Lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia huippukorolla

Etsittekö 30000 euron lainaa ja haluaisitte sen mahdollisimman edullisesti suoraan netistä?

Haluaisitteko saada lainaa heti ja samaan pakettiin vielä ilman vakuuksia sekä takaajia?

Halvin 30000 euron vakuudeton laina löytyy, kun maltatte odottaa hetken ja kilpailuttaa lainat huolellisesti. Listasimme tätä varten vuoden parhaat palvelut, joten tämä onnistuu todella helposti.

Suosittelemme lähtemään liikkeelle alapuolen taulukosta, johon on koottu tämän hetken parhaat vaihtoehdot:

Lainapalvelu Ikäraja Lainatarjous heti?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-60.000 €
6,99 % –
1-15 v
Komplett Bankin luottohakemukseen 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
4,9 % –
Ei määritetty
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
8 % – 1-15 v
Freedom Rahoitus lainaa sinulle 30000 euroa pankista tai pankeilta heti. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-70.000 €
4 – 50.5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v

*Lainatarjousta – ja tarjouksia – lähdetään etsimään heti ja niitä toimitetaan teidän nähtäväksi niin pian kuin mahdollista. Huomaa, että tarjoukset ovat alustavia, eivätkä ne ole millään tavalla sitovia. Samalla myöskään mitään kustannuksia ei tule, ennen kuin olet ottanut tarjouksen vastaan ja allekirjoittanut sen.

Monet välittäjät kilpailuttavat kaikki yhteistyökumppaninsa (jopa 25+ kappaletta) eli voitte saada korkeintaan 20+ lainatarjousta lähettämällä hakemuksen vain yhteen paikkaan.

Eli jokainen palvelu myöntää vakuudettoman 30000 euron lainan ilman takaajia?

Kyllä, jokainen palvelu on välittää tai myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ilman poikkeuksia. Hakijalta edellytetään ainoastaan säännölliset tulot palkkana tai eläkkeenä ja puhtaita luottotietoja sekä hyvin hoidettua taloutta.

Myös nykyistä velkatilannetta kysytään useimpien palveluiden toimesta ja sillä on vaikutus lopulliseen lainapäätökseen. Mitä tulee lainojen ikärajoihin, on viiva vedetty yleensä 20-vuotiaalle, vaikka lainaaminen pankista fyysisesti paikan päällä on mahdollista myös 18 v. ikäiselle, jos vain taloustilanne näyttää vahvalta pankkivirkailijan silmissä. Päivitys: Rahoitu -palvelu on vetänyt ikärajaksi 18 vuotta eli sieltä nuorempikin voi saada tarjouksen.

Vahva taloustilanne tarkoittaa yleensä vakituista työpaikkaa tai vähintään keskimääräistä suurempia tuloja ja velkoja ei saa olla ennestään liikaa. Pankista lainatessa myös vakuuksilla tai takaajilla pystyy parantamaan tilannetta, sillä kaikki hakemukset käsitellään yksilöllisesti ja riskiperusteisesti.

 

Voiko lainan käyttää velkajärjestelyihin tai lainojen yhdistämiseen?

Ehdottomasti kyllä ja voitte helposti paikata ja eliminoida kalliit lainat päiväjärjestyksestä ottamalla tilalle paremman 30000 euron kulutusluotto on tehokas kestopaikka kalliiden vippien tilalleyhden lainan, jossa korko on kohtuullinen ja se ei nouse hillittömällä tavalla tai ollenkaan niin kuin joissain pikavipeissä ja erityisesti luottotileissä.

Lainojen yhdistäminen kannattaa todistetusti ja sen avulla kokonaiskustannuksissa voi helposti säästää yli 1000 euroa tai jopa useampia tuhansia. Riippuen ihan siitä, minkä luonteisia lainoja sinulla on tällä hetkellä aktiviisena ja kuinka paljon. 30000 euron kulutusluotolla pystyt parantamaan tilannetta huomattavasti ja muuttamaan kaikki nykyiset lainat ja velat yhteen lainaan pienellä korolla.

 

Autolaina ja remonttilaina – tai ”arkipäivän monitoimilaina”, sinä päätät

Kun puhutaan, että markkinoilla vallitsee lainaajan markkinat, niin mitä sillä tarkoitetaan? Käytännössä sitä, että saat itse vapaavalintaisesti käyttää lainan ilman muita valvovia silmiä, lukuunottamatta omiasi.

Kulutusluottoa tarjotaan kaikille, joiden taloustilanteen katsotaan olevan hyvä, joka edellyttää vahvaa maksukykyä. Voit saada lainaa myös pienillä tuloilla, mutta tulottomille ei esimerkiksi 30000 euron suuruista kulutusluottoa myönnetä.

 

Mistä tiedän, että saan kulutusluoton varmasti pienemmillä korolla?

Valitettavasti ei ole olemassa mitään ”takuulla alin korko” -takuita tai mitään vastaavia, mutta sen sijaan kaikki palvelut, jotka on taulukoitu, ovat hyviä diilejä ja ainoastaan pankista voit päästä samoihin korkoihin kiinni. Suurempien joustoluottojen kohdalla kilpailutus korostuu, sillä erityisesti euromääräinen säästö voi olla huikeaa.

Vakuudettomassa 30000 € luotossa voi meidän laskelmien mukaan päästä lähelle 1600 euron säästöä, jos päädyt johonkin yläpuolella olevista. Esimerkiksi, jos valitset Komplett Bankin, voi korko alkaa nelosella, mikä on edullinen. Kuluja voit aina pienentää nopeuttamalla maksuaikataulua, mutta niitä tulee väistämättä silti aina.

Kun kilpailutat, käyt läpi tarjouksia ja otat niistä halvimman, olet tässä tapauksessa voittaja. Olethan silloin löytänyt parhaan vaihtoehdon markkinoilta.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *