Vippi heti tilille: Vipit ovat nyt vastuullisempia

Vippi on tuottanut mm. mutinaa, päänvaivaa, surua, mutta myös rutkasti iloa. Useat elävät vieläkin harhaluulossa, että vippi olisi talouskatastrofin alku, mutta todellisuudessa esim. tavallinen pieni laina on estänyt esimerkiksi laskujen pinoontumisen ja sitä kautta ulosoton monelta suomalaiselta. Ja tämä on fakta, jota harvoin – jos koskaan – tuodaan esille mediassa vieläkään.
Vippi vastuullisesti heti tilille

Tämän hetken ylivoimaisesti paras vippitarjous on tässä: Ferratum Bank joustoluotto. Sen huikea uudistus parempaan ihan oikeaksi pankiksi sekä pienempi 4000 euron joustoluotto on mahdotonta voittaa hyvän koron ja sen ominaisuuksien takia. Meidän laskureilla ainakaan yksikään perinteinen vippifirma ei ole vielä pystynyt samaan 2022 vuoden korkokaton tulon jälkeen.

Suurin osa nykypäivän vippaajista ovat vastuullisia työssä käyviä henkilöitä, jotka ymmärtävät riskit hyvin tiedostaen etteivät ole niin sanotulla vaaravyöhykkeellä, kun laskua on aika lyhentää.

Vain murto-osa yrittää ottaa vipin vain, että saisi lainaa heti tilille, miettimättä tippaakaan seurauksia tai maksun aikataulua saati kuluja. Oikeastaan vastuullisuuden kasvun myötä myös myönteinen vippipäätös on paljon vaikeampi saada ja tuloja vaaditaan siinä missä keskimääräistä ikärajaa on nostettu tässä samalla.

Mikä on paras? Vippi -listaus: 2023

Ferratum on yhä kovan luokan vippi Suomessa vuodesta toiseen, vaikka itse yritys on nimeltään nykyään Ferratum Bank. Ferratum vippi on nyt pankkiPankkioikeudet ansaitusti saanut luottopalvelu on muuttunut paljon vastuullisemmaksi, halvemmaksi sekä luottoraja joustoluotossa on 4000 euroa. Tämä vippi starttaa siis sieltä 1 eurosta 4000 euroon asti.

Maksuaikaa on 3-54 kuukautta, mutta voit tietenkin nollata koko summan samassa erässä vaikka tässä ja nyt. Ikäraja palvelussa on 22 vuotta.


Sortter taas on yhdistänyt vähän kaikenlaiset lainaluokat. Sen kilpailuttamispalvelun kautta voit kilpailuttaa vippiä alkaen 500 eurosta aina jopa 60.000 euroon asti.

SortterVälityspalvelu on pysynyt lujana kuin peruskallio tehden kasvua ja toki se on myös karsinut yhteistyökumppaneitaan vain parhaiksi mahdollisiksi monipuolisuus tässäkin mielessä. Ikäraja on 20 vuotta.

Palvelusta voit hakea lainaa nyt 1000 – 60.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Maksuaikaa lainasummissa on 1-15 vuotta.

Sen tarjonnan perustana ovat nykyään pankit, mutta myös pienemmän vipin tarpeessa olevat on huomioitu ja korko on aina maltillinen.


Bank Norwegian on vippi sen nopeutensa vuoksi, vaikka onkin monen mukaan kaukana siitäBank Norwegian on pankkilaina, mutta joku (ainakin media) mieltää sen silti vipiksi luultavasti supernopean teknologian takia.

Laitetaan se siis sitten myös vippi-kategoriaan, vaikka lainasummat ovat 500 – 60.000 euroa 1-15 v. maksuaikataululla. Korko on pieni, startaten 5,99 %:sta. Ikäraja on 23 vuotta.

Säännölliset tulot vaaditaan myönteiseen päätökseen ja lainaa ei myönnetä ihan helpolla, vaikka kuitenkin paljon helpommin kuin tavallisista pankeista Suomessa.


Credigo on 500 – 10.000 euron vippi pitkällä maksuajalla. Saat tämän nopean vipin jopa 2-10 v. maksuajalla 20-vuotiaana ja luottokelpoisena hyvin raha-asiat hoitaneena yksityishenkilönä. Jos kaikki on hakijan eli teidän puolelta kunnossa ja saat hyväksytyn päätöksen noin 10 minuutissa seuraa maksu heti sen jälkeen, kun palvelu on auki arkipäivisin.


 

Uusittuja vippipalveluita 2023

On osittain ilo ja onni, että korkoerot ovat kaventuneet, mutta osa niistä vanhoista hyvistä on lähtenyt pois, kuten Vivus, joka yritti parsia uusia tuotteita vielä joitakin vuosia sitten.

Jos tarvitset monipuolista vippiä, olkoon tarve tai rahojen käyttökohde mikä hyvänsä: telkkari, auton korjaus, tabletti tai keittiökalusteet, auttaa tässä hommassa sinut alkuun ilmaiseksi kilpailuttajapalvelu OmaLaina, josta löydät myös suurempia lainoja aina 60.000 euroon asti.

Tämä vippipaikka kuuluu uudistuksiensa myötä uudet pikavipit -sarjaan. Suosittelemme vahvasti myös tutustumaan kyseiseen palveluun, kun sinulla on vippivertailu työn alla.

Viimeisen kahden vuoden aikana aikana yli 100 000 suomalaista on ottanut vipin ilman vakuuksia ja takaajia edellä mainituista firmoista.

 

Vippi ilman luottotietoja

Tämä kysymys on vieläkin ilmoilla, mutta tyrmäysisku on tulossa. Vippiä ilman luottotietoja ei nimittäin voi lain puitteissa saada. Vippi maksuhäiriöiselle verkkoteitse tai pankin kautta ei onnistu. Sen sijaan kuitenkin perheenjäsenet ja kaverit saattavat pystyä jelppaamaan tässä tilanteessa, jos luottoa heidän suuntaan löytyy.
Kaikki vipit kannattaa verrata eli vippivertailu on enemmän kuin tervettä ja se tuo säästöä varmuudella, vaikka olisit kuinka konkari kyseisten luottojen kanssa
On hyvin ymmärrettävää, miksi vippejä ei myönnetä, jos luottotiedot ovat mennyttä kalua, sillä tämä kielii vähintäänkin väliaikaisista maksuvaikeuksista. Valitettavan usein tämä pieni ryhmä rakentaa itselleen kurjan talouden nuoruuden päivistä ihan sinne eläkepäiviin asti.

Tämän mörön junaan ei kannata hypätä, vaan velat kannattaa laittaa kuriin esim. lainojen yhdistämisen avulla (mahdollista vain, jos et ole vielä saanut maksuhäiriömerkintää). Myös kulutusluotolla pystyy usein yhdistämään painavat kalliit vuosikausia taloutta rampauttaneet vanhat kalliit vipin pirulaiset:

Vertaa lainat tästä >>

Vanhoilla kalliilla vipeillä tarkoitetaan niitä, jotka on otettu ennen nykyisen korkokaton voimaan astumista ja joiden todellinen vuosikorko voi olla 50,5% tai jopa enemmän.

Näistä kannattaa ehdottomasti pyrkiä eroon ottamalla tilalle uusi halvempi vippi ja maksamalla sillä ensin vanha pois.

 

Mikä on nopein vippi markkinoilla ja mikä puolestaan pienin summaltaan?

Nopein vippi näkyy tilillä jopa minuuteissa, mutta keskimäärin maksuaika on noin vuorokauden verran. Jos laina on haettu oikeaan aikaan eli klo 07:00 – 23:00 välillä (huomioi lainapalvelukohtaiset tilityserot). On monta palvelua, jotka pystyvät käsittelemään vippihakemuksen automaattisesti, jonka jälkeen maksusuoritus tehdään välittömästi tilille ottaen kuitenkin tunneista 1-2 arkipäivään.

Pienin vippisumma on nostettavilta luottotililtä tai luottokortilta, joka on vielä joissain tapauksissa 10 – 20 euroa. Ainoan poikkeuksen tekee Ferratum, josta voit nostaa vaikka euron kerrallaan, sillä sen lainalaskuri antaa valita summan euron tarkkuudella.

Myös siis sellainen 243 euron nosto onnistuu, jos tämä on se summa, jonka tarvitset. Mahdollisimman nopeasti vippiä havittelevan kannattaa valita jokin pikavippi heti -artikkelin taulukon lainoista, vaikka samoja palveluita siinäkin esiintyy kuten tällä sivulla.

 

Eurovippi ja sen sivutuotteet tai -palvelut

Mainostimme aikaisemmin vielä kyseisiä palveluita, mutta selvästi heillä ei ollut puhtaat jauhot pussissa, joten asia on laitettu nyt kuntoon. Mitään tilannepäivitystä ei ole ollut, mutta ilmeisesti kyseessä on samaisen palvelun (Orkia -nimeltään) tuotoksia, joita Suomen viranomaiset tutkivat. Julkisuuteen ei myöskään mitä ilmeisemmin tullut tästäkään asiasta mitään muuta tietoa paitsi, että nämä vippipalvelut ovat toimintakiellossa.

Syytä asiaan ei tiedetä – tai me emme tiedä, mutta joku luonnollisesti tietää. Ilmeisesti palvelu myönsi myös lainaa luottotiedottomalle, joka saattaa olla osana syytä palvelun kieltoasetukseen.

Ei kannata myöskään ehkä suhtautua kaikkiin uutisiin niin raskaasti, pienlaina kun on maineltaan huono, se on selvää ja asiaa on alusta asti nostettu esille yhä rankemmalla kädellä.

Älä hyppää epäilyttävän pikaluottolaitoksen kelkkaan, jos vielä sellaiseen törmäät. Näin varmistat, että et löydä itseäsi vaikeuksista!

Edullisin vippi on koroton vippi

Suosimme ensikädessä korottomia vippejä ja 2023 ne ovat poikkeuksetta luottokortteja. Sellainen on kuitenkin ehdottomasti kuluttajan kannalta paras vaihtoehto.

Tämä edellyttää kuitenkin, että kaavailette lyhyttä keskimäärin 30 vuorokauden maksuaikaa.

Pisimmän korottoman maksuajan tarjoaa uudempi tuttavuus, SweepBank, joka tarjoaa ilmaisen vipin luottokortin muodossa. Voit saada korotonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta.

Tämä edellyttää vipin tai virtuaalisen luottokortin aktivoimista puhelimessa jopa 8000 euron luottorajalla.

Keskimäärin perinteisille vipeille on tarjolla nykyään myös huomattavasti pidempiä maksuaikoja pienemmällä korolla. Samalla niiden luonne on muuttunut enemmän pankkilainan tai kulutusluoton tyyppiseksi.