Fixura kokemuksia

Fixura on Suomen vanhin vertaislaina ja toimii yhä 2023 vuonna. Se on poikkeuksellinen palvelu siinä mielessä, että annat sille vain tiliotteen/tilitiedot ja Fixura päättää tämän perusteella lainatarjouksen.

FixuraLainatarjouksesta käy luonnollisesti ilmi lainasumma, joka on 1000 – 20.000 € väliltä ja korko sekä kaikki kulut ehtoineen.

Hakeminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua ottamaan tarjousta edes vastaan. Helppo ja fiksu palvelu hyvillä kokemuksilla vuorattuna. Olemme kokeilleet kyseistä palvelua 2022 marraskuussa.

Fixura vertaislaina -tiedot:

 • Ikäraja: 21 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 20.000€
 • Laina-aika: 24 – 72 kuukautta
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Nettihakemus: Ilmainen, nopea – voit jättää hakemuksen koska tahansa
 • Pyrkii maksamaan lainan niin nopeasti kuin mahdollista
 • Kulutusluotto parhaimmillaan saman päivän aikana tilille
 • Fixura tarjoaa sekä lainaa että mahdollisuutta tehdä tuottoa sijoittamalla

Hae lainaa tästä >>

 

Kuka voi hakea Fixuralta lainaa ja mitä siihen vaaditaan?

Kuka tahansa voi hakea rahaa lainaksi Fixuralta jos ikävuosilukemat mahtuvat 21 – 68 vuoden välille, olet Suomen kansalainen ja sinulla on myös osoite kotimaassa.

Luottotiedot täytyy olla kunnossa, tämä on asia, jossa Fixura ei jousta tuumaakaan.

Älä siis edes yritä hakea lainaa jos olet saanut merkinnän maksuhäiriöstä, sillä hakemuksesi hylätään automaattisesti, kun tämä käy ilmi.

Itse hakemuksen jättämistä varten sinulla täytyy olla verkkopankkitunnukset ja puhelinliittymä.

Kun täytät lainahakemusta, täytyy sinun myös toimittaa todistus säännöllisistä tuloistasi.

 

Kuinka paljon lainaa voin Fixuralta saada ja kuinka pitkäksi aikaa?

Lainoja välitetään 1000 – 20.000 euron väliltä ja summan voi päättää 500 euron tarkkuudella.

Lyhennysaikataulu on joustava, johon hakija voi itse vaikuttaa hakemusta täyttäessään, laina-ajan voi valita 24-72 kuukauden väliltä.

Maksuvapaita kuukausia tai lyhennysvapaita palvelu ei lähtökohtaisesti ilmoita tarjoavansa.

 

Tarvitsenko lainaamista varten vakuudet?

Fixura välittää vakuudettomia luottoja, joten et tarvitse vakuuksia lainatessasi.

Tämä mahdollistaa hieman joustavamman lainaamisen ja nykyään keskimäärin kaikki palvelut myöntävät lainan ilman takausta ja vakuuksia.

 

Miten haen Fixura lainaa?

Voit hakea lainaa mutkattomasti netissä hakemuksella, jonka täyttäminen on helppoa varmasti kenelle tahansa.

Hakemuksia otetaan vastaan 365 päivänä vuodessa 24 tuntia vuorokaudessa eli sen jättäminen onnistuu vaikka jouluaattona aamuyöstä!

Hakijan kannattaa ensin miettiä, mikä olisi sopiva kuukausilyhennyserä.

Voit nimittäin itse päättää tämän ja samalla lainalaskimen avulla pääset itse liu’uttamaan sopivan lainasumman, koron sekä lainan lyhennysajan.

Hyvin kätevää, eikö vain?

Tämän vapaampia käsiä et enää voi saada, joten jos kaipaat todella räätälöityä luottoa, on järkevää kääntyä Fixuran puoleen.

Siirry lainahakemukseen >>

 

Millaisia Fixura kokemuksia meillä on?

Kokemuksemme Fixurasta ovat meillä perin erinomaiset, erityisesti sen joustavuus viehättää ja tekee siitä uniikin lainanmyöntäjän Suomessa.

Voit muovata oman lainan itsellesi päättäen itse paljonko siitä kuukaudessa lyhennät, millainen on todellinen vuosikorko ja paljonko laina-aikaa laitetaan. Fixuran ovat huomanneet myös lainaajat ja sijoittajat.

Sen palveluun on rekisteröitynyt jo yhteensä lähes 100 000 suomalaista jäsentä, joten lainaajien määrä on suuri.

Näin suuri asiakasmäärä kertoo siitä, että yhtiön suosio vertaislainaajana on levinnyt laajalle ja palvelun on oltava erinomainen.

 

Mikä on vertaislaina?

Vertaislaina termi ei ole vielä kovin tunnettu, vaikka se on kuitenkin maailman vanhin lainamuoto ja se kasvaa erittäin kovaa vauhtia Suomessa.

Fixuran nettisivut toimivat ikään kuin kohtauspaikkana, jossa lainan hakija ja lainan tarjoava yksityishenkilö löytävät toisensa.

Lainaehdot sovitaan keskenään lainanottajan ja hakijan välillä, kaiken paperityön hoitaa Fixura.

Lyhykäisyydessään vertaislainalla tarkoitetaan siis rahan lainaamista yksityishenkilöiden välillä.

Muita vertaislainaajia Suomessa ovat Fellow Finance, joka kulkee nykyään nimellä Fellow Pankki.

 

Vertaislaina on myös maailman vanhin sijoitusmuoto

Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden sijoittaa rahaa lainaamalla sitä muille henkilöille.

Jos sinulla on ylimääräistä käteistä, joka etsii sopivaa sijoituskohdetta, voit tehdä jopa tuottoa lainatessasi rahaa toisille yksityishenkilöille.

Keskimääräinen tuotto Fixuran kautta liikkuu 10% tuntumassa eli ei lainkaan paha ja mukaan on mahdollista päästä 1000€ sijoituksella. Korko on reilusti (tosin siinä on paljon isommat riskit) parempi kuin peruspankin säästötili, jonka korko ei pääse edes puoleen prosenttiin tällä hetkellä.

Sijoittaminen on silti kohtuullisen turvallista, sillä jos lainanottaja ei esim. maksa lainaansa ajoissa, Fixura hoitaa kaikki tähän liittyvät prosessit, kuten perinnän.

Jos sijoitat vertaislainoihin, tullaan ne aina hajauttamaan useampaan eri lainaan, joka tekee siitä turvallista.

Hallinnointikulut ovat minimaaliset, sillä vertaislainasijoitusmuoto ei vaadi juuri ollenkaan ylläpitoa.

(Huom. Emme ota tähän lainkaan kantaa, numerot ovat peräisin Fixuran sivuilta ja omakohtaisia kokemuksia ei ylläpidolla Fixuraan sijoittamisesta löydy)

Lainaesimerkki:

Tarkempaa lainaesimerkkiä on hankala antaa, sillä erot ovat suuret johtuen siitä että lainaaja ja lainantarjoaja sopivat keskenään lainaehdot.

Lainaajien keskimääräinen luotto on kuitenkin 4008 euroa ja todellinen vuosikorko 21,4% sekä takaisinmaksuaika 41 kuukautta (vuosi 2017).

 

Voinko hakea lainan aikaisempien maksujen yhdistämistä varten?

Kyllä voit.

Fixuran lainanyhdistämispalvelu on erinomainen ratkaisu, jos maksat esimerkiksi useampia pikalainoja ja osamaksuja pois samaan aikaan.

Helpoin tapa keventää taloutta on kaikkien pikavippien ja osamaksujen yhdistäminen yhdeksi lainaksi, joka onnistuu ilman kustannuksia ja vaivaa. Suosittelemme sitä yhä kaikille.

 

Muutoksia palvelussa

Fixura on nostanut lainojensa minimimaksuaikaa 24 kuukauteen 12 kuukauden sijaan ja puolestaan minimilainasumma on laskettu, nyt palvelusta voit saada 1000 euron lainaa kahden tonnin sijaan.

Myös nettisivu ulkoasuun on tehty muutoksia ja sivun pitäisi nyt palvella asiakkaita entistä paremmin, näet mm. sivulta vertailun kivijalkapankkien, Fixuran vertaislainojen, verkkopankkilainojen ja pikavippien lainoista ja niiden korkoeroista.

Näistä käy ilmi, että kivijalkapankkien lainat ovat edullisimpia vaihtoehtoja, mutta Fixura tulee hyvänä kakkosena tarjoten lainan vielä huomattavasti helpommin ja kevyemmin ehdoin sekä ilman vakuuksia tai takaajia.

Fixura – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Sähköposti: info@fixura.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat arkisin klo 9-16
 • Puhelinnumero: 020-7344-530
 • Pääkonttorin osoite: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa
 • Sivukonttorin osoite: Mikonkatu 6C, 5. kerros, 00100 Helsinki
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2246639-7, Fixura Ab Oy
 1. kuusipalaakuusipalaa 6.4.2018 at 18:28

  Mikään palvelu ei ainakaan anna heti pirteää kaavake ja kerro heti, miten systeemi toimii. Vaikka onhan Fixuran vertaislainassa selitettävääkin, kun toimii erilaisella periaattella. Rahat maksavat me, välissä on Fixura ja sitten rahat siirtyy lainaajille. Tässä on se on silti iha samana jos saan halvemman lainan, niin otan sen siten Fixuralt muuten en…