Uudet lainat 2021

Uudet lainat ja pikavipit ovat vähissä erityisesti nyt, kun korkokaton myötä tulleet paineet ovat laskeneet katteita rankalla kädellä. Uudet pikavipit loistavat jo käytännössä poissaolollaan ja niiden tuleminen siinä samassa. Mikään ei ole varsinaisesti ainakaan vielä 2021 vuoden alussa muuttunut ja tällä tasolla liikutaan varmasti ainakin kuluvan vuoden ajan, vaikka uusia pankkeja uskotaan tulevan lisää meille Suomeen ulkomailta. Tämä on katepeliä ja nyt 10 % korkokattoympäristössä ei moni, jos yksikään uusi lainapalvelu, ole tullut meille toistaiseksi.

Uudet kulutusluotot ovat nyt kuuminta hottia”Vanha” uusi laina on kuitenkin yleensä nopea, joten siksi voidaan yhä puhua uusista pikavipeistä tai jatkuvasti uudistuvista palvelluista. Ovathan pankkien lainatkin nykyään ”pikavippejä”, sillä ne pystytään käsittelemään heti ja maksut pystytään suorittamaan nopeasti. Uusia nimiä tulee siis olemaan varmasti vähemmän kuin ennen, mutta laatu korvaan taas puolestaan määrän.

Huomion arvoista: Listasta löytyy vain palvelunsa täydelliseen remonttiin laitteneita lainapalveluita 2021 alkuvuodesta.

Uudet lainat ja -lainapalvelut 2021

Sortter on yksi 2021 vuoden uusimpia itseään uudistaneita palveluita, vaikkakin se toimii itsenäisenä välittäjänä, joten sen malli poikkeaa hieman muista lainavälittäjistä. Sen välittämät lainat ja pikavipit ovat 1000 – 60.000 euron luokkaa ja vuoden nimelliskorko on aina 4-10 %. Erinomaisen hyvä ominaisuus palvelussa on sen parhaan koron takuu, jota ei löydy yhdeltäkään muulta palvelulta tällä hetkellä.

Uudet lainat saat SortteriltaPalvelu tähtää nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen, jossa se on onnistunut erinomaisesti. Se tekee myös aktiivista karsimista ja intensiivistä yhteistyötä luotettavien pankkien kanssa.

Suosittelemme kilpailuttamaan lainat Sortterilla!

Uusi luottopalvelu 2021

Luottopalvelu, Luotto.org on myös uusi, nopea ja simppeli palvelu. Se toimii välittäjänä tarjoten noin 20 pankin lainoja (kasvavissa määrin) 2000 – 60.000 euron väliltä. Maksuaikaa on silläkin lainoissa summasta riippuen 1-15 vuotta.

Luotto.org on vuoden uusin lainapalvelu ja vihdoin aukiPalvelu välittää lainoja mm. Bank Norwegianin (1. suosikki!) ja Instabankin kautta sekä lukuisten muiden. Homma toimii samalla tavalla kuin edellä mainitullakin välittäjällä eli:

  1. Laita hakemus sisään
  2. Odota tarjouksia ja vertaile
  3. Valitse paras ja jatka homma loppuun

Muuta ei tarvitakaan ja mainittakoon palvelun olevan täysin ilmaista, eikä siinä ole mitään kissoja tai koiria haudattuna. Sitoumuksia ei ole.

OmaLaina

OmaLaina on myös uudistunut ja monipuolistunut. Sillä on tällä hetkellä kaikista eniten yhteistyökumppaneita. Saat yhdellä hakemuksella 100 – 60.000 euron lainaan jopa 30 pankin tarjouksen parhaimmillaan. Poikkeus: Palvelusta on (kirjoitushetkellä) mahdollista saada lainaa 18-vuotiaallekin.

Uusimmat lainat ja pankitMaksuaika on valittavissa samalla tavalla kuin muissakin palveluissa eli osittain summakohtaisesti. Voit myös nopeuttaa sitä, jos haluat – tai maksaa kaiken yhden erän kautta takaisin.

Mikään pankkilaina ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Kyseinen uusi palvelu elää käytännössä siis koko ajan uudistuksessa ja muutoksessa, kuten monet muutkin laadukkaat lainapalvelut- tai välittäjät.

Uusi lainavertailu ja välityspalvelu siis samassa!

Uusimmat pikavipit ja kulutusluotot

Credigo ei ehkä halua myöntää olevansa pikavippi ja sitä se ei oikeastaan olekaan enää. Nyt puhutaan 500 – 5000 euron kulutusluotosta, jolle saat runsaasti maksuaikaa, jopa 2-10 vuotta. Myös tämän uuden lainan tai uudistuneen sellaisen nimelliskorko on max. 10 %.

Uusi laina, jonka varmuus on sadan prosentin luokkaaKyseessä on kuitenkin ihan aito kulutusluotontarjoaja huolimatta sen nopeudesta (maksu tilille 10 minuutissa, jos kaikki hakemuksessa on täytetty oikein ja se hyväksytään).

Tämä uusi lainapaikka (tai täysin uudelleen itsensä rakentanut) on fiksu valinta, mutta vaatii hakijalta riittävät tulot, puhtaat luottotiedot ja 20 vuotta ikää.


Easycredit on toinen aivan täysin samaa materiaalia kuin edellinenkin, kuitenkin meidän silmään ja kokemuksiin hieman parempi. Emme suosittele tällä hetkellä kyseistä palvelua, vaan kannattaa kilpailuttaa lainat esimerkiksi Zmartan kautta.

Uusi kulutusluotto Easycredit on kuin pikavippiOnhan kyseessä uudempi palvelu kuin edeltäjänsä. Voit saada siltä edullista uutta lainaa pitkällä maksuajalla. Esimerkiksi yli 2500 euron lainasummiin voit saada jopa 10 v. maksuaikaa. Korko lainoissa on matala, nimelliskorko voi yltää korkeintaan 10 prosenttiin. Piilokuluja ei ole ja näet kaikki kulut heti.

Kun haet tarjouksen, voit ottaa sen vastaan ja vastaanottaa rahat heti tilille noin 15 minuutissa.

Uusi lainapalvelu auki 2021, mutta sitä ei löydy meiltä?

Tähän on looginen selitys, yleensä kaikki uudet lainat eivät ainakaan heti pääse meidän tarkistuksen läpi eli odotamme aina listaamista. Välillä kuitenkin kyseessä on varmasti tuttu ja turvallinen sekä ennen kaikkea vakavarainen uusi laina, jonka voimme listata ilman suurempia taustaselvittelyjä.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: uudet lainat, välittäjät tai mitkä tahansa kulutusluotot sekä pikalainat (samoin luottokortinmyöntäjät) pitää löytyä Aluehallintoviraston rekistereistä tai mitään listaamista ei tapahdu meidän puolesta. Tämä on ehdoton osa Suomen lakia, jota monet ovat kyllä säntillisesti noudattaneetkin kiristyksien myötä jo lähes vuosikymmen sitten.

Uudet lainat – Mitä on tulossa 2021 vuonna?

Tätä on vaikea ennustaa, mutta Ferratum tulee luultavasti näyttämään uuden lainatuotteen jossain vaiheessa kuluvaa vuotta ja samoin tunnettu Suomilimiitti lanseeraa vielä uuden kulutusluoton (tai vastaavan entisen joustoluoton ja pikavipin jälkeen). Myös artikkelin alussakin mainittu lainavälittäjäpalvelu Sortter saattaa tuoda yrityslainapuolen arsenaaliseensa vahvemmin, jos koronatilanne sen sallii. Kyseisen palvelun lanseraaminen on viivästynyt ja uusia palveluita tulee olemaan luultavasti alkuvuodesta Bluefinance (täysi uudistus) ja Creditea, vaikka molemmat ovat vielä kohtuullisen vahvoja kysymysmerkkejä suunnan ollessa hakoteillä nykyisen poikkeustilan vuoksi.

Jäämme odottamaan mitä uutta on luvassa, uudet pikavipit tuskin ovat enää listalla kärkisijoilla, sillä niiden katteet eivät yksinkertaisesti ole enää kannattavia. Mikrobisnekseen toki jokunen uusi vippi saattaa vielä mahtua mukaan. Haastavuutta luo brändin rakentaminen ja sen kalliit kulut sekä siinä samassa tunnettuuden hankkiminen, joka ottaa useita vuosia.