Creditstar – Uudistunut palvelu on halvempi ja fiksumpi

Creditstar on tehnyt myös massiivisen muutoksen! Haluaisitko lainaa mielellään nyt heti tähän paikkaan netistä?

Creditstar joustoluotto pitää huolen sinusta ja henkilökohtaisesta taloudestasiHaluaisitko avata henkilökohtaisen luottotilin 50 – 2000 euron nostovaralla välittömästi?

Hanki itsellesi nyt taloudellinen varmuus ja pidä huoli, että rahaa on saatavilla nopeasti tiukoissakin tilanteissa. Avausmaksuton Creditstar todella pitää huolen, että sinulla on aina käteistä varalla.


Voit tehdä tililuotolta nostoja joko isommassa erässä tai toinen vaihtoehto on tehdä pieniä nostoja aina sillon tällöin.

Saat joustavan korkeintaan 12 kuukauden maksuohjelman ja lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausi halutessanne.

Saat avattua luoton heti netissä, jos olet vähintään 20-vuotias, jonka jälkeen rahaa on heti nostettavissa. Rahojen siirrossa kestää harvemmin yli 15 minuuttia, mutta tämän määrittää osittain pankkiyhteydet.

Hae itellesi joustava luottokortin kanssa samalla tavalla toimiva nopea ja joustava laina jo heti tänään!


Creditstar -muutos on laskenut luottolimiitin kulut 0,01% prosenttiin päivässä ja nimelliskoron 20 prosenttiin vuodessa

Creditstar – Perustiedot:

 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Lainasummat: 50 – 2000 €
 • Laina-aika: Korkeintaan 12 kuukautta
 • Pankkisiirrot sisäisiä – rahat tillle alle 15 minuutissa!
 • Saat haettua lainaa mihin aikaan vaan 24/7
 • Ei ärsyttävää paperityörumbaa
 • Ei kysy sinulta mitään takausta tai omaisuutta vakuudeksi
 • Voit hakea luottoa pelkällä puhelimella
 • Toimii kuten virtuaaliluottokortti
 • Nosta rahaa luottomäärän puitteissa, kun sille on tarvetta!
 • Ei avauskuluja tai hallinnointikustannuksia

Siirry lainan hakuun >>

 

Mitä minulta vaaditaan Creditstar-tililuoton saamiseen?

Voit hakea Creditstarilta lainaa 18-vuotiaalle ilman vakuuksia ja takaajaa!

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä ja luottotietojen kunnossa oleminen on tärkein edellytys positiiviselle lainapäätökselle.

 • Henkilötiedot tunnistetaan aina nettipankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla.
 • Hakijan on asuttava Suomessa, oltava Suomen kansalainen tai asumisluvallinen.
 • Tämän lisäksi on omistettava suomalainen pankkitili, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Luottotiliä voi hakea 24h vuorokaudessa ja hakemisesta ei peritä kustannuksia.


Miten saan haettua itselleni luottotilin / pikalainan?

Pääset hakemaan Creditstarin luottoa ilmaiseksi sen kotisivujen kautta. Ensimmäiseksi valitset lainan määrän ja kuinka pitkän lainanlyhennysohjelman sille haluat. Maksuohjelma on kuitenkin joustava.

Ensimmäisen vaihe näyttää tältä: Hakemukseen pääset tästä.

 

Kun olet valinnut sopivan luoton määrän sopivalla maksuohjelmalla, voit jatkaa tilinluomisvaiheeseen. Tiliä luodessa sinulta kysytään yleisimmät henkilötiedot ja saat avattua sen maksutta alle 5 minuutissa.

Käyttäjätilin luonti vie alle 5 minuuttia aikaa ja ei maksa mitään

Creditstar Group verkkoluottopalvelu on erikoistunut ja panostanut erityisesti selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen, jota jokainen suomalainen osaa arvostaa. Myös nopeutta ei ole unohdettu, sillä kyseessä on todella nopea lainapalvelu!

Lainan hakeminen ja saaminen on hyvin helppoa, jos haluat hakea parhaan luottokortin netissä, joka toimii virtuaaliperiaatteella, kannattaa tutustua uuteen Creditsta -tililuottoon.

 

Kuinka paljon korkoa lainasta pitää pulittaa?

Et maksa limiitistä mitään avauskuluja, eikä hintaan lisätä ylimääräisiä kuukausikustannuksia.

Vuosimaksua ei peritä ja kaikki lainan kulut ovat läpinäkyvästi esillä lainahakemuksen ensimmäisessä vaiheessa. Tiedät siis aina, kuinka paljon koko luotto tulee kustantamaan ilman piilokuluja!

Creditstarin laina on hinnoiltaan kipailukykyinen ja lakien mukainen sen luottokoron ollessa vuodessa vain 20 %. Kulut ovat enintään 0.01% päivässä, joka on nykyinen sallittu maksimi.

Esimerkkilaina:

Jos otat 500 euron pikavipin 12 kuukauden maksuohjelmalla, maksat lainasta yhteensä 12 kpl 61,88 euron lyhennyserää. Todellinen vuosikorko on nin 119,59 % ja kokonaiskulut 742,56 euroa.

 

Saat palvelusta lisää joustoa lyhennysvapaan kautta!

Kävikö niin, että et pystykään maksamaan tulevaa kk-lyhennyserää eräpäivään mennessä?

Ei hätää, Credistar mahdollistaa 5 – 30 vuorokauden lyhennysvapaan, jonka voit tehdä netissä.

Aktivoimalla lyhennysvapaan Online-palvelussa, maksat ensin käyttömaksun, jonka jälkeen kaikki tulevat eräpäivät siirtyvät 5 – 30 vuorokaudella eteenpäin.

 

Haluaisitko lainavertailussakin kestävän jatkuvan luoton?

Onko tämä edes mahdollista? Pikavipit ja jatkuvat luotothan ovat kalliita, mutta ovatko ne oikeasti kuitenkaan? Varsinkin nyt, kun uusi korkokatto on asetettu, ovat erot kaventuneet ja todella hyvässä tasapainossa.

Ja miksi vertaisit pankkilainaa jatkuvaan verkkoluottoon? Eihän korot näiden kahden kanssa kulje kädesssä, koska toisen saa heti käteen ja toista voit joutua odottamaan kolmatta tai jopa kuudetta vuorokautta?

Käsitys on molemminpuolinen, eikö vain? Virtuaalinen luottokortti jakaa myös mielipiteitä, mutta se kestää kaikista kovimmankin lainavertailun, eikä kainostele.

Vanha pikavippi oli kallis, mutta teknologioita pyhittävä jatkuva kestovippi on etiologialtaan hyvin erilainen. Se on heti käytössä, etkä maksa siitä enää riistokorkoa.

Saat siitä oikean verkkoluottokortin heti käyttöön ilman mitään avausmaksua, turhautumatta paperitöihin tai muuhunkaan vastaavaan.

 

Meidän kokemuksia Creditstar-lainapalvelusta.

Tililuottojen aikakausi on hiipumassa mutta Creditstar ei ole muuttunut, paitsi alentamalla korkoa lakien mukaisesti. Palvelu edustaa juurikin tätä lainatuoteryhmää.

Se on kansainvälinen ja rekisteröity luotettava palvelu, josta on helppo saada laina ilman vakuuksia, paperitöitä tai henkilötakaajia.

Creditstarin laina on kilpailukykyinen tililuotto, johon saat 2000 euron luottorajan, jota pystyt nostamaan samoin tavoin kuin luottokorttia.

Palvelusta on pääpuolin positiivisia kokemuksia, sitä on helppo käyttää ja tilin avaamisesta ei kerry mitään kustannuksia, eikä mitään juoksevia kiinteitä kuluja ole.

Emme suosittele palvelua tällä hetkellä väliaikaisesti – ainakaan ensisijaisesti, sillä emme toimi yhteistyössä tililuottopalvelun kanssa.

Sen sijaan suosittelemme ehdottomasti Ferratumia, (pysynyt entisellään) Suomilimiittiä* ja Eurolimiittiä*, jotka ovat kaikki samankaltaisia palveluita ja joista voit hakea ensilainan 0 euron kuluilla!

*Palvelut ovat uudistumisprosessissa korkokatto -lakiasetuksen takia eli näistä ei tällä hetkellä saa lainaa, mutta palvelut voivat avata ovensa millä hetkellä hyvänsä!

 

Creditstar – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@creditstar.fi
 • Verkkosivut: https://www.creditstar.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat päivittäin kello 09:00 – 21:00.
 • Puhelinnumero: 09-425-99688.
 • Osoite: c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. kerros, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2301802-7, Creditstar Finland Oy

 

Millaiset Creditstar kokemukset teillä on?

Oletko hakenut tililuottoa Creditstarilta, mitä sanottavaa sinulla on palvelusta? Jaa meille omia kokemuksia tai kysy mitä vaan, jos jokin asia mietityttää, niin saat vastauksen mahd. nopeasti.

Creditstar Group on kasvava verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla toimiva yritys, josta on kantautunut pääasiassa paljon positiivista sanomaa.


Jos olet samaa mieltä tai ennen kaikkea, jos olet eri mieltä – haluaisimme kuulla ehdottomasti, miksi.

Jokainen palaute, joka on hyvän maun mukainen, tullaan julkaisemaan nettisivulla.