Lainaa 500 euroa -vertailu: Mistä pikavippi 500€ tilille?

Haluaisitko saada lainaa 500 euroa tai vastaavan pikavipin edullisesti kertamaksulla tai osamaksulla?

Tiesitkö myös kiven kovan totuuden, että voit saada 500 euron lainan yli 12 kuukauden maksuajalla?

Voit saada lainan myös ilmaiseksi luottokortin kautta, jos olet valmis maksamaan sen kokonaan takaisin 1 – 2 kuukauden sisällä (tämä riippuu lainanmyöntäjstä).

Halvimman ratkaisun löytäminen onnistuu helposti, sillä vertailimme parhaat palvelut ja pidämme tarjonnan mahdollisimman monipuolisena, niin että kaikille löytyy varmasti sopiva 500 euron laina.

Vertailussa on myös mukana lainanvälittäjäpalveluita, jotka kilpailuttavat sinulle monta palvelua yhdellä hakemuksella, sillä nykyään pienet lainat ovat vaikea saada verrattuna edellisvuosiin.

 

Paras lainapalvelu 500 euron lainalle

omalaina logoOmalaina on huomioinut pienen rahan tarpeesa olevatkin ja se kilpailuttaa 30 palvelun kautta lainoja alkaen 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Suosittelemme ehdottomasti laittamaan sinne hakemuksen, jos etsitte tämän suuruisia lainasummia.

Tietoja palvelusta:

  • Ikäraja 18 vuotta
  • Lainat 100 – 60 000€
  • Vaati pankkitunnukset ja puhtaat luottotiedot
  • Ilmainen kilpailutus ja vertailu
  • Hävyttömän nopea

Kilpailuta lainat Omalaina -palvelussa tästä

Muista kuitenkin, että nyt ei puhuta enää vanhan ajan pienistä lainoista, vaan hakemus käsitellään vastuullisesti ottaen huomioon teidän maksukyvyn.

500 euron pikavippi

Jos arki käy liian tukalaksi ja yllättävät kulut huventavat kuukauden kassan suunniteltua nopeammin, voit paikata tilanteen pienellä lainalla.

Mitä lainan hakijalta yleisesti vaaditaan, ettei hakemus tule bumerangina takaisin hylättynä?

Jokaisella lainantarjoalla on omat lainaehtonsa, mutta niissä ei ole merkittäviä eroja.

Ikärajat alkavat 18 vuodesta ja lisäksi puhtaat luottotiedot ovat aina ehdoton edellytys.

Usein myös säännölliset tulot palkan, eläkkeen tai etujen muodossa tarvitaan, mutta kun kyseessä on pienempi 500 euron pikavippi, ei tämä välttämättä ole kiveen kirjoitettu.

Usein tämä tulee eteen suuremmissa lainoissa, esim. 10 000 euron lainaluokissa tai suuremmissa kulutusluotoissa.

Osoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset (tai mobiilivarmenne) ovat myös vaatimuksena kaikissa netistä haettavissa lainoissa.

Kaikki lainat, jotka löydät sivultamme, myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia, joten kummastakaan ei tarvitse huolehtia.

Jos luottopäätös hylätään, jokin edellä mainituista on vialla, muisithan myös täyttää hakemuksen täysin ilman virheitä?

 

500 euron pikavippi voi olla yhä ilmainen

Saat pienellä 500 € pikalainalla huomattavasti helpotusta arkeen, silloin kun oikein tiukka paikka iskee. Jos sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin 1 – 2 kuukaudessa kokonaan, selviät siitä 100 % ilman kuluja.

Suosittelemme myös tutustumaan parhaisiin luottokortteihin täällä, sillä ne ajavat tämän asian ihan samalla tavalla kuin lainatkin.

Tai jopa paremmin sekä ovat hyvin käytännöllisiä muutenkin, koska pysyvät aina hätävarana jatkossakin.

 

Hyvä esimerkki kortti: Saat aina korotonta lainaa 45 päivän ajalle

Esimerkiksi Bank Norwegian -pankin lentopisteluottokorttiin saat 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja sen ikäraja on 23 vuotta.

Avausmaksuakaan tai kiinteä juoksevia kuluja ei ole, joten etukäteen haettuna tämä voi hyvin olla se ”pikalainan korvaaja”, aina kun sellaiselle tarvetta ilmenee.

Vastaavasti voit saada sen myös huomattavasti pidemmällä maksuajalla, jopa useammaksi vuodeksi, jos haluat lainalle pienen kuukausierän.

Lainaa ei kuitenkaan kannata ”roikottaa”, vaan suositelemme maksamaan sen niin nopeasti takaisin, kun vain oma pankkitili antaa myöden.

Jos lyhennät 500 euron lainaa 12 – 24+ kuukautta, niin maksat korkokuluja merkittävästi suhteessa lainasummaan, vaikka pienissä erissä lyhennettynä se ei siltä välttämättä tunnukaan pahalta.

Tämä kannattaa siis ehdottomasti huomioida, eikä lainan takaisin maksamista kannata missään tapauksessa pitkittää, ellei se ole aivan välttämätöntä.

 

Voinko saada 500 € lainaa mistään, jos minulla ei ole luottotietoja?

Tähän lainapalvelut ovat jo aikoja sitten vetäneet erittäin tiukan rajan ja luottotiedoton ei voi saada edes 500 euron pikalainaa, vaikka olisitkin nykyään velaton ja maksukykyinen.

Kaikki vastuulliset luotonmyöntäjät pitävät nollatoleranssia maksuhäiriöiden suhteen.

Luottotiedottomankaan tilanne ei välttämättä kuitenkaan ole ihan toivoton, sillä aina voit turvautua sukulaisiin tai erityisesti omiin vanhempiin kysyen apua sieltä suunnasta.

Voit lukea lisää artikkeliaiheesta: Voiko luottotiedoton saada mistään lainaa.

 

Usein kysytyt kysymykset

Missä ajassa 500 euron lainan voi maksaa takaisin?

Tämä on täysin teistä kiinni. Nykyään maksuajat ovat pidempiä, mutta suosittelemme aina lyhentämään lainan mahdollisimman nopeasti.

Miten lainan saamisen laita, jos olen maksanut velat ja kuitannut maksuhäiriömerkinnät?

Tässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus saada esimerkiksi pientä 500 euron pikalainaa, mutta me emme pysty koskaan takaamaan, että päätös olisi myönteinen.

Mistä 500 euron pikalainan saisi helpoiten ja nopeiten?

Esimerkiksi käyttämällä meidän suosittelemia palveluita ja hakemaan lainan mielellään aamusta kaikkien tarvittaen tositteiden kanssa. Näin käsittely ja maksu voi tapahtu jo päivällä.

Tarvitsenko liitteitä lainaan, jos summa on pieni?

Tapauskohtaista, mutta melko varmasti jopa tässäkin tapauksessa teiltä halutaan tiedot esimerkiksi nykyisistä tuloista. Muista, että todistus KELA-etuuksista käy myös. Ole totuudenmukainen: tämä on paras keino saada lainaa.