Oomi Sähköyhtiö – Sähköä huolettomasti

Oomi on sähköntarjoaja, joka ei jaa enää juurikaan mielipiteitä. Se on näyttänyt olevansa aidosti helppo ja varma valinta jokaiseen talouteen. 24 kk kiinteä sopimus ei koskaan lyö takaisin ja nyt saat sähkösopimuksen kiinteään hintaan 12,79 c/kWh, jonka päälle 6 kuukauden perusmaksu tulee vain puoleen hintaan.

Oomi sähköyhtiöTämä siis kirjoitushetkellä, eli kannattaa todella katsoa tarkka hinta aina sopimusta tehdessä. Edullinen se on joka tapauksessa, sillä markkinapaikan menetys ei ole optio kyseisellä sähköyhtiölle kilpailun käydessä laavan kuumana kesää kohden ja erityisesti sen jälkeen talven iskiessä päälle.

Katso sinun Oomi-tarjous tästä >>

Kokemuksia Oomi sähköyhtiöstä

Oomi on tavallaaan ”vanhanaikainen”, mutta uutta on tullut paljon. Palvelu on kohdistanut markkinointinsa ja vahvuutensa sen halpaan kwh-hintaan. Oomin tapauksessa uutuus on siis nimittäin sen hinta, joka on todella hyvä tällä hetkellä. Sähkö ei kesän tullessa aina välttämättä ole kilpailutuksen kuumin trendiaihe, mutta silloin sen itse asiasssa pitäisikin olla juuri sitä sen ollessa keskimäärin edullisempaa.

Kesällä kilpailutetaan, talvella senkin edestä, mutta kWh-hinnat ovat järjestäen kalliimmat tai ainakin markkina muuttuu hanakammin ja kilpailutus on aina pienen numerotyön edessä. Se ei ole juuri kenenkään mukavuusalueella toisin veistäen. Kesällä on fiksua laittaa sähköjen numerot niin, että kukkaro ei joudu kumartumaan. Voit tarrata tai ainakin katsoa Oomin sähkötarjouksen tästä linkistä.

Millaista sähköä on tarjolla ja kenelle?

Sähkön tarjonta on runsasta ja asuit pienessä yksiössä, etsit sähköä teollisuushalliin tai kymmeneen. Voit olla varma, että löydät reilua halpaa sähköä helpolla toimituksella sekä spesiaalitarjouksena ”vuoden ilmaiset sähköt” on myös mahdollista napata siinä samalla.

Tässä lienee tiettyjä rajoitteita, mutta ei normaalin kotitalouden suhteen, joista me lähes 100 % olemme, joten ehkä isosta Fortumista voi vaihtua Oomi käden käänteessä? Kyseisen yrityksen sähköyhtiökilpailutus on jotain aivan muuta, vaikka siinäkin hinta luonnollisesti merkitsee. Jokaisen kuluttajan tarvitsee valita edullinen hinta sekä miettiä nykyistä tilannetta.

Oomin sähkö muuttajalle tai pennin venyttäjälle?

Jos muutto on harkinnassa tai edessä, niin kannattaa olla astetta tarkempi. Samoin, jos työllisyys tai kukkaron nyörit ovat tiukalla, on tärkeää laittaa jokainen euro sinne, minne se parhaiten sopii ja on pakollista. Oomi ei ole huono, mutta mikään sähköyhtiö ei ole kenellekään suoraan paras vaihtoehto. Sähkö on kaikille, suosittelemme aina laajaa vertailua ja pientä viilausta; näin säästät varmasti.

Kenelle Oomi sopii oikeasti ja aidosti

Sähköyhtiön valinnassa et löydä aina sitä senttivoittajaa hintojen eläessä jatkuvasti, mutta ainakin jatkossa sähkön valinta tulee helpottumaan elämän pääoman karttuessa. Ja loppuun, pennin venyttäjä kannattaa olla aina, mutta muistaa myös siihen käytettyä aika. Sillä, kuten sanonta kuuluu: aika on rahaa. Ja sitä se on todella on eli tästä klik ja hae Oomin tarjous.