Vippi heti tilille – Vipit nyt edullisempia

Vippi on tuottanut mm. mutinaa, päänvaivaa, surua, mutta myös rutkasti iloa. Useat elävät harhaluulossa, että vippi olisi talouskatastrofin alku, mutta todellisuudessa esim. tavallinen 500 euron pikavippi on estänyt esimerkiksi laskujen pinoontumisen ja sitä kautta ulosoton. Ja tämä on fakta, jota harvoin – jos koskaan – tuodaan esille mediassa.


Tämän hetken ylivoimaisesti paras vippitarjous on: Ferratum Bank. Sen huikea 4000 euron uudistus ja nostot aina ilman kuluja -tarjous on mahdoton voittaa – tai ainakaan yksikään vippifirma ei ole vielä siihen pystynyt nyt korkokaton jälkeen.


Vippi heti tilille kannattaa, jos tarvitset oikeasti rahaa esimerkiksi puhelin- tai sähkölaskuun ja kuvetta ilmestyy tilille vasta lähipäivinäSuurin osa nykypäivän vippaajista ovat vastuullisia työssä käyviä henkilöitä. jotka ymmärtävät riskit hyvin, mutta tietävät, että eivät ole niin sanotulla vaaravyöhykkeellä. Vain murto-osa ottaa vipin vain, että saisi lainaa heti tilille, miettimättä tippaakaan seurauksia tai aikataulua saati kuluja. Tai varsinkaan, mitä milloinkin pitää lyhentää.

Jos kuulut tähän ongelmaryhmään, emme suosittele vipin ottamista.

Vippi -listaus TOP5

Ferratum on yhä se kuuma vippi, vaikka itse palvelu on nimeltään nykyään Ferratum Bank. Ferratum vippi on nyt pankkiPankkioikeudet haalinut luottopalvelu ei ole muuttunut kuin halvemmaksi sekä nostanut luottorajakattoaan 4000 euroon asti. Saat myös kaikki nostot ilman nostokuluja, eikä avausmaksua ole. Tämä vippi starttaa siis sieltä 10 eurosta 4000 euroon asti. Maksuaikaa on 3-54 kuukautta, mutta voit tietenkin nollata koko summan samassa erässä vaikka tässä ja nyt. Ikäraja palvelussa on 21 vuotta.


Vippi.fi on tuonut sen vippi-joustoluoton rinnalle myös kulutusluoton. Muuten palvelu on pysynyt lujana kuin kallio, mutta toki se on myös laskenut korkoaan lain sallimiin rajoihin. Ikäraja on 20 vuotta. Palvelusta voit hakea lainaa nyt 100 – 10.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Maksuaikaa isommissa summissa jopa 88 kuukauteen asti (koskee tosin kulutusluottoja).


Bank Norwegian on vippi sen nopeutensa vuoksi, vaikka onkin monen mukaan kaukana siitäBank Norwegian on pankkilaina, mutta joku (ainakin media) mieltää sen silti vipiksi sen supernopean teknologian takia. Laitetaan se siis sitten myös vippi-kategoriaan, vaikka lainasummat ovat 1000 – 60.000 euroa 1-15 v. maksuaikataululla. Korko on pieni, startaten 6,99%:sta. Ikäraja on 23 vuotta.


Easycredit on 500 – 5000 euron vippi pitkällä maksuajalla. Saat tämän nopean vipin jopa 2-10 v. maksuajalla 20-vuotiaana ja luottokelpoisena. Jos kaikki on hakijan eli teidän puolelta kunnossa ja saat hyväksytyn päätöksen, pitäisi maksun seurata noin 15 minuutin kuluttua tästä.


Ostosraha on mennyt takaisin vuoteen 2014 eli sen lainasummat ovat nyt taas siellä 400 – 3000 euron välissä ja maksuaikaa on 1 – 3 vuotta. Nimelliskorko on korkeintaan 20 %. Ikäraja on kuitenkin nyt pienimmissä 400 euronkin summassa 21 vuotta. Muuten tuote on pysynyt samana, sen saamisen seula on kuitenkin nyt selvästi tiukentunut jopa kohtuuttomuuksiin asti.


Kuudes vippi -”veljes”

Jos tähän laittaa vielä kuudennen vippipalvelun, niin Limiitti toimii vielä, vaikka siinäkin on tapahtunut muutoksia. Positiiviset muutokset ovat matala korko, mutta negatiivisia taas erittäin korkea rima saada hakemus läpi.


Uusittuja vippipalveluita


On osittain ilo ja onni, että korkoerot ovat kaventuneet, mutta osa niistä vanhoista hyvistä on lähtenyt pois, kuten Vivus ja Suomilimiitti kokoaa uutta tuotetta vielä ennen 2020 vuotta (mikäli tuleman pitää). Credit24 taas pelaa yhä jossain määrin ja se esimerkiksi on tekemässä uutta läpimurtoa Creditea -tuotteellaan.


Testaamisen arvoinen se on tämäkin

Jos tarvitset vippiä, olkoon tarve tai rahojen käyttökohde mikä hyvänsä: telkkari, auton korjaus, tabletti tai keittiökalusteet, auttaa tässä hommassa sinut alkuun edullisesti ja kiinteäkorkoisesti hinnoiteltu Ege vippi (–> kokemuksia).

Tämä vippipaikka kuuluu uudistuksiensa myötä uudet pikavipit -sarjaan. Suosittelemme vahvasti myös tutustumaan kyseiseen palveluun, kun sinulla on vippivertailu työn alla.

Viimeisen 12 kuukauden aikana yli 250 000 suomalaista on ottanut vipin ilman vakuuksia ja takaajia edellä mainituista firmoista.

Vippi ilman luottotietoja

Tämä kysymys on vieläkin ilmoilla, mutta tyrmäysisku on tulossa. Vippiä ilman luottotietoja ei nimittäin voi lain puitteissa saada. Vippi maksuhäiriöiselle verkkoteitse tai pankin kautta ei onnistu. Sen sijaan kuitenkin perheenjäsenet ja kaverit saattavat pystyä jelppaamaan tässä tilanteessa, jos luottoa heidän suuntaan löytyy.
Kaikki vipit kannattaa verrata eli vippivertailu on enemmän kuin tervettä ja se tuo säästöä varmuudella, vaikka olisit kuinka konkari kyseisten luottojen kanssa
On hyvin ymmärrettävää, miksi vippejä ei myönnetä, jos luottotiedot ovat mennyttä kalua, sillä tämä kielii vähintäänkin väliaikaisista maksuvaikeuksista. Valitettavan usein tämä pieni ryhmä rakentaa itselleen kurjan talouden nuoruuden päivistä ihan sinne eläkepäiviin asti.

Tämän mörön junaan ei kannata hypätä, vaan velat kannattaa laittaa kuriin esim. lainojen yhdistämisen avulla (mahdollista vain, jos et ole vielä saanut maksuhäiriömerkintää). Myös kulutusluotolla pystyy usein yhdistämään painavat kalliit vuosikausia taloutta rampauttaneet vipin pirulaiset:

Vertaa lainat tästä >>

Mikä on nopein vippi markkinoilla ja mikä puolestaan pienin summaltaan?

Nopein vippi näkyy tilillä jo muutamassa minuutissa, jos se on haettu oikeaan aikaan eli klo 07:00 – 23:00 välillä (huomioi lainapalvelukohtaiset tilityserot). On monta palvelua, jotka pystyvät käsittelemään vippihakemuksen automaattisesti, jonka jälkeen maksusuoritus tehdään välittömästi tilille.

Pienin vippisumma on nostettavilta luottotililtä, joka on yleensä 10-20 euroa. Ainoan poikkeuksen tekee Ferratum, josta voit nostaa vaikka euron kerrallaan, sillä sen lainalaskuri antaa valita summan euron tarkkuudella. Myös 243 euroa siis onnistuu, jos tämä on summa, jonka tarvitset. Mahdollisimman nopeasti vippiä havittelevan kannattaa valita jokin pikavippi heti -artikkelin taulukon lainoista, vaikka samoja palveluita esiintyy myös tällä sivulla.

Eurovippi ja sen sivutuotteet tai -palvelut

Mainostimme aikaisemmin vielä kyseisiä palveluita, mutta selvästi heillä ei ollut puhtaat jauhot pussissa, joten asia on laitettu nyt kuntoon. Mitään tilannepäivitystä ei ole ollut, mutta ilmeisesti kyseessä on samaisen palvelun (Orkia -nimeltään) tuotoksia, joita Suomen viranomaiset tutkivat. Julkisuuteen ei myöskään mitä ilmeisemmin tullut tästäkään asiasta mitään muuta tietoa paitsi, että nämä vippipalvelut ovat toimintakiellossa. Syytä asiaan ei tiedetä – tai me emme tiedä, mutta joku luonnollisesti tietää. Ilmeisesti palvelu myönsi myös lainaa luottotiedottomalle, joka saattaa olla osana syytä palvelun kieltoasetukseen.

Ei kannata myöskään ehkä suhtautua kaikkiin uutisiin niin raskaasti, pienlaina kun on maineltaan huono, se on selvää ja alusta asti nostettu esille yhä rankemmalla kädellä.

Älä hyppää epäilyttävän pikaluottolaitoksen kelkkaan. Näin varmistat, että et löydä itseäsi vaikeuksista!

Edullisin vippi on koroton vippi

Suosimme ensikädessä korottomia vippejä ja ne ovat ehdottomasti kuluttajan kannalta paras vaihtoehto. Tämä edellyttää kuitenkin, että kaavailette lyhyttä korkeintaan keskimäärin kuukauden maksuaikaa.

Pisimmän korottoman maksuajan tarjoaa jo edelläkin mainittu Suomilimiitti, joka tarjoaa ilmaisen vipin aina seuraavan kuun loppuun asti eli korotonta maksuaikaa voit saada jopa 60 vuorokautta. Tämä edellyttää vipin hakemista tämän kuun ensimmäisenä päivänä ja lainan takaisinmaksusuoritusta seuraavan kuun viiimeisenä päivänä.

Vipeille on tarjolla nykyään myös huomattavasti pidempiä maksuaikoja, mutta silloin korkokin alkaa juoksemaan ja se saattaa kivuta yllättävänkin korkealle. Suosittelemme siis pitämään huolen tästä ja harkitsemaan tarkoin lyhennysaikataulun.


Huom! Meidän listauksissa on nostettu ensin pinnalle vain kuluttomat (ne vähäiset) vipit, sillä suurin osa ensilainaajista päätyy niihin. Suurin osa vippaajista on nimenomaan lyhytaikaisen lainan tarpeessa.


Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *