Oomi Sähköyhtiö: Kokemuksia ja arvostelu (2024)

Oomi Energia on sähköntarjoaja, joka ei jaa enää juurikaan mielipiteitä, sillä erityisesti sen Oomi Kiinteä 24 kk sopimus on ollut todella kovassa suosiossa.

Se on näyttänyt olevansa aidosti helppo ja varma valinta jokaiseen talouteen erityisesti vuoden 2024 alussa.

Saat nyt sähkösopimuksen kiinteään hintaan alkaen 9,49 c/kWh (04.01.2024) ja sen Vaihtoturvalla voit päivittää sopimuksen kätevästi, mikäli hinta sattuu laskemaan.

Oomi sähköyhtiö kokemuksia ja arvosteluTämä tarjous siis vain kirjoitushetkellä, eli kannattaa todella katsoa tarkka hinta aina sopimusta tehdessä, koska sähkön hinta elää jatkuvassa muutoksessa.

Edullinen se on keskimäärin joka tapauksessa, sillä markkinapaikan menetys ei ole optio kyseisellä sähköyhtiölle kilpailun käydessä laavan kuumana ympäri vuoden ja erityisesti nyt jo pian talven iskiessä päälle.

Katso sinun Oomi-tarjous tästä >>

Kokemuksia Oomi sähköyhtiöstä

Oomi on tavallaaan ”vanhanaikainen”, mutta uutta on tullut paljon ja se on panostanut näkyvyyteen enemmän.

Palvelu on kohdistanut markkinointinsa ja vahvuutensa sen vertailussa ilmenneeseen halpaan kwh-hintaan, joten se halvin sähkösopimus voi löytyä hyvin palvelun kautta, mutta muistathan vertailla kuitenkin sähkön hintoja.

Oomin tapauksessa uutta on siis nimittäin sen hinta, joka on todella hyvä keskimäärin kaikille kotitalouksille tällä hetkellä. Ja sähköhän alkaa olemaan talven lähestyessä se kilpailutuksen melkein kuumin trendin aihe.

Vaikka toki kesälläkin sähkösopimuksia kilpailutetaan, niin vielä syksyllä ja talvella senkin edestä. kWh-hinnat ovat järjestäen kalliimmat tai ainakin markkina muuttuu hanakammin ja kilpailutus on aina pienen numerotyön edessä.

Se ei ole juuri kenenkään mukavuusalueella toisin sanoen.

Keskimäärin kesällä on fiksua laittaa sähkön kilowattitunti numerot niin, että kukkaro ei joudu kumartumaan, mutta voit tarrata tai ainakin katsoa oman henkilökohtaisen Oomin sähkötarjouksen tästä linkistä ihan koska vaan.

 

Millaista sähköä Oomi tarjoaa ja kenelle?

Sähkön tarjontamuotoja ja sopimuksia on runsaasti, asuit sitten pienessä yksiössä tai etsit sähköä suureen teollisuushalliin. Kaikkiin löytyy ratkaisu Oomilta.

Kotitalouksiin suosituimpia paketteja ovat olleet:

  • Oomi Kiinteä
  • Oomi Aktiivinen
  • Oomi Kesto

Voit olla varma, että löydät reilua halpaa kilpailutettua sähköä nopealla ja mutkattomalla toimituksella sekä spesiaalitarjouksena ”vuoden ilmaiset sähköt” on myös mahdollista napata siinä samalla, jos kampanja on voimassa.

Tällä hetkellä tätä ei ole tarjolla ja voi olla, että ihan heti lähitulevaisuudessa ei myöskään.

Tässä lienee tiettyjä rajoitteita, mutta ei normaalin kotitalouden suhteen, joista me lähes 100 % olemme, joten ehkä isosta Fortumista voi vaihtua Oomi käden käänteessä? Kyseisen yrityksen sähköyhtiökilpailutus on jotain aivan muuta, vaikka siinäkin hinta luonnollisesti merkitsee.

Jokaisen kuluttajan tarvitsee valita edullinen hinta sekä miettiä nykyistä tilannetta ajan kanssa, mutta ei kuitenkaan turhan myöhään.

 

Oomin sähkö muuttajalle tai pennin venyttäjälle?

Jos muutto on harkinnassa tai edessä, niin kannattaa olla astetta tarkempi. Samoin, jos työllisyys tai kukkaron nyörit ovat tiukalla, on tärkeää laittaa jokainen euro sinne, minne se parhaiten sopii ja on pakollista.

Oomi ei ole huono, mutta mikään sähköyhtiö tai sopimus ei ole kenellekään suoraan paras vaihtoehto.

Sähkö on meille kaikille pakollista, mutta käyttö on kotitalouskohtaista. Suosittelemme aina tarkkaa vertailua ja pientä viilausta silloin, kun se on mahdollista; näin säästät lähes varmasti.

Oomi sähkösopimus

Sähköyhtiön valinnassa et löydä aina sitä senttivoittajaa hintojen eläessä jatkuvasti, mutta ainakin jatkossa sähkön valinta tulee helpottumaan elämän pääoman karttuessa.

Ja loppuun, pennin venyttäjä kannattaa olla aina, mutta muistaa myös siihen käytettyä aika. Sillä, kuten sanonta kuuluu: aika on rahaa. Ja sitä se on todella on eli tästä klik ja hae Oomin tarjous reaaliajassa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Oomi täysin kotimainen sähköyhtiö?

Kyllä, Oomi on ihan 100-prosenttisesti suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä eri elämäntilanteisiin paikallisten juurten kautta.

Onko Oomi Vantaan Energia vai Lahti Energia?

Oomi on itse asiassa perustettu näiden molempien yhdistyessä ja siinä on mukana vielä Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat. Voimat on siis yhdistetty todella kovalla poppoolla.

Onko Oomin sähkö halpaa?

Sillä on tällä hetkellä noin 400 000 asiakasta, joista suurin osa on tyytyväinen sähkön hintaan, vaikka se onkin käynyt välillä todella korkealla eli sen sähkön hinta on vähintäänkin kohtuullinen tämän perusteella.

Mitä sopimuksia palvelua tarjoaa tänä vuonna?

Sähköpaketteja kotikäyttöön on ainakin Oomi Kiinteä ja Aktiivinen tai sitten voit räätälöidä oman sopimuksen. Pyrkimys on olla simppeli, mutta monipuolinen ja hintaystävällinen.

Kerro meille omat kokemukset Oomista kommentoimalla. Me kuuntelemme.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi