Lainaa pikavippi 19-vuotiaalle netistä helposti

Oletko 19-vuotias nuori aikuinen ja mahdollisimman helpon ja nopean lainan tarpeessa?

Haluaisitko saada lainan hetkessä tilille ilmaisella verkkohakemuksella?

Olemme listanneet ne lainantarjoajat, jotka myöntävät lainaa 19-vuotiaalle lainanhakijalle ja samalla löydät pähkinän kuoressa olevan esittelyn kyseisen tarjoajan lainoista ja tärkeimmistä huomioitavista seikoista.

Pikavippiä ja lainaa on tarjolla 19-vuotiaalle ilman vakuuksia, mutta rajoitetusti.

Ensinnäkin palveluita on hyvin vähän ja maksuhäiriöisille lainoja ei valitettavasti voida myöntää.

Useimmat palvelut vaativat teiltä jonkinlaisia tuloja eli palkka tai KELA-edut vaaditaan aivan vähintään.

Tämä on ainoa ylittämätön este.

 

Valitse pikavippi tai laina 19-vuotiaalle

Limiitti on yksi vanhimmista Suomessa yhä toimivista palveluista, joista saat pikavipin 19v. täytettyänne, jos tarvitsette väliaikaista paikkausta arkeen lainalla.

Nykyään palvelun vaatiessa vain 18 vuoden ikärajan riittää jo pelkästään täysi-ikäisyys myönteiseen 100-2000 euron lainapäätökseen.

Se auttaa tilanteessa kuin tilanteessa ja se on nopea pika-apu ylimääräisen rahan tarpeeseen. Palvelusta nyt jopa 1000 euron ensinosto 30 vuorokaudeksi ilman kuluja!

Yksi vanhimmista vippipalveluista takaa luotettavan ja toimivan kokonaisuuden, josta saat lainaa nopeasti käyttöönne silmiin pistävin hinnoin ja pitkällä jopa 31 kuukauden maksujalla.

Saat haettua lainan nettipankkitunnuksilla ilman puhelinta tai salaisella numerolla/prepaid-liittymällä.

Hae nyt pikavippi 19-vuotiaalle lainapaikasta, jonka vippituote vanhin voitehista palvelu on rahoittanut jo puoli miljoonaa täysi-ikäistä suomalaista

Lainapalvelu Credit24 oli yksi parhaista, mutta se on nyt kiinni lopullisesta sellaisenaan kuin oli vielä ennen.

Jos olet 19-vuotias ja tarvitset lainaa! Sen joustava laina 100 – 4000€ on edullinen ja maksat kuluja vain nostamastasi luotosta, nostopalkkio on 0€ ja vuosimaksuja ei ole.

Vakavarainen ja Suomessa erittäin hyvin mainetta niittänyt lainantarjoaja lainaa 19v. ikärajalla ilman vakuuksia tai takaajia helppotäyttöisellä nettihakemuksella vuorokauden ympäri. Reaaliaikainen lainapäätös annetaan siis heti verkossa.

Se päihittää hinnoittelullaan mennen tullen monet kilpailijansa yhä 2019 vuonna ja se on loistava laina kenelle tahansa ja bonuksena tulee toki sen alhainen 19 v. ikäraja.

 

Katso myös nämä vaihtoehdot, vaikka niissä ”eletään jatkuvassa muutoksessa”

Bank Norwegian luottokortti on 19-vuotiaalle lainaajalla parhaimmasta päästä oleva ratkaisu, sillä siihen saat aina korotonta maksuaikaa 6 viikkoa.

Huom. kortissa on tällä hetkellä 23 vuoden ikäraja, mutta suosittelemme tarkistamaan tämän hetkisen tilanteen palvelun kotisivuilta.

Luottokortti 19-vuotiaalle helposti ja nopeasti Bank Norwegianilta.Tämän Visa -luottokortin voit saada jopa 10.000 euron luottorajalla ilman avausmaksuja nopeasti kotiin toimitettuna (toimitusaika on vain muutama arkipäivä).

Luottokortin luottoraja määrittyy hakijakohtaisesti ja sitä on myös mahdollista korottaa verkossa helposti.

Luottokortti myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Täytä nyt hakemus noin 4-5 minuutissa ja saat alustavan päätöksen heti.

 

Lainasto.fi pikavippi on lainaajan kolmanneksi paras vaihtoehto ja se sopii hyvin pientä ja nopeaa ylimääräistä rahaa tarvitseville.

Sen 365 vuorokauden maksuajalla varusteltu 100 – 400€ pikavippi tai luottokortti vaatii hakijalta vain täysi-ikäisyyttä ja tuloja ei tarkisteta.

Uutta: Lainasto tarjoaa myös 100 – 3000 euron joustoluottoa kaikille täysi-ikäisille, mutta tähän edellytetään säännölliset tulot!

Helppokäyttöinen lainan haku, luottojen nopea käsittelyaika ja pikalainan lähes välitön tilille siirtyminen ovat syitä Lainaston poikkeuksellisen suurelle suosiolle.

Se tietoturvallinen ja luotettava Suomalainen verkkorahoittaja, joka noudattaa vastuullista lainanantoa ja kaikkia Suomen lakeja.

 

Surimo on uusi K19 pikavippi- & kulutusluottopalvelu, jossa on tarjolla 500 – 4000 euron kertaluonteisia lainoja.

Surimolta 19-vuotias saa lainaa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia nettihakemuksella.

Lainalle voi valita joustavan 24 – 36 kuukauden maksuajan ja tämän lisäksi hakijalla on mahdollisuus ottaa jopa 6 maksuvapaata kuukautta rajoituksetta.

Palvelu on suhteellisen uusi, mutta sillä on jo yli 50 000 tyytyväistä asiakasta.

Jos sinulla on kulutusluotolle tarvetta heti, voimme suositella Surimoa.

 

Kuluton ensinosto? Tämäkin onnistuu!

Ilmaista lainaa etsivälle artikkelin ensimmäinen Limiitti vaihtoehto käy kuin puunenä puupäähän kaikille 19-vuotiaille pikalainaa tarvitseville.

Vanhentunutta tietoa: Euroloan on nostanut ikärajansa 20 vuoteen, joten se ei ole enää vaihtoehto 19 v. lainaajalle! Yritys on myös vaihtanut omistajaa, joten emme toistaiseksi suosittele sitä.

Palvelu tarjoaa myös kulutusluottoa ja lainatarjontaa on 100 – 10.000€ ja se onkin monipuolisin vaihtoehto nuorelle lainaajalle.

Palvelu on monessa mielessä kilpailijoistaan erottuva ja erinomainen, se on salaman nopea ja päätöksen hakemukseesi saat jopa 3 minuutissa.

Tämän lisäksi korot eivät ole pahat ja ennen kaikkea Kotimainen Euroloan tarjoaa mahtavan, luotettavan ja toimivan kokonaisuuden lähes 10 vuoden kokemuksella.

Sen hurja suosio on hyvin perusteltua ja otteet jatkuvat vahvoina tänäkin vuonna palvelun parantuessa ja monipuolistuessa vähän väliä.

mielenvikaisen välitöntä express lainaa k19 nopealla 3 minuutin luottopäätöksellä

Muut lainantarjoajat 19 vuoden ikärajalla – onko niitä edes?

Vuoden 2019 uusin lainapalvelu on todella suosittu Rahapalvelu, josta pikavippi 19v. – tai paremmin tunnettuna joustoluotttona lähtee kohtuullisen helposti 4000 € asti alkaen 100 eurosta. Palvelussa on paljon hyviä puolia, mm. sen joustavuus ja 0 euron nostopalkkio sekä helppous!

Näitä asioita vaaditaan lainaajalta poikkeuksetta:

  • Puhtaat luottotiedot – Ei maksuhäiriömerkintöjä (lainahakemukset hylätään automaattisesti näiden ilmentyessä).
  • Nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilötietotunnistautumiseen.
  • Kotipaikkana täytyy olla Suomi ja myös asuinosoite täytyy löytyä Suomesta.
  • Pankkitili jossain suomalaisessa kivijalkapankissa.

Lyhyesti siis: Kaikkien edellä mainittujen rahoituspalveluiden lainojen myönteiseen luottopäätökseen edellytetään luottokelpoisuutta ja vähintään täysi-ikäisyyttä sekä nettipankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta henkilötietojen todistamiseen.

 

Voinko saada yli 10 000€ lainan huolimatta 19 vuoden iästä?

Kyllä – lyhyesti ja ytimekkäästi! Jos kaipaat isompaa lainaa netistä 19-vuotiaalle, vaihtoehtosi ovat vähissä, tässä tapauksessa kannattaa kääntyä kivijalkapankkien puoleen tai Omalaina.fi -palveluun.

Se kilpailuttaa lainantarjoajat, jos olet täysi-ikäinen, vaikka ihan täyteen arsenaaliin et pääsekään käsiksi.

Useimmilla tästä suurempia lainoja tarjoavilla on ikäraja 20 vuotta ja siihen ikään päästyäsi valikoimasi kasvavat vähintään viisinkertaiseksi.

 

Miten varmistan, että saan pikavipin 19-vuotiaana?

Et voi käytännössä ”varmistaa” tätä millään. Voit parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi hakemalla luottoa yhteishakijan kanssa ja mitä paremmat kuukausiansiosi ovat, sen helpommin saat luottoa.

Jos et ole työelämässä, ei luoton saaminen ole niin helppoa, sillä vain pieni osa lainantarjoajista myöntää lainaa työttömille hakijoille, vaikkakin moni edellä mainituista tekee juurikin tämän poikkeuksen.

Varmimmin pikavippi 19v. löytyy, kun olet hankkinut julkisen suomalaisen matkapuhelinliittymän, sillä vain murto-osa myöntää lainan pankkitunnuksilla ilman puhelinta tai prepaid-liittymällä /salaisella numerolla.

Esittelyartikkelin alussa mainittu Limiitti -laina tekee kuitenkin tässäkin poikkeuksen (toistaiseksi), etkä tarvitse lainaamiseen julkista puhelinliittymää.