Sweep Bank: Kokemuksia ja tiedot – Kätevä virtuaalinen Mastercard

SweepBankSweepBank on juuri se tämän päivän lainaratkaisu.

SweepBankin kaltaiset virtuaaliset luottokortit mobiililaitteissa ovat nyt 2023 vuonna kasvavassa trendissä.

Mistä siis tarkalleen on oikein kyse? SweepBank on 100% virtuaalinen luottokortti, jonka Mastercard takaa nopean, edullisen – tai jopa ilmaisen 60 vuorokauden korottoman luoton.

Se on tällä hetkellä tulevaisuuden rahoitusratkaisujen kärjessä ja palvelu tähtääkin olemaan ”lainaratkaisujen Netflix” ainutlaatuisuudellaan.

Luottoa pystyt hakemaan aina 8000 euroon asti ja nimelliskorko on 19,90 %, joka on kiinteä – mutta vasta aina 60 vuorokauden jälkeen. Voit siis käyttää korttia mobiilissa ilman kuluja, joka on ehdottomasti SweepBankin ässäominaisuus.

Tiukassa paikassa osamaksu kuitenkin onnistuu myös ja korko on reilu.

Et maksa kortin / sovelluksen hakemisesta mitään ja sen käytöstä ei peritä koskaan kuukausi- tai vuosikuluja. Korttia voit käyttää verkossa tai yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailman.

Hae luottokorttia >>

Mitä SweepBankin pankkisovellus vaatii?

Kun lähdet hakemaan SweepBank Mastercardia, sinulta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää ja vakituista osoitetta Suomessa. Jokaiselle hakijalle tehdään myös aina maksukyvyn tarkistus, jonka avulla estetään välittömästi ylivelkaantuminen.

Asiakkaasta pidetään siis huolta vastuullisen kartoituksen avulla, jotta velan maksun kanssa ei tule ongelmia missään vaiheessa.

  • Luottotietojen täytyy olla kunnossa,
  • tarvitset vähintään 1600 euron kuukausitulot
  • sekä 4 kuukautta kestäneen työsuhteen.

Hakeminen tehdään SweepBankin sivujen kautta tästä ja hyväksytyn päätöksen jälkeen voit ladata sovelluksen App tai Googlen Play Storesta.

 

Onko SweepBank ja sen virtuaalisen luottokortin hakeminen nopeaa?

Hakemus on hyvin yksinkertainen ja nopea – tähän on panostettu selvästi ja voidaan ehdottomasti puhua nopeiden luottokorttien lippulaivasta.

Virtuaalisen luottokortin hakeminen vaatii vain perushenkilö- ja yhteystietojen antamista. Tämän jälkeen henkilöllisyys vahvistetaan vielä tuttuun tapaan verkkopankkitunnuksilla vahvan tunnistautumisen kautta.

 

Vertailussa SweepBank on monia palveluita nopeampi ja edullisempi

Vertailussa palvelu erottuu selvästi perinteisistä pankeista ja niiden lainoista, sillä keskimääräinen luottokortin aktivointiaika on 4-5 vuorokautta ja vuosimaksu 14 euroa.

Korotonta maksuaikaa pankit tarjoavat 30-40 vuorokautta. SweepBank luottokortin aktivointiaika on vain kahdestan kolmeen minuuttia, vuosimaksu on 0 euroa sekä korotonta maksuaikaa annetaan hulppeat 60 päivää.

Tämän päälle kuluttajaa suojellaan vielä vastuuvakuutuksella, joka pitää huolen, että sitä ei varmasti käytetä väärin.

Voit myös nostaa sillä käteistä rahaa automaateilta tai tehdä suoria siirtoja pankkitilille, mutta tästä peritään tyypillisesti 2 %:n maksu eli suosittelemme käyttämään korttia pääsääntöisesti suoriin ostoksiin näiden kulujen välttämiseksi.

 

Kokemuksia SweepBankista

SweepBank on erinomainen maksukortti ja sen toimivuus on taattua. Sovellus ja hakuprosessi ovat molemmat helppoja ja nopeita.

Luottorajan voit saada pienilläkin tuloilla 8000 euroon asti ja 60 vuorokauden koroton maksuaika on ehdottomasti tämän tuotteen vetovoimaisin ominaisuus.

Kokemukset uudesta palvelusta ovat erinomaiset ja se sopii ihan jokaisen mobiililaitteeseen vaikka ihan vain pahan päivän varalle.

Et myöskään joudu ongelmiin korkojen kanssa, vaikka et maksaisikaan koko luottoa pois 60 päivässä ja tästä pitää huolen luottokortin 19,90 %:n kiinteä korko.

 

Korko kuluttoman aikajakson jälkeen

Jos et lyhennä lainaa 60 vuorokaudessa, alkaa lainalle kertymään korkoa, mutta erittäin maltillisesti. Riistokorkoa et siis missään tapauksessa joudu maksamaan ja tässä noudatetaan lujasti Suomen korkolakeja.

Esimerkiksi: 1500 euron luotto, 12 kuukauden lyhennysaikataululla, kiinteän koron ja lopullisen eli todellisen vuosikoron jälkeen kustantaa yhteensä 1666,56 euroa. Laina maksetaan 138,88 euron / kk-erissä, kulujen osuus kokonaisuudessaan on siis 166,56 euroa.

Kun vertaat muita luottojakortteja, niin voi helposti huomata, että voidaan puhuta yhdestä markkinoiden halvimmista luottokorteista, vertailukelpoisena kohteena esimerkiksi Komplett Bankin kortti.

 

Sweep Bank Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi aina ottaa rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa. Saat vastaukset kysymyksiin ja kaiken mahdollisen avun asiakaspalvelun ollessa auki arkisin klo 09:00-17:00 välisenä aikana.

Yhteystiedot

  • Taustalla toimiva yritys: Ferratum Bank p.l.c. (SweepBank)
  • Sivut: www.sweepbank.com/fi
  • Puhelin: 09-4155-6055
  • Sähköposti: help.fi@sweepbank.com
  • Osoite: ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta

Tämän nopean palvelun taustalla toimii siis iso ja vakavarainen toimija, Ferratum, joka on ollut jo jokusen vuoden ajan ihan virallisesti reguloitu pankki, jota sääntelee Euroopan keskuspankki sekä luonnollisesti myös Suomen laki.