Lainaa 300 euroa: Hae pikavippi 300€ heti tilille

Haluaisitko saada lainaa 300 euroa heti tai kenties jonkun muun summan nopeasti tilille?

Nyt sellaisen saaminen on paitsi helpompaa ja nopeampaa, niin myös ilmaista tietyillä ehdoilla.

300 euron pikavippiä saa myös pitkällä maksuajalla, heittämällä yli 6 kuukaudeksi ja jopa yli 12 kuukaudeksi.

Ikäraja on alkaen 18 vuotta ja pikavippihakemuksen pystyy jättämään kellon ympäri, lainaa saa myös viikonloppulainana.

Vinkin poikanen lainaajille:

lainaa 300300 euron pikalainan saat lyhyellä maksuajalla 0 euron kustannuksilla.

Useampi palvelu tarjoaa noin kuukauden maksuajalla lainaa ilmaiseksi, mutta luottokorrttina. Sweepbank luottokortti tekee poikkeuksen tarjoten kuluttoman lainan jopa 60 vuorokauden maksuajalla.

 

Parhaat vaihtoehdot 300 euron lainalle

Vaihtoehtoja ei ihan kauheasti enää ole ja oikeastaan meidän ääni menee näistä palveluista ensimmäiselle:

  1. Omalaina.fi kilpailuttaa lainat 100 – 60 000 euron väliltä
  2. Ferratum tarjoaa joustavaa lainaa 100-4000 euron väliltä

Erilaisia vaihtoehtoja oli vielä ennen korkokattoa paljon, mutta nykyään melkein kaikkien pankkien ja lainantarjoajien lainat alkavat 500 eurosta ylöspäin

Kaikki lainapalveluita yhdistää se, että saat päätöksen heti ja ensimmäinen nosto / valittu laina pystytään maksamaan heti useimpien pankkien tileille.

Tarkista pankkiyhteydet kuitenkin, jos haluat lähes reaaliaikaisen rahasiirron, sillä tämä vaatii, että sekä sinulla, että lainapalvelulla on samat pankit käytössä.

Tämä onnistuu asiakaspalvelun kautta.

 

Halvin 300 euron pikavippi ja maksu tilille myös viikonloppuisin – molemmat onnistuvat samalla kerralla

Halvin tarkoittaa tässä tapauksessa ilmaista. Pienistä lainoista ei ole yksinkertaisesti mitään järkeä maksaa lainkaan korkoa, mikäli haette sellaista ja tarkoituksena on lyhentää laina nopeasti takaisin noin kuukauden tai korkeintaan kahden kuluessa.

Pienissä pikavipeissä on nopeat käsittelyajat, sillä ne eivät vaadi mitään tarkempaa dokumenttiselvitystä, vaikka tuloja vaaditaankin nykyään useamman palvelun toimesta.

Varaudu siis todistamaan tulot, vaikka hakisitkin vain 300 euron vippiä, sillä maksukyky on tiukka edellytys myös vipeissäkin.

 

300 euron vipin maksuajan venyttäminen ei ole suositeltavaa

Monet lainat ovat joustoluottoja, joka tarkoittaa, että lainassa on luottokortin tapainen etukäteen sovittu luottoraja. Tyypillisesti noin kahden tai kolmen tuhannen euron luokkaa.

Uusille asiakkaille näiden kautta tarjotaan ilmaista 300 euron ensilainaa – tai usein jopa isompia summia. Ilmaisuus tulee kuitenkin yhdellä ehdolla: se on kohtuullisen lyhyt maksuaika (30 – 60 vuorokautta).

Jos ylität tämän, maksat lainasta normaaliin tapaan korkoa ja maksuaikaa venyttämällä kulut pelkästään kasvavat.

Suosittelemme olemaan tarkkana tässä, sillä parhaimmillaan 300 € vippi on ilmainen, mutta toisaalta kuluja voi kertyä jopa yli 50 euroa, jos maksuaika on 12+ kuukautta.

 

Luottotiedoton ei voi saada lainaa ja tämä on kallioon taltattu fakta

Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, et voi saada lainaa, et edes pienempää sellaista, joten ihan jokaisen kategorian lainat kahdesta kympistä 400 euron lainaan ja ylöspäin ovat poissa kuvioista, valitettavasti.

Tälle on kuitenkin ymmärrettävä syy, sillä maksuhäiriömerkinnät eivät synny itsestään. Lainajaalta vaaditaan aina maksukykyä ja jokainen lainapalvelu haluaa, että lyhennykset tehdään sovitussa aikataulussa kuten kuuluu.

 

Lainaa 300 euroa – Ikärajavaatimus on tiukempi kuin ennen

Siinä missä vippien platinum-vuosina lainaa myönnettiin kevyesti monen kymmenen paikan kautta 18-vuotiaalle, on tänä vuonna asia hieman toisin.

Se on oikeastaan muuttunut täydellisesti ja yleensä ikärajavaatimus alkaa vasta 19 vuodesta ja parikymppisenä lainaa 300 euroa ja tästä ylöspäin saatkin sitten jo monesta eri osoitteesta, jos kaikki muut edellytykset ovat kunnossa.

Lainaston pienin vippi, määrältään 100 – 300 euroa, lähtee vielä 18-vuotiaalle, mutta muuten valikoima on olematon. Sen sijaan pankista lainaaminen työssä käyvälle nuorelle voi onnistua ja samoin luottokortin hankkiminen.

Erityisen kovassa huudossa on Bank Norwegianin Visa-kortti, jossa on 23 v. ikäraja*.

*Kyseisen kortin ikäraja on nostettu 23 ikävuoteen eli 18 v. ikäraja ei enää pidä paikkaansa.

Se ei kuitenkaan aja ”vartin pikavipin” asiaa, mutta vaihtoehtona oikein kelvollinen, erityisesti etukäteen haettuna ja jatkuvakestoisena.

Siinä kun ei ole mitään vuosimaksuja tai juoksevia veloituksia.