Lainaa tyytyväisyystakuudella tai muulla takuuominaisuudella

Eikö olisikin mukavaa, jos voisit saada lainan jonkinlaisella takuuominaisuudella?

Haluaisitko löytää palvelun, joka takaa hintatakuun omiin lainatarjouksiinsa kuukauden ajalle tai palveluita, joiden lainan voit palauttaa 100% takaisin tietyn ajan sisällä ilman kustannuksia?

Kilpailun kiristymisen ansiosta nyt tämäkin on mahdollista, tässä artikkelissa on otettu käsittelyyn ne suomalaiset lainapaikat, jotka myöntävät lainaa takuun kanssa.

BigBank tarjoaa kuluttajalle tyytyväisyystakuun lainalle

BigbankBigBank myöntää kulutusluottoa 60 päivän tyytyväisyystakuulla on siinä mielessä ainutlaatuinen kulutusluotontarjoaja, sillä se on tuonut Suomen markkinoille 60 päivän tyytyväisyystakuun.

Takuu koskee kaikkia 2015 vuoden helmikuun puolen välin jälkeen solmittuja lainasopimuksia, jotka kuluttaja on voinut ja voi palauttaa kokonaisuudessaan takaisin ilman kuluja 2 kuukauden sisällä.

Bigbankin kaikki vakuudettomat luotot 2000-50.000€ sisältävät tyytyväisyystakuun ja ei ole merkitystä, onko laina haettu yksin vai yhteishakijan kanssa.

Jos olet siis jostain syystä tyytymätön BigBank pankin kulutusluottoon, voit palauttaa sen helposti ilman kustannuksia palveluntarjoajalle, lisäohjeita löydät olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Palvelussa on vähimmäisikävaatimuksena 22 vuotta.

Tyytyväisyystakuu on mahdollista käyttää kerran kolmen vuoden sisällä.

 

Myös Credit24 tarjoaa kaikille asiakkailleen täyden tyytyväisyystakuun eli jos olet jostain syystä tyytymätön Credit24:n joustoluottoon, voit palauttaa sen kuluitta 30 vuorokauden sisällä luottosopimuksen solmimispäivämäärästä.

Nyt entistä suurempaa tililuottoa jopa max. 4000€ tarjoava lainanmyöntäjä on ottanut tyytyväisyystakuun käyttöön vasta kuluvan vuoden sisällä ja se on toistaiseksi voimassa oleva ominaisuus.

Credit24:n lainat on muutenkin monella tavalla kilpailukykyisiä, et maksa lainoista isoa korkoa, eikä lainan takaisinmaksun kanssa tarvitse hötkyillä, sillä ensimmäiset kaksi kuukautta on mahdollista saada lyhennysvapaaksi, jos kuluttaja näin haluaa.

Lainan hakeminen tapahtuu sähköisesti netissä nettipankkitunnuksilla ja saat päätöksen ja lainarahat nopeasti käyttöön (ikäraja palvelussa on 19 vuotta).

Jos haluat ottaa tyytyväisyystakuun käyttöön, toimi seuraavasti:

1) Lähetä Credit24:n asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@credit24.fi) sähköpostia ja kerro, miksi et ole tyytyväinen Credit24:n joustoluottoon.

2) Maksa tämän jälkeen avoin laskusi ja saat kaikki kulut takaisin tilillesi 30 vuorokauden sisällä.

Credit24 on toinen lainapalvelu, joka antaa kuluttajalle mahdollisuudet palauttaa lainan 30 vrk:n sisällä ilman kustannuksia

Vain hyvin harvalla käy edes mielessä tyytyväisyystakuun hyödyntäminen, sillä Credit24:n lainat ovat kovinta huutoa alalla.

 

 

Credigo taas puolestaan tarjoaa hieman erilaista hintatakuutaCredigo lainaa aina halvimmalla - hintatakuun kanssa! ja se takaa hyvittävänsä erotuksen, mikäli sen palvelusta löytyy seuraavan 30 vrk sisällä edullisempi lainatarjous.

Credigon lainat ovat jo valmiiksi hyvin edullisesti hinnoiteltuja ja kuukausikorot alkavat n 3.25 prosentista ja ovat enimmilläänkin vain noin 3,42%.

Kannattaa kuitenkin huomata, että kyseessä on nimenomaan kk-korko, eikä siis todellinen vuosikorko. joka on lainoissa jotain 46 prosentin luokkaa.

Lainaamalla Credigolta, saat rahat heti tilille 15 minuutissa ilman vakuuksia ja takaajia. Rahoitusta on tarjolla 100-2.500€ ja maksuaikaa 6-60 kuukautta, ikää lainan hakijalta edellytetään vähintäänkin 20 vuotta.

Credigo takaa parhaan hinnan lainalle

Credigo takaa aina parhaan hinnan lainalleen – jos löydät 30 päivän sisällä sen palvelusta edullisemman tarjouksen, hyvitetään erotus sinulle lahjakorttina!

 

Ovatko em. lainantarjoajat muilta ominaisuuksiltaan kannattavia?

Kaikkia kiinnostaa kuitenkin viimekädessä se, mitä lainan todelliset kustannukset ovat, eli mitä sen vuosikorko on.

Credigo ja Credit24 ovat molemmat todella kilpailukykyisiä nopean pikalainan/joustoluoton tarjoajia ja niiden peruskorko on alhaisempi kuin muilla kilpailijoilla.

Edullisemmin voit saada vain hakemalla 0% koron lainaa esim. Vivukselta, mutta sitä on tarjolla vain uusille asiakkaille ja 400 euroon saakka.

BigBankin kulutusluottojen tod. vuosikorko lähtee 8,9%:sta ylöspäin ja se kestää hyvin hintavertailun, jos haluat kuitenkin päästä halvemmalla, on uusi Norjan Bank Norwegian vain alkaen 5,99% vuosikorollaan yksi halvimmista vaihtoehdoista.

Jos lainaaja arvostaa nopeutta, löytyy sitä kaikilta näiltä palveluilta ja myöskin helppokäyttöisyyteen on satsattu niin, että lainan voi hakea helposti pelkällä matkapuhelimella tai taulutietokoneella kotisohvalta.

 

Kaikissa lainoissa on kuitenkin 14 vrk:n peruutusoikeus

Kuluttajalla on oikeus perua mikä tahansa laina 14 vuorokauden sisällä sopimuksen solmimisesta.

Tämä on Suomen laissa edellytettyä ja siitä syystä jokainen palvelu tarjoaa kahden viikon peruutusoikeuden lainoihin.

Lainasopimuksen peruuttaminen tarvitsee tehdä aina kirjallisesti ja siihen on saatavilla aina lainapalvelukohtaiset ohjeet kunkin yhtiön asiakaspalvelusta.

Kaikki tällä nettisivulla esillä olevat lainantarjoajat noudattavat Suomen lakeja ja täten tarjoavat mahdollisuutta lainasopimuksen peruuttamiseen.