Sortter – Onko tässä vuoden vastuullisin lainanvälittäjä?

Sortter on talouden paras korjaaja yhä tänäkin monelle rosoisena vuotena ja huomattava apu kaikkiin arjen tarpeisiin vieläpä parhaan koron takuulla. Keskimäärin edullisin korko, ei liikaa meteliä, papereita, vaan puhdasta suoraa lainaa ilman vakuuksia toki tietyin ehdoin. Ja tällä yhä uudella lainanvälittäjälllä on erinomainen puoli, että voit heittää hyvästit korkeille koroille sekä siinä samassa kallis pikavippi – tai useat sellaiset on helppo esimerkiksi yhdistää palvelussa. Sortter on rakentanut paremman lainanvälityspalvelun kuin yksikään muu palvelu hyvin lyhyessä ajassa ja palvelu noudattaa aidosti vastuullista lainaamista 2021 vuonnakin, eikä tingi siitä senttiäkään.

Täytä ilmainen hakemus >>


Sortter kokemuksia ja täsmäesittely parhaan mukaanSortter siis todellakin ”korjaa” ja etsii sen parhaan lainan ilman sitoumuksia tai turhia lupauksia (oletuksena, että voit saada yleensäkin pankilta lainatarjouksen). Näitä on laina-alalla nähty ja jokainen aikuisikään kasvanut on varmasti törmännyt – tai tulee törmäämään – tapauksiin, joissa kaikki ei ole siltä, miltä näyttää. Sortterin tapauksessa kuitenkin asia on toisin, asiat ovat jopa paremmin, miltä ne näyttävät. Tässä tapauksessa viitaten siis lainan korkoihin ja ehtoihin.

Ehdottomasti yksi 2021 vuoden positiivisimmista uusimmista lainoista on tehnyt todellisen harppauksen ylös huippunopeassa ajassa.

Sortter – Esittely lyhyesti:

 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainamäärät alkavat 1000 eurosta 60.000 euroon asti
 • Tärkeintä: Parhaan koron takuu (ja ajoittainen korkokampanja)
 • Erittäin monipuolinen ja räjähdyslähdön tehnyt firma
 • Parasta laatua ja nopeutta luvassa myös 2022 vuodelle
 • Vuoden markkinoiden yllättäjä alk. 4 % korkoprosentilla
 • Et tarvitse edes suurimpaan lainaan lainkaan takausta
 • 100% varmaa materiaalia Suomesta laatuluokkaykkösessä

Hae lainaa Sortter-palvelusta >>

Kenelle Sortter sopii?

Käytännössä vain taivas on rajana, sillä Sortteri on jokaisen täysikään varttuneen pojan ja naisen ulottuvilla. Luottotiedoton ei saa lainaa, joka on ikävä kyllä karu ja pitävä fakta, jonka oletettavasti jo useimmat tietävät sen samalla pätiessä kaikkiin lainapalveluihin.

Ikäraja lainoissa on 20 vuotta ja tuloja pitää olla (tulorajaa ei määritetty erikseen), olivat ne sitten työtulojen, etuuksien tai eläkkeen muodossa. Myös sosiaaliturvatunnus pitää olla Suomessa. Samoin pankkitilin ja pankkitunnuksien/mobiilivarmenteen. Suomalaisuus sekä turvallisuus korostuvat myös tässä lainanvälittäjätähdessä.

Sortter - He sanovat, että Good Bye ainakin kalliille korkoprosenteille ja tämä pitää kutinsa paremmin kuin hyvin

Nyt puhutaan todella siitä kaivatusta rehellisestä lainasta, jossa korko, lainan ehdot ja kaikki ovat kohdillaan lähes 99%:n asiakastyytyväisyysprosentilla. Hakemuksen jättäminen on helppoa sekä ilmaista. Kilpailutus tulee siinä samassa ja saat aidon puolueettoman pankkilainavertailun lainalaskurin kautta. Kaikki nämä tulevat siis samassa paketissa ja yhdellä hakemuksella.

Millainen Sortter lainan korko on?

Sortter noudattaa tiukasti korkolakeja ja myös uutta lakimuutosta eli 2021 vuoden syksynä loppunutta koronapandemian vuoksi tullutta korkokattoa. Korot ovat siis aina 4 – 20 % haarukassa ilman mitään kiemuroita. Kaikki on läpinäkyvää ja Sortter on todella 100% asiakkaan puolella.

Koron määrittely on aina yksilökohtainen eli se annetaan kaikille suorassa lainatarjouksessa mustaa valkoisella. Suhteellisen harva lainapalvelu on ottanut tämän jo ennakossa haltuun, mutta muutama timantti kuten esim. Luotto.org on myös huomioinut saman asian.


Useimmat näistä niin kutsutuista timanteista ovat kuitenkin vielä puolihionnassa siinä missä Sortter ei todellakaan ole, vaan kyseessä on aidosti ennaltahiottu timantti!

Tutustu Sortteriin >>


Kuinkapa Sortterin luottokorttiosasto pelaa?

Välittäjä ei tarjoa omaa luottokorttia, mutta puolestaan edullisten luottokorttien osasto kasvaa siinä missä kulutusluottojenkin. Samoin kilpailu kiristyy, joka on vähintäänkin luonnollista. Pääset siis helposti kiinni luottokorttipuoleen myös palvelun kautta ja Sortter teki ensimmäisenä katsauksen selvittäen eri maksutapojen kustannuksia.


