Rahalaitos – Hae yli 25 pankkilainatarjousta!

Rahalaitos on uudistunut ja korkoa on laskettu! Onko sinulla tarvetta lainalle ja haluat varmasti sen edullisimman lainatarjouksen?

Rahalaitos on nyt uudempi, parempi ja halvempi kuin koskaan ennenHaluaisitko antaa pankkialan ammattilaisen tehdä lainojen kilpailutuksen puolestanne veloituksetta?

Tai haluatko kenties hoitaa taloutesi kuntoon yhdistämällä nykyiset kalliit pikalainat ja muut osamaksut yhdeksi kustannustehokkaammaksi kulutusluotoksi 4,5 – 20 %:n korolla?*

Jos vastasit johonkin kysymyksistä Kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista: Rahapalvelu palvelu sopii sinulle suurella tödennäköisyydellä.


*Korkosääntely on uusi voimaan astunut laki, eikä lainan nimelliskorko saa ylittää 20 %. Tämän siivittelämä lainaaminen ja erityisesti vanhempien lainojen yhdistäminen tai nykyisen kilpailutus uudestaan on vähintäänkin kannattavaa!


Rahalaitos toimittaa nopeimmillaan kumppaneidensa tarjoukset jopa minuuteissa ja sinä vain valitset sen yhden sekä oikean

Rahalaitos – Perustiedot:

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainasummat: 500 – 70.000€.
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Nettihakemus: Ilmainen hakemus verkossa.
 • Saat luottopäätöksen nopeasti – palvelu vertaa sinulle useampia eri lainoja.
 • Täytä vain yksi hakemus – saat sen jälkeen sinulle monia eri lainatarjouksia.
 • Saat jopa yli 25 pankin tarjouksen ja ihan ilmaiseksi!
 • Luotettava suomalainen luotonvälittäjä.
 • Voit hakea aina päivän halvimman lainatarjouksen netistä.
 • Vertaa valmiiksi kilpailutetut tarjoukset ja valitse edullisin luotto – näin helppoa se on.
 • Ei piilokuluja tai puuduttavia paperitöitä – palvelu hyödyntää uutta teknologiaa.

Hae Rahalaitos-lainaa tästä >>

 

Kenelle myönnetään, kuka voi hakea Rahalaitokselta lainaa ja miten?

Palvelu myöntää lainoja kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille suomalaisille, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Nämä kaksi kriteeriä ovat ainoita, joissa yhtiö ei tee minkäänlaisia poikkeuksia. Luottotietonsa menettänyt ei siis voi saada lainaa Rahalaitokselta.

Lisäksi Rahalaitos edellyttää lainaajalta nyt enää vain vähintään 7.200 euron vuosittaisia tuloja eläkkeen tai palkan muodossa. Myös etuisuudet hyväksytään tuloiksi.

Lainahakemus on nopeasti näpytetty

Lainaaminen on helppoa ja tehokasta: valitse ensin lainan suuruus ja laina-aika ja jatka hakemusta eteenpäin täyttäen omat tietosi – muuta ei edes tarvita.

Rahalaitokselta lainaaminen käy helposti ja säästät samalla aikaasi etkä maksa luotosta ylihintaa

Lainan hakeminen tapahtuu pankkitunnuksilla sähköisesti, hakemukseen pääset klikkaamalla ylhäällä olevaa kuvaa tai tästä.

Yhtiö edellyttää lainaajalta myös suomalaista matkapuhelinliittymää. Jos nämä asiat ovat kunnossa, voit hakea Rahalaitokselta vakuudettoman lainan vaikka heti.

Kuten vasemmalla puolella olevasta kuvasta on nähtävissä, on lainaaminen tehty erittäin helpoksi. Voit valita itse lainan suuruuden ja laina-ajan.

Näet jo tässä vaiheessa kuinka paljon lainasi tulee kustantamaan, joten kulurakenne on selvästi esillä.

Palvelu on ehdottomasti yksi helppokäyttöisimmistä lainapalveluista koko Suomen historiassa! Kilpailuta laina ja et voi pettyä, sillä mitään kuluja ei peritä.

Kuinka kauan lainan hakemisessa ja rahojen saamisessa kestää?

Rahalaitos lähettää lainahakemuksen pankeille sisään ja kilpailuttaa parhaat tarjoukset sinulle valmiiksi!

Jätä hakemus sisään Rahalaitokselle ja saat kohta monelta pankilta lainatarjouksen jo valmiiksi laina-ammattilaisten kilpailuttamana usein paljon edullisemmin, kuin millaisen korkotarjouksen itse pystyisit ajan kanssa kaivamaan

Hakemuksen lähettäminen on varsin nopea ja kivuton toimenpide, mihin aikaa ei tuhlaannu usein yli 5 minuuttia.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi eteenpäin, Rahalaitos pian vastaanottaa hakemuksen ja alkaa etsimään sinun tarpeisiin parhaiten sopivaa luottoa.

Yhtiö käy läpi useita eri yksityisiä lainayrityksiä sekä pankkeja ja esittää pian edullisimmat mahdolliset lainatarjoukset hakijalle.

Kun olet valinnut ja hyväksynyt sopivan luoton, saat lainapäätöksen jopa muutamassa minuutissa.

Kun olet allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti ja lähettänyt Rahalaitokselle kaikki vaaditut liitteet (palkka- tai eläkekuitit), tulevat rahat tilillesi 1-2 vuorokauden kuluessa.

Jos haluat lainaa heti tilillesi, jo samana päivänä, kannattaa valita jokin nopeista lainantarjoaja -vaihtoehdoista, joiden kautta voit saada rahaa tilillesi jopa minuuteissa.

Kilpailuta lainatarjoukset Rahalaitoksella tästä >>

 

Rahalaitos tarjoaa mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen

Jos sinulla on useampia päällekkäisiä lainoja eri muodoissa, kuten opintolainaa, luottokorttivelkaa ja pikavippejä, niin Rahalaitokselta voit löytää huomattavasti halvemman ratkaisun, jonka avulla voit lyhentää nämä kaikki ja säästää huomattavasti rahaa.

Tämä on kannattava toimenpide, jonka avulla voit säästää pitkän pennin jokaista kuukautta kohden.

Suosittelemme tätä järjestelyä kenelle tahansa, mikäli velkaa on kertynyt eri rahoitusinstrumenttien muodossa ja säästöhalua löytyy, ja keltäpä ei löytyisi. Löydät lisää tietoa lainojen yhdistämisestä täältä.

Tyypillinen esimerkki Rahalaitoksen tarjoamasta luotosta:

Lainan määrä on 30.000 euroa 5 vuoden maksuajalla. Esimerkkikorkona on käytetty 6 %:n nimelliskorkoa. Vuosittaiset lainan kulut ovat 0 – 150 euron välillä. Todellinen vuosikorko tässä esimerkissä on vain 6,17 %.

Kokonaiskulut ovat 34.799 euroa eli kulut jäävät 4799 euroon, kuukausierän ollessa 79,98 euroa. Nimelliskorko pysyy aina 4,5 – 20 %:n välillä huolimatta lainasummasta tai maksuajasta.

Rahalaitos on luotettava ja turvallinen lainanvälityspalvelu

Rahalaitos on välittänyt lainaa jo yli 100 000 suomalaiselle ja tahti on pysynyt reippaana myös kuluvan vuoden ajan ja sille odotetaan kasvua. Syy on yksinkertainen, Rahalaitos kilpailuttaa useita eri firmoja ja pankkeja (25+) ja etsii aina kaikista halvimman lainan. Ja kenellepä ei maistuisi mahdollisimman matalakustanteinen luotto?


Rahalaitoksella on useita eri korkeimman luottoluokituksen saaneita lainoittajakumppaneita.

Kaikilta löytyy Finanssivalvonnan varmistama hyväksyntä ja vakavaraisuus on erinomaisella pohjalla.

Millaisia Rahalaitos kokemuksia meiltä sitten löytyy?

Kokemuksien jakaminen on aina tärkeää, joten tässä meidän Rahalaitos kokemukset tiivistettynä. Konsepti pelittää hienosti, lainanhaku on naurettavan helppoa ja asiakaspalvelusta on positiivista sanottavaa.

Täytä yksi hakemus, odota hetki ja saat lainatarjouksen tai useita. (Melkeinpä kaikissa tapauksissa useampia)

Esitellyissä luotoissa on esillä todelliset vuosikorkokustannukset ja muut tarpeelliset tiedot, joten laina on helppo valita.

Tämä kaikki toimii sulavasti ja rahojen siirtyminen tilille ottaa 1-2 arkipäivää, joten ei lainkaan paha.

Lainarahat ovat vapaasti käytettävissä ja taskusta löytyy korkein Bisnode -luokitus

Lainan käyttötarkoitus on vapaavalintainen eli voit hakea mm. lainaa auton ostamiseen, lomamatkalle, remonttilainaa tai mihin tahansa kodin, arjen tai miksei jonkin juhlan aiheen hankintoihin. Tämä antaa lainaajalle varsin vapaat kädet toimia.

Myös Rahalaitokselle on myönnetty vuonna 2019 korkein Bisnode AAA luottoluokitus, joten lainaajat ovat erittäin hyvissä käsissä.

Turvallisuuteen on panostettu ja panostetaan kaiken aikaa. Verkkoyhteys on suojattu tarkoin SSL-salaustekniikalla ja tämän protokollan ansiosta palvelun käyttö on turvallista. Tietenkin lisäsuojana toimii myös vahva palomuuri.

Tietosi pysyvät salassa muilta, vain Rahalaitos pääsee käsiksi tietoihisi, mikäli olet sen asiakkaana.

Muita samanlaisia lainapalveluita Suomessa

Me suosittelemme aina olemaan tarkkana ja valppaana, joka tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että useamman kuin yhden lainantarjoajan vertaaminen on kannattavaa.

Samankaltaisia lainankilpailutuspalveluita löydät mm. Zmartalta, joka kilpailuttaa samalla tavalla lainat kuin Rahalaitoskin, mutta yhteistyökumppanit eroavat toisistaan, joten lainatarjouksissakin on eroja.

Toinen vastaavanlainen palvelu löytyy myös Freedom Rahoitukselta, joka vertaa yli 20 luotontarjoajan ja pankin lainoja keskenään.

Fiksu lainaaja vertaa useamman samankaltaisen palvelun tarjouksia ja tekee päätöksen niiden pohjilta.

Uusin suoraan lainoja tarjoava nettipankki on norjalaisen Norwegian lentoyhtiön osaomistuksessa oleva Bank Norwegian, josta kuluttaja voi hakea edullista lainaa välittömästi, myöskin tosin vain 60.000 € asti nyt, kun Rahalaitos on nostanut lainasummaa 70.000 euroon.

Rahalaitoksen asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

 • Sähköposti: info@rahalaitos.fi
 • WWW-osoite: https://www.rahalaitos.fi
 • Puhelinnumero: 09-2311-3670
 • Asiakaspalvelu: Auki ma-to klo 9:30-16:30, pe klo 9:30-15:00
 • Osoite: Kalevantie 7 C, 33100 Tampere
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 1716336-7 Rahalaitos /Eone Oy*

*Tamperelainen Eone Oy on Asiakastiedon mukaan rummuttanut ihan kelpotulokset tauluun ja kasvulle ei näy esteitä, vaikka korkokatto saattaakin horjuttaa välittäjää hetkellisesti.

Millaiset ovat teidän kokemukset Rahalaitoksesta?

Oletko kokeillut Rahalaitoksen lainojen kilpailuttamista ja oletko löytänyt sopivaa lainaa palvelusta?

Kuinka kilpailutus toimi ja saitko monta lainatarjousta? Oletko hakenut lainaa vanhojen pienlainojen yhdistämistä varten?

Mitä mieltä olet palvelusta yleisesti, kerro meille omia kokemuksia Rahalaitoksesta – sanoja ei tarvitse säästellä!

Julkaisemme kaikki asialliset mietteet ja palautteet sellaisenaan, mutta kaikki häirikköviestit jätetään julkaisematta.

Anna arvosana, palautetta tai kerro omat kokemukset kommentoimalla:

11 Kommentit
 1. Vastaa blank menejatiedä 25.8.2016 at 21:17

  Kuinka kauan pitäisi mennä että saa tarjouksia kun olen odottanut pari tuntia eikä mitään kuulu vielä. Noita ei taida illalla niin tullakkaan vai miten järjestetty, katsoin kuitenkin että yhteistyökumppani lainaajien kiskat vielä auki.. ei tässä lainapäätöstä varmaan ihan päivän sisään saakaan vai mitä?

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 26.8.2016 at 10:54

   Moi!

   Ensimmäiset lainatarjoukset saa yleensä jo tunnin kuluessa, mutta iltamyöhään kun hakee, voi todella olla hiljaisempaa.

   Varsinkin, jos olet hakenut isompaa lainasummaa, sillä näitä myöntävät/välittävät palvelut kun ovat enemmän pankin tyylisiä ja aukioloajat eivät ole ihan samaa luokkaa kuin pikalainapalveluilla, joista osa on auki klo 23 asti.

   Toivottavasti olet saanut jo tähän mennessä Rahalaitoksen kilpailuttamia halpoja lainatarjouksia!

   Terveisin Mikko.

 2. Vastaa blank elikias 5.9.2016 at 02:24

  Vähäisen määrän lainatarjouksia sain mutta ei se mitään (kokonaista 4 tarjousta) koska löysin sopivan luoton Rahalaitokselta ja korko parempi kun op:n täsmäluotossa (vaikka vuositulot säännölliset ja op:n pitkäaikainen asiakas) + vielä paljon pidempi maksuaika kun täsmäluotossa max 72 kuukautta. op:n joustoluotto olisi ollut vielä kalliimpi että näin. elikias

 3. Vastaa blank piispa 4.1.2017 at 01:18

  Meille tarjouksia tuli 6 kappaletta ekana päivänä. Josko huomenna sitten lisää ja vielä parempaa korkoa jos toivoa sopii. piispa

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 4.1.2017 at 14:10

   Hei!

   Aina kannattaa odottaa parempia tarjouksia, mikäli ei ole kiire.

   Tarjouksia kun voi hyvin ilmestyä tosiaan vielä seuraavanakin päivänä, toivottavasti lykästi ja saitte sopivan tarjouksen.

   Pakkasterveisin
   Mikko

 4. Vastaa blank Rantsu 6.5.2017 at 19:34

  Mitäs asuntovelallinen tekee tän kanssa? -meillä kattoremppa edessä ja pankki on aika tiukkana. Onko velka automaattisesti hylättynä jos Rahalaitokselle antaisi kahden hakijan säntilliset tulot (yhteensä 4000 euroa nettona) ? Kiiitos!

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 8.5.2017 at 10:38

   Hei,

   Tämä selviää nopeasti lähettämällä hakemuksen Rahalaitokselle, tuossa kun ei todella montaa minuuttia aikaa vierähdä, kun sen laittaa sisään.

   Teillä on hyvät tulot ja jos talousasiat on muuten hanskassa, niin varmasti teille löytyy lainatarjouksia – ja vieläpä hyväehtoisia sellaisia – Rahalaitoksen kautta.

   Terveisin,
   Mikko

 5. Vastaa blank lazaari 17.11.2019 at 16:09

  Aivan mahtava talo muihin verraten! Loistavia kokemuksia auttoi vanhoista p-veloista pois kiitos te ja rahalaitos

  • Vastaa blank Ylläpito 20.11.2019 at 09:24

   Hei lazaari,

   Hyvä kuulla, että sait vanhat velat pois roikkumasta. Tätä ”trendiä” ja mahdollisuutta kannattaa hyödyntää, jos olet ottanut lainaa ennen korkokattoa tai löysit muuten vain paremman tarjouksen.

   – Ylläpito, Aaron

 6. Vastaa blank MIKA 1.12.2019 at 03:14

  Hyvä toimivuus ja tainnut radiosta liittyä päähän niin kun matkustusautoon tarvittinkin vähän enemmän otettiin tämän välityspaikan kautta nyt on meilläkin omasta takaa hyvät kokemukset eikä radiosta kuultuna.

 7. Vastaa blank Suranen 21.12.2019 at 17:05

  Hyvä määrä tarjouksia mutta odotellaan kuten kehoititte kiitos ja joulua koska meillä on pöytä jo katettuna, mutta autotallin täysrempparahat laitetaan joulun sukujuhlaan. 🙂 Raha ei tärkeintä maailmassa vaan yhdessä olo. Hyvää joulun odotusta!!

Kommentoi

Olethan ihminen? *