St1 Visa luottokortti: tietopaketti kortista.

St1 Visa luottokortti on kätevä polttoainekortti, jonka tarjoaa Ikano Bank

St1 Visa luottokortti tarjoaa autoilijalle enemmän etua ja samalla saat kansainvälisen Visa -luottokortin ominaisuudet.

Tämä Ikano Bankin myöntämä luottokortti tuo tankkiin enemmän polttoainetta yhdellä tankkauksella.

Korttiin saat päättää itse luottorajan 500 – 5000 euron väliltä, vaikka tämän loppuen lopuksi määrittävätkin hakemuksessa ilmoittasi tulot.

Kortti on kansainvälinen Visa, jossa on erityisesti autoilijalle unelmaksi tehty etuohjelma, joka palkitsee kuluttajan St1- ja Shell-asemoilla tehdyistä tankkauksista.

Sen etuohjelmabonukset eivät ole kuitenkaan rajoittuneet pelkästään tankkauksiin, vaan saat etua – tosin pienempää sellaista – myös kaikista muista ostoista, kuten tavallista netti- & kauppaostoksista maailmanlaajuisesti.

Luottokortti on Suomen ensimmäinen niin kutsuttu bensaetuohjelmakortti, jonka rinnalla markkinoilta löytyy myös St1:n Mastercard. Jos haluat hyödyllisiä polttoainealennuksia, niin molemmat kortit ovat toimivia vaihtoehtoja.

 

Kenelle kortti voidaan myöntää?

Kortin hakijan täytyy olla täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti asuva luottotietonsa säilyttänyt henkilö.

Tarvitset luotto- ja oikeustoimikelpoisuuden Suomeen, luottotiedot kortinmyöntäjä Ikano Bank tarkistaa Suomen Asiakastiedon kautta automaattisesti.

Myös tulotiedot tarkistetaan ja niillä on vaikutus siihen, millaisen luottorajan voit saada (500 – 5000 €).

Luottorajaan voi myös hakea korotusta erillisellä hakemuksella myöhemmin, jos tulot kasvavat siinä mittakaavassa, että ne sallivat luottorajan korotuksen, tai jos tarvitset muuten vain suuremman luottorajan.

 

Mitä etuja ja hyötyjä luottokortin mukana tulee?

St1 Visan myötä saat etua aina 2 % jokaista tankattua litraa kohden Shellin ja St1:n huoltoasemilta sekä St1:n Visa tuo mukanaan erityisesti autoilijoita hyödyttäviä etuja.0,5 % etua kaikkialta muualta joka paikkakunnalla tai vaikka ulkomailla joka kontinentilla. Myös verkkokauppaostoksissa pätee tämä samainen etu.

Kortti on aina avaus- ja vuosimaksuton. Jos korollista luottoa on piikissä, maksat tilinhoitomaksua 2,5 – 3,5 euroa kuukaudessa. Luottokorttiin on mahdollista saada korkeintaan peräti 40 vuorokautta korotonta luottoaikaa.

Kortinhaltijana pystyt kirjautumaan OmaTili -palveluun (löytyy St1:n verkkosivuilta), josta voit ynnätä kuitit ja seurata tehtyjä ostoksia sekä tarkistella laskut. Kortissa tulee mukana myös autoilijan tapaturmavakuutus ja sitä voit vinguttaa yli 24 miljoonassa myyntipaikassa maailmanlaajuisesti.

 

Kokemuksia kortista? Tässä on meidän palautteiden ja tietojen pohjilta poimitut näkemykset:

St1:n Visa on kätevä kortti lompakkoon ja erityisen käytännöllinen silloin, kun vuodessa taittuu paljon paljon kilometrejä autoillen. Luottokortti sopii myös vuosimaksuttomuutensa ansiosta sellaisellekin, jolla ei ole autoa, mutta se ei ole käytännöllisin, vaan parempiakin luottokorttivaihtoehtoja on.

Positiivista on myös kortin koroton maksuaika, jota voi saada 40 päivään asti ja kokemukset Internet-hakulomakkeen täytöstä ja käsittelynopeudesta ovat keskimäärin hyvät. Hakemuksen lähettänyt saa tietää ripeästi, onko päätös myönteinen vai kielteinen.

Nappaa autokuskin Visa ilman vuosimaksua ja kerää etua tankkauksista jopa 2 pinnaa.

 

Laskun lyhentäminen – kuinka ja milloin?

Laskun maksamisen hoidat kätevästi verkossa. Laskun eräpäivä on aina kuukauden viimeisenä päivänä ja saat sen hyvissä ajoin kotiosoitteeseen noin kuukauden puolivälissä.

Jos et maksa laskua sovittuun päivämäärään mennessä, suljetaan luottotili siihen asti, kunnes maksutapahtuma on hoidettu asianmukaisesti.

Jos joudut maksuvaikeuksiin tai koet, että suunta saattaa johtaa sinne suuntaan, olethan ehdottomasti yhteydessä asiakaspalveluun jo etukäteen. Mitä nopeammin, sen parempi.

 

Oletko kortin omistaja? Kerro omat kokemukset kommentoimalla:

Voit kertoa meille ja lukijoille, kuinka kortti on palvellut teitä ja oletko saanut hankittua sen. Voitte jättää mitä tahansa hyödyllistä palautetta ja tietenkin negatiivisetkin viestit otetaan vastaan julkaistavaksi. Mainoksia ei kuitenkaan sallita.

Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit lukea asiasta lisää St1:n virallisilla kotisivuilla.

2 Kommentit
 1. Vastaa blank john 27.8.2018 at 09:20

  0,5% ei saa muiden pensafirmojen polttoaineista.ainostaan shell ja st1 2%.

  • Vastaa blank Ylläpito 29.8.2018 at 08:33

   Hei,

   Kiitos tiedosta, tarkistetaan tilanne ja korjataan pikimmiten.

   – Ylläpito – Aaron

Kommentoi

Olethan ihminen? *