Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia: Löydä edullisin täältä

Etsitkö 10000 € lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia? Haluaisitko päästä helpolla ja saada monta lainatarjousta pöytään jo tämän päivän puolella?

Tiesitkö, että ns. nettilainojen korot ovat tulleet sen verran alas, että netissä tarjottavat kulutusluotot ovat nyt hinnoittelunsa puolesta verrattavissa pankkien lainoihin.

Lainavertailusta löydät helposti halvimman 10000 euron lainan, sillä esittelimme Suomen parhaat palvelut!

Löydät alhaalta taulukosta parhaat lainavälittäjät ja palvelut, joilta lainan hakeminen käy helposti pelkillä nettipankkitunnuksilla.

sortter
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

3,9-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Laina usein pienellä korolla
 • Vuoden suosituin lainanvälittäjä
 • Edullinen yhdistelylaina
Arkadiarahoitus
Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4,99-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • 70% saa palvelusta tarjouksen
 • Edulliset korot ja nopea palvelu
omalaina
Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa 26 pankkia yhdellä hakemuksella
 • Ensimmäiset lainatarjoukset heti näkyviin
Zmarta
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Hae kulutusluottoa - nopea päätös arkisin
 • Etsi käsiin edullisin lainatarjous
Bank Norwegian
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,29-18,90%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudetonta pankkilainaa
 • Sähköinen nopea lainapäätös joka päivä
Rahalaitos
Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudeton laina pankeilta kilpailutettuna
 • Hoitaa lainojen yhdistelyn tehokkaasti
Ferratum
Lainasumma

1-4000 €

Korko

15 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Joustoluotto pienemmällä korolla
 • Tarjolla myös 2000-30.000€ kulutusluottoa
Bank Norwegian luottokortti
Lainasumma

500-15.000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Suosituin Visa-luottokortti 2023
 • Aina 45 vrk koroton maksuaika
Freedom Rahoitus
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,40-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa kulutusluotot pankeilta
 • Hae vanhalle tai uudelle lainalle paras korko
axolaina
Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1 - 15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Lainapäätös todella nopeasti
 • Jopa yli 50% valitsee palvelun
Katso kaikki

 

Voinko saada 10000 euron lainaa heti tilille?

Kyllä se on mahdollista – nopeimmillaan voit saada lainan tilille saman vuorokauden aikana.

Netistä on mahdollista saada 10000 euron lainaa kaikista nopeiten!Usein lainan toimitusaika kuitenkin vaihtelee 1-3 vuorokauden väliltä ja suurin osa kulutusluotoista on toimitettu asiakkaan tilille 48 tunnin kuluessa.

Huomioithan, että iso osa listatuista palveluista on lainanvälittäjiä, jotka kilpailuttavat pankit ja lainapalvelut keskenään ja näin ollen ne eivät voi itse vaikuttaa lainan maksunopeuteen.

Suosittelemme erityisesti Sortterin ja Freedom Rahoituksen lainanvälityspalveluita, jotka ovat molemmat hiottu vielä astetta helpommaksi täyttää vaikka matkapuhelimella.

Suosittelemme muutenkin varaamaan lainan hakuun aikaa muutaman vuorokauden verran, sillä haluathan parhaan lainatarjouksen?

Halvin 10000 euron laina löytyy vertailemalla ja vaikka teimme suurimman osan työstä jo puolestanne, suosittelemme pyytämään mahdollimman monta tarjousta vertailtavaksi.

 

Voinko kilpailuttaa 10 000 euron lainat ilman kustannuksia?

Kyllä se onnistuu ja näin toimivat kaikki lainanvälittäjät, et siis koskaan maksa mitään kilpailuttaessasi lainoja. Summalla ei ole merkitystä ja 10000 euron laina on yleinen kilpailutussumma.

Yksikään lainanvälityspalvelu ei veloita senttiäkään missään vaiheessa ja ensimmäiset kulut tulevat vasta sitten, jos päätät ottaa jonkun tarjouksista vastaan ja maksat ensimmäisen kuukausilyhennyksen (tai mahdollisen lainan avausmaksun, mikäli lainassa sellainen on).

Tarjouksiin ei myöskään ole pakko sitoutua ja tästä syystä juuri suosittelemmekin pyytämään niin monesta paikasta tarjouksia kuin vain mahdollista.

 

Hyödyt, joita saat vain vertailun kautta

Tiesitkö, että lainojen hinnoisa on todellisuudessa valtavia eroja ja 10000 euron laina saattaa maksaa maltaita jonkun paikan kautta, kun joku voi tarjota sen monta prosenttiyksikkö edullisemmalla korolla.

Yksinkertainen lainavertailu usein kuitenkin riittää ja sitä kautta on helppo valita halvin kulutusluotto, joka tuo sinulle säästöä pitkällä tähtäimellä mahdollisesti jopa useita satoja euroja.

Suuremmissa yli 10000 euron kulutusluotossa on siis korko- ja kulueroja samalla tavalla, kuten pienlainoissakin – vertaile siis aina, huolimatta etsitkö lainaa tai mitä tahansa tuotetta.

Edut ja hyödyt, joita vertailu tuo mukanaan:

 • Saat laajan kokonaiskäsityksen millaisia lainoja on tarjolla.
 • Näet pankkilainojen, vertaislainojen ja muiden kulutusluottojen korkoerot.
 • Säästät paljon aikaa, koska parhaat palvelut on nostettu sinua varten valmiiksi esille.
 • Saat sähköpostiin monta lainatarjousta, joista on helppo valita halvin vaihtoehto.
 • Tulet säästämään paljon rahaa ja saamaan aina edullisimman mahdollisen lainan!

 

Voinko käyttää 10000 euron luoton mihin vaan ja onko käyttötarkoituksella väliä?

Luoton käyttökohde on täysin vapaa ja lainan voi käyttää esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan, vapaa-ajan harrastuksiin tai veneen hankintaan.

Lainahakemuksissa kysytään poikkeuksetta mihin aiot käyttää lainan, mutta se on enemmänkin tilastointia varten, eikä se vaikuta lainapäätökseen.

Yksi yleisistä lainan käyttökohteesta on lainojen yhdistäminen ja moni hakee 10 000 euron lainaa juuri vanhojen velkojen, vippien ja osamaksujen yhdistelyyn.

Käyttötarkoitusta ei ole pakko paljastaa ja voit käyttää osan lainasta lomamatkalla ja loput vaikka remonttiin, hakemuksessa sinun täytyy kuitenkin valita jokin käyttökohde. Tätä ei tulla tarkistamaan millään tavalla!

Voit hakea luottoa vaikka lomamatkaan ja remonttiin ilman vakuuksia ja takaajia!

Oletko loman tarpeessa? Jos olet maksukykyinen, mutta rahat ovat lopussa, voit hakea itsellesi vaikka lainaa 10000 euron verran hemmottelulomaa varten ja rahaa jää varmasti johonkin muuhunkin. Ellet sitten Malediiveille ampaise ja hanki majoitusta omasta atollista.

 

Tarvitseeko 10000 euron lainaan vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Tästä ei enää kannata murehtia, sillä jokainen nettisivulla mainittu pankki, lainapalvelu ja välittäjä tarjoaa täysin vakuudetonta 10000 euron lainaa ilman henkilötakaajavaatimuksia.

Voit hakea lainan siis yksin, etkä tule tarvitsemaan mitään omaisuutta, kuten omistusasuntoa myönteiseen luottopäätökseen.

Nykyään voit saada jopa vielä huomattavasti tätä suurempaa pankkilainaa, joten vakuudettomuus ei ole enää vain jo vanhojen pikavippien ominaisuus.

 

Miten löydän helpoiten sopivinta lainaa 10000 euroa?

Etsit siis lainaa, mutta et ole aivan varma, kuinka löydät parhaan ja tärkeintä kaikista: sinun vaatimuksiin sopivan luoton? Tuntuvatko termit vierailta ja koko homma muutenkin arvelluttavalta?

Suosittelemme vetämään syvään henkeä ja rauhoittumaan, sillä lainan hakeminen nyt todella yksinkertaista ja juuri niin yksinkertaista, kun sanotaan.

Erityisesti, jos olet nuori lainaaja, niin voimme kertoa, että lainaaminen oli aikaisemmin huomattavasti vaikeampaa. Vielä 10 vuotta sitten kukaan tuskin kuvitteli saavansa yli 10000 € pankkilainaa netistä.

 

Perusta kuntoon ja kilpailutuspalvelut mukaan avustamaan lainan etsinnässä

Kun etsit lainaa, lähde ensin liikkeelle perusasioista ja mieti, kuinka paljon luoton tarpeenne on ja missä ajassa haluaisit – tai pystyt – lyhentämään sen ilman, että yöunet kärsivät.

Kun olet päättänyt tämän, olet jo melkein puolessa välissä, sillä seuraavaksi voit lähettää useampaan paikkaan kilpailutushakemukset, jotka tuovat pian sähköpostiin monta lainatarjousta.

Tarjoukset on kilpailutettu valmiiksi pankeilta oikeiden ammattilaisten toimesta ja yksikään niistä ei ole sitova saati sitten kustanna hakijalle mitään.

Juuri tästä syystä edullista lainaa on niin helppo hakea heti, sinulla on käytännössä kaikki työkalut apuna ja pääsy jokaisen suomalaisen pankin ja palvelun lainoihin.

Lainalaskurin avulla pystyt laskemaan tehokkaasti ja suuntaa-antavasti, mitä laina kustantaa milläkin maksuajalla ja todellisella vuosikorolla; laskuri laskee sinulle aina valmiiksi lyhennettävän kuukausierän.