Eurocard Corporate Gold: Ota ulottuvuutta parempaan

Eurocard Corporate Gold  (myös Platinum -versio) -luottokortit ovat yrityksille suunnattuja luottokortteja, jotka antaa hieman vapaammat kädet toimia työmatkoille sekä muita bisneselämää helpottavia etuja.

Kun haluat unohtaa paperikuitit ja tehdä kulujen handlaamisestä helpompaa; on tässä potentiaalinen – joskin ei niin tunnettu – korttivaihtoehto.

Kortissa ei ennalta asetettua käyttörajaa ja se on huomattavasti tuntemattomampi kuin monet tutut kortit, kuten esimerkiksi Bank Norwegianin Visa-kortti tai nykyään lähes joka toisen yli 30-vuotiaan omistama S-Etukortti Visa.

 

Eurocard maksuvastuuksista ja hintatietoja:

Yrityksen vuosimaksu on vain 40 euroa ja maksumuistus 10 euroa. Viivästyskorko on kuitenkin korkea, 16%, joten tämä kannattaa pitää mielessä.

Henkilökohtaisen maksuvastuun ollesssa 60 euroa / vuosi, viivästyskorko on korkolain mukainen +7% sekä maksumuistutus on aina 5 euroa.

Korttiin kuuluu myös muita ylimääräisiä ominaisuuksia/kuluja kuten paperilasku (2e / lasku), yleensä laskutus on verkkolaskulla, joka on maksutonta.Korttiin kuuluu myös muita ylimääräisiä ominaisuuksia/kuluja kuten paperilasku (2e / lasku), yleensä laskutus on verkkolaskulla, joka on maksutonta. Myös maksusopimuksesta joutuu pulittamaan 15 euroa.

Käteisnostokulut ovat (% nostetusta summasta): 2 euroa + 3 %.

Lisää päivittyvistä hinnoista löydätte tarkemmin kortintarjoajan kotisivuilta.

 

E-admin -palvelussa hoidat kaikki asiat kätevästi verkossa.

Eurocard tarjoaa jokaiselle asiakkalleen E-admin -palvelun, joka on verkossa toimiva hallinnointijärjestelmä, jossa hoidat helposti kaikki korttiin ja tiliin liittyvät asiat. Esimerkiksi kaikki laskut ja maksutavat on nähtävissä sitä kautta. Toiminta on samaa luokkaa kuin verkkopankeillakin.

Myös uusien korttien ja PIN-koodien tilaaminen onistuu, niin kutsuttu ”Administration -lisäpalvelu tarjoaa vielä lisää ominaisuuksia, jotka kaikki löydät päivitettynä tarkemmin Eurocardin kotisivuilta.

Näin kortin käyttö/halllinnointi netissä tapahtuu:

Videon kautta näet kortin kätevyyden ja sen, että sitä on todella helppo käyttää tietokoneella, puhelimella ja myös tabletilla junamatkoilla, taksissa tai lentokentällä.

Kaikki voidaan suoraan räätälöidä ja rakentaa, kuten yrityksenne vaatii, joka tehostaa samalla helpottaen toimintaa huomattavasti.

Korttia pystyy hakemaan netin kautta täältä.

 

Eurocard Gold / Platinum kokemuksia:

Eurocard on luottokortti, joka tekee yrityksen elämästä helppoa. Suoranaisia ”Corporate” -eli yrityskortteja ei ole montaakaan, mutta jokainen suomalainen kivijalkapankki myöntää luotettavalle suomalaiselle yritykselle joko Yritys Mastercardin tai Visan.

Eurocard ei varsinaisesti anna mitään maailmaa mullistavia etuja, mutta se ajaa asian kuitenkin erinomaisesti.

Kortti on helppo hankkia ja e-admin verkkopalvelusssa Online-hallinnoinnin kautta kaikki tapahtumat ym. näet helposti. Tarvitset vain verkkoon pääsyn ja minkä tahansa laitteen, niin kaikki hoituu.

Negatiivisia puolia kortissa ei ole, mutta myöskään suoranaista plussaa, joka nostaisi sen yli muiden ei ole.

Se on verrattavissa kortteihin ja vaikka kyseessä on vuosimaksullinen kortti, puhutaan kuitenkin vain muutamista kympeistä, joka ei saa kortin tulee haalijaa ”perääntymään”, mikäli päätös Eurocardin suuntaan on tehty.

Kortissa on myös lisäturva, jos sitä käytetään väärin tai jos koette, että se on päätynyt vääriin käsiin. Tästä löydät myös tarkemmin tietoa itse Eurocardin sivuilta. Kortti on suunnattu yrityksille, pienille tai suurille, myös yrityslainat saattavat tulla kysymykseen kohdallanne, niistä lisätietoja löytää tämän artikelin kautta.

Neuvottelun varaa: Eurocardista kokemukset ovat hyvät ja sen avulla pienet sekä kohtuullisen suuretkin maksut onnistuvat.

Lisähuomautuksena”, Eurocard Corporate limit -korttia ei ole enää haettavissa, mutta muut kortit löytyvät vielä palvelun valikoimasta.

 

Jos omistatte Eurocardin, niin kokemusten jako on meille aina tärkeää:

Mikä vaan palaute hyvässä ja pahassa on aina tärkeää.

Jokainen kokemus ja kysymys (ilman erillisiä mainoksia), ovat sallittuja. Linkit lähteisiin, jotka antavat lisäarvoa ovat kuitenkin hyväksyttävissä.

Mainospohjaista materiaalia sisältävät lähteet kuitenkin poistetaan palautteesta.

 

3 Kommentit
 1. Vastaa Parantainen 27.12.2017 at 14:26

  Eurocard on aika kömpelö yritysluottokortti tai oli sitä ainakin vielä seitsemisen vuotta sitten. Onko jotain parannusta saatu aikaiseksi? Ei antanut meidän firmalle ainakaan mitään sellaista mitä muut kortit eivät antaisi

 2. Vastaa Maksukorttivertailu 27.2.2021 at 17:43

  Eurocard on yksityisille melko kallis, ja ominaisuuksiltaan suppea. Sen on vaikea kilpailla uusien mobiilipankkien luottokorttien kanssa.

  • Vastaa Ylläpito 28.2.2021 at 20:56

   Kyllä, olette oikeassa tässä. Eurocard ei ole myöskään missään suuressa suosiossa, mutta se on hyvä sisällyttää maksukorttivertailuun luomaan lisää kattavuutta.

Kommentoi