Fortum – Edullista sähköä 2022 vuodelle

Fortum sähköyhtiö on Suomen luotetuin sähköyhtiö ja samalla suurin sellainen. Sen juuret ovat syvällä ja se Fortum kokemuksia, hinnasto -tietoa sekä esittely sähköyhtiöstäon varmasti lähes kaikkien tuntema. Koska sähkön kilpailutus kannattaa aina, otamme luonnollisesti Fortumin mukaan siihen sekä muita suomalaisia luotettuja ja paino sanalla edullisia sähköyhtiöitä.

Tarjoamme teille vakiohintaisen ilmastöystävällisen Fortumin takuu 24 kk sähkösopimuksen, joka on nykyolosuhteissa enemmän kuin erinomainen hinta sähkölle. Ei vaihteluita, vaan puhtaa kiinteähintaista sähköä. Saat sähkötarjouksen pian ja muuttopuhelin palvelee 24 tuntia vuorokaudessa (tarvittaessa). Lue lisää Fortumista sen omilta nettisivuilta.

Sopimuksia on lukuisia, niin koti kuin yrityskäyttöön. Jos kuitenkin valitset sen edullisen Takuu 24kk sopimuksen, johon tuskin tulet pettymään. Jopa noin 80% suomalaisista on valinnut viimeisen vuoden sisällä Fortumin.

Fortum sähköyhtiö fiksuun kotiin ja vakiohintaisesti - tai mihin vain hyvillä kokemuksilla

Fortum on luotettava sähköyhtiö

Fortumiin voit aina luottaa ja se on todella monipuolinen sähköfirma. Sähköä on tarjolla jokaiseen kotiin (oli se sitten omakoti- tai rivitalo tai kerrostaloasunto) ja toki myös toimistoon koosta huolimatta. Myös mm. uudempaa teknologiaa, kuten aurinkopaneeleita löytyy. Erityisesti kuitenkin jokainen etsii sähkösopimusta juuri omaan – ja erityisesti uuteen – kotiin ja Fortum Takuu 24 kk on yksi parhaimmista ratkaisuista siihen.

Sähköt Fortumilta uuteen tönöön, mökille, himaan - oli se sitten kerrostalo tai omakotitaloasunto tai rivari

Fortum Sopimukset ja hinta

Mitä sähkö sitten maksaa? Tämä riippuu täysin millaisen sopimuksen teet ja yleensäkin, kuinka paljon taloudessanne kulutetaan sähköä. Keskimäärin hinnat ovat kuitenkin edullisimmista päästä ja jokaiselle löytyy varmasti sähkösopimus Fortumin kautta ja hinnasto on vähintäänkin kuluttajaystävällinen.

Vaikka tästäkin huolimatta, suosittelemme, että kilpailutatte aina sähkön ennen kuin ota diiliä vastaan. Tärkeintä hinnassa on kuitenkin se, että et koe edes nykyolosuhteissa yllätyksiä, vaan hinta on ja pitää. Tämän tarjoaa tällä hetkellä vain Fortum, vaikka luultavasti monet muut yhtiöt tekevät näin myös kestääkseen järeän kilpailun.

Fortum mobiilisovellus

Onhan sinulla jo Fortum mobiilisovellus käytössä? Se on ilmainen ja sen avulla seuraat energiakulutusta ja niiden tuottamia kustannuksia todella helposti. Voit ladata sen näppärästi parissa minuutissa ja se on todella helppokäyttöinen. Kaikki siirtyy mobiiliin, pysy nykyajasa ja tee samoin.

 1. blank Susann Nilsson-Ollandt 26.4.2019 at 13:19

  Hei, tahdon kilpauttaa sähkösopimusta meidän kesämökkeihin ja saada sähköpostitse tarjouksen. Meidän sähkösopimus on tällä hetkellä Sipoon energiassa. Päättyy 30.5.2019. Meidän mökit ovat Porvoon saaristossa Kalvön saaressa. Yhdessä talossa on ollut viimeksi noin kulutus 2100 kWh ja toisessa 3000 kWh/vuosi, (molemissa talossa silloin erilliset mittarit). Saanko tarjouksen 2 vuoden sopimuksella.

  • blank Aaron 2.5.2019 at 13:48

   Hei,

   Mikäli haluatte tarjouksen, suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan Fortumiin.

   Ystävällisin terveisin,
   Ylläpito