Lainaa pikavippi 19-vuotiaalle netistä helposti

Oletko 19-vuotias nuori ja helpon ja nopean nettirahoituksen tarpeessa?

Haluaisitko saada lainan hetkessä tilillesi ilmaisella verkkohakemuksella ilman inhottavia piilokuluja ja edullisesti?

Olemme listanneet ne lainantarjoajat, jotka myöntävät lainaa 19-vuotiaalle hakijalle ja samalla löydät pähkinän kuoressa olevan esittelyn kyseisen tarjoajan lainoista ja tärkeistä huomioitavista seikoista.

Pikavippiä ja lainaa on tarjolla ilman takaajia ja vakuuksia, mutta maksuhäiriöisille lainoja ei valitettavasti voida myöntää.

 

Valitse halvin pikavippi tai laina 19v. ikärajalla näistä 6 vaihtoehdosta:

Credit24 on 19-vuotiaan lainaajan ehdottomasti paras vaihtoehto.

Sen joustava laina 100 – 4.000€ on edullinen ja maksat kuluja vain nostamastasi luotosta, nostokustannuksia tai vuosimaksuja ei ole.

Vakavarainen ja Suomessa erittäin hyvin mainetta niittänyt lainantarjoaja lainaa ilman vakuuksia tai takaajia helppotäyttöisellä nettihakemuksella vuorokauden ympäri.

Se päihittää hinnoittelullaan mennen tullen monet kilpailijansa ja se on loistava nettilaina kenelle tahansa.

credit24 pikavippi 19v ikärajalla nopeasti 24h/7

 

Bank Norwegian luottokortti on 19-vuotiaalle lainaajalla parhaimmasta päästä oleva ratkaisu, sillä siihen saat aina korotonta maksuaikaa 6 viikkoa.

Luottokortti 19-vuotiaalle helposti ja nopeasti Bank Norwegianilta.Tämän Visa -luottokortin voit saada jopa 10.000 euron luottorajalla ilman avausmaksuja nopeasti kotiin toimitettuna (toimitusaika on vain muutama arkipäivä).

Luottokortin luottoraja määrittyy hakijakohtaisesti ja sitä on myös mahdollista korottaa verkossa helposti.

Luottokortti myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia – täytä nyt hakemus noin 2 – 3 minuutissa ja saat päätöksen heti!

 

 

Lainasto.fi pikavippi on lainaajan kolmanneksi paras vaihtoehto ja se sopii hyvin pientä ja nopeaa ylimääräistä rahaa tarvitseville.

Sen 365 vuorokauden maksuajalla varusteltu 100 – 400€ pikavippi tai luottokortti vaatii hakijalta vain täysi-ikäisyyttä ja tuloja ei tarkisteta.

Uutta: Lainasto tarjoaa myös 100 – 3000 euron joustoluottoa kaikille täysi-ikäisille, mutta tähän edellytetään säännölliset tulot!

Helppokäyttöinen lainan haku, luottojen nopea käsittelyaika ja pikalainan lähes välitön tilille siirtyminen ovat syitä Lainaston poikkeuksellisen suurelle suosiolle.

Se tietoturvallinen ja luotettava Suomalainen verkkorahoittaja, joka noudattaa vastuullista lainanantoa ja kaikkia Suomen lakeja.

herkullista ja nopeaa pikalainaa tai luottokortti lainastolta

 

 

Surimo on uusi K19 pikavippi- & kulutusluottopalvelu, jossa on tarjolla 500 – 4000 euron kertaluonteisia lainoja.

Surimolta saat pikavipin 19-vuotiaalle todella kätevästi kertamaksusuorituksena.Surimolta 19-vuotias saa lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia nettihakemuksella.

Lainalle voi valita joustavan 24 – 36 kuukauden maksuajan ja tämän lisäksi hakijalla on mahdollisuus ottaa jopa 6 maksuvapaata kuukautta rajoituksetta.

Palvelu on suhteellisen uusi, mutta sillä on jo yli 50 000 tyytyväistä asiakasta.

Jos sinulla on kulutusluotolle tarvetta heti, voimme suositella Surimoa!

 

 

Euroloan Express nopea laina tai luottotili käyvät kuin puunenä puupäähän kaikille 19-vuotiaille pikalainaa tarvitseville.

Euroloan on nostanut ikärajansa 20 vuoteen, joten se ei ole enää vaihtoehto 19 v. lainaajalle!

Palvelu tarjoaa myös kulutusluottoa ja lainatarjontaa on 100 – 10.000€ ja se onkin monipuolisin vaihtoehto nuorelle lainaajalle.

Palvelu on monessa mielessä kilpailijoistaan erottuva ja erinomainen, se on salaman nopea ja päätöksen hakemukseesi saat jopa 3 minuutissa.

Tämän lisäksi korot eivät ole pahat ja ennen kaikkea Kotimainen Euroloan tarjoaa mahtavan, luotettavan ja toimivan kokonaisuuden lähes 10 vuoden kokemuksella.

Sen hurja suosio on hyvin perusteltua ja otteet jatkuvat vahvoina tänäkin vuonna palvelun parantuessa ja monipuolistuessa vähän väliä.

mielenvikaisen välitöntä express lainaa k19 nopealla 3 minuutin luottopäätöksellä

 

 

Pikavippi.fi se perinteisin vippi, 100,200 tai 300€ auttaa tilanteessa kuin tilanteessa ja se on nopea pika-apu ylimääräisen pieneen rahan tarpeeseen.

Yksi vanhimmista vippipalveluista takaa luotettavan ja toimivan kokonaisuuden, josta saat lainaa nopeasti käyttöösi silmiin pistävin hinnoin ja pitkällä 6 kuukauden maksuajalla.

Saat poikkeuksellisesti haettua lainan nettipankkitunnuksilla ilman puhelinta tai salaisella numerolla/prepaid-liittymällä.

vippituote vanhin voitehista pikavippi.fi on rahoittanut jo puoli miljoonaa täysi-ikäistä suomalaista

 

Muut lainantarjoajat.

Vuoden 2017 uusin lainapalveluita, joissa on pikavipille K19 -merkintä on todella suosittu Rahapalvelu!

Vanhentunutta tietoa: Edellisten lisäksi tarjonnasta löytyy vielä 3 pikavippipaikkaa, joista 19v. voi saada lainaa 20-1.000€ väliltä.

Näihin lukeutuu vippirahoittaja Orkia (palvelu on mennyt kiinni 2017), joka on toiminut Suomessa pienlainatarjoajana jo useampia vuosia tarjoten yksityishenkilöiden välistä raketin nopeaa 20-1.000€ pikalainaa 7-90 vuorokauden maksuajalla.

Molemmat ovat sulkeneet palvelunsa 2017: Hyvin samankaltaisia palveluita ovat lisäksi Siljalaina, jonka lainatuote on myös 20-1.000€ vippi ja Glee pikavippipalvelu.

Kaikkien edellä mainittujen kolmen palvelun lainojen hakuun edellytetään luottokelpoisuutta ja täysi-ikäisyyttä sekä nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta henkilötietojen todistamiseen.

 

Näitä asioita vaaditaan lainaajalta poikkeuksetta:

  • Puhtaat luottotiedot – Ei maksuhäiriömerkintöjä (lainahakemukset hylätään automaattisesti näiden ilmentyessä).
  • Nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilötietotunnistautumiseen.
  • Kotipaikkana täytyy olla Suomi ja myös asuinosoite täytyy löytyä Suomesta.
  • Pankkitili jossain suomalaisessa kivijalkapankissa.

 

Voinko saada yli 10.000e lainan huolimatta nuoresta iästäni?

Jos kaipaat isompaa lainaa netistä 19-vuotiaalle, vaihtoehtosi ovat vähissä, tässä tapauksessa kannattaa kääntyä kivijalkapankkien puoleen.

Useimmilla tästä suurempia lainoja tarjoavilla on ikäraja 20 vuotta ja siihen ikään päästyäsi valikoimasi kasvavat vähintään viisinkertaiseksi.

 

Miten saan varmemmin pikalainaa?

Voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi hakemalla luottoa yhteishakijan kanssa ja mitä paremmat kuukausiansiosi ovat, sen helpommin saat luottoa.

Jos et ole työelämässä, ei luoton saaminen ole niin helppoa, sillä vain pieni osa lainantarjoajista myöntää lainaa työttömille hakijoille, vaikkakin moni edellä mainituista tekee juurikin tämän poikkeuksen.

Saat myös varmemmin pikavippiä hankkimalla julkisen suomalaisen matkapuhelinliittymän, sillä vain murto-osa myöntää lainan pankkitunnuksilla ilman puhelinta tai prepaid-liittymällä/salaisella numerolla.

Edellä mainittu Pikavippi.fi tekee kuitenkin tässäkin poikkeuksen, etkä tarvitse lainaamiseen julkista puhelinliittymää.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *