Fortum

Fortum sähköyhtiö on Suomen luotetuin sähköyhtiö ja samalla suurin sellainen. Sen juuret ovat syvällä ja se Fortum kokemuksia, hinnasto -tietoa sekä esittely sähköyhtiöstäon varmasti lähes kaikkien tuntema. Koska sähkön kilpailutus kannattaa aina, otamme luonnollisesti Fortumin mukaan siihen sekä muita suomalaisia luotettuja ja edullisia sähköyhtiöitä.

Vakiohintaisen sähkösopimuksen saat Fortumilta vain alkaen 12 euroa kuukautta kohden, joka on erinomainen hinta sähkölle. Saat sähkön pian ja muuttopuhelin palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Lue lisää Fortumista sen omilta nettisivuilta.

Sopimuksia on lukuisia: löytyy pörssisähköä edullisesti opiskelijalle ja Fortum vakaa tarjoaa 100% vesisähköä hintaan 6,49c/kWh – sekä paljon paljon muuta. Jos valitset sen edullisen vakio sopimuksen, saat rajoitetun ajan ensimmäisen kuukauden täysin veloituksetta.

Fortum sähköyhtiö fiksuun kotiin ja vakiohintaisesti - tai mihin vain hyvillä kokemuksilla

Fortum on luotettava sähköyhtiö

Fortumiin voit aina luottaa ja se on todella monipuolinen sähköfirma. Sähköä on tarjolla jokaiseen kotiin (oli se sitten omakoti- tai rivitalo tai kerrostaloasunto) ja toki myös toimistoon koosta huolimatta. Myös mm. uudempaa teknologiaa, kuten aurinkopaneeleita löytyy. Erityisesti kuitenkin jokainen etsii sähkösopimusta juuri omaan – ja erityisesti uuteen – kotiin ja Fortum Vakio on yksi parhaimmista ratkaisuista siihen.

Sähköt Fortumilta uuteen tönöön, mökille, himaan - oli se sitten kerrostalo tai omakotitaloasunto tai rivari

Sopimukset ja hinta

Mitä sähkö sitten maksaa? Tämä riippuu täysin millaisen sopimuksen teet ja yleensäkin, kuinka paljon taloudessanne kulutetaan sähköä. Keskimäärin hinnat ovat kuitenkin edullisimmista päästä ja jokaiselle löytyy varmasti sähkösopimus Fortumin kautta ja hinnasto on vähintäänkin kuluttajaystävällinen. Vaikka tästäkin huolimatta, suosittelemme, että kilpailutatte aina sähkön ennen kuin ota diiliä vastaan.

Fortum mobiilisovellus

Onhan sinulla jo Fortum mobiilisovellus käytössä? Se on ilmainen ja sen avulla seuraat energiakulutusta ja niiden tuottamia kustannuksia todella helposti. Voit ladata sen näppärästi parissa minuutissa ja se on todella helppokäyttöinen. Kaikki siirtyy mobiiliin, pysy nykyajasa ja tee samoin.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *