Finnair Plus Mastercard -luottokortti kokemuksia

Finnair Plus MasterCard -luottokortilla kerrytät pisteitä kaikista tekemistäsi ostoista ja saat siihen omavalintaisen 1000 – 8000 euron luottorajan.

Finnair -Plus jäsenyyskortin sekä Mastercardin -yhdistelmäkortilla saat aina vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen jokaista käytettyä euroa kohden.

Kaikki ostokset ja käytetyt eurot kerryttävät sinulle pisteitä kaikkialla maailmassa.

Kortteja on olemassa Finnair Plus – Basic version lisäksi Silver, Gold ja Platinum sekä Platinum Lumo -versiot, joiden pistekertymä euroa kohden kasvaa korttitason noustessa.

Luottokortti menee ”lentopistekortti -kategoriaan” ja se sopii 50 euron vuosimaksustaan huolimatta monen lompakkoon ja kortteja tilataan vieläkin usein.

Suomalaiset yrittävät yhä suosia Finnairia ja pyrkivät matkustamaan, kun siihen on tilaisuus. Varsinkin nyt kun maailma on koronan myötä muuttunut merkittävästi.

Finnair Plus Mastercard luottokortti

Pistekertymätasot näyttävät korteissa seuraavilta:

  • Finnair Plus Basic – 1
  • Finnair Silver –  1
  • Finnar Gold – 1,5
  • Finnair Platinum – 2
  • Finnair Platinum Lumo – 2

Kokemuksia Finnair Plus Mastercardista yleisesti

Kortissa on joitain perusetuja, kuten keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa, E-lasku mahdollisuus, omavalintainen PIN-koodi ja saat kaikista ostoista vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen yhtä euroa kohden.

Jos lentelet Finskillä tai lompakosta puuttuu yleensäkin luottokortti, niin Finnairin Mastercard on ihan kelvollinen valinta.

Se on kätevä ja mutta ei enää halpa valinta muille suosituille luottokorteille, kuten Bank Norwegian Visalle tai uudelle Sweepbank luottokortille.

Miinusta kortti saa kuitenkin siitä, että maksat aina 50 vuosimaksua ja vaikka se ehkä tuntuu pieneltä, niin kaikki eurot lasketaan.

Yleisesti ottaen luottokorttia on kuitenkin helppo hakea netissä ja siitä on paljon positiivisia kokemuksia vuosien takaa.

Sen saaminen ei kuitenkaan ihan pienillä tuloilla onnistu – ei ainakaan viimeisten saamiemme tietojen mukaan, joten luottokorttiin et saa ainakaan kaikista helpoiten sitä myönteistä päätöstä.

Finnair Plus luottokortin hakeminen

Luottokorttia haet yksinkertaisella kaavakkeella netissä. Vastaus annetaan sinulle nopeasti, kun hakemus on käsitelty.

Hakemuksessa kysytään mm. henkilötietoja, millaisen luottorajan haluat (tämä on toivomus) ja tulotietoja. Sinulta kysytään myös Finnair Plus -jäsennumeroa, jos olet jo lentoyhtiön kanta-asiakas.

Hakemuksessa saat toivoa kortille 1000 – 8000 euron luottorajaa, joka päätetään loppuen lopuksi teidän tulojen ja muiden annettujen tietojen perusteella.

Ominaisuuksia

Saat myös aina keskimäärin 30 vuorokautta kulutonta maksuaikaa ja voit valita itse oman PIN-Koodin.

Mitään äärettömiä spesiaaliominaisuuksia Finskin Mastercardissa ei siis ole, mutta se on oikein kelvollinen luottokortti kenen tahansa lompakkoon.

Erityisesti Finnairilla lentävän ja sen Plus-pisteitä säännöllisesti käyttävälle kortti on kohtuullisen hyvä, mutta perusluottokorttina se ei mene meidän kirjoissa enää jatkoon.

Suosittelemme tutkimaan muita luottokortteja, jos et halua maksaa vuosimaksua tai koe hyötyväsi lentopisteistä.

Finnair Plus Mastercard korko

Kortin avaus- ja samalla vuosimaksu on 50 euroa vuodessa koskien kaikkia Finnairin luottokorttitasoja. Korko käytössä olevalle luotolle on 3 kk:n euribor + 9 %.

Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 16,21 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (06/2019) ja siinä on laskettu 50 euron vuosiveloitus.

Arvioitu maksun kokonaismäärä 1500 euron luotolle vuosimaksun ja muiden kulujen kanssa on 1620,53 euroa, kun maksuaika on 12 kuukautta.

Luoton korko pysyy samana koko luoton ajan ja käytetty luotto lyhennetään takaisin joka kuukausi 12 kappaleen tasaerissä.

Sopimus on voimassa aina 12 kuukautta kerrallaan. Tuotekohtaiset luottoa koskevat infot löydät Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomakkeesta, korttiehdoista ja aina ajan tasaisen hinnaston näet täältä.

Kortin myöntäjänä toimii SEB Kort Bank AB ja lisätietoja saat numerosta 020 630 0020 (pvm/mpm).

  1. Aare 29.4.2018 at 05:51

    Luotettava vakiokortti kulkee mukana ja tulee tällä tehtyä 1/3 kuukausittaisista ostoistakin noin suurinpiirtein