Pienlaina heti

Pienlaina heti tilille? Se ei ole ongelma, eikä mikään, mutta ehdot vaihtelevat ja esimerkiksi suuremman luokan lainat edellyttävät usein käyttäjältä säännöllisiä tuloja. Myös täysi-ikäisyys on kriteeri, josta ei jousteta, mikäli se on vielä jollekkin epäselvää.

Pienlaina heti netistä - sille on monta sopivaa paikkaa ja tietyt vaatimukset ja pienlaina ilman luottotietoja ei esimerkiksi tule kysymykseen, mutta muutoin sen saaminen on kohtuullisen helppoa yhä vieläkin

Pienlaina on kätevä lyhytaikaiseen väliaikaiseen rahantarpeeseen ja emme suosittele lähtemään ”vippileikkiin” eli ylilainaamaan. Tästä on tullut valitettavasti 2010-luvun taitteessa paha tapa, joka on pikku hiljaa lähtenyt parempaan suuntaan ja tänä vuonna pienlainaaminen on kohtuullisen hyvin kontrollissa. Pienlainoja (ja muitakin luottoja) ilman tuloja myönnetään yhä, mutta etuisuuksia vaaditaan, esim. eläke tai jokin muu vastaava kuukausittainen rahasumma.

Suosituimmat pienlainat 2018

Pienlaina Ikäraja Pienlaina heti Tarjonta Kuluton ensilaina Maksuaika
Limiitti on uusi vippipalvelu ei niinkään nimeltään, mutta tuotteeltaan ja ulkoasultaan, hakemus on valmis salaman iskun nopeudella niin muodoin 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-2000 €
Kyllä 3-30 kk
credit24 hakemus 19 v.
Lue lisää
kyllä 100-4000 €
Kyllä 1-36 kk
Vivuksen pienlaina on näppärä, mutta ei halvin missään suhteessa, mutta nopeudessa omaa luokkaansa 20 v.
Lue lisää
kyllä 10-2010 €
Kyllä 3-61 vrk
ferratum hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 1-2000 €
Kyllä 3-50 kk
Vivus Jousto on erinlainen pienlaina, joka joustaa tarvittaessa 3000 euroon asti 25 v.
Lue lisää
kyllä 100-3000 €
Ei 1-65 kk
suomilimiitti hakemus 21 v.
Lue lisää
kyllä 10-2000 €
Kyllä 1-49 kk
Ostosraha vippihakemus löytyy täältä ja samoin muut tiedot 20 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
Ei 12-96 kk

Suosittelemme myös Norjan kruunun täydelliseksi jalokiveä, erittäin hyvää ja monipuolista lainatuotetta tarjoavaa Norwegian lentoyhtiön pankkia (osa-omistus), jos tarvitset yli 1000 euron pienlainaa. Siinä jos jossain on korko kohdillaan, tosin varoituksen sanana, korko voi olla korkeahko, jos haet lainaa minimituloilla.

Pienlaina netistä 2018

Mistäs muualtakaan kun netistä voit saada kyseisen lainan – ellet sitten lainaa kavereilta tai joltain sukulaiselta. Pienlaina on ”simppelein” laina ja se on kuin pikavippi. Ainoana erona on vain, että nimellä on aavistuksen parempi maine kuin kaverillaan.

Pienlainat ottivat tuulta purjeisiin ensin Amerikassa* ja sittemmin 2000-luvun alussa Suomessa, jolloin alan firmoja oli enemmän kuin laskea saattoi. Myös vippejä tarjoiltiin platinatarjottimella melkein kenelle tahansa – turhankin hövelisti – mutta ajat ovat muuttunut ja et saa pienlainaa netistä enää niin helposti.

*Lähde englanniksi tässä osoitteessa, mikäli pienlaina historia kiinnostaa.

Pienlaina on monen pelastus, tämä on varmaa, mutta valitettavan monet käyttävät tämän avuliaan nopean lainan täysin väärän ja laiminlyövät sen takaisinmaksun

Takaisinmaksu ja lyhentelypolitiikka

Kuten huomaatte, olemme nostaneet pinnalle edulliset ja ilmaiset pienlainat, mutta ilmaisuudessa pitää huomioida suhteellisen lyhyt maksuaika. Et voi siis venkoilla luoton maksun suhteen ja venyttää sitä vaan keskimäärin pienlaina pitää maksaa noin kuukaudessa takaisin, jolloin korottomuus säilyy ja säästö on selvää.

Kreikasta ei kannata vääntää Norjaa asian suhteen eli ota ilmainen ensilaina vain, jos rahkeet riittävät sen takaisinmaksuun määräajassa.

Pienlaina Finnvera

Siteerattuna itse Finnveraa tarjoaa ”oikeaa lainaa juuri täsmälleen oikeaan tarkoitukseen”. Voit saada yritykselle lainaa sieltä huolimatta toimialasta. Asiointi tehdään kuitenkin konttorissa ja heillä on omat vaihtuvat kriteerinsä. Korko sen sijaan on erittäin kohtuullinen ja laina sopii firmalle kuin firmalle.

Yleensä Pienlainaa Finnveralta haetaan uusille yrityksille, mutta myös jo toimivat pitkänkin historian firmat ovat hyödyntäneet tämän edullisen ”pienlaina” -yritysrahoitusvaihtoehdon.

Pienlaina maksuhäiriöiselle

Pakko antaa pettymyksen sanomat sinulle, joka tätä pientää lainaa halajat ja olet menettänyt luottotietosi; et voinimittäin saada lainaa, jos olet menettänyt luottotiedot. Pienikin 200 euron laina on mahdottomuus verkosta haettuna eli vaihtoehdoiksi jää sukulaisilta tai kavereilta lainaaminen.

Letkautus: Tai toki voit aina kysyä, löytyykö paikalliselta moottoripyöräkerholta pientä fyrkallista jeesiä (Älä tee näin – edes hädässä!).

Hyvin raha-asiansa hoitanut voi kuitenkin saada lainaa kuin lainaa aina tulojen, iän ja riskiprofiilikartoituksen avulla. Kaikkialta ei luottoa heru ja korko ei välttämättä ole aina mieluinen, mutta kuluttajan on ymmärrettävä, että pienlaina -yrityksetkin hakevat voittoa lainaamalla rahaa. Tämä ei valitettavasti ole ihan vieläkään selvää pässin lihaa suomalaisille, mutta suunta on tämänkin suhteen oikea eli positiivisuutta on ilmassa selvästi.

Raha-asioista osataan pitää paremmin huolta ja kirjata ylös tuloja sekä menoja – siksi pienlaina -menekki onkin ottanut huikean askeleen taaksepäin.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *