Creditea

Creditea on täällä ja se on jotain aivan uutta! Se on innovatiivinen mobiilivaihtoehto, jolla hoidat raha-asita entistä helpommin. Se kuin mobiililompakko, mutta siinä tulee mukana tili joustavalla maksuohjelmalla ja virtuaalinen Mastercard –Debit kortti, jolla hoidat kaikki hankinnat verkossa kätevästi.

Creditia mobiililompakko kokemuksia ja esittely

Tässä tuodaan Suomeen jotain täysin uniikkia! Vastaavia voidaan ehdottomasti odottaa lisää.

Mikä Creditea käytännössä siis on?

Creditea tarjoaa jatkuvan 20-4000 euron luottorajan luoton, jossa on todella joustava 3 – 36 kuukauden maksuaika. Et maksa kuluja, kuin suoritetuista nostoista. KSL:n laskee 1500 euron nostetulle luotolle 29,97%:n todellista vuosikorkoa*. Jos otat luoton käyttöön, toimii se kuin luottokortti mobiililaitteessanne erittäin kilpailukykyisellä korolla.

*Nimelliskorko ei nouse luotossa koskaan sallitun yli 20 %:n, jonka viimeisin korkokatto toi meille Suomeen.

Myöntäjä on tuttu ja 100-prosentin varmuudella turvallinen

Luoton myöntää IPF Digital Finland Oy, joka omistaa Creditea brändimerkin. IPF on tuttu mm. Credit24 joustolimiittituotteestaan, joka on ollut jo vuosikaudet yksi suosituimmista Suomessa raikkaasti yli 400 000 asiakkaallaan. Sillä on myös lukuisia muita palveluita, joista yksi menevimmistä on ollut Rahapalvelu, jonka suosio on jokseenkin hiipunut uusien tuotteiden myötä.

Itse maksutili ja Debit -kortti taas ovat molemmat puolestaan AS Pocopay -laitoksen (ei vielä suomeksi, mutta ajan kanssa ehdottomasti kyllä) tarjoamia.

Creditea kokemuksia

Creditea joustoluotto ja mobiilisovellus ”testi” toi välittömästi hyviä kokemuksia ja se on mobiilikäyttäjän helmi. Jos haluat siis olla irti luottokorttimaailmasta ja päästä käytännössä samalla korolla. Myös turvallisuuspuoli on aivan timanttista ja kukaan ei voi oikeastaan päästä sinun Creditea -mobiililompakkoon kiinni. Sen avaaminen on myös täysin ilmaista ja se on vain yhden mobiilisovelluksen päässä.

Creditea on todella helppokäyttöinen

Yllätys, kuinka helpoksi Creditean käyttö on tehty. Se ei  todellakaan tarjoa mitään yllätyksiä (paitsi ehkä positiivisia sellaisia) ja sitä on hiottu pitkään sekä hartaasti eli sitä ei todellakaan olla lanseerattu keskeneräisenä. Lataa sovellus ja avaa tili, et maksa mitään ja sitä voit oikeasti kohdella kuin sovelluksena, josta voi tarvittaessa ”vipata” rahaa pienellä korolla.

Hakeminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella

Kyllä, luitte oikein. Sovelluskauppaan ja latausnappulaa vain ja siinä se tai sitten voitte hakea sitä klikkaamalla, mitä tahansa linkkiä meidän kautta (100% samoilla ehdoilla ja kulurakenteella). Et maksa mitään paitsi luotosta, jonka käytät. Edut saat käyttöön jo heti, kun laitat sovelluksen puhelimeen. Niistä et taas maksa sentiän senttiäkään.

Hae joustoluotto tästä >>

Joustoluotto naurettavan helposti

Luottopuolen saat auki kahdessa minuutissa, siinä missä sovelluksen alle minuutissa. Se käy sekä Android- & iOS -puhelimille eli kaikki puhelinkäyttäjät on huomioitu. Sovellus toimii luonnollisesti myös Windows -puhelimissa sekä tableteissa. Tässä hommassa ei siis kauaakaan kenenkään nokka tuhise ja mitään, mikä ei olisi täysin läpinäkyvää ei yksinkertaisesti vain ole.

Vakuudeton, helppo mobiililompakko luottorajalla ilman takaajia

Se on Creditea se! Tämä mobiililompakko todella on tuomassa uutta ilmettä markkinoille ja heittämässä sitä vettä myllyyn, paljon ja lujaa. Monien luottokorttien kannattaa nyt viimeistään ehdottomasti rakentaa myös vastaava sähköinen applikaatio kortin lisäksi tai muuten kilpailussa pärjääminen saattaa muuttua astetta vaikeammaksi.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi