Lainaa 18-vuotiaalle

Lainaa 18-vuotiaalle saat seuraavista paikoista, määrän ollessa melko pieni laatu kuitenkin korvaa sen ja kaikki ilmoitetut lainapalvelut ovat rekisteröityjä, luotettavia fiksun hintapolitiikan lainantarjoajia.

Löydät niin pikavipit kuin isommatkin pankkilainat 18v. ikärajalla ja lainahakemus on vain kahden napsautuksen päässä Omalainan palvelusta täältä!

Lainaa tai pikavippiä 18-vuotiaalle

Bank Norwegian luottokortti 18-vuotiaalle edullisesti ja nopeasti netistä.Ylivoimaisesti järkevin vaihtoehto oli 18-vuotiaalle lainaajalle on Bank Norwegian luottokortti, johon pystyit saamaan jopa 10.000 euron luottorajan. Tämä on kuitenkin muuttunut, kun kortin ikäraja on nostettu 23 vuoteen. Nyt suosittelemme OmaLaina -palvelua., josta voit saada monen eri pankin kilpailuttaman lainan myös 18-vuotiaana.

Verkossa hankituista luottokorteista Norwegianin kortti oli suosituin menneinä vuosina.

 • Kortissa ei ole avaus- tai vuosimaksuja.
 • Saat aina korotonta maksuaikaa n. 6 viikkoa.
 • Voit maksaa ostoksia kaikkialla maailmassa tai tehdä automaattinostoja.
 • Vähimmäislyhennys 3 % avoimesta saldosta (minimissään 30 € / kk)
 • Kortissa tulee mukana matkavakuutus.
 • Luottokortissa on todella nopea muutaman arkipäivän toimitusaika.

Lue lisää Bank Norwegian luottokortista >>

 

Lainaston 360 vuorokauden 100 – 400€ pikavippi on toinen vaihtoehto 18-vuotiaalle ja erinomainen sellainen. Tässä palvelussa kannattaa huomioida erityisesti sen erittäin nopeat lainatuotevaihtelut.

Pikavippi ei katso hakijan tuloja eli tulotonkin voi saada sen. Laina lyhennetään 6 maksuerässä eli maksat sitä aina joka toinen kuukausi.

Samasta palvelusta 18-vuotias voi hakea itselleen myös joustavan 100 – 3000 euron luottotilin, joka toimii täsmälleen kuten luottokortti. Joustoluotto edellyttää hakijalta kuitenkin tulo- sekä luottotietojen varmistamista.

Lainastolla on paljon kokemusta pikalainantarjoajana olemisesta ja sen asiakaskunta Suomessa on jo rutkasti yli 100 000 lainaajaa, eikä loppua ole näkyvissä horisontissa.

Huomioi, että Lainaston kolmas lainatuote, kulutusluotto on poistettu ja muita kulutusluottoja voit vertailla täällä.

Lainaston pikalaina on 18v hakijan ykköskohde ja se joustaa tarpeisesi mukaan

 

Lainaa suurempaan tarpeeseen

Zmartalta 18-vuotias voi nyt ottaa kulutusluottoa heti 500-50.000€ jopa 1-15 vuoden maksuajalla!

Kun haluat kaikista edullisimman pankkilainan ja vielä valmiiksi kilpailutettuna, ei Zmartaa parempaa paikkaa olekaan.

Lainoissa ei ole vakuudelle tarvetta, eivätkä suurimmmatkaan luotot edellytä takaajaa.

Lainatarjouksia voi pyytää maksutta netissä koska vaan ja niissä ei ole sitoutumispakkoa, voit siis vapaasti tutkia esillä olevia tarjouksia.

Jos sopivaa lainaa ei löydy, ei sinun ole pakko hyväksyä ainuttakaan tarjousta.

zmarta lainaa helposti ilman vakuuksia ja takaajia 18-vuotiaalle 50.000€ saakka

 

Freedom Rahoitus on toinen erinomainen lainankilpailuttaja, josta 18-vuotiaalle irtoaa pikavippiä ja lainaa edullisilla hinnoilla ilman vakuuksia ja takaajia.

Riittää, että täytät vain yhden lainahakemuksen ja Freedom Rahoituksen lainanvälittäjät alkavat välittömästi etsimään sinulle parhaita lainatarjouksia yhteistyökumppanipankeilta ja rahoittajiltaan.

Lainatarjouksien kilpailutus ei maksa mitään, joten voit vapaasti katsoa, millaisella korolla Freedom Rahoitus tarjoaisi lainaa.

Saat lainatarjoukset sähköpostiin kaikkine tietoineen, luonnollisesti sisältäen lainan todelliset vuosikorot ja kustannukset.

Voit vertailla tarjouksia vapaasti ja valita niistä sopivimman, mikäli sellainen löytyy.

Sitoumispakkoa ei ole eli yhtäkään lainatarjousta ei ole pakko hyväksyä, jos ne eivät tunnu sopivilta.

freedom kilpailuttaa aina parhaat pankkilainatarjoukset puolestasi netissä

 

Euroloan pikaluotto, kulutusluotto ja luottotili ovat ikärajoiltaan vain 18 vuotta, joten vasta täysi-ikäinenkin saa sitä kautta 100-5000€ lainaa.

Euroloan on kaikista monipuolisin vaihtoehtosi ja se on myös halvempi kuin monet muut kanssakilpailijansa.

Rahat saat klo 7-23 aikana heti tilillesi, päätöksen vippihakemukseesi saat korkeintaan kymmenessä minuutissa.

Turvallinen täysin kotimainen luotonantaja on hyvä ihan kenelle hyvänsä, joka tarvitsee rahaa tilille lyhyellä aikajänteellä kiireellisten kulujen yllätettyä.

Hae nyt pikavippi 18v. Euroloan Express lainana ja et varmasti tule pettymään!

nopea apu arkeen 18-vuotiaalle lainanhakijalle 3 minuutin lainapäätöksellä

 

Kolmas pätevä vaihtoehto on Pikavippi.fi, josta saat pikavipit 18v. ikärajalla, lainasummat ovat 100, 200 & 300€ ja lainat saat 184 vuorokaudeksi (noin 6kk) lainaan. Huomioi, että palvelu on sulkeutunut, Limiitti on sen sijaan 2022 vuoden paras pikavippi vaihtoehto: voit saat lainaa 100 – 2000 euroa Limiitiltä.

Helppo hakemus vaatii vain mobiilivarmenteen tai nettipankkitunnukset, voit hakea vipin myös prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla.

Hakemuksen voit pistää sisään silloin kun sinusta siltä tuntuu ja saat pikavipin nopeasti käyttöön, jos olet hakenut lainarahat palvelun aukioloaikojen sisäpuolella.

3 vaihetta ja 100-300e heti lapaan ei paha

Mitä tarvitsen lainan hakemiseen 18-vuotiaana?

Kaikki edellä mainitut vaativat suomalaisen pankkitilin, nettipankkitunnukset/mobiilivarmenteen ja pysyvän osoitteen Suomessa.

Et saa pikalainaa, jos olet maksuhäiriöinen ja luottotietosi ovat menneet.

Hakeminen onnistuu millä tahansa laitteella, myös mobiilissa, sähköisesti netin kautta.

Jos olet jo vanha asiakas Pikavippi.fi-palvelussa, voit hakea lainaa sieltä myös tekstiviestillä ilman lisäkuluja.

On myös syytä ottaa huomioon, että tarvitset myös riittävän maksukyvyn lyhentääksesi vipin pois ilman maksuvaikeuksia.

Vaikka tulotietojasi ei vaaditakaan, älä hae pikalainaa, jos olet epäileväinen kuinka hoidat lainan lyhennyksesi kunnialla.

Pikavippi 18 v. -vaihtoehdot ovat hyvin limitoidut

Vaikka tarjontaa ei ole riemunkiljahdushuutojen verran, on se kuitenkin riittävä ja voit saada kohtuullisen isoa ja reilusti hinnoiteltua rahoitusta 18-vuotiaana.

On kuitenkin tosi asia, että mitä enemmän ikää ropisee sen myötä myös valikoimat paranevat ja silloin kun voit valita minkä tahansa lainantarjoajan, saat varmasti sen halvimman lainan vaatimillasi ehdoillasi tai ainakin päästään hyvin lähelle ihanneratkaisua.

Vaihtoehtosi eivät ole edes vielä rajattu tähän ja voit tiedustella omalta pankiltasi, millaisilla ehdoilla joustoluottoa tai kulutusluottoa voisi sieltä saada.

Vippimarkkinoilla ei ole suorastaan ollut suurta tungosta viimeisten vuosien aikana, vaikka jokusia uusia palveluita ollaankin saatu valikoimiin.

Valitettavan usein myös uusien lainapalvelun ikäraja on enemmän kuin K18 ja monet tarjoajat edellyttävät hakijan olevan vähintään parikymppinen.

Seuraamme markkinoita tiiviisti ja muutokset päivitetään nopeasti eli jos uusia 18 vuoden ikärajan pikalainapalveluita ilmestyy markkinoille, löydät ne heti meiltä.

Yleisimpiä kysymyksiä

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse.

Kaikki tämän oppaan lainapalvelut tarjoavat lainansa vakuudetta ja takauksetta.

Milloin voin täyttää hakemuksen?

Hakemuksen täyttäminen onnistuu kaikkien yhtiöiden kanssa 24 tuntia vuorokaudessa, mutta rahojen siirtyminen tilille ei onnistu esimerkiksi yöllä.

Suomen laki estää uusien vippien myöntämispäätökset & transaktiot klo 07:00 – 23:00 ulkopuolella ja pikavippi 18v. ikärajalla asian laita on täysin sama.

Voinko hakea useampia pikavippejä päällekkäin samalta yhtiöltä?

Et voi ja vaikka se olisikin mahdollista, emme voi koskaan suositella sitä ylivelkaantumisen takia.

Vippien tarkoitus on paikata vain pakolliset yllätyskulut ja niitä ei ole tarkoitettu otettavaksi huvin vuoksi, eikä myöskään edellisten vippien lainanlyhennyksiin.

Voinko siirtää eräpäivääni ilmaiseksi?

Tässä tapauksessa suosittelemme olemaan yhteydessä lainantarjoajasi asiakaspalveluun, usein eräpäivän siirto on mahdollista ilman lisäkuluja, mutta joskus siitä kuitenkin koituu pieniä muutaman euron lisäkuluja.

Voinko saada pikavipin ilmaiseksi?

Et voi valitettavasti saada pikavippiä ilmaiseksi 18-vuotiaana, sillä kaikki ilmaiset lainat edellyttävät vähintään 20 vuoden iän.

Nettisivu on kuitenkin poiminut kaikista halvimmat vaihtoehdot ja edullisin vippi täysi-ikäiselle on vain parin painalluksen takana.

Palautetta, kokemuksia tai kommentteja?

Voit jättää suoraan alapuolelle, jos sinulla on kommentoitavaa tai kokemuksia edellä mainituista palveluista. Myös parannusehdotuksia otetaan vastaan. Huom. Kommenttikenttä on suljettu roskapostin takia tällä hetkellä.

 1. dj 18.8.2016 at 23:40

  Euroloanin ikäraja on kylläkin 20w. Onko sitten aiemmin ollut 18-vuotta kun sivuillakin kahta eri tietoa toinen kohta väitti 18 v ikärajaksi ja toinen 20. Koitettu on, 18w oma ikä ja en saanut kun kaksi vuotta uupuu että olkaa hyvä vaan.

 2. ahmed 20.11.2016 at 19:31

  kaiki ihan huono ja ei anna discorahaaa t. Ahmed Ali

  • Palauteboxi-Mikko 27.11.2016 at 17:16

   Terve ahmed,

   Kaikki palvelut vaativat puhtaat luottotiedot, Suomen kansalaisuuden ja säännölliset tulot, jotta luottoa on yleensäkään mahdollista saada.

   Jos nämä ovat kaikki reilassa, luottoa myönnetään kyllä.

   Terveisin Mikko

 3. Juhani Tontti 3.5.2017 at 15:37

  Edullisin laina 18 vuotiaalle löytyy Bank Norwegian Luottokortilta. Siltä jo 18 vuotias saa lainaa jopa 10 000€ ja ensimmäiset 6 viikkoa aina ilman korkoa ja kuluja, siis ilmaiseksi. Minimikuukausilyhennys on 3% tai 30€!

  • Palauteboxi-Mikko 4.5.2017 at 04:20

   Hei,

   Kiitos tästä kommentista. Päivitämme tuon ehdottomasti tähän artikkeliin.

   Erinomaiset kevään jatkot teille.

   Terveisin, Mikko

 4. Jupe 20.5.2017 at 14:39

  Lainaston joustavaa ei saa alle 20 vuotias , ainoastaan 400 pikavipin.