Uudet lainat ja pikavipit 2019 vuonna

Uudet lainat ja samoin pikavipit lisäävät kilpailua markkinoilla ja pitävät kilpailun terveen kovana samalla viilaten aina kuluja alaspäin.

Uusien lainapalveluiden ilmestyminen markkinoille on kuluttajan silmistä katsoen positiivinen asia, kilpailun kiristyessä kulut laskevat ja parempia tarjouksia sekä alennuksia ilmestyy säännöllisin väliajoin.

  • Tästä artikkelista löydät kaikki uudet lainat 2019 vuodelta, kaikki palvelut on esitelty lyhyesti, jotta ne tulisivat tutuksi helposti.
  • Artikkelissa pätee uutuusjärjestys eli ylimpänä on aina kaikista uusin laina / pikavippi -palvelu.
  • Jos jokin nykyinen palvelu tekee merkittäviä muutoksia esimerkiksi lainatuotteisiinsa, pääsee se myös artikkeliin näytille.

Lainaa heti on tämän pankin suora spesialiteetti ja et voi välttyä tältä uuden robottiteknologian huippuluomukselta, sillä nopeaa lainaa näin suurissa määrin et tule saamaan mistään
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika 1-15 v.
Tutustu!
Norjalainen pankki antaa lainaa heti ja se on ottanut haltuunsa ykköspaikan sen monipuolisuuden ja helppouden kautta sekä runsaiden muiden loistavien ominaisuuksien takia
Ikäraja 23 v.
Tarjonta: 1000-50.000€
Laina-aika: Joustava
Tutustu!
Kun haluat uutta, niin tässä on Sinulle täysin uusi laina- tai pikemmin sellaisten välittäjälaitos, joka tekee lainaamisesta naurettevan halpaa ja helppoa.
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika 1-15 v
Tutustu!
Uudet lainat löytyvät parhaiten kilpailutuksen kautta ja koska kyseinen paikka tekee yhteistyötä yli 25 palvelun kanssa, löytyy joukosta aina uudet pankit ja muutkin lainapalvelut siinä samassa
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 2000-60.000€
Laina-aika 1-15v.
Tutustu!

Yläpuolella poimittuna laina -uutuudet ja samalla neljä suomalaisten suosikkivalintaa!

Kaikki uudet lainat ja pikavipit 2019 vuonna

Uudet lainat tekevät kilpailuun terveitä muutoksia, joka näkyy koroissa ja muissa kuluttajan kannalta hyödyllisissä muutoksissa.

 

Vivus Jousto

Uusi 2018 vuoden helmi on Vivus jousto joka 0 euron nostokulun jatkuva jopa 3000 euron luotto.

Vivus Jousto on 4Finance Oy:n uusi joustavampi laina ja saman konsernin omistuksessa on myös tunnettu Vivus.

Vivus Jousto on 2000 – 3000 euron luottotili, josta asiakas voi tehdä tarvitsemiaan nostoja ja lyhentää luottosaldoaan vapaasti minimierässä, isommissa erissä tai vaikka yhtenä maksusuorituksena. Jatkuva luotto on aina käytössä, myös tänäänkin!

Uudessa Vivusjoustossa ei ole ollenkaan erillistä nostopalkkiota, sen avaaminen on ilmaista ja asiakkaalta laskutetaan henkilökohtaisen alkaen 37,20 %:n koron mukaan.

Joustoluotossa on 20 vuoden ikäraja ja maksuhäiriömerkinnöiltä on täytynyt välttyä, jotta laina voidaan myöntää.

Lue lisätietoja Vivus Joustosta ja hae lainaa >>

 

 

Rahapalvelu

Syksyn 2017 uutuuslaina on nyt Suomessa.

Rahapalvelu on uusi joustava lainantarjoaja Suomessa, jonka juuret ovat kuitenkin syvällä lainamaailmassa ihan kansainvälisellä tasollakin. Myönnettyjä lainoja pelkästään Suomessa on jopa yli 700 000 sen yhtiön (IPF Digital Finland Oy) kautta.

Rahapalvelu tarjoaa uutta lainaa vakuudetta 100 – 4000 euron väliltä ja lainaan saa joustavan 1 – 36 kuukauden maksuajan.

Uusille asiakkaille laina tulee aina 0 euron nostopalkkiolla.(Huom. tarjous ei koske Credit24:n ilmaislainatarjouksen hyödyntäneitä).

Tämä uusi laina on hyvin selkeä, sen haku sekä maksusuoritukset molemmat hoituvat joka päivä kello 08:00 – 22:00 vain muutamassa minuutissa.

Vanhoille asiakkaille lainan vähimmäiskorko alkaa 49,85 %:sta, eikä yllättäviä kustannuksia ilmesty matkan varrella esille.

Lue lisätietoja Rahapalvelusta ja hae lainaa >>

 

 

Reissuluotto

Kevään 2018 uusi kulutusluotto on taas pinnalla.
Uusi pikavippipaikka 20189 tai laina avattu taas vai? Ei oikeastaan, sillä Reissuluotto on itseasiassa ollut markkinoilla monta vuotta, mutta niin hiljaisessa elossa, että yritystä ei ole nostettu mihinkään arvoon vertailuissa, kunnes nyt.

Palvelu on päivittänyt ulkoasunsa täydellisesti ja ottanut uuden lähestymistavan lainamarkkinoille tarjoten nimenomaan lomareissuluottoa, mutta toki myös lainarahat voi pistää mihin kohteeseen tahansa. Tässä ei ole siis mitään varsinaista rajausta eli nimen ei pidä antaa hämätä.

Reissuluotto tarjoaa uutta kulutusluottoa 2000 – 5000 euron väliltä 1 – 3 v. maksuajalla ilman vakuuksia netistä. Ikäraja palvelussa on kohtuullisen korkea, 25 vuotta, joten ihan kaikki eivät palvelua pysty hyödyntämään.

Lue lisätietoja Reissuluotosta ja hae lainaa >>

 

 

Komplett Bank

Uusi pankkilaina 2017 on helmikuussa auennut Komplett Bank.

Komplett Bank on ihan uusi lainapalvelu Suomessa, joka avasi ovensa parisen vuotta sitten.

Tämä hyvän maineen nopeasti saanut pankki myöntää luottokelpoisille vähintään 23 vuotta täyttäneille edullista pankkilainaa 1000 – 50.000 euron väliltä.

Tämä uusi laina asettuu heti hintavertailussa helposti halvimpien luottotarjoajien sakkiin sen vuosinimelliskoron alkaessa vain 4,99 %:sta!

Jos haet pienemmän luokan lainaa 1000 – 2500 euron väliltä, tarvitset vain palkkakuitin ja laina maksetaan heti tilille!

Isomman luokan 2500 – 50.000 euron lainojen maksussa kestää 1 – 3 vuorokautta ja hakemuksessa on muutama kohta enemmän täytettävänä – yli 5 minuuttia se ei kuitenkaa sinun aikaasi vie!

Saat palvelusta uuden joustoluoton ilman vakuuksia sekä ilman kiinteää kuukausiveloitusta – pelkästään korko ja muut kulut veloitetaan kuukausittain.

Lue lisätietoja Komplett pankista ja hae lainaa >>

 

 

Bank Norwegian Suomi

Uusi lainapaikka Bank Norwegian on nyt avannut ja tarjoaa huippuedullista pankkilainaa alkaen 4.99% korolla!

Uusi lainapaikka on nyt auki ja myös lainatuote on täysin ainutlaatuinen Suomen verkkolainamarkkinoilla!

Pankki on samalla myös ehdottomasti edullisin vaihtoehto koskaan suomalaiselle lainaajalle.

Bank Norwegian pankkilaina on vakuudeton 1000 – 60.000€ kulutusluotto, jonka saat haettua 100% netistä ilman paperitöitä. Myöskään takaajaa lainalle ei tarvita.

Tässä uudessa nettipankissa on ehdottomasti parasta, että sen lainat ovat oikeasti edullisia pankkilainoja alkaen vain 6,99% todellisella vuosikorolla!

Lainahakemuksen jättäminen onnistuu verkossa joka päivä 24h vuorokaudessa ja saat aina vastauksen lähes välittömästi.

Lainan hakemiseen ei tarvita liitteitä ja sen hakeminen on helppoa netissä, koko hakemuksen jättäminen onnistuu pelkällä matkapuhelimella.

Vaatimuksena myönteiselle lainapäätökselle on 23 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa ja säännölliset tulot.

Lue lisätietoja Bank Norwegianista ja hae lainaa >>

 

 

Eurolimiitti

uusin pikavippi 2016 vuonna on Eurolimiitti joka lanseerasi ison 3.000e luottorajan tililuoton suomalaisille

Kaikista uusin pikavippipalvelu on Eurolimiitti, joka on avannut toimintansa 2016 vuoden huhtikuussa.

Lainatuotteena on joustolimiitti 3.000€ luottorajalla, joista asiakas voi tehdä nostoja joustavasti tämän niin halutessaan.

J.W.-Yhtiöt Oy:n lanseeraama uusi vippipalvelu ei vaadi lainalle takaajia tai vakuutta, sen hakeminen on ilmaista netissä, eikä tililuoton avaaminen maksa mitään.

Tarjous uusille asiakkaille:  Saat ensimmäisen noston 10-500€ väliltä täysin ilman kuluja, jos maksat sen kuukauden sisällä pois.

Voit maksaa lainan takaisin joustavissa kuukausierissä, minimilyhennyksen ollessa vain 10% avoimesta lainasaldosta, vastaavasti voit myös maksaa koko limiitin yhdessä erässä pois ilman kuluja.

Lisäjoustavuutta takaisinmaksuun tuo maksuvapaat kuukaudet, joita asiakkaalle myönnetään jopa 3 kertaa vuodessa!

Eurolimiiti on mukava lisä Suomen lainamarkkinoille ja erityisesti sen täysin ilmainen pikavippi on bonusta!

Vaatimuksena myönteiselle lainapäätökselle on 21 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja osoite Suomessa.

Lue lisätietoja Eurolimiitistä ja hae lainaa >>

 

Ei enää ihan niin uusia lainapalveluita, mutta katsomisen arvoisia:

Ok Money

ok money toi mukanaan taas uudet pikavipit ja tasaeräisen maksettavan limiittilainan

Ok Money on taas täällä ja tällä kertaa se on liikkeellä täysin uusin kujein ja uusin lainatuottein!

Uutta Suomessa: Se on tuonut ensimmäisenä Suomeen tasaerälyhenteisen tililuoton, josta lyhennetään aina 130 euroa kuukaudessa.

Markkinoiden selkein tililuotto on suuruudeltaan 2.100€ ja voit nostaa sieltä rahaa 50€ tarkkuudella aina, kun tarvitset ylimääräistä.

OK Money ei ole varsinaisesti uusi pikavippi, sillä se on myöntänyt pikavippejä jo niiden alusta alkaen, mutta se oli tauolla pidemmän aikaa kehittäen uutta ja innovaatista lainatuotettaan.

Nyt kun kaikki on valmista, on palvelu avannut jälleen ovensa, sen tililuoton hakeminen on maksutonta netissä, avauskustannuksia tai juoksevia kuluja ei ole ja maksat korkoa vain nostetusta lainasta.

Kulurakenne on selkeä ja piilokuluja ei ole, luoton hakeminen onnistuu, jos olet vähintään 20-vuotias, luottokelpoinen suomalainen, jolta löytyy nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Limiittiluoton saamiseen ei tarvita takaajaa, eikä omaisuutta vakuudeksi.

Lue lisätietoja OK Moneystä ja hae lainaa >>

 

 

Credigo

credigo on uusi ja edullinen lainapalvelu netissä

2015 vuoden loppupuoliskolla ilmestynyt Credigo on uusi pikavippejä / kulutusluottoja myöntävä lainapalvelu.

Uusi ja samalla silmiinpistävän halpa: Credigosta täytyy sanoa heti, että se todella yllätti markkinat positiivisesti sen todella edullisella pikavipillä!

Se lukeutuu nyt halvimpiin lainoihin Suomessa, sen 100 – 2.500€ vakuudeton pikalaina on kulurakenteeltaan selkeä, sillä siitä maksetaan vain korkoa.

Et siis maksa lainasta ollenkaan avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai juoksevia kuukausi-/vuosikustannuksia!

Lainalle voi valita pitkän maksuohjelman 6-60 kuukauden väliltä ja lainoja maksetaan asiakkaan tilille lähes välittömästi.

Kun haet Credigon pikavippiä palvelun aukioloaikoina, saat alustavan lainapäätöksen heti ja pian tämän jälkeen rahat tilillesi, noin 15 minuutissa.

Vaatimuksena lainan saamiselle on 20 vuoden ikä, realistinen maksukyky ja puhtaat luottotiedot sekä vakituinen osoite Suomessa.

Lue lisätietoja Credigosta ja hae lainaa >>

 

 

Cashbuddy

cashbuddy on uusi pikalaina netissä johon voi saada lainapäätöksen jopa sekunneissa

Cashbuddyn uusi pikalaina on edullinen laina, jonka saat nopeasti tilille netistä ilman takaajaa tai omaisuusvakuuksia.

Se on uusi lainapaikka Suomessa ja avasi ovensa 2015 syksyllä, toimintaa löytyy kuitenkin Ruotsista ja jo pidemmältä aikaa, Cashbuddy on erittäin suosittu ja tunnettu naapurissamme.

Palvelusta voit valita lainasummat 1000 – 3000€ väliltä ja maksuohjelman 12 – 60 kuukaudesta.

Palvelu ottaa vastaan lainahakemuksia 24/7 ja voit lähettää maksuttoman lainatarjouspyynnön koska vaan, josta näet kuinka paljon laina kustantaa.

Uusi, nopea ja kivuttoman helppo: Laina haetaan nettipankkitunnuksilla ja saat alustavan luottopäätöksen heti, rahojen siirto tilille tapahtuu yleensä jo samana päivänä.

Vaatimuksena luoton saamiselle on 20 vuotta ikää, asuinpaikka Suomessa, säänölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

CashBuddy on yhä uusin erinomaiseksi todettu kertaerässä maksettavaa lainaa tarjoava lainapaikka 2018 vuonna.

Lue lisätietoja Cashbuddysta ja hae lainaa >>

 

NordCredit

nordcredit toi uudet lainat entistä isomman joustoluoton muodossa

NordCredit on monille varmasti tutun Lainasto Oy:n lanseeraama uusi joustoluotto-palvelu.

Vuoden 2015 lopussa markkinoille ilmestynyt NordCredit myöntää asiakkailleen osamaksulla lyhennettävää jopa 3.000€ luottorajan tililuottoa.

Sen edullisesti hinnoiteltu vakuudeton joustoluotto on helppo hakea maksuttomalla nettihakemuksella ja kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, siirretään nosto tilillesi heti hakuprosessin päätteeksi.

Lainan lyhentäminen tapahtuu kerran kuukaudessa, jos haluat hyödyntää osamaksuominaisuuden, minimilyhennys on 20% avoimesta saldosta, minimissään 50 euroa.

NordCreditin laina on vakuudeton ja takaukseton sähköinen uusi luottotili, joka kulkee aina mukanasi minne ikinä menetkin.

Vaatimuksena on 18 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot, vakituinen asuinosoite Suomessa, säännölliset tulot ja nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lue lisätietoja NordCreditistä ja hae lainaa >>

 

Saldo.com

uusi saldo.com tarjoaa kohtuullisen koron lainoja

Saldo.com on uusi Tact Financen tililuottopalvelu, joka myöntää 2.000-5.000€ luottorajalla varustettua sähköistä limiittiä.

Tact Finance tunnetaaan myös Limiitti.fi ja Vippi.fi palveluistaan, joista jälkimmäinen tarjoaa nyt myös uutta kulutusluottoa 10.00 euroon asti.

Sen tyylikkäät nettisivut enteilevät hyvää ja palvelu on hyvin yksinkertainen, lainan haku on helppoa ja nopeaa.

Kun olet avannut Saldon, voit tehdä nostoja 24h/7 ja rahat siirtyvät tilillesi reaaliajassa, myös yölläkin!

2000 euron lainassa todellinen vuosikorko on 55,25%, joka koostuu 29% nimelliskorosta, 10% nostokulusta ja 4,90€ tilinhoitomaksusta.

Sen uudet lainat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, kun verrataan niitä muihin tililuottoihin.

Saldoa voi hakea kuka tahansa vähintään 20-vuotias luottokelpoinen vakituisesti Suomessa asvua henkilö, jonka maksukyky on riittävän vahva luoton lyhennykserien maksamisen.

Lue lisätietoja Saldosta ja hae lainaa >>

 

Jäikö meiltä jokin uusi pikalaina huomaamatta? Olethan ystävällinen ja kerrot siitä meille!

Jos jokin uusi ja rekisteröity lainapalvelu jäi meiltä huomaamatta, olisimme kiitollisia, jos joku ystävällinen taho huomauttaisi asiasta, helpoiten teet sen kommentoimalla suoraan alapuolelle!

Huomioithan, että listaamme vain hyväksi todettuja, lakeja noudattavia ja rekisteröityneitä palveluita.

Kaikki heti markkinoille ilmestyvät palvelut eivät siis automaattisesti pääse listatuksi.

Arvostele artikkeli, jätä kokemuksia tai kerro meille kommentoimalla uusista lainafirmoista, joita emme ole vältttämättä vielä bonganneet!

2 Kommentit
  1. Vastaa heppu elokuu 11, 2016 at 7:41 pm

    Listasta puuttuu Luottovertailija ja fleksiluotto mutta muuten ajan tasalla ja hyvä

  2. Vastaa ypäjäntyyppi huhtikuu 9, 2017 at 8:19 pm

    Listatkaa myös Surimo, uusi pikavippi avattu sen toimesta tai jos noita nyt vipeiksi kutsuu kun 4000 euroon asti lainaa, ”kertaluotto” nimitystä käyttää. Jos ylläpitoa voisi vähänkään siis kiinnostaa. Terv surimolta lainannut 🙂

Kommentoi

Olethan ihminen? *