Lainaa 15000 euroa heti – Hae aina parhaat tarjoukset

Etsitkö lainaa 15000 euroa tai jotain sen lähelle osuvaa summaa ja haluaisit selvitä sen hakemisen suhteen helpolla sekä päästä vielä parhaaseen tarjoukseen kiinni?

Tämä ei ole nykyään ongelma tai mitään sinne päinkään, sillä kehittyneiden kilpailutus- ja verkkoteknologiapohjaisten uusien pankkien ansiosta esimerkiksi 15000 euron lainan saaminen hoituu netissä vaikka pelkkää älypuhelinta käyttäen.

 

Lainavertailussa 15 000 euron lainat netissä

Hae lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia heti nyt miljoona kertaa helpommin kuin ennenTiesitkö, että kaikista helpoiten pääset, kun valitset jonkun lainankilpailutusfirmoista?

Suosituimpia kilpailuttajia ovat kahden menneen vuoden aikana olleet Sortter ja Omalaina.fi, joista molemmista löydät 15000 euron lainatarjouksen ilmaisella nettihakemuksella nopeasti.

Hyvässä lykyssä saat monta tarjousta ja ei ole mitenkään epätyypillistä, että hyvin raha-asiansa hoitaneelle annetaan jopa yli 10-15 pankin tarjoukset.

Tarjouksissa ei ole sitoutumispakkoa, eivätkä ne ole maksullisia!


Edullisen lainan voit löytää myös suoraan pankin kautta, mutta suosittelemme tässäkin tapauksessa pyytämään tarjouksen useammasta eri paikasta!

Valitse taulukosta palvelu ja napsauttamalla sen logoa tai ”Hakemus” -painiketta pääset suoraan lainapalvelun kotisivuille. Puolestaan klikkaamalla ”Kokemuksia” -painiketta, pääset tarkempiin tietoihin ja lukemaan meidän kokemuksia lainapalvelusta.


omalaina
Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa 26 pankkia yhdellä hakemuksella
 • Ensimmäiset lainatarjoukset heti näkyviin
Bank Norwegian
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,29-18,90%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudetonta pankkilainaa
 • Sähköinen nopea lainapäätös joka päivä
sortter
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

3,9-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Laina usein pienellä korolla
 • Vuoden suosituin lainanvälittäjä
 • Edullinen yhdistelylaina
Arkadiarahoitus
Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4,99-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • 70% saa palvelusta tarjouksen
 • Edulliset korot ja nopea palvelu
Rahalaitos
Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudeton laina pankeilta kilpailutettuna
 • Hoitaa lainojen yhdistelyn tehokkaasti
Ferratum
Lainasumma

1-4000 €

Korko

15 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Joustoluotto pienemmällä korolla
 • Tarjolla myös 2000-30.000€ kulutusluottoa
Bank Norwegian luottokortti
Lainasumma

500-15.000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Suosituin Visa-luottokortti 2023
 • Aina 45 vrk koroton maksuaika
Freedom Rahoitus
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,40-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa kulutusluotot pankeilta
 • Hae vanhalle tai uudelle lainalle paras korko
axolaina
Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1 - 15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Lainapäätös todella nopeasti
 • Jopa yli 50% valitsee palvelun
Katso kaikki

Lainatarjous – tai monesta palvelusta useampia sellaisia – pyritään antamaan teille heti. Tarjoukset ovat alustavia, eivätkä ne ole sitovia tai maksa sinulle yhtään mitään.

Yöaikaan lainaa hakiessanne, ette voi kuitenkaan saada lopullista päätöstä luotolle, vaikka tarjousten / alustavan päätöksen saaminen onkin mahdollista.

 

Vakuudet ja takaajat – tarvitaanko näitä yleisesti?

Useimmat lainapalvelut tai panki eivät vaadi lainaan ollenkaan vakuuksia eikä edes takaajia, joka tekee niiden saamisesta helpompaa.

Vakuudellisia lainoja tarjotaan tyypillisesti kivijalkapankkien toimesta ja silloin liikutaan usein useampien kymmenien tuhansien tai paremminkin sadan tuhannen euron summissa.

Eli kun haet 15000 euron lainaa netistä, et saa mitään suoranaista ”korkohyötyä”, vaikka sinulla olisi esittää lainalle vakuudet tai olisit löytänyt takaajan lainalle.

 

Lainaa 15000 euroa ja vapaudu arjen kahleista, laskupinkoista ja korkoa kasvavista pikalainoista

Valitettavan moni on joutunut turvautumaan elämänsä aikana osamaksuihin ja kalliimpiin rahoitusvaihtoehtoihin ja joutunut niiden ”vangiksi”. Samalla myös luottokorttivelkaa on saattanut kertyä ikävän paljon.

Tiesitkö, että voit käyttää 15 000 € kulutusluoton yhdistelylainaan ja tämä ”refinancing” -termillä kansainvälisesti kulkeva lainamuoto on yleistynyt niin Euroopassa, kuin Pohjoismaissakin sekä myös muualla maailmalla?

Et maksa lainojen yhdistelystä mitään, eikä se tuota edes sinulle mitään ylimääräistä vaivaa paitsi ajallisesti noin 15 minuuttia.

Lue tietoa ”Refinancing” eli lainojen uudelleen järjetelystä Wikipediasta.

Kun olet yhdistänyt kaikki laskut & luotot yhteen, maksat enää vain yhden lainanlyhennyksen kuukausittain, eli voit sanoa hyvästit nopeasti kasvaville koroille ja pääset siinä samassa paljon helpommalla melkein huomaamatta.

Toki pitkällä aikavälillä tulet huomaamaan tämän varmasti ja se näkyy usein tilin saldossa.

Varoituksen sanana kuitenkin, että tämä ei ole automaattisesti ja absoluuttisesti paras ratkaisu ihan kaikille eli terve maalaisjärki, taskulaskin sekä runsas harkinta-aika ovat oleellisia myös tämänkin suhteen.

 

Vapaa on kulutusluoton käyttötarkoitus

Kyllä, tämä pitää paikkansa ja vaikka hakisitkin lainaa alkujaan esimerkiksi laskujen tai entisten lainojen kuittaamisesta sekä talouden huojentamista varten, voit käyttää loput lainarahat vaikka pintaremonttiin.

Joustavuus on ehdottomasti netin kulutusluottojen parhaimpia puolia.

Sinulta ei tentata, mihin lainarahat tulet käyttämään. Palvelut pitävät huolen vain ja ainoastaan, että lainaajan maksukyky on tarpeeksi vakaalla pohjalla.

Muut tekijät ovat lähes sivuseikkoja, tosin entisiä lainoja ja luottokorttivelkoja käytetään useimpien palveluiden luottokartoituksessa hyväksi.

 

Onko minulla mahdollisuuksia saada 15000 € lainaa heti tilille?

Kun puhutaan tämän luokan luotoista tai pankkilainoista, on hyvin epätyypillistä tai teoriassa mahdotonta, että saisit lainan ”heti” tilille.

Maksusuoritus pystytään kuitenkin suorittamaan vuorokaudessa kulkemaan kohti lainaajan tiliä, jos kaikki on kunnossa ja lainasopimus allekirjoitetaan samana päivänä, kun hakemus on lähetetty.

Rahojen saapuminen samana päivänä edellyttää kuitenkin, että hakijan pankki on sama kuin lainanmaksajan sekä usein vielä samalla hakemuksen lähettämistä jo varhain aamulla. Tämä on kuitenkin vielä mahdollisuuksien rajoissa eli voitte saada suuremmankin kulutusluoton nopeasti käyttöönne.

 

Kenelle ja millä vaatimuksilla?

Jokaisen lainapaikalla on yleensä omat tietyt vaatimukset, jotka vaihtelevat, mutta perusehtoihin kuuluvat:

 • Vähintään täysi-ikäisyys (yleensä kuitenkin 20+ vuotta – Omalaina on poikkeus K18 ikärajalla, mitä tulee 15000 euron lainan saamiseen).
 • Puhtaat luottotiedot ja nuhteeton maksuhistoria.
 • Säännölliset tulot jossain muodossa (tulot on todistettava).
 • Vakituinen kiinteä osoite Suomessa.
 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne ja tili suomalaisessa pankissa.

Ei pipo miestä pahenna” tai naistakaan, eli siis mitään muuta hakijalta ei yleensä vaadita.

Vakuuksia ja takaajia ei erikseen vaadita esitettäväksi, eivätkä ne tuo lisää ”uskottavuutta” tai lisäpisteitä itse hakemukseen.