Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia (pienin korko)

Etsittekö 40000 euron lainaa ja haluaisitte sen mahdollisimman edullisesti suoraan nettihakemuksella?

Haluaisitteko saada lainaa heti (rahat tilille jopa tänään*) sekä mahdollisuuden toteuttaa koko homman verkossa vain pankkitunnuksilla?

Halvin 40000 euron vakuudeton laina löytyy ilman poikkeuksia, kun maltatte odottaa hetken ja kilpailuttaa lainat huolellisesti (jonka olemme jo osittain hoitaneet puolestasi).

Kokosimme alapuolelle tämän vuoden parhaat vaihtoehdot, joiden avulla pääsette kiinni jopa yli 30 pankin / lainapalvelun tarjontaan.

zmarta
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus
omalaina
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 100-60.000€
Laina-aika: 1-20 v.
Tee hakemus
rahalaitos
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus
sortter
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Tee hakemus

*Jos haluat lainan tilille vuorokaudessa eli tänään, pitää hakemus jättää sisään aikaisin ja tuloselvityksen kanssa (tai vaaditun liitteen, mikä se teidän kohdalla onkaan) eli keskimäärin maksuaika on 1-2 vuorokautta.

Tämä siis realistisesti ajateltuna ja tämän koko luokan lainoja ei siirretä viikonloppuisin, vaikka lainatarjouksia voitte mahdollisesti toki saada jo esikatseluun.

Löydätte tarkemmat tiedot (+kokemuksia) palveluista myös meidän sivuilta, mutta parhaimman kokonaiskuvan näette hakemalla lainaa itse palvelusta.

Lainatarjousta (tai tarjouksia) lähdetään etsimään valitsemanne palvelun toimesta heti, kun hakemus on lähetetty.

Tarjous/tarjouksia toimitetaan teidän nähtäväksi niin pian kuin mahdollista.

Usein saatte ensimmäisen tarjouksen jopa välittömästi.

Huomatkaa, että kaikki tarjoukset ovat aina alustavia, eivätkä ne ole ikinä millään tavalla sitovia.

 

Myöntävätkö verkkopankitkin 40 000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Myös pankin kulutusluotto on vakuudeton, vaikka mennään yli 40000 euron mittaluokkaanKaikki palvelut mukaan lukien pankit, jotka löytyvät vertailtuna yläpuolelta myöntävät 40000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Käytännössä kaikki meiltä löytyvät paikat ovat vakuudettomia, jos muutamaa kivijalkapankkia ei lasketa mukaan ja sekin on vain heidän tietyissä lainatuotteissa.

Kaikki yli kuusinumeroiset lainat ja asuntolainat ovat sitten aina asia erikseen.

Palvelut ovat kuitenkin siirtymässä enemmän ”vakuudettomaan aikaan” ja vakuudeton nettilaina on helpompi löytää kuin jopa vakuudellinen vastaava eli muutos on käytännössä tehty jo kokonaan.

 

Mikä on 40000€ kulutusluoton matalin korko netissä?

Tällä hetkellä alin mahdollinen korko on 4 %:n tuntumassa, mutta tarjouksien ollessa aina riskiperusteisia, ei mitään kiinteää suoraa hinta ole mahdollista antaa kenellekään varmasti. Puhutaankin aina, että kyseessä on alustava laskelma, joka antaa hyvän suunnan lopullisille korkonumeroille.

Näin ollen ainoastaan lainatarjousta pyytämällä voitte löytää halvimman 40000 euron lainan (tai minkä tahansa luoton yleensäkin).

Kaikista edullisimmat lainapalvelut tai -välittäjät pystyvät tarjoamaan yli 15000 euron lainoja noin 4 %:n todellisella vuosikorolla*, jos talous on hyvässä kunnossa.

On syytä nostaa pöydälle myös asia, että pienistäkin tuloista huolimatta, korko voi olla matala ja kaikki hakemuksessa esitetyt asiat huomioidaan.

*Huomatkaa silti, että kyseessä on lähtöhinta, eikä kenellekään muulla ole siihen mitään sanottavaa paitsi itse lainanmyöntäjällä.

 

Onko lainan saamiseen ilman luottotietoja tänä päivänä mitään mahdollisuuksia?

Mahdollisuudet ovat laihat ja lähtökohtaisesti jopa valitettavasti olemattomat.

Mahdollisuuksia voi olla ainoastaan, jos neuvottelet lainan pankissa paikan päällä ja istut suuren omaisuuden päällä, jolloin et edes oletettavasti tarvitse lainaa.

Vaikka mitään ei ole varsinaisesti kaiverrettu kiveen, niin 40000 euron lainan saaminen luottotiedottomana ei varmuudella onnistu ilman takaajaa + mahdollisesti vielä takaajan lisävakuuksia.

