Zmarta: Meidän kokemukset ja arvostelu

Haluaisitko saada yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta heti veloituksetta?

zmarta arvosteluOletko kohtuullisen nopeaa 1000 – 60.000 € lainaa vailla ja haluat kaikista halvimman tarjouksen tai päästä ainakin hyvin lähelle sitä?

Zmarta kilpailutta teille ilmaiseksi ja sitoumuksetta monta eri tunnettua pankkia ja lainapalvelua Suomesssa sekä Pohjoismaissa.

Voit jättää lainatarjouspyynnön 24/7 netissä ja saat pian tarjouksia sähköpostiin, verkkopalveluun siinä missä myös puhelimeen.

Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tehokasta edullisuudesta puhumattakaan.

Zmartan yhteistyökumppanit, jotka ovat pankkeja ja rahoituslaitoksia, kilpailuttavat aina teidän vaatimuksiin parhaiten sopivan lainan.

 

Tiedot Zmarta palvelusta:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 60.000 €
 • Laina-aika: 1 – 20 vuotta
 • Korko: 4,41 – 20 %
 • Vakuudetonta lainaa ilman takaajia on saatavilla palvelusta
 • Nettihakemus: Täytä netissä ilmaiseksi ja saat monta lainatarjousta
 • Saat valinnoillesi vastinetta ja apua talouteesi hetkessä
 • Pääset kiinni usean eri pankin ja lainapalvelun tarjontaan yhdellä hakemuksella
 • Kilpailuttaa lainat puolestasi nopeasti ja maksutta

Zmarta on ilmainen, nykyaikainen ja palveluna hyvin helppo. Saat kilpailutettua pankeilta lainaa palvelussa ja usein monta lainapäätöstä / -tarjousta jo saman päivän aikana.

Tarjoukset ovat voimassa aina tietyn ajan ja mikään ei pakota ottamaan niitä vastaan.

Palvelu tarjoaa myös ilmaista yhdistelylainaa, jonka avulla monet ovat saaneet helpotusta omaan taloustilanteeseen.

Tee Zmarta-lainahakemus tästä >>

 

Zmarta välittää lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille

Kuka tahansa voi toteuttaa unelmansa hakemalla Zmarta-rahoitusta, niin yksityishenkilö kuin yrittäjä/yritys*.

Ikäraja on 20 vuotta, lisäksi luotonhakijalla pitää olla osoite Suomessa ja omistaa pankkitunnukset.

Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa eli jos et ole hoitanut raha-asioitasi niin kuin kuuluu ja olet saanut maksuhäiriöstatuksen, et saa myönteistä lainapäätöstä.

Säännölliset kuukausiansiot pitää myös olla, jotka on todistettava*.

Zmartalla on siis tarjolla luottoa ilman vakuuksia kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille ja kuukausiansioita nauttiville henkilöille *(tuloiksi katsotaan palkka, eläke ja etuudet).

*Zmartan yrityslaina kilpailutetaan 11:lla pankilla 1000 – 1 500 000€ väliltä, voit tehdä yrityslainahakemuksen tästä.

zmarta etusivu kuva

 

Kuinka kauan lainapäätöksen saamisessa yleensä kestää?

Zmarta toimii tehokkaasti ja yrittää aina saada asiakkaille tarjouksen niin nopeasti kuin mahdollista ja usein se tapahtuu heti samana päivänä.

Jos haet kuitenkin lainaa kovin myöhään, voi olla että tarjouksen saaminen siirtyy seuraavalle päivälle.

Suosittelemme siis täyttämään hakemuksen aamulla tai viimeistään iltapäivällä, jos vain mahdollista olettaen lainan tarpeenne olevan kiireellinen.

Kun olet viimeistellyt ja lähettänyt hakemuksen, alkaa Zmarta tutkimaan valikoimaa ja etsimään tilanteesi parhaiten sopivaa ratkaisua välittömästi.

Kun sopivan hyvä lainatarjous löytyy, saat sähköpostia heti Zmartalta ja samalla pääset käsiksi alustaviin luottotarjouksiin yhtiön verkossa toimivasta Oma Tili -palvelusta.

Älä unohda hakemusta oleellisempia tietoja, näin asiaasi päästään käsittelemään kunnolla viipymättä ilman korjaustarpeita.

Jos unohdat hakemuksestasi jotain, otetaan sinun kuitenkin yhteyttä ja voit oikaista asian.

 

Zmartan lainankilpailutuspalvelu on ilmainen aina

Ilmainen palveluZmarta tarjoaa palveluansa aina ilmaiseksi verkossa.

Ja osalle tietenkin herää heti kysymys, miksi näin on?

Yrityksen ydintehtävään kuuluu tarjota ihmisille valintoihin vastinetta ja lisäksi sille on tärkeää ihmisten tekemät valinnat, niiden halutaan menevän kerrasta oikein.

Kilpailuttaminen on ilmaista, eikä Zmarta veloita kuluttajia erikseen siitä, sillä se saa jo oletettavasti jonkinlaisen komission yhteistyökumppaneiltaan, jotka ovat nykyään pääosin pankkeja.

Siirry hakemaan lainaa Zmartalta tästä >>

 

Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta tapahtuvat digitaalisesti verkossa

Yhtiöltä löytyy sekä henkilökohtainen yksilöllinen palvelu sekä neuvontapalvelut erikseen, joten apu on siis lähelläsi aina kun sitä tarvitset.

Voit aina olla yhteydessä Zmartan asiantuntijaan kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä, mitkä liittyvät luoton hakemiseen, näin saadaan helposti ratkaisu vaivaamatta turhaan aikaasi ja hermojasi.

 

Luoton käyttötarkoituksen selvittäminen ei ole pakollista

Hakijoiden ei tarvitse erikseen tehdä minkäänlaisia selvityksiä lainan käyttökohteesta.

Tarvitsit sitten autolainan kilpailutusta, lainaa lahjaan, vaikka Brasilian lomamatkaan, timanttisormukseen, remonttiin tai mitä tahansa tarkoitukseen, on se täysin oma asianne.

Käyttökohde lainalle on vapaa, voit toteuttaa siis villeimmän unelmasi Zmartan välittämällä luotolla.

Myös mökkilainan tai asunnon rahoittamiseen onnistuu sitä kautta.

Toteuta unelmasi – hae lainaa kaikkiin käyttötarkoituksiin.

 

Saanko lainan Zmartalta halvemmalla kuin kivijalkapankeista?

Korot vaihtelevat suuresti niin yksityislainayhtiöillä kuin pankkien lainojenkin joten tähän ei voi antaa suoraa vastausta.

Voit hyvin saada halvemman lainatarjouksen kuin omasta pankistasi, sillä Zmarta kilpailuttaa useita eri yhtiöitä (mukaanlukien lukuisia pankkeja) ja helpottaa työtäsi.

Lisäksi puikoissa on aina alan ammattilainen, joka tietää täsmälleen sen hetkiset markkinat, joten on suuri todennäköisyys, että saat edullisimman mahdollisen luoton juuri Zmartalta.

Kun otat vertailuun mukaan vielä toisen lainankilpailutuspalvelun, pääset varmasti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

Suosittelemme vielä kilpailuttamaan kaveriksi esimerkiksi lainat Sortterilla tästä, joten tiedät varmasti, mikä on tämän hetken paras lainatarjous sinulle.

 

Zmarta korko ja esimerkkilaskelma:

Lainasumman ollessa 15 000 euroa ja maksuohjelman 6 vuotta, on kuukausierä 270 euroa. Näin lainan kokonaiskulut ovat 19 468 euroa.

Nimelliskorko on 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38% (sisältää 0 € laskutuslisän ja 0 € avausmaksun).

Lainanmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1000 – 60.000 euron välillä ja nimelliskorko on 4,41-20% (todellinen vuosikorko 4,5-38 %).

Laina-aika on 1-20 vuotta ja se on usein joustava.

 

Yhteistyökumppaneita Zmartalla on useita ja niiden määrä kasvaa

Yhtiöllä on nyt yhteensä jopa yli 25 yhteiskumppania, joista uusimpia ovat Svea ja Resurs Bank, jotka ovat vakavaraisia ja vastuullisia pankkeja.

Yhteistyökumppanien määrän odotetaan kasvavan lähitulevaisuudessa (jos historiaa toistaa itseään), joten mahdollisuutesi saada paras mahdollinen tarjous vain kasvaa.

Muutaman vuoden päivityksen jälkeen määrä ei ole juurikaan kasvanut, vaan enemmänkin monipuolistunut ja nyt tällä hetkellä myös Zmartan yrityslainan kilpailutus on esimerkiksi selvässä nosteessa.

 

Millaisia Zmarta kokemuksia meillä on?

Kokemukset meillä yrityksestä ovat hyvät, vaikka parantamisen varaa on kuitenkin vielä ainakin pilkkua viilatessa. Tämäkin vuosi on kuitenkin yllättänyt positiivisesti ja lainan saamisen enimmäsmäärää on nostettu aina 60.000 euroon asti.

Lainan haku on helppoa ja selkeää, mutta Zmarta ei sovi niille, jotka etsivät pientä 100 – 500 euron pikavippiä.

Ne jotka tarvitsevat lainan välittömästi, voivat unohtaa Zmartan toistaiseksi ja kokeilla jotain nopeampaa palvelua ja lainaamista ilman kilpailutusta suoraan, esimerkiksi Credigo -kulutusluottopalvelua.

Vaikkakin, tämäkin palvelu yhteistyötä nykyään Zmartan kanssa, joten myös heidän lainatarjoukset ilmestyvät tällä yhdellä samalla hakemuksella, mikäli sellaisia on tarjolla.

Jos esimerkiksi haet lainan lauantaina tai sunnuntaina, joudut odottamaan luultavasti ainakin maanantaihin asti, että laina tupsahtaa tilille, ellei pankkiyhteydet osu yhteen.

Niille, ketkä eivät pidä kiirettä luoton saamisen suhteen, Zmarta sopii paremmin kuin nenä päähän ja on vaikea kuvitella, että lainaaminen enää tästä helpottuisi.

Zmartan sivuilta ja Trustpilotista voit lukea ihmisten kommentteja ja ne ovat pääosin erittäin positiivisia, joten Zmarta lukeutuu Suomen parhaimpien vakuudettomien kuluttajaluottojen välittäjiin.

zmarta arvostelut trustpilot

 

 

Zmarta yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Sähköposti: info@zmarta.fi
 • WWW-osoite: https://www.zmarta.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat ma-pe 09:00 – 17:00
 • Lainapalvelun aukioloajat: Hakemuksia otetaan vastaan 24/7
 • Puhelinnumero: (09) 4241 4444
 • Osoite: Mikonkatu 9, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2207313-9, Zmarta Suomi

 

Kertoisitko omat kokemukset Zmarta -lainapalvelusta meille?

Oletko antanut Zmartan hoitaa lainojen kilpailutuksen? Millaista jälkeä tuli? Saitko vastinetta ja löysitkö tarjouksien joukosta sinulle sopivan?

Saitko osamaksullista kulutusluottoa heti tilille ja oliko lainan hakeminen todella niin helppoa kuin palvelu lupaa?

Kerro omat kokemukset kommentin muodossa, kaikki asialliset kommentit ja kysymykset julkaistaan.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi