Zmarta kilpailuttaa lainat – Lue kokemuksia

Haluaisitko saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta heti veloituksetta?

Zmarta on jääkiekon MM-kisasponsorinakin tuttu eli varsin Iso juttuOletko nopeaa 500 – 60.000 € lainaa vailla ja haluat kaikista halvimman tarjouksen tai päästä ainakin hyvin lähelle sitä?

Zmarta kilpailutta teille ilmaiseksi ja sitoumuksetta monta eri tunnettua pankkia ja lainapalvelua Suomesssa sekä Pohjoismaissa.

Voit jättää lainatarjouspyynnön 24/7 netissä ja saat pian tarjouksia sähköpostiin, verkkopalveluun siinä missä myös puhelimeen.

Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tehokasta edullisuudesta puhumattakaan. Zmartan yhteistyökumppanit, jotka ovat pankkeja ja rahoituslaitoksia, kilpailuttavat aina hakijan vaatimuksiin sopivan lainan teidän tarpeitanne parhaiten vastaten.

 

Tiedot Zmarta palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 60.000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Korko: 4 – 20 %
 • Vakuudetonta lainaa ilman takaajia on saatavilla palvelusta
 • Nettihakemus: Täytä netissä ilmaiseksi ja saat monta lainatarjousta
 • Saat valinnoillesi vastinetta ja apua talouteesi hetkessä
 • Tarjoaa lainojen yhdistelypalvelun, joka sopii monen taloustilanteeseen
 • Ilmainen ja nykyaikainen helppokäyttöinen nettipalvelu
 • Pääset kiinni usean eri pankin ja lainapalvelun tarjontaan yhdellä ainoalla hakemuksella!
 • Kilpailuttaa lainat puolestasi nopeasti ja maksutta
 • Tarjouksin ei ole pakko sitoutua missään vaiheessa.
 • Saat lainapäätöksen jopa saman vuorokauden kuluessa.
 • Saat palvelusta pankeilla kilpailutettua lainaa heti tilille

Hae Zmarta-Lainaa tästä >>

 

Kuka voi hakea Zmarta lainaa?

Kuka tahansa voi toteuttaa unelmansa hakemalla Zmarta-rahoitusta.

Ikäraja on 20 vuotta, lisäksi luotonhakijalla pitää olla osoite Suomessa, hänen täytyy olla Suomen kansalainen ja omistaa suomalaisen julkinen puhelinliittymä.

Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa eli jos et ole hoitanut raha-asioitasi niin kuin kuuluu ja olet saanut maksuhäiriöstatuksen, et saa myönteistä lainapäätöstä.

Säännölliset kuukausiansiot pitää myös olla, jotka on todistettava.

Zmartalla on siis tarjolla luottoa ilman vakuuksia kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille ja kuukausiansioita nauttiville henkilöille.

 

Kuinka kauan lainapäätöksen saamisessa yleensä kestää?

Zmarta toimii tehokkaasti ja yrittää aina saada asiakkaille tarjouksen niin nopeasti kuin mahdollista ja usein se tapahtuu heti samana päivänä.

Jos haet kuitenkin lainaa kovin myöhään, voi olla että tarjouksen saaminen siirtyy seuraavalle päivälle.

Suosittelemme siis täyttämään hakemuksen aamulla tai viimeistään iltapäivällä, jos vain mahdollista olettaen lainan tarpeenne olevan kiireellinen.

Kun olet viimeistellyt ja lähettänyt hakemuksen, alkaa Zmarta tutkimaan valikoimaa ja etsimään tilanteesi parhaiten sopivaa ratkaisua välittömästi.

Kun lainatarjous löytyy, saat sähköpostia heti Zmartalta ja samalla pääset käsiksi alustaviin luottotarjouksiin yhtiön verkossa toimivasta Oma Tili -palvelusta.

Älä unohda hakemusta oleellisempia tietoja, näin asiaasi päästään käsittelemään kunnolla viipymättä ilman korjaustarpeita.

Jos unohdat hakemuksestasi jotain, otetaan sinun kuitenkin yhteyttä ja voit oikaista asian.

 

Zmartan lainankilpailutuspalvelu on ilmainen kaikille

Zmarta tarjoaa palveluansa aina ilmaiseksi.

Ja osalle tietenkin herää heti kysymys, miksi näin on?

Yrityksen ydintehtävään kuuluu tarjota ihmisille valintoihin vastinetta ja lisäksi sille on tärkeää ihmisten tekemät valinnat, niiden halutaan menevän kerrasta oikein.

Kilpailuttaminen on ilmaista, eikä Zmarta halua veloittaa kuluttajia erikseen siitä, sillä se saa jo komission yhteistyökumppaneiltaan, jotka ovat erilaisia rahoituslaitoksia ja pankkeja.

Siirry hakemaan lainaa Zmartalta tästä!

 

Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta tapahtuvat digitaalisesti verkossa

Yhtiöltä löytyy sekä henkilökohtainen yksilöllinen palvelu sekä neuvontapalvelut erikseen, joten apu on siis lähelläsi aina kun sitä tarvitset.

Voit aina olla yhteydessä Zmartan asiantuntijaan kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä, mitkä liittyvät luoton hakemiseen, näin saadaan helposti ratkaisu vaivaamatta turhaan aikaasi ja hermojasi.

 

Luoton käyttötarkoituksen selvittäminen ei ole pakollista

Hakijoiden ei tarvitse erikseen tehdä minkäänlaisia selvityksiä lainan käyttökohteesta.

Hait sitten lainaa auton hankintaan, Guccin prameaan luxus-laukkuun, Brasilian lomamatkaan, timanttisormukseen, remonttiin tai mitä tahansa varten, on se täysin oma asiasi.

Käyttökohde lainalle on vapaa, voit toteuttaa siis villeimmän unelmasi Zmartan luotolla.

Myös mökkilainan tai asunnon rahoittaminen onnistuu sitä kautta.

Toteuta unelmasi – hae lainaa kaikkiin käyttötarkoituksiin!

 

Saanko lainan halvemmalla kuin pankeista?

Korot vaihtelevat suuresti niin yksityislainayhtiöillä kuin pankeillakin joten tähän ei voi antaa suoraa vastausta.

Voit hyvin saada halvemman lainatarjouksen kuin omasta pankistasi, sillä Zmarta kilpailuttaa useita eri yhtiöitä (mukaanlukien lukuisia pankkeja) ja helpottaa työtäsi.

Lisäksi puikoissa on aina alan ammattilainen, joka tietää täsmälleen sen hetkiset markkinat, joten on suuri todennäköisyys, että saat edullisimman mahdollisen luoton juuri Zmartalta.

Kun otat vertailuun mukaan vielä toisen lainankilpailutuspalvelun, pääset varmasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Suosittelemme vielä kilpailuttamaan kaveriksi esimerkiksi Lendon lainat ilmaiseksi netistä edellä olevasta linkistä.

Zmarta korko – laskelmaesimerkki:

Lainasumman ollessa 10000 euroa ja maksuohjelman 6 vuotta, on kuukausierä 183 euroa. Näin lainan kokonaiskulut ovat 13158 euroa. Nimelliskorko on 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sisältää 5€ laskutuslisän sekä 49 euron avausmaksun).

Lainanmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1000-60.000€ välillä ja nimelliskorko on 4,99 – 20%. Lainan maksuohjelman pituus taas on aina 1 – 15 vuotta.

Yhteistyökumppaneita on useita ja niiden määrä kasvaa

Yhtiöllä on nyt yhteensä jopa yli 20 yhteiskumppania, joista uusimpia ovat Komplett Bank joustoluotto ja Resurs Bank yksityislaina, joka on vakavarainen lainoittaja tarjoten 500-2500 euron luottoja. Komplett Bank puolestaan tarjoaa kulutusluottoa joustavasti aina ihan 50.000 euroon asti.

Yhteistyökumppanien määrän odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa (jos historiaa toistaa itseään), joten mahdollisuutesi saada paras mahdollinen tarjous kasvaa.

 

Millaisia Zmarta kokemuksia meillä on?

Kokemukset meillä yrityksestä ovat hyvät, vaikka parantamisen varaa on kuitenkin vielä ainakin pilkkua viilatessa. Tämäkin vuosi on kuitenkin yllättänyt positiivisesti ja lainan saamisen enimmäsmäärää on nostettu aina 60.000 euroon asti.

Lainan haku on helppoa ja selkeää, mutta Zmarta ei sovi niille, jotka etsivät pientä 100 – 500 euron pikavippiä.

Ne jotka tarvitsevat lainan välittömästi, voivat unohtaa Zmartan toistaiseksi ja kokeilla jotain nopeampaa palvelua ja lainaamista ilman kilpailutusta suoraan, esimerkiksi Risicum tai Credigo kulutusluottopalveluita. Vaikkakin, molemmat tekevät yhteistyötä nykyään välittäjän kanssa, joten heidän osasto sekä tarjoukset ilmestyy tällä yhdellä samalla hakemuksella myös teille.

Jos esimerkiksi haet lainan lauantaina tai sunnuntaina, joudut odottamaan luultavasti ainakin maanantaihin asti, että laina tupsahtaa tilille, ellei pankkiyhteydet osu yhteen.

Niille, ketkä eivät pidä kiirettä luoton saamisen suhteen, Zmarta sopii paremmin kuin nenä päähän ja on vaikea kuvitella, että lainaaminen enää tästä helpottuisi.

Zmartan sivuilta voit lukea ihmisten kommentteja ja ne ovat pääosin erittäin positiivisia, joten Zmarta lukeutuu kyllä Suomen parhaimpien vakuudettomien kuluttajaluottojen välittäjiin. Tämä on muodostunut jo faktaksi.

zmarta arvostelu yhtiön omilta nettisivuilta

 

Zmarta yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Sähköposti: info@zmarta.fi
 • WWW-osoite: https://www.zmarta.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat ma-ke klo 8-20, to-pe klo 8-18
 • Lainapalvelun aukioloajat: Hakemuksia otetaan vastaan 24/7 ja käsitellään klo 7 – 23.
 • Puhelinnumero: (09) 4241 4444
 • Osoite: Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2207313-9, Freedom Rahoitus Oy

Asiakaspalvelun tavoitat nyt myös Online-chatistä!


Kertoisitko omat kokemukset Zmarta -lainapalvelusta meille?

Oletko antanut Zmartan hoitaa lainojen kilpailutuksen? Millaista jälkeä tuli? Saitko vastinetta ja löysitkö tarjouksien joukosta sinulle sopivan?

Saitko osamaksullista kulutusluottoa heti tilille ja oliko lainan hakeminen todella niin helppoa kuin palvelu lupaa? Kerro omat kokemukset kommentin muodossa, kaikki asialliset kommentit ja kysymykset julkaistaan.

Roskapostin takia kommentointi on tällä hetkellä kiinni.

 1. blank lainaoliskivasaada 8.12.2017 at 03:15

  Zmartalta ei kyllä omien kokemusten mukaan saanu luottopäätöstä heti tai edes tarjouksiakaan. Mahtavatko edes käsitellä hakemusta tähän aikaan vai pitääkö odottaa aamuun? Ei toimi pikavippien tavoin vaikka pyysinkin pientä 2000euron lainan kilpailutusta. Varmaan toimivat muutkin samalla tavalla kun tämä, näyttäisi olevan sama omistajakin jossain mitä kävin läpi joten mikä ero? Pankistani en saanut lainaa, saanko han edes näiltäkään?

  • blank Ylläpito 11.12.2017 at 06:15

   Terve,

   Jos lähetit tarjouksen yöllä, niin luonnollisesti et siihen aikaan voi odottaa turhan monen pankin palvelun olevan auki. Tarjouksia pitäisi kuitenkin ilmestyä seuraavana päivänä, jos niitä on yleensäkin ilmestyäkseen. Mitä paremmat tulot, sen kiinnostuneempia lainantarjoajat ovat tarjoamaan teille luottoa. Jos et saanut pankistasi lainaa, voit silti ihan hyvin saada Zmartalta lainatarjouksen – tai tarjouksia – sillä esimerkiksi jo pelkästään vuositulovaatimus on huomattavasti pienempi keskimäärin pankkeihin verraten. Erityisesti mainitsemassasi 2000 euron lainassa. Oletettavasti olet saanut jo tarjouksia, sillä Zmarta reagoi yleensä nopeasti.

   Terveisin, Ylläpito

 2. blank linda 24.3.2018 at 14:10

  Kauanko kestää että käsitellään jos hakemus on 30000e suuruuden tasolla? Rahoilla olisi suht koht kiire saada ja pankin käsittelyn lopputulos oli kielteinen. Tämä oli odotettavissakin mutta nyt Zmarta kiinnostaa ja olisi kiva ensin tietää miten pian kaikki olisi valmista. Pystyykö tämän ensin varmistamaan puhelimella? Ei kiitos sikaa säkissä

 3. blank alleri 16.11.2019 at 16:28

  5 Star service tämä. Nyt kun osaa päättää minkä lainan ottaa, odotan maanantaihin jos saan vielä muilta päätöksiä kun laitoin eilen hakemuksen varhain aamulla. Olen hyvätuloinen ja odotan saavani monta tarjousta lisää. Zmarta kokemukset hyvät minulla (ja olen verrannut muihin välittäjiin tätä jo aikasemmin)