Väre: Kokemuksia 2023 – Tälläinen Sähköyhtiö on kyseessä

Väre on sähköyhtiönä asiakaslähtöinen ja pyrkii olemaan mahdollisimman kustannustehokas.

Väre logoSe aloitti toimintansa virallisesti 2019 vuoden alussa ja tällä hetkellä noin 250 000 suomalaista kotitaloutta ovat Väreen asiakkaita – tai mahtuu joukkoon myös tuhansia yrityksiäkin.

Sähköyhtiö suosittelee nyt erityisesti sen Välkky-Sähkösopimusta ilman määräaikaa, joka on sähkösopimus, jonka hintaan sinä voit itse vaikuttaa.

Toki erilaisia sähkösopimuksia on paljon, mutta uusi tuote on helppo optimoida kaikista halvimmaksi jokaiseen kotitalouteen.

Väre on Suomen neljänneksi suurin sähköyhtiö ja sen asiakaskunta koostuu yli 255 000 asiakkaasta.

Tutustu Välkky-sähkö -sopimukseen tästä >>

Syyskuu, 2023: 12 kuukauden Välkky-sähkö nyt alk. 7,91 snt/kWh. Saat Kotipizzan kaupan päälle.

Väre kokemuksia ja arvostelu

Mikä tekee Väre Välkky -sopimuksesta ylivertaisen?

Sen hinta pärjää vertailussa hyvin ja on esimerkiksi Fortumin kanssa linjassa kohtuullisen hyvin, vaikka vertailu muihinkin yhtiöihin on aina vähintäänkin suositeltavaa.

Tähän sopimukseen et myöskään jää ”jumiin”, koska se tulee ilman määräaikaa eli et joudu kahden vuoden loukkuun, vaan teillä on aina vapaus vaihtaa sähkösopimusta, jos näin haluat.

Väre Välkyn hinnan muodostuminen:

 • Kirjoitushetkellä hinta on alk, 7,91 c/kWh
 • +/- kulutusvaikutus, johon voit itse vaikuttaa*
 • + kk-maksu 5,44 euroa

*Voit optimoida sähkön hintaa ajastamalla sitä ja tässä apurina toimii Väppi-sovellus.

Parhaimmillaan pystyt helposti alentamaan sähköä yli 10 senttiä kilowattitunnilta, kun huomaat miten homma toimii ja kuinka yksinkertaista se oikeasti on.

Realistisesti normaalikäyttäjä voi saada kulutusta 3-4 sentillä alas ihan pienillä arjen muutoksilla.

Tutustu Välkky-Sähköön >>

 

Kaikki asiakkaat saavat vielä seuraavat edut käyttöönsä

Ilmainen avainturva on Väreen eduista mielenkiintoisin.

Jos tämän hyödyn kokee nimittäin nyt vähäiseksi, sitä muuttaa nopeasti mielensä, kun tapahtuma realisoituu ja se oma avain oikeasti unohtuu.

Väre edut

 

Väre tarjoaa useita eri sähkösopimuksia

Välkky ei ole ollenkaan ainoa sähkösopimus, vaan sähköyhtiöltä löytyy laaja valikoima erilaisia sopimuksia erilaisiin tarkoituksiin opiskelijoille, yrityksille, muuttajille tai sähkön kilpailuttajille.

Myös ekologista eli vihreää sähköä on tarjolla.

Sopimuksia löytyy käytännössä neljää erilaista (pääkategoriat):

 1. Väre Välkky ilman määräaikaisuutta
 2. Määräaikainen Välkky-sopimus (2 vuoden sopimusjakso)
 3. Pörssisähkö (toistaiseksi voimassa oleva)
 4. Kuukausisähkö kiinteällä kuukausimaksulla*

Helppo ja hyvin huoleton valinta saatavilla eri neljässä erikoisessa paketissa XS, S, M ja L, joista jälkimmäinen sopii hyvin omakotitaloon.

Tosin omakotitaloon voit ehkä haluta jonkun toisen sopimuksen ja jos et tiedä varmaksi minkä, kysy Väreeltä, niin saat apua varmasti.

Videon pätkä Väreen Välkky -sopimuksesta.

 

Meidän kokemuksia Väre sähköyhtiöstä

Lappeenrannan parasta sähköä sanoi lappeenrantalainen ja Kuopion parasta sähköä sanoi taas kuopiolainen.

