Finnair Plus MasterCard -luottokortti esittelyssä.

Finnair Plus Mastercard luottokortti: kerää pisteitä kaikista ostoista ja lue asiakkaiden kokemuksia.

 

Finnair Plus MasterCard -luottokortilla kerrytät pisteitä kaikista tekemistäsi ostoista ja saat valita siihen 1000 – 8000 euron luottorajan.

Finnair -Plus jäsenyyskortin sekä MasterCardin -yhdistelmäkortilla saat aina vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen käytettyä euroa kohden.

Kaikki ostokset ja käytetyt eurot kerryttävät sinulle pisteitä kaikkialla maailmassa, joita voit käyttää hyödyksi Finskin lentoja ostaessa tai sen omassa Finnair-Shopissa.

Kortteja on olemassa Finnair Plus – Basic version lisäksi Silver, Gold ja Platinum versiot, joiden pistekertymä euroa kohden kasvaa aina ”korttitason” noustessa.

Luottokortti menee ”lentopistekortti -kategoriaan” ja se sopii pienestä vuosimaksustaan huolimatta monen lompakkoon ja kortteja tilataan usein: suomalaiset suosivat Finnairia (ja niin mekin) ja tykkäävät matkustaa aina, kun siihen on tilaisuus!

Pistekertymätasot näyttävät korteissa seuraavilta:

Tältä näyttää korttien pistekertymätasot - erot ovat pieniä

 

Kokemuksia Finnair Plus MasterCardista yleisesti.

Kortissa on mukavat edut ja saat kaikista ostoista vähintään yhden Finnair Plus -palkintopisteen yhtä euroa kohden sekä kortin hinta on ensimmäiselle vuodelle vain 25 euroa (normaalisti 50 euroa). Jos olet Platinum- jäsen, et maksa lainkaan vuosimaksja.

Jos lentelet Finskillä tai lompakosta puuttuu yleensäkin luottokortti, niin Finnairin MasterCard on kelpovalinta tähän. Onhan kyseessä maailman yleisimmin hyväksytty luottokortti!

Se on kätevä ja kohtuullisen edullinen valinta muille suosituille luottokorteille, kuten Bank Norwegian luottokortille ja Stockmann MasterCardille. Pieni miinus on kuitenkin, että maksat kortista vuosimaksua, vaikkakin se on pieni, niin kaikki eurot lasketaan.

Luottokorttia on helppo hakea netissä ja siitä on positiivisia kokemuksia kokonaiskuvaa katsoen. Sen saaminen ei kuitenkaan ihan pienillä tuloilla onnistu – ei ainakaan viimeisten saamiemme tietojen mukaan, joten luottokorttiin ei saa ainakaan kaikista helpoiten myönteistä päätöstä!

 

Kortin hakeminen ja sen ominaisuudet:

Luottokorttia haet yksinkertaisella kaavakkeella netissä ilmaiseksi 24h / vrk. Vastaus annetaan sinulle nopeasti heti, kun hakemus on käsitelty. Hakemuksessa kysytään mm. henkilötietoja, millaisen luottorajan haluat (tämä on toivomus) sekä kuukausi- että myös vuosituloja. Sinulta kysytään myös Finnair Plus -jäsennumeroa.

Hakemuksessa saat valita – tai toivoa – kortille 1000 – 8000 euron luottorajan, joka päätetään loppuen lopuksi hakijan tulojen ja muiden annettujen tietojen pohjilta. Saat myös aina keskimäärin 30 vuorokautta täysin kulutonta maksuaikaa ja voit valita itse oman PIN-Koodin.

Kortin etuja ei ole paljoa, mutta määrä korvaa välillä laadun.

Mitään äärettömiä spesiaaliominaisuuksia Finskin MasterCardissa ei siis ole, mutta se on oikein kelvollinen luottokortti kenen tahansa lompakkoon – erityisesti Finnairilla lentävän ja sen Plus-pisteitä säännöllisesti käyttävän.

Haluaisitko kuitenkin vielä vertailla luottokortteja? Siirry tästä luottokorttivertailuun.

 

Millaiset kulut kortin käytöstä tulee?

Kortin avaus- ja samalla vuosimaksu on 25 euroa vuodessa, joka koskee kaikkien muiden paitsi Platinum -tason luottokortteja.

Käteisnostoista veloitetaan (% nostetusta summasta) 2 € + 2,5 %.

Lue lisää päivitetystä hinnastosta täältä, josta kaikki nippelitiedot kortin pikatoimituksista ulkomaille yms.

Jos haet korttia ”suorassa lainamielessä”, niin esimerkiksi laina saattaisi tulla sinun tapauksessa edullisemmaksi: Katso täältä, mistä löydät lainaa sopuhintaan.

Muuta tärkeää huomioitavaa:

Kortissa on myös valuuttalisä, joka on ”heikosti bongattavissa”, eikä kaikkien yleisessä tiedossa:

  • Kaikki ostot sekä käteisnostot muulla valuutalla kuin euroilla tehtynä muutetaan suoraan euroiksi käyttämällä MasterCardin valuuttakurssia (linkki johtaa sisältöön, joka on englanniksi), johon lisätään 2 %.

 

Kortin myöntäjä, asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

  • Yritystiedot (kortin myönntäjä): SEB Kort Bank AB, Helsingin sivuliike, Y-tunnus 1597729-5
  • Osoite: Eteläesplanadi 18 00130 Helsinki
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 (0)9 6939 9301
  • Sulkupalvelu: +358 (0)800 155 777.

 

Voit kertoa meille omat kokemukset luottokortista kommentoimalla alas:

 

1 Comment
  1. Vastaa blank Aare 29.4.2018 at 05:51

    Luotettava vakiokortti kulkee mukana ja tulee tällä tehtyä 1/3 kuukausittaisista ostoistakin noin suurinpiirtein

Kommentoi

Olethan ihminen? *