Myös yhteishakija vaaditaan lainassa ja molemmilta vaaditaan varmasti lisäksi tuloselvitystä.

Maksuhäiriömerkintä tekee lainaamisesta aina monta pykälää vaikeampaa ja likimain kaikissa tapauksissa mahdotonta. Huolimatta siitäkin, että lainaaja pystyisi esittämään kaikki edellä mainitut ja olisi maksanut vanhat velat kokonaan.

 

Velkajärjestely tai jälleen rahoittaminen onnistuu kulutusluotolla

Jos tämän hetken velat aiheuttavat vaikeuksia ja rahat tuntuvat jäävän kaiken aikaa miinukselle, on velkojen järjestelyn Uudelleen lainaamalla tai pienillä teknisillä fikseillä pystyt laittamaan rahaa huomattavasti pankkiinavulla mahdollista tehdä tilanteesta kohtuullisen helposti merkittävästi parempi.

Mielessä on tärkeää pitää kuitenkin, että mikä tahansa kulutusluotto, pankkilaina tai yleensäkään mikään lainatyyppi ei ole suoraan halvempi tai kustannustehokkaampi tapa laittaa entisiä velkoja nippuun.

Jos haluatte säästää kuluissa (mahdollisuus jopa satasien tai 1000-2000 € kk -säästöihin), lainojen yhdistelystä voitte lukea lisää täältä.

 

Kulutusluoton hakijan Pro-tipsit

Vinkki: Jos ette ota ensin huomioon/tarkista seuraavia asioita, voitte osua miinaan ja loppuen lopuksi joutua entistä pahempaan tai kalliimpaan tilanteeseen:

  • Laskekaa aina ensin nykyiset kuukausikulut ja samoin tulevan uuden lainan kustannukset sekä verratkaa niitä.
  • Kuluissa pitää aina laskea mukaan myös lainan avausmaksu ja tilinhoitomaksu.
  • Kk-lyhennyserässä on tärkeää huomioida nykyinen talous ja työtilanne: älkää ahmiko liikaa kerralla, mutta lyhentämällä lainasta aina tarkoituksella minimin, lisäätte pelkästään kokonaiskuluja.
  • Vertailkaa hintoja & korkoa mielellään seuraavan yön yli, sillä 40000 euron kulutusluotoissa hintaerot voivat olla huomattavia, vaikka lainoja pystytäänkin maksamaan nopeasti jopa tässä mittaluokassa.

Pelkästään todellinen vuosikorko ei ole paras mahdollinen mittari, ellet vertaile ainoastaan kahta eri lainaa keskenään samalla takaisinmaksuajalla.

Muissa tapauksissa se käykin paremmin kuin hyvin ja määrää, mikä laina on edullisin.

 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea 40000 euron luoton ilman omaisuusvakuuksia?

Kyllä. Meillä esillä olevat lainapalvelut, pankit ja luotonvälittäjät myöntävät lainan aina ilman vakuita. Et tarvitse mitään omaisuutta saadaksesi edes 40 000 euron lainaa netistä, pelkästään pankkitunnukset, riittävästi tuloja ja talouden pitää olla loistavassa kunnossa.

Kuinka nopeasti voin saada 40 000 € kulutusluoton tilille?

Käytännössä ihan jopa vuorokaudessa, tai tunneissa, mutta realistisemmin 1-2 arkipäivässä. Jos kuitenkin löydät heti sopivan lainatarjouksen ja tarraat siihen kiinni sekä allekirjoitat sopimuksen tarvittavien liitteiden kanssa. Voidaan laina maksaa siinä hetkessä teille ja tilitys toki ottaa oman aikansa.

Millaiset ehdot näin isoissa vakuudettomissa lainoissa on?

Velkoihin ja yleisesti talouden kuntoon tehdään tarkempi katsaus. Myös työpaikalla ja työsuhteella on merkitys, esimerkiksi pienempi palkka ja vakituinen työsuhde on parempi, kuin epävarma työ hyvällä liksalla. Myös luottokorttivelat, koulutus, asumismuoto vaikuttavat korkoon ja päätökseen. Eli tässä ehdot pähkinänkuoressa.

Muuttuuko lainan korko, jos lyhennän lainan esim. 7 vuodessa tasaerissä?

Lainat ovat kiinteäkorkoisia, jos ei toisin sanota eli ei muutu. Jos allekirjoitat lainan ja sitoudut maksamaan siitä tietyn kuukausilyhennyksen, niin silloin asia ei muutu. Kun jotain allekirjoitetaan, niin se on siinä.