Ferratum Bank Kertalaina

Ylimääräiselle edulliselle rahalle tarvetta? Hae lainaa 2000-30.000 euroa Ferratum Bankilta nopeasti, varmasti ja turvallisesti.

Pankin lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa netissä, saat vastauksen päätöksestä keskimäärin 5 minuutissa ja rahat tilille jopa vuorokaudessa.

Ferratum Bank on nyt halvempi, sillä sen nostot tulevat ilman nostokulujaFerratum Bank on uudistunut ja laskenut hintojaan tuntuvasti! Se on tällä hetkellä Suomen kärkikastiin kuuluva joustava kertalaina. Eikä tässä edes vielä kaikki, suosittelemme jatkamaan lukemista, mikäli kiinnostuit.

Huom! Ferratum on uudistunut ja tiputtanut kulujaan merkittävästi sekä palvelu on nyt Ferratum Bank, jota sääntelee Euroopan keskuspankki.

Ferratum Bank Kertalaina

Ferratum Bank kertalaina

 • Ikäraja: 22 vuotta
 • Lainat: 2000 – 30.000 € Kertalaina
 • Maksuohjelma: 1-10 v.
 • Varma kertalaina ilman vakuuksia ja takaajia
 • Voit startata homman heti netissä ja päätös minuuteisssa
 • Lainan toimitusaika: Nopea siinä missä luottopäätöskin (keskimäärin 24 tuntia)
 • Aukioloajat: Ferratum toimii joka päivä 24h ilmaiseksi
 • Yksi Suomen suosituimmista vuodesta toiseen
 • Hakemus on hyvin yksinkertainen
 • Selkeä kulurakenne: kulut ja korot ovat aina esillä selkeästi lainaajalle
 • Nimellinen vuosikorko korkeintaan 9,95 %
 • Ferratumia on käyttänyt jo lähes puoli miljoonaa suomalaista

Hae lainaa Ferratumilta tästä >>

Kenelle Ferratum Bank sopii ja mitä tarvitsen lainan hakemista varten?

Jos olet vähintään 22 vuotta vanha suomalainen ja et ole hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkintöjä, tulet mitä luultavimmin saamaan Ferratumin kertalainan auki kivuttomasti.

Lisäksi hakemiseen tarvitaan nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne, joiden avulla tunnistat henkilöllisyytesi.

Myös matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite vaaditaan sekä hakijalla täytyy olla vakituinen asuinosoite Suomessa (suomen kansalaisuutta ei enää 2022 vuoden uudistukseen jälkeen vaadita). Myös tulotietoja kysytään ja täysin tulottomana tuskin saat myönteistä lainapäätöstä.

 

Millainen uusi Ferratum Kertalaina on ja miten se toimii?

Se on kuin vanha dinosaurusaikainen (mutta paljon halvempi!) pankkilaina. Ferratum Kertalaina on käytännössä kuin kulutusluotto, poiketen kuitenkin hieman, sillä se on hyvin joustava laina,

Se haetaan kerran ilman kustannuksia ja päätöksen näet nopeasti. Ferratum käyttää erittäin kehittynyttä teknologiaa hyödykseen.

Voit hakea kertalainaa alkaen 3000 eurosta 30.0000 euroon asti 1-10 vuoden maksuaikataululla.

Kauanko kestää, että rahat siirtyvät tilille?

Ferratum Bank on hävyttömän nopea eli ei kauaakaan, voit hakea joustoluottoa pankkitunnuksilla netistä vain parissa minuutissa. Rahat maksetaan yleensä jopa yhden vuorokauden sisällä tilille.

Saat kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin rahat nopeasti, sinne siirrossa kestää 24-48 tuntia. Myös arkipäivän tehty lainahakemus nopeuttaa tilitysprosessia.

Kun rahat on siirretty tilillenne, voit käyttää lainan mihin tahansa tarkoitukseen, sillä Ferratum ei sitä teiltä kysy.

Miten kirjaudun palveluun?

Jos sinulla ei ole vielä tiliä Ferratumilla, aloitetaan palveluun kirjautuminen TUPAS-tunnistautumisen kautta.

Tätä varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset, muuta ei tarvita.

Voit käyttää myös mobiilivarmennetta tunnistautumista varten.

Jos olet jo ennestään Ferratumin asiakas, voit kirjautua palveluun uudestaan helposti puhelinnumerosi ja PIN-koodisi avulla.

Palvelu on hyvin yksinkertainen, joten sen käyttäminen onnistuu varmasti kaikilta.

Voinko hakea useamman lainan samanaikaisesti?

Valitettavasti et (tämä on hyvin yleinen käytäntö).

Sinulla voi olla korkeintaan yksi laina kerrallaan maksettavana.

Jos maksat entistä luottoa pois, täytyy sinun ensin lyhentää se kokonaan, ennen kuin voit saada uutta lainaa.

Et voi myöskään hakea Ferratum-luottoa toisen henkilön tilinumerolla, vaan pankkitilin täytyy olla aina henkilökohtainen, johon laina haetaan.

Hukkasin laskuni tai en ole saanut laskua, mitä teen?

Voit olla tässä tapauksessa yhteydessä Ferratumin asiakaspalveluun.

Saat avun nopeasti, voit kuitenkin nopeuttaa tätä itse ja tarkistaa esimerkiksi sähköpostisi roskapostilaatikon.

Jos sinulla on auki Joustava luottotili, pääset näkemään Online-palvelusta kaikki laskut PDF-muodossa viimeisen vuoden ajalta.

Jos otat asiakaspalveluun yhteyttä, niin sähköpostiosoite on laskutus@ferratumbank.fi ja puhelinnumero on 0800-166-308.

Mobiilisovellus on kätevä älypuhelinkäyttäjilleFerratum mobiilisovellus toimii kuin unelma sitä päitetään usein

Ferratum hemmottelee mobiilikäyttäjiä ja se tarjoaakin loistavan sulavasti toimivan mobiilisovelluksen, jonka kautta lainaaminen ei voisi enää olla yhtään helpompaa.

Saat ladattua applikaation ilmaiseksi Googlen PlayStoresta tai AppStoresta. Sovellus toimii hyvin sekä Androidissa että Applen laitteissa.

Mobiilisovellus kulkee aina kätevästi mukanasi, menit minne tahansa, joten vippaaminen käy matkallakin ollessa.

Se mahdollistaa nopeat nostot ja tarjoaa arkeen yhä enemmän joustoa – suosittelemme avaamaan joustoluoton, jos haluat lisäjoustoa talouteesi.

Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia Ferratumista

Talouteen.com voi ilokseen sanoa, että myös Ferratum ansaitsee täydet pisteet ja kokemukset – eteenpäin ovat hyvin positiiviset. Aiemmilta vuosiltakaan siitä ei ole todellakaan mitään pahaa sanottavaa, vaikka ”vipeistä” on toki omat narinansa. Koko totuutta ei ole vain kerro ilmoille, eikä media edes halua tehdä niin.

Ferratum on toimiva palvelu, edulliset ja joustavat hinnat (tilastoihin katsoen) sekä selkeä hinnoittelu (ei piilokuluja) ovat niitä tekijöitä, joita kuluttajat osaavat suuresti arvostaa.

Myös lainatuotteiden tarjonta on monipuolinen ja nykyään palvelusta saa myös suurempaa Ferratum Plus-lainaa, joka on tosin täysin identtinen kertalainaan nähden.

Ferratumin sivut toimivat moitteettomasti myös mobiilissa, joten tästä voi myös antaa lisäplussaa.

Mobiilikäyttäjien määrä kasvaa nopeaa vauhtia ja nykyään yli 65% netin käyttäjistä ovat mobiilikäyttäjiä, jonka palvelu on hienosti huomioinut.

Voit lukea myös yhtiön sivuilta millasia Ferratum kokemuksia muilla on, pääpiirteittäin ne näyttävät kuitenkin erinomaisilta.

Myös Ferratumin pankkiuudistus vuoden 2019 lopussa takaa nyt entistä paremman hinnoittelupolitiikan ja kaikki nostot myönnetään sellaisenaan ilman nostokuluja. Katso lisää vastaavia (tai muita vaihtoehtoja) pikavippitarjouksia löydät tästä linkistä.

Hae luottoa Ferratumilta tästä >>

 

Ferratum Bank lainan korko entistä edullisempi

 • Esimerkki kertalainasta:

Koron muodostuminen: Luoton avauskulut 0 euroa ja nimelliskorko max. 9,95 % ja tilinhoitomaksu 9,90 € / kk. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 16,20 %.

Kyseisellä kaavalla laskettuna esimerkiksi 9000 euron kertalaina 7 vuoden maksuajalla kustantaaa yhteensä 13363 euroa. Maksat aina 159,08 euroa kuukaudessa. Lainassa on myös lain vaatima 14 vuorokauden peruutusoikeus.

Ferratum Bank –  Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Lainapalvelun aukioloajat: 24h vuorokaudessa päivittäin
 • Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@ferratumbank.fi
 • Puhelinnumero: 0800-166-308 (arkisin klo 09:00 – 17:00)
 • WWW-sivu: https://www.ferratumbank.fi
 • Osoite: ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta
 • Yritys ja Y-tunnus: Ferratum Bank p.l.c. (rek. nro C56251)

Ferratum Bank on uusi julkinen osakeyhtiö, jota sääntelee Euroopan keskuspankki.

 

Millaiset kokemukset sinulla on Ferratumin lainasta?

Kerro, piditkö Ferratum-lainapalvelusta? Olitko yleensäkin tyytyväinen palveluun? Oliko lainan hakeminen helppoa ja saitko rahat nopeasti tilillesi?

Haluaisimme kuulla käyttäjien kokemuksia, ajatuksia ja palautetta Ferratumista, joten jos olet ottanut lainaa tai aikeissa ottaa sellaista, voit osallistua keskusteluun alapuolella.

Erittäin suuret kiitokset jo etukäteen kaikista kommenteista – mikään ei ole niin arvokasta kuin käyttäjäkokemukset, joiden pohjalta pystymme pitämään sivun tietoja ja listauksia parempina sekä ajantasaisimpina.

Muistathan, että voit myös kysyä ylläpidolta, mikäli sinulla on kysymyksiä Ferratumiin liittyen.

 1. blank hakkapeliitta 7.8.2016 at 18:52

  Hain kuluttoman pikavipin yhteensä 300 euroa ja maksoin noin 18-19 päivässä takaisin ja en maksanut yhtään korkoa. Tämä on selkeä sisäänajotuote mutta Ferratum koroton on ainakin ”hintansa” (=0€) väärti ja voin suositella. Tähän joustavaan en koskisi koska tuntuu kalliilta ja luottokortti ajaa saman asian mielestäni paremmin.

  • blank Palauteboxi-Mikko 7.8.2016 at 20:19

   Hieno homma ja kyse on nimenomaan sisäänajotuotteesta ja tällä tavalla on helppo tutustua Ferratumiin lainapalveluna.

   Jos sinulla on luottokortti, on se varmasti ainakin edullisempi kuin Ferratum jatkuva luotto, joka ei ole halvimmista päästä.

   Sille on kuitenkin paikkansa ja korko pysyy siedettävissä lukemissa, jos luoton maksaa nopeasti pois, osamaksulyhennystä ei voi suositella, koska korko nousee nopeasti.

   T. Mikko

 2. blank väkiharppu 5.1.2018 at 09:10

  Pieni huomautus että ikäraja on nyt 20 sijasta 21 kun poistivat sisäänajotuotteensa sitten kokonaan eli enää ilmaista pikalainaa Ferratumilta… Onko 2018 tullut joku lakimuutos vai miksi ihmeessä tekivät näin? Yksi paikka vähemmän niille jotka ei halua turhaan maksaa…..

 3. blank Kaisa 15.11.2019 at 06:21

  Järkyttävän paljon parempi tämä uudistus. Onkohan nyt sitten mahdollista hakea uusi Ferratumin joustava vanhan tilalle, koska vanha on jotain yli 3x kalliimpi. Itselläni on tämä uusi mutta tutulla vanha tilli käytössään. Sivulla sanotaan että ei päällekkäisiä lainoja? Voisin hänelle sanoa koska varmasti haluaisi vaihtaa uuteen jossa saa parempaa korkoa ja isomman luottorajan (hänellä melkein aina tuo 2000 euroa täysissä kun 4 lasta perheessä).

 4. blank Freelia 20.11.2019 at 09:18

  Ferratum Bank? Miten tästä nyt on yhtäkkiä muovautunut pankki kun ei ollut kuin muutama vuosi täältä pikavipattiin sen verran kovaan tahtiin mutta onko tässä jotain konkreettista parannusta sitten? Ihan omakokemus osalta hyvä ollut aina mutta tämä pankki tuntuu olevan kansainvälinen? Onko Ferratumin omistus vaihtunut ja onko uusi koira haudattu uudella koiralla, mutta hiekat vaan vaihdettu välistä??

 5. blank TatsDown10 30.11.2019 at 16:00

  5 star! En käytä enää mitään muuta kun tätä. Siis tämän korko kulkee luottokortin kanssa linjassa jota EN SAA koska olen perustyölainen, enkä porvari. Sitä paitsi Ferratum BANK on omaan korvaan tulevaisuusulottuvuudeltaa parempi kun joku ikäloppu MeritaBanken Nordea konkurssipesä…. Ferratum up! 🙂 ! 🙂

 6. blank VilleIhminen 28.12.2019 at 04:09

  Ferratum ei pettänyt joskus 2013 ja nyt pidän sitä parempana kun luottokorttia (korko on 21,9x jotain eli tässä pienempi tosiaan) ja ajaa saman asian. Käytän kännykässä ja voin nostaa tilille suoraan käteistä kun tarvii. Joululahjat sai tällä pakettiin asti ja tammikuun tilistä sitten saldo nollaan pienellä korolla. Erinomaista settiä