Credigo on todella selkeä kulutusluotto

Haluaisitko markkinoiden halvimman lainan ilman vakuuksia ja takaajia alle 10 minuutissa tilille kätevästi netissä?

Jos vastasit Kyllä, kannattaa tutustua tarkemmin Credigo -kulutusluottoon, josta suomalaiset ovat sanoneet paljon hyvää sen korkouudistuksen jälkeen.

Lainapalvelusta kuluttajalle on tarjolla 500 – 5000€ lainaa heti (silloin, kun palvelu on auki) korkeintaan vain 19,95 % nimelliskorolla!

Se on siis nyt viimeistään korkokaton jälkeen omassa kategoriassaan Suomen parhaita lainakandidaatteja!

Hae Credigo kulutusluotto pitkällä maksuajalla tässä ja nyt

Perustiedot Credigosta lyhyesti:

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 500 – 5000€
 • Laina-aika: 2 – 10 vuotta
 • Vakuudeton pikavippi tai kulutusluotto matalalla korolla
 • Ilmainen hakemus: Voit täyttää hakemuksen milloin vaan netissä
 • Credigo on edullisempi kuin monet kilpailijansa
 • Palvelu antaa sinulle alustavan päätöksen heti
 • Nettisivuilta käy ilmi, että Credigo on Suomen halvin laina!
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Näet kaikki lainan kustannukset lainalaskurista hakiessasi Credigo-lainaa, Ei piilotettuja kuluja
 • Laina maksetaan noin 10 minuutin kuluttua hakemuksesta

Hae Credigo-lainaa tästä >>

 

Kuka voi hakea Credigo-luottoa?

Credigo tarjoaa Suomen selkeintä yksinkertaista pikalaina- tai kulutusluottoratkaisua 500 – 5000 euron väliltä kenelle tahansa luottokelpoiselle 20 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Tarvitset hakemista varten suomalaisen henkilötunnuksen ja säännölliset tulot joko ansiona tai eläkkeenä.

Hakemuksen yhteydessä tunnistautumisen voi hoitaa kahdella eri tavalla:

Joko tavanomaisella tavalla, eli verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla tai uudemmalla menetelmällä mobiilivarmennetunnistautumisen kautta.

Kaikkien luoton hakijoiden luottotiedot tarkistetaan erikseen Suomen Asiakastiedon kautta ja maksuhäiriöisten lainan hakeminen keskeytyy välittömästi, jos rekisteristäsi löytyy merkintä.

Yhtiö edellyttää hakijalta realistisen ja vakaan maksukyvyn, jotta lyhennyksessä ei ilmene ongelmia ja tästä syystä hakijoiden luottotiedot tarkistetaan aina tekemättä poikkeuksia.

Hakemisprosessi on täysin automaattinen, joten hakemuksia ei käsitellä hakijakohtaisesti.

 

Millainen lainatarjonta Credigolta löytyy?

Voit hakea Credigolta 500 – 5000 euron annuiteettilainaa, joka tarkoittaa sitä, että lyhennät sen saman suuruisissa erissä kuukausittain. Palvelu ei tarjoa muita lainamalleja tai lainaa esim. yhdistelytarpeisiin.

Lyhennysaika määräytyy osittain summan mukaisesti, mutta lainan hakijan voi itse säätää itselleen hyvältä tuntuvan maksuaikataulun.

Lyhennys sisältää kaikki lainan kulut eli korot, lainan lyhennyksen sekä muut kulut.

Jos haluat lisää vertailupohjaa ja tutkia muita lainavaihtoehtoja, lue lisää vakuudettomista pikavipeistä tästä.

Jos taas haluat päästä vieläkin helpommalla, voimme suositella kahta samankaltaista edullista lainapalvelua, joista ensimmäinen on Credit24, josta voit saada 100 – 4000€ lainaa 3-36 kk maksuajalla hyvin edullisesti (alennettu korko max. 19,92%).

Toinen varteenotettava vaihtoehto on Ferratum Bank Joustava-laina josta voit avata maksuttoman luottorajan 4000 € luottotilin muutamassa minuutissa ja voit nostaa vapaasti lainaa sekä saat 14 vuorokautta ilmaista laina-aikaa.

Suosittelemme tutustumaan myös Credigon uudempaan Easycredit -rinnakkaispalveluun, josta saat lainaa jopa 5000 euroon asti.

 

Miten hakeminen suoritetaan?

Credigolta lainaaminen on helppoa, täytä hakemus ja valitse lainasumma ja sinulle hyvä lyhennysaikataulu.

Hakeminen vaatii henkilöllisyyden tunnistautumisen, joka suoritetaan suoraan verkkopankkisi kautta eli asioit 100-prosenttin ja suoraan sen kautta, Credigo saa sieltä kätevästi varmistuksen henkilötiedoistasi luotettavasti, turvallisesti ja ilman väärinkäytöksiä.

Kun olet lähettäminen hakemuksen, saat lainapäätöksen käytännössä heti ja jos maksupalvelu on auki, tullaan luottorahat siirtämään pian tilillesi noin 15 minuutin sisällä. Siirtonopeus riippuu pankkiyhteyksistä ja mihin aikaan / vuorokautena haet lainaa.

Sinulle lähetetään vielä tekstiviestillä varmistus, sillä hetkellä, kun lainarahat maksetaan pankkitilillesi.

Pääset suoraan Credigon nettisivuille ja hakemukseen klikkaamalla tästä linkistä ja kuten alapuolella olevasta kuvasta näet, on haku hyvin simppeli ja näet samalla maksettavan kuukausierän lainalaskurista jo ennen kuin haet luottoa.

Credigo lainalaskuri takaa helpon lainan ja avaa kulut sen alle heti


Veloitetaanko minulta lainan hausta?

Ei milloinkaan. Eli ei ole merkitystä, onko hakemuksesi hyväksytty tai hylätty, se on sinulle on aina täysin ilmainen. Voit lähettää hakemuksen ja katso tarjouksen ensin kaikessa rauhassa. Tee päätös vasta sitten, kun olet varma lainan sopivuudesta.


Muista!

Kilpailuttaminen jokaisessa lainakategoriassa kannattaa aina eli älä myöskään unohda tätä vaihetta!


Onko Credigon palvelu varmasti turvallinen?

Kyllä on.

Credigolta löytyy yli 13 vuoden kokemus luotonmyöntämisestä ja se välittää kaiken tiedon salattuna siten, että tietosi eivät jouda kenenkään ulkopuolisen käsiin. Henkilökohtaisia tietoja käsitellään täysin luottomuksellisesti Suomen lakien mukaisesti.

Myös Credigon nettisivu on suojattu SSL-tekniikalla, joka tekee lainaamisesta entistä turvallisempaa. Samoin korkokattolakia noudatetaan vahvasti sekä kivijalkatoimisto löytyy myös Helsingistä.

 

Löytyykö Credigolta lainalaskuria?

Kyllä vain, palvelusta löytyy selkeä ja helppokäyttöinen lainalaskuri, joka laskee kulut sinulle valmiiksi sekunnissa.

Kuten näet yläpuolella olevasta kuvasta, voit valita itsellesi sopivan luottosumman ja maksuajan, jonka jälkeen näet automaattisesti paljonko kuukausierän määräksi muodostuu.

 

Credigolta saat lainaa prepaid-liittymällä ja salaisella numerolla

Credigo tekee tässä pienen poikkeuksen, useimmat luotontarjoajat vaativat vieläkin hakijaltaan julkisen puhelinliittymän, mutta Credigo taas ei.

Voit siis hakea lainan sieltä, vaikka sinulla on prepaid- tai salainen liittymä, tosin tämä on 2020 vuonna jo melko yleistä, sillä pelkät verkkopankkitunnukset ovat riittävän vahva tapa vahvistaa asiakkaan henkilötiedot.

 

Miten Credigon lainojen kulurakenne muodostuu?

Et maksa lainastasi lainkaan avaus- tai nostomaksuja.

Kulurakenne muodostuu vain nostetusta lainapääomasta, tilinhoitomaksusta ja max. 19,95 % vuosiviitekorosta.

Kustannukset ovat kokonaisuudessaan esillä jo luotonhakuvaiheessa eli näet maksettavan kuukausierän ennen kuin laitat hakemuksen sisään.

Lainoihin ei tule milloinkaan mitään piilotettuja kustannuksia. 

Esimerkkilaina:

1000 euron laina 5 vuodeksi, 30 euron kk-maksuerissä. Tämä esimerkki muodostaa 28,11 % todellisen vuosikoron (kaikki kulut huomioituina sis. pääoman, viitekoron & 2,90 euron tilinhoitomaksun). Kaikki kulut yhteensä: 1765 euroa 5 vuodessa.

Siirry Credigo-hakemukseen >>

 

Tietoa palvelun laskutuspolitiikasta

Saat laskun aina postin välityksellä kotiisi reilusti ennen maksun eräpäivää.

Jos laskua ei näy, kannattaa olla varmuuden vuoksi yhteydessä asiakaspalveluun, sillä postissakin tapahtuu ajoittain virheitä.

Tämä on kuitenkin harvinaista ja laskut löytävät perille oikeaan osoitteeseen käytännössä aina.

Laskun eräpäivä on aina 28. päivä joka kuukausi.

 

Mitä jos en pysty maksamaan laskuani eräpäivään mennessä?

Jos sinusta tuntuu, että et pysty maksamaan lainanlyhennystä laskussa näkyvään eräpäivään mennessä, kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluun.

Ratkaisu löytyy usein helposti, ei kannata siis aikailla tämän kanssa, vaan ota välittömästi yhteyttä, jos koet olevasi väliaikaisesti maksukyvytön.

Mikäli luottoa ei maksetan ajallaan eräpäivään mennessä, tullaan sinulle lähettämään maksumuistutus, joka kustantaa sinulle ylimääräiset 5 euroa.

 

Paljonko Credigo luoton korko on?

Todellinen vuosikorko Credigo-lainassa vaihtelee hieman, se riippuu lainan määrästä, mutta nimelliskorko on aina max. 19,95 %.

Kokonaiskorko eli todellinen muodostuu siis seuraavasta kolmesta: pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €. Esimerkiksi: 1000 euron laina 5 v. maksuajalla 30 euron kuukausilyhennyksellä, muodostaa 28,11 % todellisen vuosikoron ja 353 euron vuosikulut (kulut yhteensä: 1765 euroa).

Suosittelemme lyhyttä maksuaikaa ja suurempia kertalyhennyksiä, näin säästät kuluissa ja paljon!

Luotoissa on peruuttamisoikeus

Jos haluat peruuttaa lainan, on se tehtävä kirjallisesti ja siitä täytyy löytyä tietosi täydellisesti (nimi, henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, allekirjoituksesi sekä päiväys ja paikkakunta).

Lainoissa on aina 14 vuorokauden peruuttamisoikeus, jonka laskenta alkaa silloin, kun sopimus hyväksytään puolin ja toisin. Laskenta ei siis ala vielä siitä hetkestä, kun lähetät hakemuksen sisään.

”That being said,” voit siis käytännössä hyödyntää myös 2 viikon kuluttoman lainan Credigollakin.

Minkälaisia Credigo kokemuksia meiltä löytyy 2020 vuodelta?

Vaikka meidän Credigo kokemukset ovat vähäiset johtuen siitä, että se ei ole toiminut Suomessa kuin hetken aikaa, on siitä pelkästään positiivista sanottavaa. Hakulomakkeen täyttö on mahdottoman helppo suorittaa ja siitä käy ilmi heti, paljonko laina maksaa kaikkine kuluineen ja millaisissa erissä se pitää maksaa pois.

Lainasumman ja maksuajan voi myös viilata suurin piirtein omiin tarpeisiin parhaiten sopiviksi, joten tästä lisäpisteet firmalle.

Yleiset lainaehdot ovat rehdit ja Credigon vakuudeton kertaluotto ei yllättä hakijaansa ikävästi piilokuluilla.

Rahat maksetaan hakijan tilille erittäin nopeasti, joten jos etsit edullista pikalainaa ilman vakuuksia ja takaajia, on Credigo loistava vaihtoehto.

Mitään huonoa ei palvelusta voi sanoa, joten laitetaan arvosanaksi 5 tähteä, kun ei muutakaan voida.

 

Credigo – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
WWW-osoite: https://www.credigo.fi
Asiakaspalvelu: Arkisin klo 09:00 – 20:00, lauantaina kello 10:00 – 18:00 & sunnuntaisin suljettu.
Puhelinnumero: 09-4272-0663 (ppm/mpm).
Osoite: Unioninkatu 20–22, 00130 Helsinki
Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2680454-1, Northmill Oy


Northmill Oy:stä voit lukea tietoa heidän omilta sivuiltaan tästä (kielenä englanti) ja talous- sekä omistajatietoja suomeksi esim. Kauppalehdestä.


Millaiset kokemukset sinulla on Credigo -palvelusta?


Kerro meille ja kanssalainaajille kommentoimalla alapuolelle!


Meille kelpaa jokainen kokemus, palaute, miete ja kysymys. Eli antaa palaa kysymyskenttään vaan. Myös kaikki moitinnat otetaan vastaan eli mitään suoranaista sensuuria meillä ei ole, paitsi mainostaminen ei ole sallittua.

6 Kommentit
 1. Vastaa blank Janne sokka 21.7.2016 at 00:44

  Kätevä ja helppo lainanhaku ja rahatkin nopeasti tilille. Ainoa asia, josta voisi teille mainita on tuo alkaen 3,25% korko: Se on siis KUUKAUSI-korko ei VUOSI-korko! Todellinen vuosikorko ei siis ole sama asia kuin Kuukausi-korko joka on varmasti teillä tiedossa, mutta lähinnä selvennykseksi koska pisti heti silmään. Sain kuitenkin lainan Credigolta ja itse ymmärsin tuon heti että kyseessä kk-korko mutta joku voisi luulla vuosikoroksi kun ei ole mainittu erikseen kumpaakaan vaan puhutaan vain korosta.

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 21.7.2016 at 17:49

   Kiitos erittäin asiallisesta huomautuksesta, tämä menee välittömästi korjaukseen.

   Olet oikeassa, että tuolla on merkittävä vaikutus lainan todelliseen kokonaishintaan.

   Terv. Mikko

 2. Vastaa blank Juha 5.8.2016 at 14:00

  Credigon hintatakuu ei koske kaikkia markinoilla olevia lainoja, vaan ainoastaan credigon omia lainoja.

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 6.8.2016 at 22:36

   Hei Juha ja kiitokset tiedosta.

   Tämä olikin hieman epäselvästi merkitty ainakin jossain vaiheessa tai sitten ylläpidolla on ollut silmät ristissä. Ihmisiähän tässä vain kuitenkin ollaan.

   Asia on kuitenkin nyt korjattu sivulle. Pinnat sinulle Juha ja hyvää suven jatkoa.

   Terveisin Palautelaatikon ainainen ja yksinäinen sielu, Mikko.

 3. Vastaa blank jarmomäkinen 8.1.2018 at 14:15

  Huippupaikka sanoisin, aika leppoisaa, että 4 kuukautta maksettiin minimi tai pyyntierä ja sitten kerralla loput takaisin. Joustavaa toimintaa Credigolta ja lainalle tuli todella pieni korko näin tehdessä. Kyseessä on pikavippi mutta ei mikään tekstivipin tyyppiminen lyhytaikainen ja törkeästi hinnoiteltu. 5/5 liputus tälle paikalle

 4. Vastaa blank FromSomewhere 15.11.2019 at 11:38

  Kokemukset sellaiset että ennen hyvä paikka mutta mitä tässä on nyt tapahtunut? Hylsyä hylsyn perään, vaikka taloustilanne on itsellä noin 300% parempi kuin mitä se oli 2018 (jolloin edellinen Black Friday luotto Credigolta haettu). Onko tässä vaan jotain tietojen kalastelua nyt sitten enää, vaikka teiltä ne jo löytyykin? Kpäinen aspakin nykyään, ulkoistettu johonkin en-sano-mihin-maahan, että ei mene kokemus silppuriin. Ennen 10/10, nyt 1/10. Puolen tähden LAINA!

Kommentoi

Olethan ihminen? *