S-Etukortti Visa -luottokortti: Credit/Debit -tiedot.

S-Etukortti luottokortin huhutaan olevan Suomen halvin, miten asia on?

S-Etukortti Visa -luottokortin sanotaan olevan Suomen halvin luottokortti – katso, onko asia näin?

S-Pankilla on jo noin 3 miljoonaa käyttäjää ja sen luottokorttia käyttää puolisen miljoonaa suomalaista joka päivä.Tämän esittelyartikkelin jälkeen, tiedät onko kortti teille sopiva, kuinka paljon sen korko on, sekä kuinka edetä, jos haluat hankkia luottokortin.

Kortteja on tarjolla S-Etukortti Visa ja yhdistelmäluottokortti, joka sisältää Credit & Debit -ominaisuudet, näistä jälkimmäisen ollessa suosituin vaihtoehto, sillä siihen saat pankkikortin siinä samassa.

Luottoraja valitaan – tai toivomuksen voi esittää – hakemuksen yhteydessä 800 – 10.000 € väliltä. Säännöllisillä tuloilla on suuri rooli lopullisen luottorajan määrittämisessä.

Visa -kortilla maksat ostokset niin kotimaassa, missä tahansa maailmalla sekä tietenkin netissä. Kortilla hoidat myös käteisnostot kaikkialla maailmassa.

Luottokortissa ei ole vuosi- tai kuukausimaksua, eikä juoksevia kuluja ole, jos luottosaldoa ei ole auki.

 

Vaatimukset ja ohjeet, kuinka tilaat helposti itsellesi S-Etukortti Visan:

 • Sinun täytyy olla vähintään täysi-ikäinen luotto- ja oikeustoimikelpoinen.
 • Moitteeton maksuhistoria on ehdoton edellytys ilman julkisiin rekistereihin merkittyjä maksuhäiriömerkintöjä.
 • Säännölliset tulot vaaditaan aina luotollista korttia haettaessa.
 • Tarvitset pysyvän osoitteen Suomessa sekä suomalaisen henkilötunnuksen.
 • Sinulta vaaditaan myös S-Pankin verkkopankkitunnukset (katso ohjeet niiden saamiseen).

Katso alapuolelta video, kuinka S-Etukortti luottokortin hakeminen onnistuu netissä kätevästi:

Kortin hakeminen on helppoa siinä missä muidenkin suosittujen luottokorttien, sillä jokaisen kortin hakeminen onnistuu nyt sähköisesti verkossa.

 

Kokemuksia S-Etukortti Visa -luottokortista:

Samalla kun S-Pankki juhli 10-vuotisjuhlapäiväänsä lokakuussa 2017, uutisoi se, että S-Etukortti visoja on käytössä Suomessa jo noin kaksi miljoonaa kappaletta, kun pankin asiakkaiden määrä on jo kolmen miljoonan korvilla.

Tämä puhuu jo jossain määrin luottokortin suosiosta ja kokemukset sen käytöstä ovat kieltämättä hyvät.

Erityisesti suosittelemme S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia, jossa saat Visa -ominaisuudet, pankkikortin sekä tietenkin pääset kerryttämään Bonusta ostoksista + 0,5 % maksutapaetua siinä samassa.

Korttiin voit saada ruhtinaallisen kymppitonnin luottorajan ja joustavan maksuohjelman: tarjolla on kaksi maksuvapaata kuukautta vuotta kohden. Tämän lisäksi voit tehdä nostoja / talletuksia kaikissa S-Ryhmän kaupoissa.

Jos et ole vielä luottokortin haltija, niin tässä on kortti, joka kannattaa pistää korvan taakse, jos sellaisen hankinta tulee eteen jossain kohtaa elämässä.

Vertailupohjaa korttiin voit hakea norjalaispankki Norwegian Bankin luottokortista, johon saat mm. 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa ja K-kauppaketjujen käyttäjien kannattaa kääntyä K-Plussa MasterCardin puoleen.

 

Kortin sanotaan olevan halpa – tai jopa halvin – millainen korko siinä on?

Kortti on ehdottomasti edullisimmasta päästä ja tähän mennessä halvin esittelemämme luottokortti Luottokortin korko on markkinoiden matalin eli kyllä kyseessä on Suomen halvin luottokortti.koron puolesta.

Todellinen vuosikorko on tärkein mittari, johon pankki vinkkaakin kiinnittämään päähuomion luottokortin kulukatsauksessa, samat ohjeet pätevän lainan hakemiseen: lainavertailun ydin on kulujen puolelta lopulta todellinen vuosikorko. Muita ominaisuuksia ja ehtoja voi sitten miettiä siinä samalla.

Korko ja esimerkkilaskelmat:

S-Etukortti Visa luottokortin korko on Euribor 3kk – 6,00 % marginaalilla (5,670 %, Heinäkuu 2017) sekä lisäksi, jos luottoa on auki, maksat tilinhoitopalkkiota 2€ / sähköinen lasku tai 3,50 € / paperilasku.

Luoton todellinen vuosikorko laskettuna keskimääräiselle 1500 € nostetulle luotolle on 8,905 %, -0,330 % viitekorko-olettamuksella (Heinäkuu 2017). Tässä on myös huomioitu sähköisen laskun 2 euron tilinhoitopalkkio.

Jos luottolasku toimitetaan postin välityksellä paperisena, on luoton todellinen vuosikorko 11,256 % (sis. 3,5 € tilinhoitopalkkion / lasku).

Tilinhoitomaksu maksetaan vain, jos luottosaldoa on käytetty laskutusjakson päätyttyä. Vuosimaksullisiin ”luxus” -kortteihin verrattunan, kuten Amexiin nähden kyseessä on halpa kortti.

 

Bonus ja maksutapaetu – onko näistä jotain olennaista hyötyä?

Voisi sanoa, että onpa hyvinkin: Bonus on yksinkertaisesti selitettynä ostohyvitys (jopa 5 %), joka maksetaan rahana. Kerrytät Bonusta S-Etukorttia käyttämällä ja bonusprosentti on sidonnainen tehtyjen ostoksien määrään.

S-ryhmällä on yli 2000 toimipaikkaa, joista saat kaikista bonusta. Bonus maksetaan aina joka kuukauden kymmenenteen päivään mennessä S-Pankin pankkitilille

Suosittelemme: Voit hankkia S-Mobiilisovelluksen ja seurata bonuksia kätevästi puhelimella tai vilkaista bonuskertymän verkkopankista. Näet kertyneet bonukset myös kirjautumalla S-kanavalle.

Maksutapaetu lyhyesti:

Maksutapaetu on taas 0,5 %:n lisäetu, joka maksetaan S-jäsenelle rahana. Tämä lasketaan aina ostosten loppusummakertymän pohjalta.

Maksutapaetua kertyy bonusten tapaisesti S-Ryhmän toimipaikoissa, maksoit ostokset sitten creditillä tai debitillä.

Maksutapaedun määrää seuraat myös bonusten tapaan S-mobiili -sovelluksella, verkkopankista tai omalta S-kanavalta.

 

Kortinmyöntäjä ja asiakaspalvelutiedot:

 • Kortin myöntävä yritys: S-Pankki Oy.
 • Y-tunnus: 2557308-3.
 • Osoite: S-Pankki Oy, PL 77, 00088 S-Ryhmä.
 • Asiakaspalvelu: 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
 • Aukioloajat: Arkisin klo 09:00 – 20:00.

Asiakaspalvelu on myös verkossa ja sen tavoittaa arkisin myös sosiaalisesta mediasta Facebookista ja Twitteristä kello 09:00 – 17:00 välisenä aikana.

 

Kortti kateissa? Jos hukkasit kortin, suosittelemme sulkemaan sen heti.

Hukkasitko luottokorttisi? S-Etukortti luottokortin suljet yhdellä puhelinsoitolla sulkupalveluun, joka toimii 24h vuorokaudessa numerossa 020 333 (pvm/mpm).

 

Oletko kortin haltija? Kerro kokemukset: oletko esim. ollut tyytyväinen korttiin sekä sen ominaisuuksiin?

 

3 Kommentit
 1. Vastaa blank floora 28.11.2017 at 07:40

  Paras kaikista perusluottokorteista ja kyllä vertailun halvin korko on ja bonuksien samaten maksutapaetujen kautta kertyy kiva potti kun käyttää s-ketjua mahdollisimman paljon. Ei oikeestaan tarvi muuta kun finnairin korttia lisäksi jos lennetään finskillä.

 2. Vastaa blank Essohim 17.10.2018 at 21:49

  Hei : olen Esa haluasin 2000 euroja näinä kortilla kiitos. Voisitteko auttaa vai S-Ryhmäänkö yhteys? (Kysymys)

  • Vastaa blank Ylläpito 21.10.2018 at 09:02

   Tervehdys Essohim,

   En valitettavasti osaa vastata kysymykseen. Voisitteko tarkentaa tai olla yhteydessä suoraan S-Ryhmään. Sitä kautta saat vastauksen varmasti.

   Ystävällisin terveisin, Ylläpito (Aaron)

Kommentoi

Olethan ihminen? *