KSS Energia Oy: Kokemuksia ja tärkeimmät tiedot

KSS Energia on tunnettu energia-alan konserni, joka tarjoaa sähköä pääosin koteihin ja mökeille Helsingin, Espoon, Kotkan, Kouvolan ja Lahden seudulla, mutta myös muualla Suomessa.

KSS Energia Oy arvosteluYhtiö on kehittää jatkuvasti energiaosaamistaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia sähkösopimusratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille – siinä missä myös lisäksi lämpöä ja kaasua.

KSS Energian sähkön hinta kestää tiukan kilpailun ja yhtiön hinnasto elää samalla tavalla kuin muidenkin sähköyhtiöiden.

Tee sähkösopimus tästä

Voit kilpailuttaa sähkösopimukset useammalla eri yhtiöllä, joka helpottaa valintaa huomattavasti.

 

KSS Energia sähkösopimukset

Yhtiöllä on tarjolla lievästi ilmaistuna runsaasti erilaisia sähkösopimuksia ja tällä hetkellä sen valikoimista löytyy seuraavat sopimukset:

  • KSS Onni
  • KSS Vartti
  • KSS Tunti
  • KSS Valinta
  • KSS Vapaus
  • KSS IISI

Kaikille sopimuksille on paikkansa ja vetovoimaisin paketti on ollut KSS IISI, joka on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Voit valita sen kautta omaan kulutukseen sopivan ”räätälöidyn” paketin ja tiedät aina tasan tarkkaan, mitä sähköstä maksat. IISI:ssä on kuukausihinnoittelu ja tämä sähkösopimusmalli on erityisesti kerrostaloon ideaali.

Myös KSS Onni on vetänyt koko vuoden hyvin: se on määräaikainen 12kk tai 24kk, jonka hinta pysyy samana koko sopimusajan. Myös 100 % hiilineutraaliudesta voi antaa Plus-pisteet.

sopimukset

Tutustu sähkösopimuksiin ja hintoihin tarkemmin kilpailuttamalla sähkösopimukset tästä.

Hinnoissa on jatkuvia vaihteluja, joten emme erikseen ilmoita hintatietoja, koska niitä tulisi päivittää vähintään joka toinen päivä.

Omaan kotiin paras sähkösopimus selviääkin vasta, kun olet tutkinut hintoja ja tiedät, mikä on paras vaihtoehto sähkönkulutukseenne.

 

KSS Energia kokemukset

Vuonna 1992 perustettu KSS Energia Oy on tarjonnut tähän päivämäärään asti sähköä luotettavasti ja aina kohtuullisella hinnalla, vaikka hinta onkin välillä sähkönmyyjästä riippumatonta ja kuluttajan oma valinta.

Omakohtaisia kokemuksia meillä ei löydy tästä sähköyhtiöstä, mutta mitään huonoa sanottavaa siitä ei ole, vaikka osa onkin tyytymätön (netin palstoilta poimittua):

”24 kk sopimus josta maksetaan nyt sitten triplahintaa vielä yli vuosi ei oikein sytytä eikä mene palveluna jatkoon.. periaate..”

Tässäkin tapauksessa joku on solminut huonoon aikaan 2 vuoden sopimuksen, jota valitettavasti tapahtuu, eikä tästä voi (tai pitäisi) sähköyhtiötä moittia.

Tämä ilmiö oli valitettavan yleistä erityisesti 2022 vuoden loppusyksystä, kun sähkön kwh oli taivaissa.

 

KSS Energia aurinkosähkö ja paneelit

Haluaisitko ”oman aurinkovoiman” ja olla mukana vihreässä siirtymässä hyötyen siitä myös rahallisesti?

KSS Energia nimittäin hoitaa tämän osaston kustannustehokkaasti ja aurinkopaneelilla säästät pitkässä juoksussa ja tuotat puhdasta energiaa, joka kestää tulevat (mahdolliset) EU-standardit.

Jos siis pienempi hiilijalanjälki, omavaraisuus ja kontrolli sekä kustannustehokkuuus kiinnostaa, ovat aurinkopaneelit erinomainen valinta omakoti- tai rivitaloon.

Mielessä kannattaa pitää, että kun tuotat sähkön itse auringosta, siitä ei tarvitse maksaa sähköveroa eikä myöskään sähkönsiirtoa.

Tee ilmainen sähkönkilpailutus tästä

 

KSS Energia asiakaspalvelu ja yritystiedot

Jos olet sähköyhtiön asiakas, voit hoitaa kaiken KSS Onlineen kirjautumalla.

Puhelimella voit asioida numerosta 05-885-1830 (pvm/mpm) arkisin klo 08:00-18:00.

Vikailmoitukset kannattaa tehdä netissä ja laskutukselle löytyy myös oma numeronsa, jonka tarkemmat tiedot löydätte KSS Onlinesta.

KSS Energia Oy:n (Y-Tunnus: 0877511-8) toimipiste on Kouvolassa Hovioikeudenkatu 3:ssa.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka KSS Energian laskutus toimii?

Hyvin säntillisesti ja juuri niin, kuten olette sopimukseen solmineet tyypillisesti maksusuoritus kerran kuukaudessa.

Kuinka kirjaudun KSS Onlineen?

KSS Onlineen pääset palvelun verkkosivuilta ja kaikilla yhtiön asiakkailla on pääsy tähän järjestelmään.

Kuinka seuraan omaa sähkönkulutusta?

Voit seurata omaa sähkönkulutusta KSS Onlinesta puhelimella tai tietokoneella reaaliajassa.

Millaisia lämpöratkaisuja KSS tarjoaa?

Energiayhtiön lämmitysmuotovalikoimista löytyy maakaasu ja puhdas sekä ympäristöystävällinen kaukalämpö.

Tarjoaa yhtiö sopimuksia yrityksille?

Kyllä, yhtiön valikoimissa on myös räätälöityjä ja monipuolisia paketteja niin pienille kuin suurille yrityksille kilpailun kestävin kustannuksin.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi