Uudet lainat: Katso uusimmat lainapalvelut 2023

Uudet lainat ja pikavipit sekä erityisesti niiden lanseeraamistiheys on laskenut, kun korkokaton myötä tulleet paineet ovat laskeneet katteita rankalla kädellä ja talouden yleinen epävarmuus on kasvanut.

Mikään ei ole varsinaisesti ainakaan vielä 2023 näin kesän alussa muuttunut, vaikka uusia pankkeja uskotaan tulevan lisää meille Suomeen ulkomailta kuluvan vuoden aikana.

Uudet kulutusluotot ovat nyt kuuminta hottiaNyt nopeasti muuttuvassa korkoympäristössä ei moni – tai oikeastaan yksikään uusi lainapalvelu – ole lähtenyt toimintaan riskien minimoimisen takia.

Monet lainapalvelut ovat kuitenkin uudistuneet ja tekevät sitä jatkuvasti.

Ovathan pankkien lainatkin jo ilmiselvästi ”pikavippejä”, sillä ne pystytään käsittelemään heti ja maksut pystytään suorittamaan todella nopeasti.

Täysin uusia nimiä tulee olemaan varmasti vähemmän kuin ennen myös jatkossa, mutta laatu korvaa taas puolestaan määrän.

 

Uudet lainapalvelut 2023 syyskuussa

Resurs Bank on aloittanut myöntämään lainoja itsenäisesti ilman välittäjiä 1000 – 50 000 euron väliltä.

resursTämä ruotsalainen pankki myöntää kulutuslainoja ilman vakuuksia 1-12 vuoden maksuajalla kaikille 24 vuotta täyttäneille, joilta löytyy säännölliset tulot.

Vuosikorko on 3kk Euribor sidonnainen, alk. 6,90 % ja lainan maksu tapahtuu nopeimmillaan 2 pankkipäivässä.

Tee hakemus tästä >>

 

Sortter on yksi 2023 vuoden uusimpia itseään uudistaneita palveluita, vaikkakin se toimii itsenäisenä välittäjänä, joten sen malli poikkeaa hieman muista lainavälittäjistä.

Sen verran pitää sanoa, että kyseessä ei ole Uusin tai vasta-avattu, mutta ”vastauudistettu” parempaan suuntaan jatkuvasti menevä ja parhaan koron lainanvälittäjäpalvelu.

Itse asiassa Sortterilla on nyt uusia yhteistyökumppaneita, kuten Brocc, Avida Finans ja Alisa Pankki.

Uudet lainat saat SortteriltaSen välittämät lainat ovat 1000 – 60.000 euron luokkaa ja vuoden nimelliskorko on aina 3,9 – 20 %.

Erinomaisen hyvä ominaisuus palvelussa on sen matala korko, joka on melkein poikkeuksetta halvin, vaikka takuuta sille välittäjä ei pysty antamaan.

Palvelu tähtää vastuullisuuteen, nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen, jossa se on onnistunut erinomaisesti. Se tekee myös aktiivista karsimista ja intensiivistä yhteistyötä pelkästään luotettavien pankkien kanssa.

Tee hakemus tästä >>

Suosittelemme kilpailuttamaan lainat Sortterilla!

Täysin uusi laina ja koko konsepti 2023 kahdelta palvelulta

Axolaina on 2023 vuonna pinnalle noussut täysin uudenlainen lainanvälittäjä siinä missä toinen uutuus, Arkadia Rahoitus myös.

täysin uudistetut lainakonseptitNäiden kahden ero on, että toinen etsii aina parhaan lainan käyttäjän vaatimusten mukaan ja Arkadia Rahoitus kilpailuttaa jopa vielä lainanvälitysfirmatkin.

Lainat ovat aina 2000 – 60 000 euron väliltä näillä palveluilla ja molemmat ovat toisistaan riippumattomia palveluita.

Molemmat tarjoavat siis parhaan mahdollisen kattauksen lainanhakijalle monipuolisuudesta tai laadusta yhtään tinkimättä.

Pitkästä aikaa jotain uudempaa ja samalla hyvää ilmestyy markkinoille; tosin ensimmäisenä mainittu Sortter ja jälkeenpäin, Omalaina, ovat silti täysiä timantteja.

 

Vuoden 2023 lainanvälittäjä uudistuu kuin itsestään

OmaLaina on myös uudistunut jatkuvasti siinä missä myös monipuolistunut sekä tekee yltiöhurjaa markkinointityötä tauotta.

Sillä on tällä hetkellä kaikista eniten yhteistyökumppaneita. Saat yhdellä hakemuksella 100 – 60.000 euron lainaan jopa 30 pankin tarjouksen parhaimmillaan.

Palvelusta on mahdollista saada lainaa 18-vuotiaallekin, mutta rajoitetusti, jonka mahdollistaa sen Suomen isoin kumppaniverkosto eri pankki- ja lainayritysten kanssa.

Uusimmat lainat ja pankitMaksuaika on valittavissa samalla tavalla kuin muissakin palveluissa eli osittain summakohtaisesti, mutta 1-20 vuoden väliltä.

Voit myös nopeuttaa sitä, jos haluat – tai maksaa kaiken yhden erän kautta takaisin.

Mikään pankkilaina ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Kyseinen uusi palvelu elää käytännössä siis koko ajan uudistuksessa ja muutoksessa, kuten monet muutkin laadukkaat lainapalvelut- tai välittäjät.

Tee hakemus tästä >>

Uusi lainavertailu ja välityspalvelu siis samassa!

 

Uusimmat pikavipit ja kulutusluotot

Credigo ei ehkä halua myöntää olevansa pikavippi ja sitä se ei oikeastaan olekaan enää. Nyt puhutaan 500 – 10.000 euron kulutusluotosta, jolle saat runsaasti maksuaikaa, jopa 2-15 vuotta. Myös tämän uuden lainan tai uudistuneen sellaisen nimelliskorko on enintään 20 %.

Uusi kulutusluotto, joka on markkinoiden selkeinKyseessä on kuitenkin ihan aito kulutusluotontarjoaja huolimatta sen nopeudesta (tilitys arkisin jopa 10 minuutissa, jos kaikki hakemuksessa on täytetty oikein ja se hyväksytään).

Tämä uusi lainapaikka (tai täysin uudelleen itsensä rakentanut) on fiksu valinta, mutta vaatii hakijalta riittävät tulot, puhtaat luottotiedot ja 20 vuotta ikää.

Tee hakemus tästä >>

 

Kaikki uusi ei ole aina hyvää tai edes keskitasoa

Easycredit on toinen aivan täysin samaa materiaalia kuin edellinenkin ja vielä samassa omistuksessa.

Kuitenkin meidän silmään ja kokemuksiin se on hieman huonompi, sillä kyseessä ei ole yrityksen päälainatuote.

Emme suosittele tällä hetkellä kyseistä palvelua, vaan kannattaa kilpailuttaa lainat esimerkiksi Zmartan kautta tai kokeilla jotain ylempänä mainittua.

Onhan kyseessä uudempi palvelu kuin edeltäjänsä. Voit saada siltä edullista uutta lainaa pitkällä maksuajalla.

Ja kuten edellisenkin kanssa, lainasummiin voit saada jopa sen 15 v. maksuaikaa.

Korko lainoissa on matala, nimelliskorko voi yltää korkeintaan 20 % (tämä siis pätee nyt ihan kaikkiin luotonmyöntäjiin).

Kun haet tarjouksen, voit ottaa sen vastaan ja vastaanottaa rahat heti tilille noin vuorokauden tai viimeistään kahden kuluessa.

 

Uusi lainapalvelu auki 2023: Miksi sitä ei löydy meiltä?

Tähän on looginen selitys, yleensä kaikki uudet lainat eivät ainakaan heti pääse meidän tarkistuksen läpi eli odotamme aina listaamista.

Välillä kuitenkin kyseessä on varmasti tuttu ja turvallinen sekä ennen kaikkea vakavarainen uusi laina, jonka voimme listata ilman suurempia taustaselvittelyjä.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: uudet lainat, välittäjät tai mitkä tahansa kulutusluotot sekä pikalainat (samoin luottokortinmyöntäjät) pitää löytyä Aluehallintoviraston rekistereistä tai mitään listaamista ei tapahdu meidän puolesta.

Tämä on ehdoton osa Suomen lakia ja asetuksia, jota monet ovat kyllä säntillisesti noudattaneetkin kiristyksien myötä jo lähes vuosikymmen sitten.

 

Luottopalvelu on auki: sama konsepti, mutta uudet ”kujeet”

Luottopalvelu, Lainaa24 on nopea ja simppeli palvelu, joka toimii täsmälleen kuin tunnettu Rahalaitos.

Se toimii välittäjänä tarjoten noin 30 pankin lainoja 500 – 70.000 euron väliltä.

Maksuaikaa on silläkin lainoissa summasta riippuen 1-15 vuotta.

Palvelu välittää lainoja mm. Bank Norwegianin, Collector Bankin, Instabankin ja Svea Bankin kautta sekä lukuisten muiden.

Homma toimii samalla tavalla kuin edellä mainitullakin välittäjällä eli:

  1. Laita hakemus sisään
  2. Odota tarjouksia ja vertaile
  3. Valitse paras ja jatka homma loppuun…
  4. Allekirjoita laina nettipankkitunnuksilla ja valmista on.

Muuta ei tarvitakaan ja mainittakoon palvelun olevan täysin ilmaista, eikä siinä ole mitään kissoja tai koiria haudattuna. Sitoumuksia ei ole.

 

Mitä uutta lainatarjontaa on tulossa vielä tänä vuonna?

Tätä on vaikea ennustaa, mutta Ferratum tulee luultavasti näyttämään uuden lainatuotteen, vaikka sen joustoluotto ja kertalaina ovatkin uusia tällä hetkellä.

On myös mahdollista, että uusia yrityslainoja tulee jossain vaiheessa, sekä ehkä joku vertaislainatoimija lanseeraa vielä uuden kulutusluoton (tai vastaavan joustoluoton tai pikavipin).

Nämä monet kun ovat vielä toistaiseksi tauolla, eivätkä ota uusia asiakkaita.

Myös artikkelin alussakin mainittu lainavälittäjäpalvelu Sortter saattaa tuoda yrityslainapuolen arsenaaliseensa vahvemmin, jos nykyinen taloustilanne sen tulee sallimaan.

Kyseisen palvelun lanseraaminen on viivästynyt ja uusia palveluita tulee olemaan luultavasti alkuvuodesta vaikka Bluefinance konkurssi yllätti täysin ja Lainasto arpoo tuotteitaan tarjoten kuitenkin Ostosraha-korttia tällä hetkellä.

Jotain tuoretta on varmasti tulossa, tosin tarvitaanko Suomeen enää lainantarjoajia?

Vaikka nämä molemmat ovat vielä kohtuullisen vahvoja kysymysmerkkejä suunnan ollessa hakoteillä nykyisten epävarmuuksien vuoksi.

Jäämme odottamaan mitä uutta on luvassa, uudet pikavipit tuskin ovat enää listalla kärkisijoilla, sillä niiden katteet eivät yksinkertaisesti ole enää kannattavia.

Mikrobisnekseen toki jokunen uusi vippi saattaa vielä mahtua mukaan. Haastavuutta luo brändin rakentaminen ja sen kalliit kulut sekä siinä samassa luotettavuuden hankkiminen, joka ottaa auttamata useita vuosia.

 

Usein kysytyt kysymykset

Ihmisiä kiinnostaa aina uudet asiat, samaa pätee lainoihinkin.

Näitä meiltä on kysytty aiheeseen liittyen.

Mikä on uusin pankki Suomessa?

Emme ole varmoja, viitataanko tällä kivijalkapankkiin, sillä ne ovat kaikki vanhoja. Tosin uudistamista tapahtuu paljon ja POP Pankki toi rohkeana ensin POP Pikalainan esiin, koska tämä termihän on ollut niin kutsutulla pankkien mustalla listalla (ei todellisuudessa, mutta aiheena arka). Uusimpia pankkilisenssin saaneita palveluita on varmaan Ferratum Bank ja itsessään uutuuksia on ainakin Norjasta tulleet Instabank ja Norwegian Bank.

Onko uusia lainapalveluita tulossa Suomeen?

On hankala ennustaa mitään, mutta Euroopassa on paljon potentiaalisia lainantarjoajia, joilla on jo pankkioikeudet Euroopan keskuspankin toimesta. Sieltä suunnasta voisi olla laajentamishalukkuutta myös Suomeen. Ehkä maailman tilanne kuitenkin vähän jarruttelee laajentumissuunnitelmia tällä hetkellä. Mene ja tiedä siis tarkasti.

Miten uusia laina verkossa?

Voit uusia lainan uudelleen kilpailuttamalla sen. Tämä onnistuu helposti jo palveluista, joita onkin jo mainittu artikkelin alkupäässä. Lainan uusiminen kannattaa vain, jos saattaa sillä tavalla paremman koron tai kuukausierän, joka on nykyistä sopivampi sinulle.

Mistä tiedän, kun uusi lainapalvelu on avattu?

Hämmentävää, miksi haluaisit tietää sen heti, mutta seuraamalla ehdottomasti tiiviisti vaikka Kauppalehteä ja muita medioita, kuten Talouteen.com -saittia. Tosin uusilla pankeilla ja lainapalveluilla on kyllä yleensä jotain uutta tuotavaa pöytään, koska jollain pitää päästä sisään kuvioihin ja pankkien ihmeelliseen lainamaailmaan.