Vivus.fi – Lainaa tuossa tuokiossa tilille!

Haluaisitko saada 300-600 euron pikalainaa netistä helposti?

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada lainan pienillä kuluilla ja aina 4 kk:n laina-ajalla?

Etsitkö nimenomaan sellaista lainaa, jonka saa mahdollisimman nopeasti tilille ilman liitteitä?

VivusVivus on tätä kaikkea: palvelusta saat edullisen pikalainan 300 – 600 € väliltä uutena asiakkaana nopeimmillaan 15 minuutissa tilille.

Se on ollut Suomen ylivoimaisesti suosituin pikalainapalvelu ja jo yli puoli miljoonaa suomalaista on käyttänyt palvelua.

Löydät tärkeimmät tiedot suoraan alapuolelta ja pääset vain yhdellä painalluksella (tai klikkaamalla kuvaa) kiinni sen yksinkertaiseen lainahakemukseen, jonka täytät vaikka puhelimella parissa minuutissa!

Vivus on uudistunut ja tarjoaa 300-600 euron lainaa joustavalla takaisinmaksulla

Vivuksen hinnoittelu on nyt päivän selvää verrattuna sen entiseen tuotteeseen. Myös korko on vakio, tasan 20 % huolimatta lainasummasta.

Vivus – Perustiedot:

 

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 300 – 600€
 • Laina-aika: Aina 4 kuukautta
 • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon 30 vuorokaudella.
 • Lainaa tilille noin 15 minuutissa ilman vakuuksia.
 • Hakemus: Täytä hakemus ilmaiseksi netissä.
 • Saat lainapäätöksen välittömästi.
 • Helppo ja naurettavan yksinkertainen.
 • Ei paperitöitä tai liitteitä – helppo 100% sähköinen hakemus.
 • Palvelusta on pelkkiä hyviä kokemuksia vuosi toisensa perään.
 • Alennettu ja yksinkertaistettu korko!

Hae lainaa tästä >>

 

 

Kenelle Vivus myöntää lainaa ja kuinka hakeminen käytännössä onnistuu?

Vivuksen kautta voivat hakea pikalainaa kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat Suomen kansalaisia ja omistavat puhtaan luottotietotaustan.

Lainaa maksuhäiriöisille Vivukselta ei voi saada ja poikkeuksia ei tehdä.

Lainan hakeminen on vaivatonta ja simppeliys on aivan omalla tasollaan, muutamalla klikkaamisella ja sähköisen lomakkeen täyttämisellä voit jo saada pikaluoton käyttöösi.

Tarvitset hakemista varten verkkopankkitunnukset, joiden avulla luot profiilin ja tunnistaudut Vivuksen järjestelmään.

Järjestelmä on suojattu käyttäen viimeisintä huippusuojaustekniikkaa, joten se on äärimmäisen turvallista.

ilmainen ensilaina uusille asiakkaille vain vivuksen kauttaVivus edellyttää lainaajalta myös suomalaista puhelinliittymää sekä sähköpostiosoitetta.

Kaikki asiakkaat joutuvat aina luomaan profiilin Vivuksen systeemiin, jonka jälkeen lainaaminen helpottuu huomattavasti. Jos sinulla on jo olemassa oleva profiili, on lainaaminen vielä tätäkin helpompaa.

Vivus on panostanut erityisesti helppokäyttöisyyteen ja se on yksi kiistattomasti helposti lähestyttävimmistä pikalainafirmoista Suomesssa.

Lainan haku on siis yksinkertaista ja voit päättää 50 euron tarkkuudella, paljonko tarvitset lainaa ja saat siihen päälle joustavan maksuaikataulun.

Lainahakemukseen pääset tästä! >>

 

Kuinka kauan kestää, että saan rahat pankkitililleni?

Tässäkin Vivus on yksi nopeimmista ja yksi niistä harvasta, joka todella siirtää rahat lähes jokaisen pankin tilille noin 10-20 minuutin sisällä hakemuksen lähettämisestä.


Parhaimmillaan rahat ovat siirtyneet hakijoiden tilille noin 5 minuutissa.


Poikkeuksina tässä ovat vain Ålandsbankenin ja S-pankin tilin omistajat.

Mikäli haet Vivuksen pikalainaa ja nimenomaan näiden pankkien tilille, joudut odottomaan n. 1-2 pankkipäivää, että rahat siirtyvät tilillesi.

 

Millaisia lainatuotteita on tarjolla ja kuinka pitkäksi aikaa?

Vivus tarjoaa lyhytaikaista pienlainaa 300-600 euron väliltä 4 kk:n takaisinmaksuajalla.

Lainaajalla on myös mahdollisuus siirtää eräpäivää joko 14 tai 30 vuorokaudella eteenpäin pientä lisämaksua vastaan tiukan paikan iskiessä.

Tässä vaiheessa sinulla on oma profiili käytössäsi, joka toimii tililuoton tavoin eli voit vapaasti nostaa rahaa luottorajan sallimissa määrin. Enintään voit kuitenkin saada lainaa Vivukselta samanaikaisesti 600 euroa.

Vivuksen järjestelmä toimii samalla periaatteella kuin normaalit Visa, Mastercard yms. luottokortit, erona on vain se, että nostat rahaa verkon kautta sähköisesti tilillesi.

 

Tarvitsenko liitteitä hakemukseen?

Vivus.fi ei vaadi sinulta mitään liitteitä eli palkkakuitteja ei tarvitse laittaa hakemukseen liitteeksi.

Vivus siis myöntää lainaa ilman tuloja eli työttömällä on mahdollisuus saada rahoitusta sitä kautta.

 

Voinko hakea useampia päällekkäisiä Vivus lainoja?

Et valitettavasti voi. Vivus noudattaa yhden samanaikaisen luoton politiikkaa eli voit vasta hakea itsellesi uutta lainaa, kun olet maksanut vanhan pois.

Lisälainan hakeminen onnistuu noin kahden pankkipäivän jälkeen edellisen lyhennyksen jälkeen.

Useampien pikavippien päällekkäinen ottaminen ei usein järkevää ja emme suosittele sitä, mutta voit kuitenkin tutkia lisää pikavippivaihtoehtoja täältä.

 

Eräpäivän siirtäminen on helppoa

Voit siirtää eräpäivää 30 vuorokaudella eteenpäin tarvittaessa. Löydät tähän tarkat ohjeet, kun olet kirjautunut omaan Vivus-profiiliisi.

 

Onko minun mahdollista hoitaa toisten laina-asioita?

Kyllä se on mahdollista, mikäli sinulla on virallinen allekirjoitettu valtakirja ja olet toimittanut sen Vivukselle.

 

Miksi en saanut lainaa ja onko sille jotain erityistä syytä?

Valitettavasti et saa erikseen tietää, mistä syystä hakemuksesi on hylätty, sillä Vivus ei ole velvollinen kertomaan sitä.

Todennäköisiä syitä tähän ovat kuitenkin, että olet kirjoittanut henkilötunnuksen, osoitteesi tai jotain muita tietoja väärin.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et voi saada minkäänlaista rahoitusta.

 

Kiellon asettaminen palveluun

Voit asettaa itsesi lopulliseen kieltoon anomuksen avulla. Lainakielto tarkoittaa sitä, että et saa enää koskaan otettua luottoa Vivus.fi-pikalainapalvelusta.

Kyseessä ei ole omaehtoinen luottokielto, vaan pelkästään kielto kyseiseen lainapalveluun.

 

Millaisia Vivus kokemuksia meillä on?

Meiltä löytyy pelkästään hyvää sanottavaa ja kokemukset Vivuksesta ovat erittäin hyvät.

Parempaa pikalainan tarjoajaa ei varmasti hetkeen tule, vaikka ilmainen ensilainatarjous on nyt poistunutkin. Et saa tällä hetkellä yhtä mehukasta ja toimivaa pientä nopeaa rahaa tilille mistään muualta vastaaavin kustannuksin.

Yli 500 000 suomalaista lainaajaa ja kasvu on kovaa – asiakkaiden tyytyväisyys on lähes 97 prosenttia.

Pitkäaikaista rahoitusta Vivuksen kautta ei tipu, mutta yhtiön tarkoitus onkin tarjota hätäapua äkilliseen kriisiin, johon auttaa vain nopea vippi.

Vivus ja sen esimerkkilaina:

Laina 600 euron luottorajalla, jossa pienin nostovaatimus on 300 euroa. Lainan maksuaika on 4 kuukautta. Laina maksetaan takaisin neljässä erässä, joista ensimmäinen erääntyy 30 päivän kuluttua lainasopimuksen hyväksymisestä.

Lainan vuosikorko on 20,00 % ja tähän lisätään päälle 5 euron avauskulu. Todellisen vuosikoron laskemisesssa käytetään oletuksena koko myönnettävää luottorajaa. Esimerkki tyypillisestä 600 euron lainasta 4kk:n maksuajalla ja 4 kpl takaisinmaksuerällä.

Kaikki kustannukset 35,03 €* eli maksat yhteensä 635,03 €. Nimellinen vuosikorko on 20,00 % ja todellinen vuosikorko 26,30 %. Lainassa on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus sopimuksen allekirjoituspäivämäärästä alkaen.

*Vivus on nyt huomattavan edullinen ja aivan eri luonteinen kuin sen edellinen ylihinnoiteltu tililuotto!

Vivus.fi – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi
 • WWW-osoite: https://www.vivus.fi
 • Puhelinnumero: 0600-550-750.
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat arkisin kello 09:00 – 17:00.
 • Lainapalvelun aukioloajat: Joka päivä klo 7-23 (huolimatta juhlapyhistä).
 • Osoite: Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki.
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2257545-4, 4Finance Oy.

 

Millaiset kokemukset sinulla on Vivuksesta?

Jätä meille palautetta, kommentoi ja kerro omat kokemukset palvelusta!

Olitko tyytyväinen pikalainapalveluun ja onko kaikki toiminut asiallisesti?

Voit myös jättää kysymyksen koskien palvelua ja vastaan parhaani mukaan.

Kaikki asiallinen palaute hyväksytään muiden lukijoiden nähtäväksi.

5 Kommentit
 1. Vastaa Salo 10.9.2016 at 18:59

  Hyvän oloinen paikka lähetin laina hakemuksen ja ei mennyt kuin ehkä korkeintaan 25 minuuttia että oli tilillä rahat, saattoi tulla nopeamminkin kun en katsonut tuon aikasemmin tiliäni. En edes odottanut rahojen saapuvan launantaina näin vauhilla mutta hyvä näin! Peukku!

 2. Vastaa Hattarainen 5.1.2018 at 19:11

  Välttäisin paikkaa kuin ruttoa ellei tuota koronta lainaa olisi. Siis onko tuossa 2010 euron lainassa 30 päivän maksuaika ja noin älyttömät kulut? Kuka lainaa kaksi tonnista ja pystyy maksaan korkoineen kuukaudessa, sitä vartenhan ovat kuluttajaluotot eikös vain?

 3. Vastaa johannaFuuu 19.11.2019 at 11:06

  Vivus ei tarjoaa enää ilmaista lainaa? Mikäs tähän on syynä? Otin täältä lainan ja nyt tulee korot ja olen lukenut että on suomen ensimmäinen ilmainen laina. Palstalla kusetusta ilmassa vai vaan vanhaa tietoa ja teillä on merkittyny koron olevan tasan 20 prosenttia ja niin sanoo itse vivus sivullaan niin ketä uskoa onko tässä konfirmaatiota olemassa Jossain?! – Johanna

  • Vastaa Ylläpito 20.11.2019 at 09:22

   Vivus lanseerasi uuden pikalainansa, kun uusi korkokatto laitettiin vireille 1.9.2019 eli tämän myötä myös heidän ilmainen ensilainatarjous uusille asiakkaille poistui. Olet lukenut vanhaa tietoa ja aina ensikädessä informaatiota kannattaa lukea ihan palvelun omilta sivuilta. Et voi esimerkiksi tehdä mitään reklamaatiota, jos olet luottanut jonkun vanhan toisen osapuolen sivuston tietoihin ja ottanut ”sokeasti” sen tiedoilla lainan palvelusta. Vivus ilmoittaa nyt kyllä harvinaisen selkeästi yksinkertaisuudesta puhumattakaan, millainen heidän lainatuotteensa on eli puhutaan 600 euron lainasta 4 kk:n laina-ajalla.

   Terveisin, Aaron Ylläpidosta

 4. Vastaa Irma Tv. 27.11.2019 at 01:18

  joo nyt meni vähän helpommin ja selkeemmin tämän kanssa. Entisestä vivuksesta kokemuksia = tosi epäreilu ja monimutkainen korko. Varmaan saa nyt ajan kanssa maineenkin kuntoon, vaikka ei mitään ensilainaa ei enää korkovapaakustanteisena voi luvatakaan -irma

Kommentoi