Taskulaina kokemuksia

TaskulainaTaskulaina on uusi (2021) lanseerattu hyvin yksinkertainen laina 100 – 300 euron luottorajalla, jossa on 1 – 4 kuukautta maksuaikaa. Saat lainapäätöksen nopeasti ja hakemus on tehty helpoksi. Myös korko on rinnastettavissa täysin pankkilainojen vastaaviin huolimatta siitä, että kyseessä on pieni lyhytaikainen laina.

Hakemuksien vastaanotto on 24h vuorokaudessa ja näet henkilökohtaisen lainapäätöksen heti.

Hae Taskulainaa >>

Kenelle Taskulaina sopii?

Vaatimukset eivät ei ole tiukat ja ehdottomasti Suomen lainapalveluiden halvimmasta päästä. Tarvitset:

 • Puhtaat luottotiedot (automaattinen tarkitus)
 • Vähintään 20 vuotta ikää
 • Suomen kansalaisuuden

Huolimatta näistä kolmesta vaatimuksesta tullaan kaikki hakemukset käsittelemään yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Lainaan ei tarvita vakuuksia tai erillistä takausta.

Mitä käyttö lopulta maksaa ja paljonko Taskulainan korko on?

Avauspalkkio on tällä hetkellä aina vakiona 5 euroa ja korko näkyy hakemuksessa selvästi lopullisten kulujen kanssa ennen kuin hyväksyt lainan.  Katso siis korkoprosentti ja euromääräiset kulut ennen kuin vastaanotat lainan. Näet koron jo palvelun etusivulta löytyvästä lainalaskurista.

Vielä esittelyartikkelin julkaisuhetkellä korko on 10 %. Varoituksena kuitenkin, että 1.10.2021 korkoprosenttien muuttuessa maksat 300 euron lainasta 20 % nimelliskorkoa. Eli, jos nostat 300 euron luoton, maksat kuluja 20,18 €.  Yhteensä siis 320,18 €.

Lainassa on myös Suomen lain vaatima täysin kuluton 14 vuorokauden peruutussoikeus. Samoin palvelu mahdollistaa lainan ennenaikaisen takaisinmaksun eli voit maksaa koko luoton yhdessä erässä, jos näin haluat.

Kuinka haen Taskulainaa?

 1. Siirry palvelun sivuille
 2. Päätä laskurista lainasumma
 3. Tarkista kulut jo tässä vaiheessa
 4. Tunnistaudu pankkitunnuksilla
 5. Saat lainapäätöksen heti 24 tuntia vuorokaudessa

Tiedostaa kannattaa myös, että lainan maksu voidaan kuitenkin tehdä Suomen lain sallimina kellon aikoina 07:00 – 23:00 välillä. Et löydä laillista lainapalvelua, joka maksaisi lainan näiden kellon aikojen ulkopuolella tilille.

Taskulaina tuo monipuolisuutta lainarintamalle

Pikavipit ovat eläneet pitkään hiljaiseloa, sillä koronan seurauksena tullut 10 % nimelliskorkokatto on tehnyt niistä käytännössä luottotappioriskin takia kannattamattomia, joten toiminnan ylläpitäminen ei ole yksinkertaisesti ollut järkevää.

Taskulaina on kuitenkin päättänyt lyödä tuotteen markkinoille ensimmäisenä, sillä korot luultavasti muuttuvat syksyllä takaisin vanhaan malliin eli nimelliskoron kattoa nostetaan kaikissa lainatyypeissä 20 prosenttiin. Palvelu ei missään tapauksessa ole vanhan mallinen kallis korkoaan kasvattava limiittiluotto, joka kannattaa tiedostaa heti ensimmäisenä.

Kokemuksia palvelusta

Taskulaina on todella yksinkertainen ja esittelee sivullaan kaiken, eikä syö sanojaan. Kulurakenne, lainan määrä ja maksuaika ovat juuri kuten ne ilmoitetaankin. Palvelu on nopea, joka ei tämän päivän verkkotekniikassa ole enää mitään uutta.

Kaikkiaan kokemukset ovat hyvät, jos haluat lyhytaikaisen pienen lainan taskuun. Vertailukelpoisia luotettavia palveluita ei vielä toistaiseksi ole, mutta korkolakimuutosten myötä niitä saattaa ilmestyä markkinoille tulevan vuoden tai vuosien aikana jokunen.

Taskulainan asiakaspalvelu ja yhteydenotto

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 08:00 – 20:00 välisenä aikana ja sähköpostin kautta saat palveluun yhteyden osoitteesta asiakaspalvelu@taskulaina.fi

Postiosoite

 • Euro24 Finance Oy (Rekisteröity luotonantaja numerolla PU351A)
 • Aurakatu 8 20100 Turku
 • Y-tunnus: 2359181-9

Huomaathan, että osoitteessa ei ole erillistä asiakaspalvelupistettä.

Hae lainaa >>