Vippi heti tilille – Vipit kannattavat yhä

Vippi on tuottanut mm. mutinaa, päänvaivaa, surua, mutta myös rutkasti iloa. Useat elävät harhaluulossa, että vippi olisi talouskatastrofin alku, mutta todellisuudessa esim. tavallinen 500 euron pikavippi on estänyt esimerkiksi laskujen pinoontumisen ja sitä kautta ulosoton. Ja tämä on fakta, jota harvoin – jos koskaan – tuodaan esille mediassa.


Tämän hetken ylivoimaisesti paras vippitarjous on: Suomilimiitti. Sen huikea 2000 euron ensilaina -tarjous on mahdoton voittaa – tai ainakaan yksikään vippifirma ei ole vielä siihen pystynyt.


Vippi heti tilille kannattaa, jos tarvitset oikeasti rahaa esimerkiksi puhelin- tai sähkölaskuun ja kuvetta ilmestyy tilille vasta lähipäivinäSuurin osa nykypäivän vippaajista ovat vastuullisia työssä käyviä henkilöitä. jotka ymmärtävät riskit hyvin, mutta tietävät, että eivät ole niin sanotulla vaaravyöhykkeellä. Vain murto-osa ottaa vipin vain, että saisi lainaa heti tilille, miettimättä tippaakaan seurauksia tai aikataulua saati kuluja. Tai varsinkaan, mitä milloinkin pitää lyhentää.

Jos kuulut tähän ongelmaryhmään, emme suosittele vipin ottamista.

TOP-6 Suosituinta vippiä 2019

Vippipalvelu Ikäraja Vippi tilille heti Vippitarjonta Kuluton ensilaina Laina-aika
ferratum vippi on joustava ja sitä saa valinnan ja tarpeen mukaan hakea eurosta aina 2000 euroon asti ja ensimmäiset 30 päivää tuleekin ilman nostokuluja hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 1-2000 €
Kyllä 3-50 kk
suomilimiitti hakemus 21 v.
Lue lisää
kyllä 10-2000 €
Kyllä 1-49 kk
credit24 vippi on järkevä valinta ja hakemus löytyy tästä 19 v.
Lue lisää
kyllä 100-4000 €
Kyllä 1-36 kk
vivus hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 10-2010 €
Kyllä 3-61 vrk
Limiitti on uusi vippipalvelu ei niinkään nimeltään, mutta tuotteeltaan ja ulkoasultaan, hakemus on valmis salaman iskun nopeudella niin muodoin 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-2000 €
Kyllä 3-30 kk
Ostosraha vippihakemus löytyy täältä ja samoin muut tiedot 20 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
Ei 12-96 kk

Uusittu vippipalvelu, joka menee kuin kuumille kiville:

Kun tarvitset vippiä tai lainaa 100-2800 euroa heti tilille, voit kääntyä tämän paikan puoleen. Se ei jätä ketään pulaan, jonka maksuhistoria on puhdas ja niin eespäin.

Jos tarvitset vippiä, olkoon tarve tai rahojen käyttökohde mikä hyvänsä: telkkari, auton korjaus, tabletti tai keittiökalusteet, auttaa tässä hommassa sinut alkuun edullisesti ja kiinteäkorkoisesti hinnoiteltu Ege vippi (–> kokemuksia).

Tämä vippipaikka kuuluu uudistuksiensa myötä uudet pikavipit -sarjaan. Suosittelemme vahvasti myös tutustumaan kyseiseen palveluun, kun sinulla on vippivertailu työn alla.

Viimeisen 12 kuukauden aikana yli 165 000 suomalaista on ottanut vipin ilman vakuuksia ja takaajia edellä mainituista firmoista.

Vippi ilman luottotietoja

Tämä kysymys on vieläkin ilmoilla, mutta tyrmäysisku on tulossa. Vippiä ilman luottotietoja ei nimittäin voi lain puitteissa saada. Vippi maksuhäiriöiselle verkkoteitse tai pankin kautta ei onnistu. Sen sijaan kuitenkin perheenjäsenet ja kaverit saattavat pystyä jelppaamaan tässä tilanteessa, jos luottoa heidän suuntaan löytyy.
Kaikki vipit kannattaa verrata eli vippivertailu on enemmän kuin tervettä ja se tuo säästöä varmuudella, vaikka olisit kuinka konkari kyseisten luottojen kanssa
On hyvin ymmärrettävää, miksi vippejä ei myönnetä, jos luottotiedot ovat mennyttä kalua, sillä tämä kielii vähintäänkin väliaikaisista maksuvaikeuksista. Valitettavan usein tämä pieni ryhmä rakentaa itselleen kurjan talouden nuoruuden päivistä ihan sinne eläkepäiviin asti.

Tämän mörön junaan ei kannata hypätä, vaan velat kannattaa laittaa kuriin esim. lainojen yhdistämisen avulla (mahdollista vain, jos et ole vielä saanut maksuhäiriömerkintää). Myös kulutusluotolla pystyy usein yhdistämään painavat kalliit vuosikausia taloutta rampauttaneet vipin pirulaiset:

Vertaa lainat tästä >>

Mikä on nopein vippi markkinoilla ja mikä puolestaan pienin summaltaan?

Nopein vippi näkyy tilillä jo muutamassa minuutissa, jos se on haettu oikeaan aikaan eli klo 07:00 – 23:00 välillä (huomioi lainapalvelukohtaiset tilityserot). On monta palvelua, jotka pystyvät käsittelemään vippihakemuksen automaattisesti, jonka jälkeen maksusuoritus tehdään välittömästi tilille.

Pienin vippisumma on nostettavilta luottotililtä, joka on yleensä 10-20 euroa. Ainoan poikkeuksen tekee Ferratum, josta voit nostaa vaikka euron kerrallaan, sillä sen lainalaskuri antaa valita summan euron tarkkuudella. Myös 243 euroa siis onnistuu, jos tämä on summa, jonka tarvitset. Mahdollisimman nopeasti vippiä havittelevan kannattaa valita jokin pikavippi heti -artikkelin taulukon lainoista, vaikka samoja palveluita esiintyy myös tällä sivulla.

Eurovippi ja sen sivutuotteet tai -palvelut

Mainostimme aikaisemmin vielä kyseisiä palveluita, mutta selvästi heillä ei ollut puhtaat jauhot pussissa, joten asia on laitettu nyt kuntoon. Mitään tilannepäivitystä ei ole ollut, mutta ilmeisesti kyseessä on samaisen palvelun (Orkia -nimeltään) tuotoksia, joita Suomen viranomaiset tutkivat. Julkisuuteen ei myöskään mitä ilmeisemmin tullut tästäkään asiasta mitään muuta tietoa paitsi, että nämä vippipalvelut ovat toimintakiellossa. Syytä asiaan ei tiedetä – tai me emme tiedä, mutta joku luonnollisesti tietää. Ilmeisesti palvelu myönsi myös lainaa luottotiedottomalle, joka saattaa olla osana syytä palvelun kieltoasetukseen.

Ei kannata myöskään ehkä suhtautua kaikkiin uutisiin niin raskaasti, pienlaina kun on maineltaan huono, se on selvää ja alusta asti nostettu esille yhä rankemmalla kädellä.

Älä hyppää epäilyttävän pikaluottolaitoksen kelkkaan. Näin varmistat, että et löydä itseäsi vaikeuksista!

Edullisin vippi on koroton vippi

Suosimme ensikädessä korottomia vippejä ja ne ovat ehdottomasti kuluttajan kannalta paras vaihtoehto. Tämä edellyttää kuitenkin, että kaavailette lyhyttä korkeintaan keskimäärin kuukauden maksuaikaa.

Pisimmän korottoman maksuajan tarjoaa jo edelläkin mainittu Suomilimiitti, joka tarjoaa ilmaisen vipin aina seuraavan kuun loppuun asti eli korotonta maksuaikaa voit saada jopa 60 vuorokautta. Tämä edellyttää vipin hakemista tämän kuun ensimmäisenä päivänä ja lainan takaisinmaksusuoritusta seuraavan kuun viiimeisenä päivänä.

Vipeille on tarjolla nykyään myös huomattavasti pidempiä maksuaikoja, mutta silloin korkokin alkaa juoksemaan ja se saattaa kivuta yllättävänkin korkealle. Suosittelemme siis pitämään huolen tästä ja harkitsemaan tarkoin lyhennysaikataulun.


Huom! Meidän listauksissa on nostettu ensin pinnalle vain kuluttomat vipit, sillä suurin osa ensilainaajista päätyy niihin. Suurin osa vippaajista on nimenomaan lyhytaikaisen lainan tarpeessa.


Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *