Hylätty luottopäätös omasta pankista – mitä seuraavaksi?

Pankit ovat tiukentaneet lainanmyöntöpolitiikkaansa käytännössä joka lainatyypin kohdalla. Pankkilaina saattaa olla hankala saada omasta pankista, vaikka suhde on kunnossa, maksukykyä löytyy ja tulojakin on omasta takaa.

Usein vakuudeton laina vaatii tietyn verran kuukausittaisia tuloja, puhtaat luottotiedot ja positiivisen historian.

Mitä, jos kaikki tämä on kuitenkin kunnossa, mutta lainaa ei irtoa? Mikä on seuraava askel?

Älä ajattele maailmanloppua, jos sait lainaan kielteisen päätöksen pankistasi

Hylätty päätös omasta pankista on kaukana maailmanlopusta ja sinulla on kymmenittäin erinomaisia vaihtoehtoja toteuttaa unelmat, remontit, auto- ja kodinkonehankinnat ym. verkosta saatavalla lainalla, jonka korko on sama kuin oman tutun pankkisi!

Et ole suinkaan ainoa, joka painii saman ongelman kanssa ja verkosta pystyy saamaan pankkilainaa kohtuullisilla ehdoilla, vakuudetta ja pienemmillä tuloilla.

Monet mieltävät netissä olevat lainat heti pikavippeihin, mutta se on turhaa, sillä netissä on aitoja pankkeja, jotka toimivat paljon näppärämmin ja myöntävät lainaa siinä missä meidän omat pankitkin.

Kivijalkarakennus vain puuttuu, mutta se on pelkästään kuluttajan etu, sillä kuvittelepa, kuinka paljon maksaa pitää Esplanadilla isoa pankkirakennelmaa kymmenine työntekijöineen verrattuna verkkopankkiin, jossa toimii edistynyt robottiteknologia ja kaksi huippuammattilaista.

Tässä sinä tulet säästämään ja me kerromme sinulle, kuinka, miten ja milloin se onnistuu.

 

Verkossa lainaamisen edut ovat selvät:

Jos sait sen hylätyn lainapäätöksen, niin älä säikähdä pienestä, vaan jatka ihmeessä etsimistä ja valitse joku uusista loistopankeista, jotka löydät suoraan verkosta.

Komplett Bank ja Bank Norwegian ovat Suomen edistyneimmät verkkopankit, tosin niiden juuret ovat Norjasta, mutta kuluttajan ei pitäisi moisesta välittää, koska molemmat tarjoavat hyväehtoista ja suorastaan halpaa pankkilainaa verkon välityksellä.

Verkossa lisäksi lukuisia koroiltaan aina vaan päivä päivältä edullisempia palveluita, joista saat lainaa ja löydät ne täältä helposti listattuna.

Kilpailun kasvaessa myös korot tippuvat, joka on joka vuodelta vain edullisempaa meille kuluttajille. Kilpailussa on äärettömät edut ja tämä on suotu meille Internetin kasvamisen myötä!

Oman pankin joustoluotto on kuitenkin yhä 50 % tapauksista paremmalla korolla varustettu, mutta se on runsaan paperityön, vakuuksien ja tulojen takana liian monissa tapauksissa.

Suosittelemme silti kokeilemaan aina omaa pankkia ensin, jos vaan siihen mahdollisuus löytyy ja miksi ei löytyisi?

Lainojen vertailu ja niiden tarkka kilpailuttaminen ovat isossa roolissa halvimman luoton etsinnässä ja tarkkasilmäinen kilpailuttaja, jolta löytyy ripaus aikaa, säästää aina rahaa lainan kuluissa. Tämä on fakta.

 

Kielteinen lainapäätös kismittää ja välillä luottopäätös kestää yllättävän kauan.

Meitä ei ole kuitenkaan tehty sokerista, joten mitä vaihtoehtoja on, muuta kuin jatkaa etsimistä?

Lainan saaminen on aina helposti mahdollista, kunhan et ole menettänyt luottotietoja.

Niin kauan, kun maksuhäiriömerkintöjen kohdalla mennään nollalinjalla, lainarahaa on aina mahdollista saada.

Ja vaikka joutuisitkin ottamaan lainaa netistä, ei se tarkoita, että hinta olisi pilvissä tai, että pikavippi olisi ainoa vaihtoehtosi.

Pikavipit ovat sitä paitsi kohtuullisen hyvin taka-alalla ja niiden tilalle on muodustunut fiksumpia kulutusluottoja ja kertarahoitusvaihtoehtoja edullisin koroin.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *