Collector Bank

Collector Bank on pankki, joka on varttunut ja kasvanut sekä pitkää janaa katsoessa, se on saanut monen meikäläisen asiakkaakseen. Yhteensä Suomessa sillä on arviolta yli 50 000 asiakasta. Lainoja se tarjoaa 2000 – 25.000€ väliltä jopa 18 vuoden maksuajalla!

Collector Bank AB on arvostettu pankkiSyitä pankin jatkuvaan suosioon ovat erityisesti korkopuoli, edistynyt (nopea) asiakaspalvelu ja kiteyttäen tekninen puoli, eli digitalitoteus todella loistaa. Nämä kaikki ovat syitä, miksi lainat kannattaa kilpailuttaa ehdottomasti myös Collector Bankilla.

Collector tunnettin vielä vuosia sitten nimellä joustolaina, mutta koska palvelu muutti nimensä jo useita vuosia sitten, ottivat jotkut lainapalvelut joustolainan tuotenimekkeeksi lainalleen. Esimerkiksi Laina.fi -palvelu tarjosii joustolainaa asikkailleen. Tämä lainatermi on aikalailla asettunut vakioksi, joten harva enää tunnistaa sen perusteella Collector Bankkia.

Collector Bank kokemuksia ja arvostelu

Huom! Kilpailutus on ulkoistettu Luotto.org -palvelun kautta, joten saatte täysin ilmaisen kilpailutuksen lainoille ja mukaan lukeutuu myös Collector Bank. Tämä on iso etu, koska samalla myllyyn lähtee 24 muuta pankkia, joten lopullinen korkojen vertailu käy kätevästi. Saatte siis yhdellä hakemuksella monen pankin lainat

Kokeile, kuinka kilpailutus toimii tästä. Tässä ei mene kuin 2 minuuttia! Eikä ole velvoitettu mihinkään ja mitään jatkomainos sarjatulitusta ei palvelun mukaan ole, eikä tule.


Haluaisitko tehdä lainavertailun itse? Sekin on mahdollista. Tutustu vertailuun:

Lainavertailu löytyy tästä


 

Collector Bank AB – Perustiedot:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Myönnettävät summat: 2000 – 25.000 euroa
 • Maksuaika: 1 – 18 vuotta
 • Lainan tyyppi: Kulutusluotto / Pankkilaina
 • 100% turvallisuus ja luotettavuusaste
 • Korko aina sen pienen askeleen alhaisempi kuin muilla*
 • Saat lainat yhteen helposti Collector -lainalla
 • Toimii tiukasti kivijalkapankin tavoin
 • Laina kuitenkin myönnetään, kuhan talous on kunnossa

*Tämä on siis pankin pyrkimys, aina asia ei ole kuitenkaan näin, sillä huomioon otetaan kaikki hakijan taloudelliset asiat eli tätä ei ole kiveen kirjoitettu.

Kuka voi saada lainaa palvelusta?

Collector on keskivertoa lainapalvelua aavistuksen tiukempi eli se katsoo tarkasti lainan hakijan maksukyvyn, joka todella osoittaa, että pankin etiikka ja vastuupuoli ovat molemmat kunnossa. Vastuullinen lainaaminen on tärkeää ja Suomi on menossa sen suhteen hyvään suuntaan.

 • Ikäraja on 20 vuotta
 • Vakituiset palkkatulot tai eläketulot ovat pakolliset
 • Vuosittaisten tulojen pitää olla vähintään 15.000 euroa
 • Yhtäjaksoinen asuminen Suomessa 24 kuukauden ajan on edellytys
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Et voi myöskään hakea toista lainaa eli jos sinulla on jo avoin laina Collector Bank AB:ssa, et saa toista edellisen päälle.

Collector Bank Joustolaina – Luottotiedot ja korko

Luottotiedot

Pankki tekee aina luottotietojen tarkistuksen kaikille lainan hakijoille. Lainatilanne selitetään myös muilla lainanmyöntäjillä, jotta takaisinmaksukyky pystytään arvioimaan mahdollisimman tarkasti.


Korko

Tilinhoitomaksu on 3 euroa / kk ja lainan avauskulu 60 euroa. Luoton korko liikkuu 9,90 % – 19,90 %:n välillä.

Pankkilainan maksuaika on vähintään 24 kuukautta ja pisimillään joa 18 vuotta.


Lainaesimerkki: 4000 euron laina 4 vuoden maksuohjelmalla, jonka avausmaksu on 60 euroa, tilinhoitoveloitus 3 euroa / kuukaudessa ja korko 13 % tekee todelliseksi vuosikoroksi on 16,54 %.

Kuukausierien määrä on 48 kuukautta ja lyhennät lainaa kuukaudessa 107,31 euroa. Esimerkin mukaisen pankkilainan kustannukset ovat 1354,88 euroa ja KSL:n (kuluttajasuojalaki) mukainen kokonaishinta lainalle on 5354,88 euroa.


Collector Bank kokemuksia

Kokemuksia Collector pankista on kantautunut meidän korviin melko vähän. Se on kuitenkin selkeä tehden tarkkaa työtä ja vastuullisen lainaamisen politiikassa ei olla lipsuttu. Tämä osoittaa vahvuutta ja pankin jo pitkä taival varmasti jatkuu pitkälle hamaan tulevaisuuteen.

Miinuspuolia ei oikeastaan ole, jos katsotaan tätä juurikin tältä kantilta. Tietenkin esimerkiksi hyvin pienituloiset eivät saa lainaa ja jos vuositulot ovat vain 14700 euroa, ei lainaa pankilta irtoa. Ehdot ovat siis hyvin jyrkät. Tämän voi nähdä miinuksena tai plussana.

Toimivuus ja selkeys

Kokemukset toimivuudesta ja asioiden selkeästä ilmoittamisesta itse palvelun kotisivuilla ovat plussaa sekä pankki ei ole unohtanut kasvavaa mobiilikäyttäjien ryhmää. Eikä se myöskään tee virheitä eli pelisäännöt ovat työntekijäryhmällä kunnossa.

Jos lainaat Collectorilta, olet turvallisissa käsissä!

Collector Säästötili

Collector pankki tarjoaa myös kivijalkapankkeihin verraten paremman koron säästötiliä, jonka korko on vuodessa 0,60 % talletetulle summalle. Varoja voi liikutella oman halun mukaan vapaasti ilman kuluja eli ne eivät ole lukossa. Talletuksen tielle voi lähteä pienilläkin varoilla, sillä minimitalletussumma on 50 euroa. Tämä on tunnetusti se kaikista turvallisin tie säästää rahaa ja kasvattaa hitaasti omaisuuttaan sekä vähintään voittaa inflaatiopaholainen.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Osoite: Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki
 • PL: PL 79, 00101 Helsinki
 • Yritys & Y-Tunnus: Collector Bank AB – Suomen sivuliike – Y-tunnus 2644718-5
 • Puhelinnumero: 09 3158 9900
 • Aukioloajat: Arkisin 09:00 – 18:00
 • Sähköposti: asiakaspalvelu (at) joustolaina.fi

Myös Live-Chat palvelee asiakkaita ja sähköpostia voitte lähettää, jos asiakaspalvelu ei ole auki.

Löydät Collector Bank AB:n myös Facebookista, LinkedIn:stä ja Twitteristä!