Väre yhtiöllä on pitkät juuret, mutta sen kustannustehokkuus ja uusi modernimpi tapa ovat tehneet siitä erinomaisen sähköyhtiön – tai vielä erinomaisemman, kuin se aikaisemmin oli.

Tietenkin kova kilpailu on ajanut palvelua adaptoitumaan ja siinä se on pärjännyt paremmin kuin hyvin ja keskustelun perusteella Väre kokemuksia voi sanoa keskivertoa paremmaksi.

Yksikään sähköyhtiö ei ole joka osa-alueella paras on fakta.

Väre Välkky on kuitenkin loistava ja usein halvin tai ainakin todella halpa sähkösopimus valinta, vaikka suosittelemme ehdottomasti sähkön kilpailuttamista aina, niin puuduttavalta kuin se voi välillä kuulostaakin.

Google-arvostelut Väreestä ovat olleet 5 tähden arvoisia (mahtuu joukkoon neljän ja kolmenkin tähden sellaisia), mutta palaute on kieltämättä hyvää.

Väre kokemukset

Tyytyväisiä Väreen asiakkaita Googlesta poimittuna.

Omakohtaisia kokemuksia ei ole, mutta seuraavaan kilpailutukseen myös Väre tulee mukaan varmasti.

Lue lisää Väre.fi:ssä >>

 

Väre – Sähköyhtiö ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakkaiteen Väre palvelee kolmella eri tavalla:

Chat-palvelu ”Johan Helbotti” on tekoälyllä varustettu robotti, joka osaa vastata useimpiin kysymyksiin ja ohjaa teidät ihan tarvittaessa asiakasneuvojalle myös.

Tämän löydät palvelun verkkosivujen alanurkasta.

Puhelimella voit ottaa yhteyden numerosta 03-777-3131 arkisin klo 08:00 – 20:00 ja lauantaisin 10:00 – 16:00, kun taas sunnuntai pyhitetään levolle kokonaan.

Väppi -palvelusta eli sovelluksen kautta pystyt myös tutkimaan itse hyvin paljon sopimukseen ja laskuihin liittyviä tietoja, eikä tämä edes rajoitu tähän.

Omatoiminen tiedon etsintä on tehty kohtuullisen helpoksi myös ihan Vare.fi -kotisivuilta, ja usein löydät vastauksen jopa ihan itse.

 

Millainen on Sähköyhtiö Väre?

Heidän slogani on käyttää kaikki heidän energia, että teidän arki sujuu.

Visiona palvelulla on tehdä viidessä sähkönmyynnistä tarpeetonta ja vastaavasti vain tarjota palveluita, joista maksat mielelläsi.

Tämä on hyvin ideaali tilanne, jos sinne päästään. Väreellä on kyllä kaikki eväät tähän ja se on Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyjä.

Väre on aina kuulolla.

Yritystiedot

 • Y-Tunnus 29236655-1
 • Väre Oy
 • Puutarhankatu 11, 70300 Kuopio
 • PL 1, 70301 Kuopio

 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä hyötyjä Väre Väppi palvelu tarjoaa?

Tällä kätevällä sovelluksella voit seurata sähkön kulutusta ja näppärästi pienentää energiasta koituvia kuluja sen avulla ja lisäksi Väppi tarjoaa mm. markkinahintavahdin, tiedot sopimuksesta ja näyttää seuraavan laskun eräpäivän.

Voiko laskun eräpäivälle saada lisää maksuaikaa tai voiko sitä siirtää?

Useimmissa tapauksissa voit sopia eräpäivän siirrosta tai jopa maksusuunnitelmasta, jos maksukykyyn tapahtuu ikäviä muutoksia äkillisesti, joten ei huolta.

Miten voin irtisanoa sähkösopimuksen?

Jos olet solminut toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen, pystyt irtisanomaan sen heti ja määräaikaisen sopimuksen irtisanominen taas onnistuu silloin, kun sen määräaika päättyy.

Mistä kaikista sähköyhtiöistä Väre sai alkunsa?

Väre syntyi kesäkuussa 2018, kun Savon Voima Oyj, Alva-yhtiöt Oy, Lappeenrannan Energia Oy ja Kuopion Energia Oy löivät hynttyyn yhteen ja vahvensivat asemiaan yhteisvoimin.

Voit kommentoida ja kertoa omat kokemukset Väreestä

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi