SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortti.

Sas Eurobonus luottokortit; Mastercard, Visa, Diners club.

SAS Eurobonus MasterCard ei löydy jokaisen taskusta ja se on melko harvinainen lentopisteluottokortti.

Korttiin saa korkeintaan 8000 euron luottorajan ja sen pystyy hakemaan netistä.

Jos olet Kulta- tai Timanttijäsenyyksien piirissä, et maksa kortista vuosimaksua. Lentopisteitä kertyy aina 1 piste käytettä euroa kohden kaikista ostoksista, myös verkossa tehdyissä sellaisissa.

Kortin saldo voit seurata kätevästi eSaldo -järjestelmästä, johon jokaisella kortin haltijalla on vapaa pääsy verkossa puhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

 

Tietoja luottokortista – tai korteista sekä niiden taustoja:

SAS on norjalaisten ja suomalaisten perustuma ja omistuksessa oleva lentoyhtiö, jolla on suuri reittiverkosto, eritysesti Eurooppa. Se on hyvämainen ja kantaa statusta yhtenä maailmaan pisimpään toimineenä verkkoyhtiönä.

Luottokortti myöntäjänä toimii ruotsalainen, mutta pitkälle kansainvälistynyt SEB (Skandinavia Enskilda Banken – pankissa on noin 15 000 työntekijää ympäri maailman.) -pankkijättiläisen omistama, SEB Kort Bank -yritys.

Kyseessä on puhtaasti Credit -kortti eli Debit -ominaisuutta ei ole mahdollista liittää korttiin, ainakaan Suomessa. Kortissa tulee mukana matkavakuutus, mikä lento/matka bookataan kortilla.

Seb Kort AB hallinnoi pelkästään Pohjoimaissa yli 3 miljoona Diners Club, Eurocard, Visa & Mastercard -luottokorttia. Kortit on suunnattu yksityishenkilöille ja samoin firmoille kirjon ollessa laaja.

Lisää tietoa suomeksi SAS -lentoyhtiöstä, voit lukea täältä, samalla voit bookata vaikka suoraan SAS:in lennot. Tarjouksia kannattaa kytätä, sillä niitä on säännöllisesti!

Korko kortissa on 9 %. Tarkemmat löytynevät silti edellä osoitetun linkin kautta, koska tässä on kuukausittaisia vaihteluja. Täten emme voi antaa reaaliaikaista vastausta korkoihin.

 

Yhteistyökumppanit, edut ja pistejärjestelmä.

Eurobonus Mastercard -kortilla keräät pisteistä kaikista ostoista ja sillä on lukuisia etuja.  Lentopisteohjelmalla kerrytät aina yhden pinnan jokaista euroa kohden. Kaikki ostokset lasketaan!yhteistyökumppaneita ovat mm. Radisson Blu, Best Western, Hilton Worldwide sekä Scandic -hotelliketjut.

Samoin Hotels.com ja autovuokraamot AVIS & Hertz. Pistesysteemi toimii niin, että saat jokaista käytettyä euroa kohden yhden pisteen.

Muita etuja on matkavakuutus, mutta huomioi sen olevan vain voimassa, mikäli lento/matka on varattu & maksettu luottokortilla.

 

SAS Eurobonus Diners Club -luottokortti:

SAS Eurobonus tarjoaa myös tätä kyseistä luottokorttia, jossa ei ole ennaltamääritettyä käyttörajaa. Lisäksi kortilla on pääsy pientä korvausta vastaan yli 750 lentokentän loungeen pitkin maailmaa.

Molemmat kortit, sekä SAS Eurobonus World MasterCard & Diner Club -kortti myönnetään saman edellä mainitun toimijan puolesta hakijan antamien tietojen ollessa perustana päätöksessä.

Luottokortin voi saada sekä yksityishenkilö, että yritys.

 

Kokemuksia kortista tai korteista:

Valitse minkä kortin hyvänsä, saat etuja pientä vuosimaksua vastaan ja luottorajan, joka on itse pankin harkinnan varassa.

Kortti on vahvasti verkkopohjainen eli sen haku sekä hallinointi tapahtumat molemmat verkon välityksellä. Lentopistekortiksi  SAS:n Eurobonus -kortit käyvät oikein hyvin, muita vaihtoehtoja on Finnairin Mastercard -luottokortti sekä Norwegianin uudempi lentopistekortti.

Kaikissa korteissa on puolensa: valinta on teidän. Muut luottokortit näet vertailusta täältä.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *