Helen kokemuksia: Varma sähkösopimus Heleniltä

Helen tarjoaa kilpailukykyiset sähkösopimukset netissä helposti ja nopeasti yli 100 vuoden kokemuksella.

helen kokemuksiaSähköä myydään kaikkialle Suomeen henkilöasiakkaille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Vastuullinen Helen pyrkii sekin käyttämään uusiutuvia energianlähteitä ja tavoitteena on olla hiilineutraali 2030 mennessä.

Samalla hintakilpailussa se on samalla viivalla kuin muutkin Suomen halvimmat sähkönmyyjät.

Kilpailuta sähkön hinta tästä

 

Helen sähkösopimukset ja tuotteet

Tässä vain muutama suosikki vuoden takaa ja muista, että Helen myy myös räätälöityjä paketteja.

Voit hommata edullisemman sähkösopimuspaketin esimerkiksi mökille ja asuntoon sekä yrityskonttorihinnat on vielä sitten erikseen.

Muista, että nyt kun luet tätä, hinnat ovat ehkä alhaalla ja juuri silloin sähkön hintakilpailutus saattaa olla kaikista kannattavinta.

Tulevaa, kun emme pysty ennustamaan ja vuosi 2022 muistutti meitä, kuinka korkealle hinnat voivat kohota tuosta vaan.

 

Helen Perussähkö

Tämä on monen valinta sen helppouden ja huolettomuuden takia. Sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla.

Tässäkään ei tarvitse siis pelätä kahden vuoden loukkuja ja sopimus on parhaasta päästä niille, joilla ei ole kokemusta tai halua miettiä/seurata sähkön hintakehitystä jatkuvasti.

Jos sähkön hintaan tulee muutoksia, saat myös tästä hyvissä ajoin tiedon eli säästyt yllätyksiltä. Helen ei jätä asiakkaitaan pulaan.

Helen Perussähkö on heidän suosituin tuotteensa ja luultavasti hyvä myös teille.

Helen sähkösopimus

Kun kilpailutat sopimuksen meillä, saat mukaan Helenin lisäksi myös muita sähkönmyyjiä, joten paras sähkösopimus on vielä helpompaa löytää.

 

Helen Pörssisähkö

Tässä sopimuksessa pätee aivan saman säännöt kuin muidenkin sähkönmyyjien pörssisähkösopimuksissa.

Hinta on aina pyritty kilpailuttamaan ajan hermoille ja hinta vaihtelee tunneittaan markkinahinnan (spot) mukaan. Edullisimmat hinnat ovat yleensä myöhään illalla ja yöllä sekä viikonloppuna.

Erittäin hintatietoisena hyödynnät aamuyön tunnit ja pystyt todella säästämään sähkölaskussa.

Tämä vaatii kuitenkin hintatietoisuutta ja kokemusta. Helen pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva soppari.

 

Helen Fiksu -sähkö

Jos haluat hintavakautta sekä mahdollisuuden mukauttaa hinta, niin Helen Fiksu on sellainen, joka tulee aina kahden vuoden määräaikaisella sopimuksella.

Tässä perusmaksu on aina sama 24 kk ajanjakson ajan ja kaikki samassa taloudessa asuvat saavat lisäksi sähkötapaturmavakuutuksen.

Sähkö hintaa voit muunnella käyttäajankohdan mukaan eli jos käytät sähköä yöllä tai varsinkin aamuyöstä, pääset hyödyntämään kaikista edullisimmat tunnit.

Kirjoitushetken hinta on 10,86 c/kWh +/- käyttövaikutus ja 3,99 €/kk perusmaksu eli lähellä samoja numeroita, kuin muillakin sähkönmyyjillä.

Kilpailuta Helen ja muut sähköyhtiöt samalla hakemuksella.

 

Helen ja sähkön siirto

Helen Sähköverkko toimittaa sähköt yli 375 000 asiakkaalle käytännössä pääkaupunkiseudulla ja suurin osa (300 000 ihan Helsingissä).

Siirtoverkkoa Helsingistä löytyy yhteensä yli 6300 kilometrin pätkä ja verkolla on kärkitason toimitusvarmuus ja edistykselliset sekä jatkuvasti uusiutuvat palvelut tulevat vielä tähän päälle.

Mukana käytetän edistyksellistä teknologiaa, kuten tekoälyä ja älykästä sähköverkkoa helpottaa myös sähkön siirtoa sekä tukee toimintaa kokonaisvaltaisesti.

 

Helen: meidän kokemuksia ja asiakkaiden

Jos tästä kirjoittaa jotain niin pitää sanoa, että yksinkertainen ja luotettava sähkönmyyjä. Hinta ei yllätä, paitsi ehkä positiivisella tavalla ja tietenkin jokainen uutta sähkösopimusta etsivä tarkistaa sen.

Helenistä joitain poimintoja:

Meillä on ollut Helen vuodesta 2015, kun muutettiin Hesaan ja varmaan pysyy… Turha vaihtaa, kun silloin jää yleensä luu käteen ja tää on ollut paras luu ehkä meillä kun on noita muitakin taloushuolia…

Vaihto Heleniin, maksettiin ylihintaa, mutta nyt Väre tarjosi paremman 24 kk ajalle ja pidetään, kun saatiin alle 11 sentin hinta kattos sitten lisää kun takaisin Espoon kämpässä.

On heidän sopimus mökissä (jossa vietetään huhti-syyskuu 90% ja kodissa ja tulee kakkoskotiinkin. Miksi näistä tarvii vääntää kun hinta ilmoitetaan ja sopimuksen luonne. Jos ei käy niin saa katsoa muualle. Suomi on vapaa maa. Tyytyväisiä Heleniin varmaan vuodesta 90.

Sähköyhtiöitä yhdistää kaikkia se, että sopimuskaudet ja hinnat alv-lisineen kerrotaan tarkasti ennakkoon, joten yleisestikin näistä on vaikea löytää mitään huonoa.

Ainoastaan ruuhkautuneista asiakaspalveluista valitetaan paljon ja usein tämä osuu loppukesälle ja syksylle, kun herätään taas ”kylmään kauteen”.

tee sähkösopimus

 

Helen yhtiön tiedot ja asiakaspalvelu

Yritys: Helen Oy

Y-Tunnus: 2630573-4

Osoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

 

Helen asiakasneuvonta ja -palvelu

Suosittelemme soittamaan, jos haluat saada vastauksen nopeasti.

Infopalvelu: 09-617-8049 (ma-pe 09:00 – 17:00)

Kyseinen palvelu on yleinen neuvontapalvelu.

Uudet sopimukset: 09-617-8059 (ma-pe 09:00 – 17:00)

Soita tähän vain, jos olet aikeissa hankkia uuden sähkösopimuksen.

Lisäksi numeroita on enemmänkin, mm. laskutusneuvonta ja muuttopuhelin, joiden kaikkien tiedot löydät Helenin sivuilta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko Helen turvallinen?

Niin turvallinen kuin vain voi olla. Sopimukset ovat selkeitä ja Oma Helen -palvelusta näet ihan kaikki tiedot. Asiakkaita ei vedätetä tai pidetä pimennossa.

Mitä teen, jos olen muuttamassa uuteen asuntoon?

Ilmoitus muutosta onnistuu kätevästi Oma Helen -palvelussa eli näpytät sinne uuden osoitteen ja muuttopäivämäärän viimeistään 2 vkoa ennen muuttoa.

Kannattaako Helenin kaukolämpö pientaloon?

Emme näe syytä, miksi ei kannattaisi, onhan se energiatehokas ja erittäin varma lämmitysratkaisu, eli lopulta hinta ratkaisee, joka on teidän päätös.

Onko Helenillä julkisia sähköautojen latauspisteitä?

On ja niiden määrä on kasvanut nyt yli 300 kappaleeseen kaikkien olessa pika- ja keskinopeita laturipaikkoja sekä Helenin asiakkaana voit ladata autosi myös Virran verkostoa käyttäen joka puolella Eurooppaa.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi