia tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen käyttötaitoja.

Jos haluat kilpailuttaa parhaimman lainatarjouksen ilman vaivaa ja kuluja, voimme suositella palvelua sinulle.

Yritys on myös todella monipuolinen, sieltä löytyy kaikki saman katon alta: Etsit sitten asuntolainaa, autorahoitusta, remonttiluottoa tai tavanomaista lainaa heti, kulutusluottoa, yritysrahoitusta tai jopa vakuutusta, löydät tämän kaiken palvelusta.

Emme keksi yhtä ainuttakaan syytä, miksi olla lainaamatta Etua.fi:ltä.

Jos jotain pitää kuitenkin etsimällä etsiä, on yhtiön pienien pikalainojen valikoima olematonta, sillä lainatarjoukset* lähtevät 2000 eurosta ylöspäin – tästä voi antaa pienen miinusmerkinnän.

*Huomaa, että mikään lainatarjous ei ole sitova eli korkovertailun suorittaminen on helppoa ja kustannuksia ei tule.

Palvelusta saat myös rahoitusta asunnon ostoa varten

Palvelu rahoittaa (tai välittää) suomalaisten asuntoja nyt jopa puoleen miljoonaan euroon asti 1kk, 3kk, 6kk tai 12kk euriboreilla (+0,3 – 2,5 % marginaali).

Asuntolainat se kilpailuttaa eri pankkien kautta ja saat parhaat tarjoukset tiskiin nopeasti. Niiden puimiseen kannattaa käyttää aikaa runsaasti, lopullinen sopimus allekirjoitetaan konttorissa paikan päällä. Asuntolainasopimusta ei voi siis sinetöidä netissä, mutta kulutusluoton ja yhdistelylainan kohdalla asian laita on toinen. Huom! Em. korkoja ei pidä soveltaa, jos haet esim. 20000 euron lainaa tai mitä tahansa muuta kuin nimenomaan asuntolainaa.

Etua – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi
 • Palvelun kotisivut: https://www.etua.fi
 • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu palvelee aina arkisin klo 10:00-15:00 välisenä aikana
 • Puhelinnumero: 09-2316-3611
 • Osoite: Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2167036-1, Etua Oy

Voit jättää asiakaspalveluun myös soittopyynnön tai täyttää palvelun sivuilta löytyvän kaavakkeen. Näin saat vastauksen sähköpostiin yleensä nopeasti jo samana päivänä ruuhkatilanteesta riippuen. Puhelinasioimisesta veloitetaan normaali operaattorihinta eli mitään lisäpalvelujamaksuja ei ole.

Arvostele palvelu, kerro omat kokemukset tai jätä palautetta kommentoimalla:

Meille voi antaa aina vapaata palautetta tai kertoa omat kokemukset palvelusta. Kaikki kritiikki ja kysymykset ovat tervetulleita. Ainoastaan Späm-mainokset karsitaan pois ja asiattomat kommentit. Emme ota myöskään vastaan irrelevantteja mainostustarkoitukseen suunnattuja kommentteja, emmekä myöskään robottien kommentteja.

Jättämällä palautetta, autatte sekä itse palvelua, meitä ja samalla muita kuluttajia eli jos sellaisen viitsitte jättää, niin kiitämme tästä jo suuresti etukäteen.