Pienlainat heti: Vieläkö niitä on mahdollista saada netistä?

Etsitkö pienlainaa heti tilille?

Pienlaina heti netistäSe ei ole ongelma, mutta ehdot vaihtelevat ja esimerkiksi suuremman luokan lainat edellyttävät usein käyttäjältä säännöllisiä tuloja.

Tuloiksi lasketaan kuitenkin myös esimerkiksi etuudet ja eläke eli palkkatuloja ei välttämättä tarvita.

Myös täysi-ikäisyys on kriteeri, josta ei jousteta, mikäli se on vielä jollekkin epäselvää.

Pienlaina on kätevä lyhytaikaiseen väliaikaiseen rahantarpeeseen ja emme suosittele lähtemään ”vippileikkiin” eli lainaamaan yli omien varojen, vaikka se olisi teknisesti mahdollista.

Tästä on tullut valitettavasti 2010-luvun taitteessa paha tapa, joka on pikku hiljaa lähtenyt parempaan suuntaan ja tänä vuonna pienlainaaminen on kohtuullisen hyvin kontrollissa.

Pienlainoja (ja muitakin luottoja) ilman tuloja myönnetään yhä, mutta edellä mainittuja etuisuuksia vaaditaan ja näiden kanssa ollaan paljon tarkempia.

Esim. eläke tai jokin muu vastaava kuukausittainen rahasumma on yleensä todistettava.

 

Tässä 2 pienlainaa, jotka ovat molemmat lainanvälittäjiä

Sambla logoSambla on Ruotsista meille tullut palvelu, jonka kanssa harvoin menet pieleen, mutta lainat alkavat 500 eurosta.

Tiedot lyhyesti 500 – 60 000 euron kilpailutus eli pientäkin lainaa voi saada ja ikäraja alkaa 18 vuodesta.

Tarvitset puhtaat luottotiedot, vähintään jotain tuloja ja nettipankkitunnukset.

Tee hakemus Samblalle tästä >>

 

Omalaina.fi taas on varmasti jo monelle tuttu

oma logoSe mikä palvelussa ei välttämättä ole tuttua, että sillä valtava määrä yhteistyökumppaneita.

Lainoja palvelua välittää 100 – 60 000 euron väliltä melkein ”rajattomalla” maksuajalla.

Pienlainakumppaneita on kuitenkin vähän, sillä suurin osa on pankkeja.

Passelit pienlainasummat liikkuvat nykyään 500 euron tietämissä, eikä sitä pienempiä lainoja juuri enää löydy tarjottavaksi.

Tee hakemus Omalainalle tästä >>

 

Hae pienlaina heti tilille – Suosituimmat pienlainat

Suosittelemme myös Norjan jalokiveä, erittäin hyvää ja monipuolista lainatuotetta tarjoavaa Norwegian pankkia (omistaja nykyään Nordax Bank), jos tarvitset yli 500 euron pienlainaa.

Siinä jos jossain on korko kohdillaan, tosin varoituksen sanana, korko voi olla korkeahko, jos haet lainaa minimituloilla.

Samoin ikäraja on 23 vuotta ja pankki myöntää lainoja vain selvästi maksukykyisille hakijoille.

Tee hakemus Norwegianille tästä >>

 

Pienlaina netistä helposti pitkällä maksuajalla

Mistäs muualtakaan kun netistä voit saada kyseisen lainan – ellet sitten lainaa kavereilta tai joltain sukulaiselta.

Pienlaina on ”simppelein” laina ja se on ihan kuin pieni pikavippi.

Ainoana erona on vain, että ensimmäiselllä nimellä on aavistuksen parempi maine kuin jälkimmäisellä kaverillaan.

Pienlainat ottivat tuulta purjeisiin ensin Amerikassa* ja sittemmin 2000-luvun alussa Suomessa, jolloin alan firmoja oli enemmän kuin laskea saattoi.

Myös vippejä tarjoiltiin platinatarjottimella melkein kenelle tahansa – turhankin hövelisti – mutta ajat ovat muuttunut ja et saa pienlainaa netistä enää niin helposti.

*Lähde englanniksi tässä, mikäli pienlainan historia kiinnostaa.

 

Takaisinmaksu ja lyhentelypolitiikka

Kuten huomaatte, olemme nostaneet pinnalle edulliset ja ilmaiset pienlainat, mutta ilmaisuudessa pitää huomioida suhteellisen lyhyt maksuaika.

Et voi siis venkoilla luoton maksun suhteen ja venyttää sitä vaan keskimäärin pienlaina pitää maksaa noin kuukaudessa takaisin, jolloin korottomuus säilyy ja säästö on selvää.

Kreikasta ei kannata vääntää Norjaa asian suhteen eli ota ilmainen ensilaina vain, jos rahkeet riittävät sen takaisinmaksuun määräajassa.

 

Pienlaina Finnvera

Siteerattuna itse Finnveraa tarjoaa ”oikeaa lainaa juuri täsmälleen oikeaan tarkoitukseen”.

Voit saada firmalle luottoa sieltä huolimatta toimialasta.

Asiointi tehdään kuitenkin konttorissa ja heillä on omat vaihtuvat kriteerinsä.

Korko sen sijaan on erittäin kohtuullinen ja laina sopii firmalle kuin firmalle.

Yleensä Pienlainaa Finnveralta haetaan uusille yrityksille, mutta myös jo toimivat pitkänkin historian firmat ovat hyödyntäneet tämän edullisen ”pienlaina” -yritysrahoitusvaihtoehdon.

 

Pienlaina maksuhäiriöiselle ei tule onnistumaan

Pakko antaa pettymyksen sanomat sinulle, joka tätä pientää lainaa halajat ja olet menettänyt luottotietosi; et voinimittäin saada lainaa, jos olet menettänyt luottotiedot.

Pienikin parin sadan euron laina on mahdottomuus verkosta haettuna eli vaihtoehdoiksi jää sukulaisilta tai kavereilta lainaaminen.

Hyvin raha-asiansa hoitanut voi kuitenkin saada lainaa kuin lainaa aina tulojen, iän ja riskiprofiilikartoituksen avulla.

Kaikkialta ei luottoa heru ja korko ei välttämättä ole aina mieluinen, mutta kuluttajan on ymmärrettävä, että pienlaina -yrityksetkin hakevat voittoa lainaamalla rahaa.

Tämä ei valitettavasti ole ihan vieläkään selvää pässin lihaa suomalaisille, mutta suunta on tämänkin suhteen oikea eli positiivisuutta on ilmassa selvästi.

Raha-asioista osataan pitää paremmin huolta ja kirjata ylös tuloja sekä menoja – siksi pienlaina -menekki onkin ottanut huikean askeleen taaksepäin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada pienlainaa työttömälle?

Kyllä voit, jos sinulla on jotain muita tuloja, kuten olettaa voisi. Kaikki työttömyystuet ja muut etuudet lasketaan tuloiksi suurimmassa osassa tapauksissa (pankkikohtaista). Myös lainasummalla on merkitystä tässä. Pienlainan saaminen pitäisi olla suhteellisen helppoa.

Onko Takuusäätiön pienlaina enää vaihtoehto millään tasolla?

Takuu-Säätiöllä on valtavat jonot tällä hetkellä, mutta voit saada sieltä joka tapauksessa pienlainan maksuhäiriömerkinnänkin kansa, jos velat on vain maksettu pois.

Voinko saada pienlainan, jos minulla on sosiaalinen luotto?

Uutta lainaa ei lähtökohtaisesti myönnetä, jos olet hankkinut sosiaalisen luoton. Kannattaa olla tässä tapauksessa yhteydessä itse neuvontaan ja pohtia ratkaisua omaan tilanteeseen. Uusi laina ei ole ratkaisu, vaan pahentaa usein tilannetta.

Miten pienlainaa haetaan netistä?

Verkkopankkitunnuksilla aivan normaaliin tapaan. Täytät kaikki vaaditut tiedot totuudenmukaisesti ja odotat vastausta. Asia ei ole normaalin lainan (oli se pieni tai suuri) kohdalla sen monimutkaisempi.

Mistä saan eläkäiselle pienlainaa?

Verkosta, esimerkiksi meidän ilmoittamilla palveluilla tai muualta. Eläkkeellä teillä on säännöllisesti tuloja saavana hyvät saumat saada pienlainaa.