Tämänkin tutkimuksen mukaan pienikorkoisin luottokortti on ollut S-Pankin kortti, joka on ollut vähintään 5 vuotta se Suomen halvin luottokortti, joka käy myös tästä kattavan tiiviistä vertailusta ilmi, vaikka Norwegianin kortti vetää silti parhaiten vielä tänäkin vuonna.


Mihin tarpeeseen Sortter luottoa voi hakea?

Tämä on teidän käsissänne, täysin. Tällä hetkellä lainojen yhdistäminen on kovassa suosiossa, sillä monet ovat hoksanneet, kuinka raha-asiat laitetaan kuntoon ja hyvä näin. Luottoja haetaan kuitenkin lukuisiin tarpeisiin ja esimerkiksi remonttilaina, sisustuslaina, matkaluotto ja häälaina ovat yleisiä kohteita, tosin joukkoon mahtuu muunkin Sortin lainoja mahdottoman paljon.

Tässä ei nimittäin olla tiukkapipoisia, kunhan teillä on luottotiedot kunnossa ja talous ei ole aivan kuralla.

Sortter on huippulainapalvelu ja siitä on vain erinomaisia kokemuksia

Sortter kokemuksia 2022 vuodelle

Sortter toimii ja skulaa! Ja mistä syystä välittäjäpalvelu sitten ”skulaa”, kuuluu kysyntä monesta suusta? Ensinnäkin kyseessä on Superfunktioiva lainanvälittäjä, joka katsoo ensin ”verkkosilmillä” asiakkaitaan etsien kaikille sopivan lainatarjouksen matalin korkopyrkimys mielessään. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys, mitä tulee kilpailijapalveluihin, vaikka kuka sanoisi mitä. Tässä siis Sortter myöskin erottuu todella paljon muista palveluista.

Supernopeaa toimintaa ja vahvaa brändin rakentamista nopeasti

Tämä ”Sortter -hyökkäys”, joka on oikeastaan meidän laatima termi tästä raketinnopeudella (ja tyylillä!) nousseesta palvelusta on vasta alkua. Vahvuus näkyy jo pelkästään siinä, että yhteistyökumppaniryhmästöön on päässyt heittämällä POP-Pankki. Ja tämä on vasta Sortter-hyökkäyksen alkua. Yhteistyökumppanit ovat siis rakettikasvussa ja kiviseinämäpankit ovat mukana pelissä, tämä tekee Sortterista ehkä jopa sen numero ykkösen, jopa tässä ja nyt.

Luja duuni kantaa yleensä hedelmää

Sortterin tiimi on tehnyt kovan työn onnistuneesti ja luonut puolueettoman reilun periaatteen lainankilpailutuspalvelun suorastaan järjettömän lyhyessä ajassa ja nyt puhutaan tosiaan reilusta vuodesta. He ovat onnistuneesti huomioineet asiakkaat ensin ja sitten vasta omat 24h/vrk luomuksensa. Tämä bongaus löytyy myös Kauppalehden blogikirjoituksesta, jossa firman TJ osuvasti nostaa pari ”niin pientä”, mutta silti monta megatonnia painavaa pointtia esille.

Sortter – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Skulaapa se tämäkin!  Tehokas ja palveleva chätti on paras keino napata kysymyksiin vastaus, mitä tulee asiakasneuvontaan. Chat-ikkuna oikeassa alakulmassa antaa aukioloaikoina vastauksen – oli kysymys, kuinka kimurantti hyvänsä. Siitä on siis hyvä aloitaa ja jatkaa hommaa eteenpäin, mikäli jokin askarruttaa.

Kilpailuta lainat tästä >>

Halvimpaan tarjoukseen pääset aina lainan kilpailuttamisella ja tätä voi toista vielä toista sataa vuotta! Ja kertaus on aina opintojen äiti, vielä ihan aikuisiässäkin.

Sortterin yhteystiedot löytyvät helposti

Kotisivuosoite palvelulla on ihan myöskin, joka ei varmaankaan yllätä ketään ja se löytyy tästä. Palvelu on jämpti ja suora – mitään ei ole ilmoitettu pienellä präntillä missään eli tämä- sekä kokemuspuolikin on todellakin kunnossa, joka tulikin jo todettua.

Yhteydenotto onnistuu Chätin lisäksi sähköpostin kautta asiakaspalvelu@sortter.fi -osoitteesta. Puhelin on auki arkisin 08:00 – 21:00 ja viikonloppuisin 09:00 – 17:00. Vastausaika on nopea!  Osoite löytyy aivan ytimestä nimittäin Sortter Oy on sijoittanut itsensä Bulevardi 21, 00180 Helsinkiin eli mistään pikkuluokan tekijästä tai tähdenlennosta tässä ei ole todellakaan kyse.

1 Comment
 1. Vastaa blank Sementti80 15.11.2019 at 08:51

  Onko joku muu huomannut että tämä antaa täysin eri tuloksia kuten lähes kaikki muut lainanvälittäjät? En sano muuta kun, että monet tunkevat tuota virolaista bigbankkia ja bondoraa silmille. Yhtä asiaa en ymmärrä POP-Pankin asiakkaana;; Samat tulot, velkatilanne tismalleen sama (asuntolainalyhennyspausella) ja en saanut POPilta lainaa remppaan (5000e) mutta nyt saan POPilta tarjouksen Sortter:n kautta. Ihan pirun toimiva palvelu, mutta onko tässä joku jota en ymmärrä nyt…

Kommentoi

Olethan ihminen? *