Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia (halvin hinta).

Etsittekö 40000 euron lainaa ja haluaisitte sen mahdollisimman edullisesti suoraan nettihakemuksella?

Haluaisitteko saada lainaa heti (rahat tilille jopa tänään) sekä mahdollisuuden toteuttaa koko homman verkossa vain pankkitunnuksilla ja lisäksi joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella?

Halvin 40000 euron vakuudeton laina löytyy ilman poikkeuksia, kun maltatte odottaa hetken ja kilpailuttaa lainat huolellisesti (jonka olemme jo osittain hoitaneet puolestasi).

Kokosimme alapuolelle tämän vuoden parhaat vaihtoehdot, joiden avulla pääsette kiinni jopa yli 30 pankin / lainapalvelun tarjontaan.

Löydätte tarkemmat tiedot (+kokemuksia) palveluista napsauttamalla lainapalvelun logoa tai ”Lisätiedot” -linkkiä. Vain kaksi näpäytystä riittää, niin olette jo täyttämässä lainapalvelun ilmaista hakemusta.

Lainapalvelu Ikäraja Lainatarjous heti?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-60.000 €
8.99 % –
1-15 v
Lendo kulutusluotto hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
8 % – 1-15 v
Zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Komplett Bankin luottohakemukseen 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
Alk. 4,9 % Ei määritetty
Freedom Rahoitus välittää sinulle 40000 euron tarjouksia pankista - tai pikemminkin pankeilta heti. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
4.5 – 50.5% 1-15 v
Etua.fi on monipuolinen välittäjä - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v

*Lainatarjousta (tai tarjouksia) lähdetään etsimään valitsemanne palvelun toimesta heti, kun hakemus on lähetetty.

Tarjous/tarjouksia toimitetaan teidän nähtäväksi niin pian kuin mahdollista. Usein saatte tarjouksen jopa välittömästi. Huomatkaa, että kaikki tarjoukset ovat aina alustavia, eivätkä ne ole ikinä millään tavalla sitovia.

 

Myöntävätkö nettipankitkin lainaa ilman vakuuksia ja takaajia?

Myös pankin kulutusluotto on vakuudeton, vaikka mennään yli 40000 euron mittaluokkaanKaikki palvelut mukaan lukien pankit, jotka löytyvät vertailtuna yläpuolelta myöntävät 40000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Käytännössä kaikki meiltä löytyvät paikat ovat vakuudettomia, jos muutamaa kivijalkapankkia ei lasketa mukaan.

Palvelut ovat kuitenkin siirtymässä enemmän ”vakuudettomaan aikaan” ja vakuudeton laina on helpompi löytää kuin vakuudellinen vastaava eli muutos on käytännössä tehty jo kokonaan.

 

Mikä on 40000€ kulutusluoton alin mahdollinen korko, joka löytyy netistä?

Tällä hetkellä alin mahdollinen korko on 4 %:n tuntumassa, mutta tarjouksien ollessa aina riskiperusteisia, ei mitään kiinteää suoraa hinta ole mahdollista antaa kenellekään varmasti. Puhutaankin aina, että kyseessä on alustava laskelma, joka antaa hyvän suunnan lopullisille korkonumeroille.

Näin ollen ainoastaan lainatarjousta pyytämällä voitte löytää halvimman 40000 euron lainan (tai minkä tahansa luoton yleensäkin). Edullisimmat lainapalvelut tai -välittäjät pystyvät tarjoamaan yli 15000 euron lainoja noin 4 %:n todellisella vuosikorolla*, jos talous on hyvässä kunnossa. On syytä nostaa pöydälle myös asia, että pienistäkin tuloista huolimatta, korko voi olla matala ja kaikki hakemuksessa esitetyt asiat huomioidaan.

*Huomatkaa silti, että kyseessä on lähtöhinta, eikä kenellekään muulla ole siihen mitään sanottavaa paitsi itse lainanmyöntäjällä.

 

Onko lainan saamiseen ilman luottotietoja tänä päivänä mitään mahdollisuuksia?

Mahdollisuudet ovat laihat ja lähtökohtaisesti jopa valitettavasti olemattomat. Mahdollisuuksia voi olla ainoastaan, jos neuvottelet lainan pankissa paikan päällä. Vaikka mitään ei ole varsinaisesti kaiverrettu kiveen, niin 40000 euron lainan saaminen luottotiedottomana ei varmuudella onnistuu ilman takaajaa + mahdollisesti vielä lisävakuuksia.

Myös yhteishakija vaaditaan lainassa ja molemmilta vaaditaan varmasti lisäksi tuloselvitystä. Maksuhäiriömerkintä tekee lainaamisesta aina monta pykälää vaikeampaa ja likimain kaikissa tapauksissa mahdotonta. Huolimatta siitäkin, että lainaaja pystyisi esittämään kaikki edellä mainitut ja olisi maksanut vanhat velat kokonaan.

 

Velkajärjestely tai jälleen rahoittaminen onnistuu kulutusluotolla

Jos tämän hetken velat aiheuttavat vaikeuksia ja rahat tuntuvat jäävän kaiken aikaa miinukselle, on velkojen järjestelyn Uudelleen lainaamalla tai pienillä teknisillä fikseillä pystyt laittamaan rahaa huomattavasti pankkiinavulla mahdollista tehdä tilanteesta kohtuullisen helposti merkittävästi parempi.

Mielessä on tärkeää pitää kuitenkin, että mikä tahansa kulutusluotto, pankkilaina tai yleensäkään mikään lainatyyppi ei ole suoraan halvempi tai kustannustehokkaampi tapa laittaa entisiä velkoja nippuun. Jos haluatte säästää kuluissa (mahdollisuus jopa satasien tai 1000-2000 € / kk -säästöön), lainojen yhdistelystä voitte lukea lisää täältä.


Vinkki: Jos ette ota ensin huomioon/tarkista seuraavia asioita, voitte osua miinaan ja loppuen lopuksi joutua entistä pahempaan tai kalliimpaan tilanteeseen:

  • Laskekaa aina ensin nykyiset kuukausikulut ja samoin tulevan uuden lainan kustannukset sekä verratkaa niitä.
  • Kuluissa pitää aina laskea mukaan myös lainan avausmaksu ja tilinhoitomaksu.
  • Kk-lyhennyserässä on tärkeää huomioida nykyinen talous ja työtilanne: älkää ahmiko liikaa kerralla, mutta lyhentämällä lainasta aina tarkoituksella minimin, lisäätte pelkästään kokonaiskuluja.
  • Vertailkaa hintoja & korkoa mielellään seuraavan yön yli, sillä 40000 euron kulutusluotoissa hintaerot voivat olla huomattavia, vaikka lainoja pystytäänkin myöntämään nopeasti jopa tässä mittaluokassa.

Pelkästään todellinen vuosikorko ei ole paras mahdollinen mittari, ellet vertaile ainoastaan kahta eri lainaa keskenään samalla takaisinmaksuajalla. Muissa tapauksissa se käykin paremmin kuin hyvin ja määrää, mikä laina on edullisin.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *