Uudet lainat 2022 Suomessa

Uudet lainat ja pikavipit ovat vähissä erityisesti nyt, kun korkokaton myötä tulleet paineet ovat laskeneet katteita rankalla kädellä. Uudet pikavipit loistavat jo käytännössä poissaolollaan ja niiden tuleminen siinä samassa. Mikään ei ole varsinaisesti ainakaan vielä 2022 vuoden alkutalvesta muuttunut ja tällä tasolla liikutaan varmasti ainakin vuoden 2023 alkuuun asti, vaikka uusia pankkeja uskotaan tulevan lisää meille Suomeen ulkomailta.

Tämä on katepeliä ja nyt 20 % korkokattoympäristössä ei moni, jos yksikään uusi lainapalvelu, ole tullut meille toistaiseksi riskien minimoimisen takia.

Uudet kulutusluotot ovat nyt kuuminta hottia”Vanha” uusi laina on kuitenkin yleensä nopea, joten siksi voidaan yhä puhua uusista pikavipeistä tai jatkuvasti uudistuvista palvelluista. Ovathan pankkien lainatkin nykyään ”pikavippejä”, sillä ne pystytään käsittelemään heti ja maksut pystytään suorittamaan nopeasti. Uusia nimiä tulee siis olemaan varmasti vähemmän kuin ennen, mutta laatu korvaa taas puolestaan määrän.

Huomion arvoista: Listasta löytyy vain palvelunsa täydelliseen remonttiin laitteneita lainapalveluita 2022 vuoden puolella.

 

Uudet lainat ja -lainapalvelut 2022

Sortter on yksi 2022 vuoden uusimpia itseään uudistaneita palveluita, vaikkakin se toimii itsenäisenä välittäjänä, joten sen malli poikkeaa hieman muista lainavälittäjistä.

Sen välittämät lainat ja pikavipit ovat 1000 – 60.000 euron luokkaa ja vuoden nimelliskorko on aina 3,69-20 %. Erinomaisen hyvä ominaisuus palvelussa on sen matala korko, joka on melkein poikkeuksetta halvin, vaikka takuuta sille välittäjä ei pysty antamaan.

Uudet lainat saat SortteriltaPalvelu tähtää vastuullisuuteen, nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen, jossa se on onnistunut erinomaisesti. Se tekee myös aktiivista karsimista ja intensiivistä yhteistyötä pelkästään luotettavien pankkien kanssa.

Tee hakemus tästä >>

Suosittelemme kilpailuttamaan lainat Sortterilla!

Vuoden 2022 lainanvälittäjä on aina kuin uusi

OmaLaina on myös uudistunut jatkuvasti siinä missä myös monipuolistunut sekä tekee yltiöhurjaa markkinointityötä tauotta. Sillä on tällä hetkellä kaikista eniten yhteistyökumppaneita. Saat yhdellä hakemuksella 100 – 60.000 euron lainaan jopa 30 pankin tarjouksen parhaimmillaan.

Palvelusta on mahdollista saada lainaa 18-vuotiaallekin, mutta rajoitetusti, jonka mahdollistaa sen Suomen isoin kumppaniverkosto eri pankki- ja lainayritysten kanssa.

Uusimmat lainat ja pankitMaksuaika on valittavissa samalla tavalla kuin muissakin palveluissa eli osittain summakohtaisesti, mutta 1-20 vuoden väliltä.

Voit myös nopeuttaa sitä, jos haluat – tai maksaa kaiken yhden erän kautta takaisin.

Mikään pankkilaina ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Kyseinen uusi palvelu elää käytännössä siis koko ajan uudistuksessa ja muutoksessa, kuten monet muutkin laadukkaat lainapalvelut- tai välittäjät.

Tee hakemus tästä >>

Uusi lainavertailu ja välityspalvelu siis samassa!

Uusimmat pikavipit ja kulutusluotot

Credigo ei ehkä halua myöntää olevansa pikavippi ja sitä se ei oikeastaan olekaan enää. Nyt puhutaan 500 – 10.000 euron kulutusluotosta, jolle saat runsaasti maksuaikaa, jopa 2-15 vuotta. Myös tämän uuden lainan tai uudistuneen sellaisen nimelliskorko on enintään 20 %.

Uusi kulutusluotto, joka on markkinoiden selkeinKyseessä on kuitenkin ihan aito kulutusluotontarjoaja huolimatta sen nopeudesta (tilitys arkisin jopa 10 minuutissa, jos kaikki hakemuksessa on täytetty oikein ja se hyväksytään).

Tämä uusi lainapaikka (tai täysin uudelleen itsensä rakentanut) on fiksu valinta, mutta vaatii hakijalta riittävät tulot, puhtaat luottotiedot ja 20 vuotta ikää.

Tee hakemus tästä >>


Easycredit on toinen aivan täysin samaa materiaalia kuin edellinenkin ja vielä samassa omistuksessa. Kuitenkin meidän silmään ja kokemuksiin se on hieman huonompi, sillä kyseessä ei ole yrityksen päälainatuote. Emme suosittele tällä hetkellä kyseistä palvelua, vaan kannattaa kilpailuttaa lainat esimerkiksi Zmartan kautta tai kokeilla jotain ylempänä mainittua.

Onhan kyseessä uudempi palvelu kuin edeltäjänsä. Voit saada siltä edullista uutta lainaa pitkällä maksuajalla. Ja kuten edellisenkin kanssa, lainasummiin voit saada jopa 15 v. maksuaikaa. Korko lainoissa on matala, nimelliskorko voi yltää korkeintaan 20 % (tämä siis pätee nyt ihan kaikkiin luotonmyöntäjiin).

Piilokuluja ei ole ja näet kaikki kulut heti läpinäkyvästi.

Kun haet tarjouksen, voit ottaa sen vastaan ja vastaanottaa rahat heti tilille noin vuorokauden tai kahden kuluessa.

Uusi lainapalvelu auki 2022, mutta sitä ei löydy meiltä?

Tähän on looginen selitys, yleensä kaikki uudet lainat eivät ainakaan heti pääse meidän tarkistuksen läpi eli odotamme aina listaamista. Välillä kuitenkin kyseessä on varmasti tuttu ja turvallinen sekä ennen kaikkea vakavarainen uusi laina, jonka voimme listata ilman suurempia taustaselvittelyjä.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: uudet lainat, välittäjät tai mitkä tahansa kulutusluotot sekä pikalainat (samoin luottokortinmyöntäjät) pitää löytyä Aluehallintoviraston rekistereistä tai mitään listaamista ei tapahdu meidän puolesta. Tämä on ehdoton osa Suomen lakia ja asetuksia, jota monet ovat kyllä säntillisesti noudattaneetkin kiristyksien myötä jo lähes vuosikymmen sitten.

Uusi luottopalvelu 2022

Luottopalvelu, Luotto.org on myös uusi, nopea ja simppeli palvelu. Se toimii välittäjänä tarjoten noin 20 pankin lainoja 1000 – 60.000 euron väliltä. Maksuaikaa on silläkin lainoissa summasta riippuen 1-15 vuotta.

Luotto.org on vuoden uusin lainapalveluPalvelu välittää lainoja mm. Bank Norwegianin ja Instabankin kautta sekä lukuisten muiden. Homma toimii samalla tavalla kuin edellä mainitullakin välittäjällä eli:

  1. Laita hakemus sisään
  2. Odota tarjouksia ja vertaile
  3. Valitse paras ja jatka homma loppuun

Muuta ei tarvitakaan ja mainittakoon palvelun olevan täysin ilmaista, eikä siinä ole mitään kissoja tai koiria haudattuna. Sitoumuksia ei ole.

Uudet lainat – Mitä on tulossa 2023 vuonna?

Tätä on vaikea ennustaa, mutta Ferratum tulee luultavasti näyttämään uuden lainatuotteen, vaikka sen joustoluotto ja kertalaina ovatkin uusia tällä hetkellä. On myös mahdollista, että uusia yrityslainoja tulee jossain vaiheessa, sekä ehkä joku vertaislainatoimija lanseeraa vielä uuden kulutusluoton (tai vastaavan joustoluoton tai pikavipin). Nämä monet kun ovat vielä toistaiseksi tauolla, eivätkä ota uusia asiakkaita.

Myös artikkelin alussakin mainittu lainavälittäjäpalvelu Sortter saattaa tuoda yrityslainapuolen arsenaaliseensa vahvemmin, jos nykyinen taloustilanne sen tulee sallimaan. Kyseisen palvelun lanseraaminen on viivästynyt ja uusia palveluita tulee olemaan luultavasti alkuvuodesta Bluefinance (täysi uudistus) ja Lainasto.

Vaikka nämä molemmat ovat vielä kohtuullisen vahvoja kysymysmerkkejä suunnan ollessa hakoteillä nykyisten epävarmuuksien vuoksi.

Jäämme odottamaan mitä uutta on luvassa, uudet pikavipit tuskin ovat enää listalla kärkisijoilla, sillä niiden katteet eivät yksinkertaisesti ole enää kannattavia. Mikrobisnekseen toki jokunen uusi vippi saattaa vielä mahtua mukaan. Haastavuutta luo brändin rakentaminen ja sen kalliit kulut sekä siinä samassa luotettavuuden hankkiminen, joka ottaa auttamata useita vuosia.