Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti on vihdoin Suomessa! Se vetää nyt erityisen hyvin, johon pääsyynä on sen 50 vuorokauden koroton maksuaika ja helppo saatavuus. Hakemuksen jättäminen tehdään netissä, eikä paperihommia tarvita. Vastausaika on nopea ja samoin luottokortin toimitusaika on keskimääräistä nopeampi.

Kortti on uusi meillä, mutta naapurimaissa se on ollut tarjolla jo jokusen vuoden ja koska se on toiminut siellä, niin palveluntarjoaja, Komplett Bank, on luonnollisesti lanseerannut kortin Suomeen samoilla loistavilla ominaisuuksilla. Korttiin voit hakea vapaavalintaisesti 500 – 10.000 euron luottorajaa, joka päätetään lopulta pankin riskiarvion perusteella.

Hae Komplett Bank luottokorttia tästä >>

Huomion arvoista: Saat tietää välittömästi, saitko kielteisen vai myönteisen vastauksen. Vaikka kortti myönnettäisiinkin teille, et ole vielä sitoutunut vastaanottamaan sitä.

Komplett Bank luottokortti kokemuksia voi välittömästi nimittää positiivisiksi ja se on hyvin kilpailukykyinen Mastercard kortti, jolla hoidat kaikki ostokset netissä ja kaupoissa sekä toki voit tehdä myös käteisnostoja ilmaiseksi

Komplett Bank luottokortti tarjoaa mukavia etuja kuluttajalle

Luottokortti tuo samalla mehukkaita etuja kuluttajalle, joka kortista entistäkin vetovoimaisemman. Paras etu on sen maksuton hakemus nopean käsittelyajan kanssa eli saat päätöksen heti. Ja varmasti jaetulla ykköspaikalla on myös luottokortin tuoma 50 päivän täysin kuluton maksuaika.

Muut kortin edut:

  • Ei ollenkaan vuosimaksua tai juoksevia kuluja
  • Voitte saada korttiin 500 – 10.000 euron luottorajan
  • Kerrytätte bonuspisteitä jokaisesta verkossa tehdystä ostoksesta
  • Päätöksen jälkeen et ole vielä sitoutunut ottamaan luottokorttia vastaan
  • MasterCard -luottokortti käy lähes kaikkialla maailmassa
  • Hoidat kortilla kätevästi myös kaikki nettiostokset

Lisäksi korttiin kuuluu maksuttomat käteisnostot ja saat valita PIN-koodin vapaan valinnan mukaan.

Luottokortti pärjää erinomaisen hyvin vertailussa mille tahansa luottokortille!

Tutustu luottokorttiin tästä >>

Komplett Bank luottokortti kokemuksia

Luottokortti on erinomainen. Ja erityisesti siis silloin, kun sitä käytetään hankintoihin, jotka pystyt lyhentämään 50 vuorokauden sisällä. Näin selviät ilman kuluja ja koska mitään vuosimaksuja tai avauspalkkiotaan ei ole, niin et maksa ostoksista lainkaan korkoa. Pankista ja luottokortista kokemukset ovat pääsääntöisesti hyvät tässä vaiheessa ja kortti pärjää myös Bank Norwegian -luottokortille, joka on toinen hyvin samantyyppinen luotttokortti.

Komplett Bank tosin päihittää kortin, mitä tulee korottomaan maksuaikaan, sillä se tarjoaa sitä 5 vuorokautta enemmän kuin edellä mainittu ”kilpailijakortti”. Suosittelemme tosin tutustumaan molempiin kortteihin – ja toki muihinkin luottokortteihin ensin lopullista valintaa.

Meidän omakohtainen testi hakemuksen, päätöksen saamisen ja toimitusajan suhteen on ollut myös hyvä. Kaikki toimi nopeasti, läpinäkyvästi ja mitään kustannuksia ei ole tullut. Jos et ole vielä luottokortin omistaja tai haluat esimerkiksi toisen kortin lompakkoon varalle, on Komplett Bank luottokortti oikein hyvä vaihtoehto.

Huomaa, että luottoraja määrittyy antamienne tietojen mukaan eli sitä ei voi suoraan itse päättää.

Millainen korko Komplett Bank Mastercard luottokortissa on?

Jos päätätte lyhentää luottoa osamaksulla, on korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä seuraavanlainen:

Korko on 19,94 % 1000 euron luotolle 12 kuukaudessa lyhennettynä eli kuluja kertyy 108 euroa (laskentamalli tehty 21,87 % todellista vuosikorkoa käyttäen). Tästä syystä suosittelemmekin aina pyrkimään hyödyntämään kortin 50 vuorokauden kuluttoman maksuajan, mikäli se on vain mahdollista.

Tietoa Bonuspiste -järjestelmästä

Komplett pankin Mastercardin kautta saat kaikista verkossa tehdyistä ostoksista pisteitä. Bonuspistejärjestelmä säästää teiltä rahaa, sillä saat aina bonuksia joka ostosta.

Esimerkiksi 100 bonuspistettä on yhtä kuin 10 euroa. Voit kerätä pisteitä kuitenkin rajoitetusti, sillä kuukaudessa pinnoja voit kerryttää korkeintaan 500 ja vuoden sisällä 2000 kappaletta. 2000 bonuspistettä vastaa 200 euron rahallista etua, joka on jo huomattava summa ”extrarahaa”. Tutustu korttiin ja bonuspistejärjestelmään Komplett Bankin sivuilta klikkaamalla tästä.

Kortti on vuoden 2021 yksi potentiaalisimmista luottokorteista, joten siihen kannattaa ehdottomasti tutustua – tämä kun ei teille mitään maksa.