Lainaa viikonloppuna: Hae pikalaina sunnuntaina 2023 »

Haluaisitko saada lainaa tilille ja nopeasti, mutta rahan tarve iski viikonlopulle?

FerratumEtsitkö helppoa ja fiksua pikavippiä, joka maksetaan heti tilille myös lauantaina tai sunnuntaina?

Aivan kaikki lainavertailun lainapalvelut eivät tee tilisiirtoja/maksuja ulos viikonlopun aikana, joten artikkelissa on mainittu kaikki ne pikalainapaikat, joista saa lainaa tilille myös viikonloppuna.

Sinulla on siis joitakin vaihtoehtoja mistä valita ja voit saada lainan tilille klo 7 – 23 välisenä aikana tai jopa kellon ympäri, jos olet hakenut itsellesi luottokortin tai avannut jo valmiiksi, esimerkiksi Ferratum Bank -joustoluoton.

 

Paras laina viikonloppuna 2023

Bank Norwegian myöntää nyt myös lainojaan viikonloppuisin eli voit saada ihan oikeaa lainaa pankista myös lauantaisin ja sunnuntaisin 1000 – 60 000 euron väliltä.

bank norwegianNorwegian on monille jo vähintään nimestä tuttu ja pankkina se on todella ketterä eli lainaamisesta on tehty astetta helpompaa netissä.

Omistajamuutoksen myötä ja 2023 vuoden aikana se on kokenut selvän muutoksen parempaan lainaamisen ja asiakaspalvelun alueilla.

Pankista voit hakea lainaa kellon ympäri, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot sekä pankkitunnukset.

Tee ilmainen hakemus tästä >>

 

Hae pikavippi viikonloppuna: tutustu seuraaviin lainapalveluihin

Esimerkiksi SaldoLimiitti myöntää uusille asiakkaille korotonta ensilainaa 100 – 2000 € asti ja näet päätöksen jo yleensä 5 minuutin kuluessa.

Lainaa viikonloppuna SaldoLimiittiVoit nostaa sen palvelusta lainaa luottokorttiperiaatteella, mutta pidä huoli, että avaat SaldoLimiitin klo 10 – 18 välisenä aikana.

Kriteerit palvelussa ovat 18 v. ikäraja, puhtaat luottotiedot ja tuloja (etuus, eläke ja palkkatulot).

Sen toinen laina on kulutusluotto 10.000 € asti eri ehdoilla ja siinä näyttäisi olevan nostettu ikäraja 20 vuoteen. Joka tapauksessa hae SaldoLimiittiä, jos haluat lainaa lauantaina tai sunnuntaina.

 

Onko viikonloppuna haettu pikalaina kalliimpi?

Joku on heittänyt tämän kysymyksen ilmoille ja siitä on muodostunut ainakin joillekin harhaluulo, joka on hyvä kumota heti alkuun.

Tehdään siis asia kerralla selväksi, että pikavippi ei ole viikonloppuisin yhtään sen kalliimpi kuin arkipäivänäkään.

Hinnoissa ei tapahdu muutoksia huolimatta viikonpäivästä, joten korko on aina vakio!

Voit siis hakea vippiä viikonloppuna hyvillä mielin ilman pelkoa, että kulut olisivat jotenkin normaalista poikkeavat.

Ainoa seikka, joka kannattaa ottaa huomioon on, että viikonloppuisin sinulla ei ole yhtä laajaa valikoimaa.

Tästä syystä et välttämättä pääse ainakaan jokaisessa lainasummassa netin halvimpaan lainaan käsiksi, mutta hyviä uutisia on kuitenkin, että monet edulliset lainapalvelut ovat auki myös lauantaina ja sunnuntaina.

 

Mikä on suurin laina, jonka voin saada lauantaina?

Voit saada lauantaina noin 15 minuutissa tilille jopa 10.000 € kulutusluoton ja vielä kilpailukykyisellä hinnalla Vippi.fi -palvelusta.

Tai nyt uutuutena Bank Norwegianilta jopa 60 000 euron lainaa, sillä lainatoimintaa on ryhdytty toteuttamaan 2023 keväällä myös lauantaina ja sunnuntaina.

Vippi -palvelun esittely

Vippi viikonloppunaTämä Suomen yksi suosituimmista ja erittäin nopea lainatarjoaja on erikoistunut nimenomaan nopeisiin kulutusluottoihin, joita maksetaan ulos lauantaina aina klo 10 – 18 välisenä aikana.

Tyypillisesti alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen jättämisen jälkeen ja hyväksyttyjä lainoja maksetaan ulos välittömästi sen jälkeen ajantasaisena siirtona OP:n, Säästöpankin, Aktian, Danske Bankin, Nordean ja Handelsbankenin pankkitileille.

Jos siis todella tarvitset rahaa käyttöön heti, ole tarkkana, että oma pankki löytyy listasta ja että teet lainahakemuksen klo 10 – 18 välillä lauantaina.

Vaatimuksena yleisesti lainan saamiselle ovat:

  • täysi-ikäisyys (tai 20 v. – lainapalvelukohtaista)
  • puhtaat luottotiedot
  • osoite Suomessa
  • suomalainen pankkitili
  • sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • verkkopankkitunnukset

Palvelun toinen laina on kuin SaldoLimiitillä, voit hakea sitä todella helposti 300 – 2000 euroa.

Aktivoi pikasiirtopalvelu MySaldossa ja mahdollistat myös jatkonostot 24 tuntia vuorokaudessa.

Lainaa viikonloppuna

Hae lainaa tästä >>

 

Voinko saada pikalainaa 24h eli myös yöllä?

Kaikki palvelut vastaanottavat lainahakemuksia 24/7 eli tästä syystä monet markkinoivat ”24h lainoja tai pikavippejä”.

Tämä on Suomen laissa erikseen määritetty eli poikkeuksia ei ole ja jos on, emme suosittele kokeilemaan, koska kyseessä on vähintäänkin kyseenalainen tarjoaja. Siitä voit olla varma.

Jos palvelu rikkoo tätä lakia, niin varmasti lainaehdoissa ja hinnoittelussakin on jotain hämärää. Suosittelemme siis vahvasti jättämään väliin!

Kaikki uudet pikavipit, miitä on tullut ulos viimeisten vuosien aikana ovat osoittautuneet lainkuuliaisiksi lainantarjoajiksi.

Lakeja noudatetaan pääasiassa nyt erinomaisesti.

 

Joustoluotot ja luottokortit mahdollistavat 24h vuorokaudessa lainat

Myös lainan saaminen on kuitenkin mahdollista 24h vuorokaudessa, jopa lauantaisin ja sunnuntaisin, jos olet avannut jatkuvan tililuoton, joka mahdollistaa nostot/ajantasaiset siirrot myös yöllä.

Tämän kaltaisia palveluita ei ole montaa markkinoilla ja yksi niistä on Ferratum, jonka lainapalvelu on auki kellon ja vuoden ympäri ilman poikkeuksia.

Jos olet avannut tämän ilmaisen luottokortin – joustoluoton enemmänkin – ja tarvitset rahaa milloin vaan, niin pystyt tekemään noston noin 5 minuutissa tilille netissä.

Ferratum joustoluotto (entinen ”Joustava”), on vakuudeton laina ilman takaajia sekä jatkuva luotto, jonka luottoraja on 4000 euroa.

Luottoa voi käyttää omaan tahtiin tehden joko pieniä nostoja kerrallaan tai suuremman käteisen tarpeen yllättäessä tililuotolta lohkeaa myös isompikin summa välittömästi reaaliajassa tilille.

Tässä on siis tarjolla jatkuva vippi sunnuntaina tai minä päivänä hyvänsä, joka sopii kaikkien maksukykyisten vähintään 22-vuotiaiden ”digitaaliseen lompakkoon”.

 

Usein kysytyt kysymykset

Näihin kysymyksiin olemme törmänneet alalla viimeisten parin vuoden aikana…

Onko pikavippi 24/7h vielä mahdollinen?

Jos tällä tarkoitetaan klassikkoa monen vuoden takaa eli lainaa, jonka voit hakea heti tilile myös yöllä. Siis sekä hakemus, että hyväksytty päätös ja samoin maksu, niin ei, näitä ei ole ollut enää vuosikausiin. Se ei ole mahdollinen, koska Suomen laki kieltää sen, eikä osana minkäänlaista vastuullista lainaamista.

Onko mahdollista saada lainaa ulkomailla yöllä?

Jos olet ulkomailla ja haet lainan Suomen aikaa päivällä, tai lainapalvelun aukioloina niin kyllä varmasti. Eeppinen kysymys, mutta siis mikäli jotain yöaikalainaa tässä haetaan takaa, niin sellaista ei Suomen lakien mukaan saa myöntää muina aikoina kuin klo 07:00 - 23:00 välillä.

Miksi niin harva lainapalvelu tekee lainapäätöksiä viikonloppuna?

Lainapalvelut ovat nykyään pääosin pankkeja ja aukioloajat ovat sen mukaisia. Lainojen on ehkä alunperinkin tarkoitettu olemaan harkittuja, joten siksi on ehkä ihan fiksua odottaa viikonlopun yli. Toki lainapalveluille, jotka maksavat lainoja lauantaina ja sunnuntaina päivällä voisi olla lisää. Samoin ehkä virtuaalisen luottokortin myöntäjäpalveluita.

Mistä lainaa viikonloppuisin helpoiten?

Palvelut, jotka artikkelissa on mainittu myöntävät lainan ja maksavat sen myös viikonloppuna helpoiten ulos. Tarkista kuitenkin kellon ajat ja pankkiyhteydet, jos asia on kiireellinen. Muussa tapauksessa suosittelemme jotain lainanvälittäjäpalvelua ja odottamaan rauhassa viikonlopun yli.