Freedom Rahoitus – Lue kokemuksia ja tärkeät tiedot

Kun haluat hoitaa arjen raha-asiat kerralla kuntoon, on Freedom Rahoitus kokenut ja erittäin laadukas lainanvälittäjä.

Se on saanut huippupisteet Trustpilotin puolueettomassa arvostelupalvelussa ja Freedom Rahoituksen kautta lainojen kilpailutus ja yhdistäminen onnistuu helposti.

Jätät yhden hakemuksen pankkitunnuksilla, jossa valitset vakuudettoman lainasumman 1000 – 60.000 euron väliltä.

Saat nopeasti tehokkaan ilmaisen kilpailutuksen ja lainatarjouksia 26 eri pankilta ja palvelulta, jotka vastaavat hakemukseen jätettyä lainatoivetta.

 

Freedom Rahoitus on uudistunut katso kokemuksia

 • Ikäraja: 20 vuotta
 • Lainasummat: 1000 – 60.000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Verkkohakemus: Hae netissä ilmaiseksi – saat vastauksen sähköisesti
 • Saat yhdellä hakemuksella lukuisia reaaliaikaisia lainatarjouksia
 • Lainaa on tarjolla aina ilman vakuuksia ja takaajia
 • Hyvin tunnettu ja vakavarainen suomalainen lainayhtiö
 • Sopii hyvin lainan yhdistelyjärjestelyihin
 • Kilpailuttaa sekä pankit että yksityislainantarjoajat
 • Yhteistyökumppaneina toimii 26 eri pankkia ja rahoittajaa
 • Välittää nyt jopa 60.000 euron kulutusluottoa paremmilla ehdoilla!

Hae Freedom Rahoitusta tästä >>

 

Millaisiin tarpeisiin Freedom Rahoitus sopii parhaiten ja kenelle?

Freedom Rahoitus on erityisen hyvä vaihtoehto, jos etsit joustoluottoa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla ja jos lainan tarpeenne on jossain 1000 – 60.000 euron välillä.

Rahoitusta on tarjolla autoon, remonttiin, lomamatkaan, asuntoon, sijoittamiseen – ja mihin vaan, lista on loputon, koska te teette päätöksen.

Jos haluat halvimman mahdollisen lainan vaivatta, on Freedom Rahoitus paikka, johon kääntyä.

Lainaa on tarjolla kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Se on oikeastaan paras mahdollinen ratkaisu kenelle tahansa kulutusluottoa etsivälle, sillä mahdollisuus löytää edullisempaa rahoitusta muualta on lähes olematon.

Ainostaan pienen pienemmän pikavipin tarpeessa oleville Freedom Rahoitus ei välttämättä sovellu (jos siis tarvitset alle 500 € pikalainaa, kaikki tämän ylittävät summat järjestyvät)

 

Miten haen Freedom rahoitusta palvelusta tilille?

Lainan hakeminen on hyvin yksinkertainen ja helppo operaatio, joka tapahtuu Freedom Rahoituksen omilla sivuilla, johon pääset suoraan klikkaamalla tästä.

Kun olet lähettänyt hakemuksen eteenpäin, kilpailuttaa yhtiö välittömästi lukuisia eri luottoa myöntäviä yrityksiä ja pankkeja teidän antamilla ehdoilla.

Saat tuossa tuokiossa vastaukseksi kilpailutetun luottotarjouksen tai useampia sellaisia.

Saat vapaasti valita näiden väliltä ja jos jostain syystä sopivaa lainaa ei ole tarjolla, voit jättää hakemusprosessin siihen paikkaan.

Et ole vielä sitoutunut mihinkään tässä vaiheessa hakemusta, siispä kuka tahansa voi vapaasti kilpailuttaa ja tutkia eri lainavaihtoehtoja.

Kaikki tämä on sinulle täysin ilmaista – sinulta ei veloiteta senttiäkään lainojen kilpailuttamisesta.

 

Mitä Freedom Rahoitus – lainan saamiseen vaaditaan?

Ikää pitää olla minimissään 20 vuotta ja tämän lisäksi Freedom Rahoitus edellyttää lainaa hakevalta säännöllisiä tuloja joko eläkkeenä tai palkkana.

Myös luottotietojen täytyy olla mallillaan ja jos maksuhäiriömerkintä löytyy, ei lainahakemusta tulla hyväksymään.

Lainantarjoajalla on nollatoleranssi maksuhäiriöisten suhteen.

Sinulla tulee myös olla asuinosoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset, joilla kirjaudut sisään palveluun ja teet hakemuksen.

 

Onnistuuko lainojen & velkojen yhdistäminen ja onko se maksullista?

Onnistuu toki ja keskimäärin paljon helpommin kuin pankkien kautta, riippuen kuitenkin taloustilanteestanne.

Freedom Rahoitus on nimenomaan erikoistunut myös muiden luottojen myöntämisen ohessa lainojen yhdistämiseen ja ihan ilmaiseksi.

Se on järkevä toimenpide, mikäli uit pikalaina-, luottokortti-, osamaksulaskuissa tai muissa veloissa.

Yhdistämällä nämä kaikki yhdeksi pienikorkoiseksi kulutusluotoksi säästät kuukausitasolla helposti kymppejä tai jopa satasia, riippuen luonnollisesti siitä, paljonko sinulla on lyhennyksiä kyseisellä hetkellä.

 

Hakemuksen voi täyttää koska tahansa 24 tuntia vuorokaudessa:

Hakemuksen jättäminen ei katso aikaa, eikä paikkaa.

Voit siis jättää hakemuksen sisään silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – oli se sitten vaikka lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 04:00.

Hakemuksia käsitellään (ja välitetään eteenpäin yhteistyökumppaneille) kuitenkin vain yhtiön aukioloaikoina, joten ei kannata odottaa ainakaan välitöntä vastausta, jos hait lainaa esimerkiksi edellä mainittuna ajankohtana.

Saat kuitenkin vastauksen varsin ripeästi, heti siinä vaiheessa kun yhtiön palvelu aukeaa.

Jätä siis hakemus juuri silloin, kun haluat ja muista, että voit kilpailuttaa lainat aina ilman minkäänlaisia kustannuksia tai sitoutumisia!

 

Entäpä kokemukset Freedom Rahoitus palvelusta?

Meidän puoleltamme Freedom Rahoitus kokemuksia voi sanoa erittäin hyviksi ja palvelu on vahventanut otteitaan entisestään kuluvana vuonna.

Sen helppokäyttöisyys on parasta markkinoilla ja saat kilpailutettua ilmaiseksi lainasi.

Kilpailuttamisen jälkeen sinulla on edessäsi jokunen eri luotto, joiden ehdot/korot/maksuaika on esillä –  näistä voit valita sopivan tai jättää hakemisen kesken tässä vaiheessa ilman mitään kustannuksia.

Voiko enempää edes enää pyytää? Kaikki tämä käy vain 10 minuutissa.

Tämän päälle kruunuksi yhtiö on myös nopea, sillä on asiantunteva asiakaspalvelu sekä nettisivut ovat tehty toimimaan mobiilissakin niin kuin kuuluu.

Freedom Rahoitus arvostelu hipoo siis täyttä kymppiä, mutta miinusta sille hieman siitä, että lainan siirtymisessä tilille saattaa kestää 1-2 arkipäivää.

Se ei siis sovi parhaiten aivan akuuttiin rahan tarpeeseen.

Lainaesimerkki:

Palvelu kilpailuttaa huomattavan määrän eri luotonmyöntäjiä keskenään, joten luoton korot, avauskustannukset ja muut mahdolliset lisäkulut vaihtelevat suuresti.

Esimerkkikorko:

Lainan määrä 15 000 euroa 6 vuoden laina-ajalla ja 270 euron kuukausierällä: Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 19 468 euroa, kun nimelliskorko on tasan 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38% (sisältää 0 € laskutuslisän ja ilmaisen avausmaksun).

Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1000-60 000 euron väliltä ja lainan nimelliskorko on 4,41 – 20%. Ei koskaan yli tämän.

Siirry lainahakemukseen >>

 

Löytyykö Freedom Rahoitukselta lainalaskuria?

Kyllä vain, Freedom Rahoitukselta löytyy kotisivuiltaan kätevä lainalaskuri, josta voit päättää lainattavan summan ja maksuajan itse.

Näet samalla suuntaa antavat prosentit ja numerot, millaisia kustannuksia lainastasi tulee.

Lopulliset korkoprosentit saat kuitenkin vasta sitten, kun lainat on ensin kilpailutettu ja tarjoukset lähetetty sinulle.

Näet kaikkien lainojen korot ennen kuin edes anot luottoa, joten hintavertailu onnistuu tosi helposti.

 

Mitä liitteitä Freedom Rahoitus vaatii?

Tarvittavat liitteet Freedom Rahoitusta hakiessasi voit lähettää suoraan valitsemallesi luotonmyöntäjälle.

Usein liitteeksi vaaditaan todistus, että sinulla on säännölliset tulot ja tähän kelpaa sekä eläke- että palkkakuitti. Myös muut etuudetkin siis lasketaan tuloiksi.

Ihan jokainen lainantarjoaja ei kuitenkaan liitteitä vaadi, erityisesti kun haette pienempää 500 – 2500 euron luottoa, vaikka nykyään tämä on erittäin harvinaista.

 

Palvelun yhteistyökumppanit lisääntyvät jatkuvasti

Freedom Rahoituksella on yhteistyökumppaneinaan monia eri rahoitusta tarjoavia yksityisiä yhtiöitä ja lisäksi myös pankkeja.

Tavoitat sen kautta tällä hetkellä jo yli 24 lainantarjoajaa ja yhteistyökumppaneiden määrä on kovassa kasvussa (12/2022).

Tämä mahdollistaa yhden netin monipuolisimmista ja laajimmista lainavalikoimista sekä kaikista pienimmät lainan korot.

 

Freedom Rahoitus yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: ma-pe klo 9-17 (lainahakemukset joka päivä kellon ympäri)
 • Asiakaspalvelu: info (at) freedomrahoitus.fi
 • Puhelinnumero: 09-42 41 4400
 • Kotisivut: Freedomrahoitus.fi
 • Osoite: Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
 • Yritys ja Y-tunnus: Freedom Rahoitus Oy, Y-Tunnus 2207313-9

Freedom Rahoitus ja sen asiakaspalvelun tavoittaminen käy nyt helpoiten Live-asiaskapalveluchatin kautta arkisin klo 9-15.

 1. freija 19.11.2016 at 06:35

  Otettiin järjestelylainaa pojan (32 v.) velkoihin ja minun osamaksuihin. Haettiin yhteishakijaominaisuudella ja voi kyllä kehua paikkaa kun eka tarjous oli jo hyvä. Varrottiin seuraavaan päivään ja tuli useampi, mutta tämä eka oli se mihin päädyttiin. Hakemuksessa meni 10 minuuttia kun tunnukset hukassa ja jo vahvistus 22,000e lainaan tuli eilen ip. Varmaan maanantaina vasta tililä, mutta hyvät ovat kokemukset Freedom Rahoituksesta!

  • Palauteboxi-Mikko 19.11.2016 at 12:10

   Hyvää viikonloppua freija!

   Hyvä, että palvelu pelitti ja vielä parempi, jos saatte raha-asiat parempaan kuntoon näin.

   Freedom Rahoitukselta (tai sen yhteityökumppaneilta) saat rahat tilille yleensä 2-3 pankkipäivässä eli luultavasti viimeistään tiistaina teidän tapauksessa.

   Ystävällisin terveisin Mikko

 2. Ambsa 26.4.2018 at 14:49

  Aika rakentavasti syrjii meitä pienituloisia kun vaivaiset 5 tarjousta pöydässä eilisen jäljiltä ja en ole korkoon tyytyväinen

 3. Kokemus2018 18.5.2018 at 13:30

  Helppo ja hyvä paikka, saatiin nopeasti sopiva laina ja Freedom rahoitus oma tili tai sähköposti täyttyi nopeasti tarjouksilla. Ps Freedom rahoitus soittelee sitten perään mutta kun sanoo kohteliaasti ei niin lopettavat, vaikka eihän meidän edes tarvinnut sanoa ei kun saatiin paras tarjous mitä muualta. Kokeilimme jopa omasta pankista ja päästy yhteisymmärrykseen. Yhteistyökumppaneita on paljon niin korko etu on kyllä asiakkaan puolella ja on varaa mistä valita. Tosi hyvä maku jäi suuhun

 4. JepJep 31.8.2018 at 12:15

  No itsellä ei ole positiivisia kokemuksia, kun ei näiden kautta saa pienituloinen mitään!

 5. askoreimanni 25.11.2019 at 21:56

  Tämä oli tuttu ennen luotto.org ja olen hakenu aidan maalaukseen lainaa täältä ja sain sillon. Nyt eivät anna vaikka sama työ mutta hain luotto.org sitten. Ei näissä enää isoja eroja edes ole kun korot niin pieniä muutennii