Sortter: Arvostelu ja meidän kokemuksia 2024

Sortter on talouden paras korjaaja yhä tänäkin monelle rosoisena vuotena ja huomattava apu kaikkiin arjen lainatarpeisiin keskimäärin parhaalla korolla.

Melkein aina edullisin korko, ei liikaa meteliä, papereita, vaan puhdasta suoraa lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia.

Ja tällä yhä uudemmalla lainanvälittäjälllä on erinomainen puoli, että voit heittää hyvästit korkeille koroille sekä siinä samassa kaikki pikavipit tai muut velat ja osamaksulaskut on esimerkiksi helppo yhdistää palvelussa.

Sortter on rakentanut paremman lainanvälityspalvelun kuin yksikään muu palvelu lyhyessä ajassa ja palvelu noudattaa aidosti vastuullista lainaamista, eikä ole tinkinyt siitä senttiäkään.

Vastuullisuus ja kuluttajaystävällisyys kantavat pitkälle ja siksi meidän ääni menee tänäkin vuonna Sortterille.

Kokeile ja täytä maksuton hakemus >>

 

Sortter kokemuksia ja netin paras esittely

Sortter ja esittely lyhyesti

Sortter siis todellakin ”korjaa” ja etsii sen parhaan lainan ilman sitoumuksia tai turhia lupauksia (oletuksena, että voit saada yleensäkin pankilta lainatarjouksen).

Näitä on laina-alalla nähty ja jokainen aikuisikään kasvanut on varmasti törmännyt – tai tulee törmäämään – tapauksiin, joissa kaikki ei ole siltä, miltä näyttää.

Sortterin tapauksessa kuitenkin asia on toisin, asiat ovat jopa paremmin, miltä ne näyttävät. Tässä tapauksessa viittaamme siis lainan korkoihin ja ehtoihin.

Ehdottomasti yksi vuoden parhaista palveluista.

  • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
  • Lainamäärät alkavat 1000 eurosta 60.000 euroon asti
  • Maksuaika: 1 – 15 vuotta
  • Tärkeintä: Melkein aina paras korko!
  • Erittäin monipuolinen ja räjähdyslähdön tehnyt firma
  • Parasta laatua ja nopeutta luvassa myös 2024 vuodelle
  • Vuoden markkinoiden yllättäjä alk. 3,78 % korkoprosentilla
  • Et tarvitse edes suurimpaan lainaan takausta
  • 100% varmaa materiaalia Suomesta laatuluokkaykkösessä

Hae lainaa Sortter-palvelusta >>

Kenelle Sortter sopii?

Sortter on jokaisen täysikään varttuneen käytettävissä eli se sopii kaikille.

Luottotiedoton ei saa lainaa, joka on ikävä kyllä karu ja pitävä fakta, jonka oletettavasti jo useimmat tietävät sen samalla pätiessä kaikkiin lainapalveluihin.

Ikäraja lainoissa on 20 vuotta ja tuloja pitää olla (tulorajaa ei määritetty erikseen), olivat ne sitten työtulojen, etuuksien (opintotuki ei käy) tai eläkkeen muodossa.

Myös sosiaaliturvatunnus ja osoite pitää olla Suomessa sekä samoin pankkitili.

Tunnistautuminen hoituu turvallisesti pankkitunnuksilla tai kansalaisvarmenteella.

Suomalainen ja poikkeksellinen asiakkaan puolella oleminen sekä turvallisuus korostuvat myös tässä lainanvälittäjätähdessä.

Sortter kokemuksia ja esittely

Nyt puhutaan todella siitä kaivatusta rehellisestä lainasta, jossa korko, lainan ehdot ja kaikki ovat kohdillaan vieläkin lähes 95 %:n asiakastyytyväisyysprosentilla.

Hakemuksen jättäminen on helppoa sekä ilmaista.

Kilpailutus tulee siinä samassa ja saat aidon puolueettoman pankkilainavertailun lainalaskurin kautta. Kaikki nämä tulevat siis samassa paketissa ja yhdellä hakemuksella.

Myös lainojen kilpailuttaminen ja kaikki pikavipit on ilman muuta parempi laittaa palvelussa kerralla kuntoon eli vaihtaa yhteen halvempaan kulutusluottoon.

 

Millainen Sortter lainan korko on?

Sortter noudattaa tiukasti korkolakeja ja myös uutta lakimuutosta eli 2021 vuoden syksynä loppunutta koronapandemian vuoksi tullutta korkokattoa.

Korot ovat siis aina 3,78 – 20 % haarukassa ilman mitään kiemuroita. Kaikki on läpinäkyvää ja Sortter on todella 100% asiakkaan puolella.

Koron määrittely on aina yksilökohtainen eli se annetaan kaikille suorassa lainatarjouksessa mustaa valkoisella. Suhteellisen harva lainapalvelu on ottanut tämän jo ennakossa haltuun, mutta muutama timantti kuten esim. Luotto.org on myös huomioinut saman asian.

Useimmat näistä niin kutsutuista timanteista ovat kuitenkin vielä puolihionnassa siinä missä Sortter ei todellakaan ole, vaan kyseessä on aidosti ennaltahiottu timantti, jota viilataan hienommaksi kaiken aikaa.

Tutustu Sortteriin >>


Kuinka Sortterin luottokorttiosasto pelaa?

Välittäjä ei tarjoa omaa luottokorttia, mutta puolestaan edullisten luottokorttien osasto kasvaa siinä missä kulutusluottojenkin.

Samoin kilpailu kiristyy, joka on vähintäänkin luonnollista. Pääset siis helposti kiinni luottokorttipuoleen myös palvelun kautta ja Sortter teki ensimmäisenä katsauksen selvittäen eri korttimaksutapojen kustannuksia.


Tämänkin tutkimuksen mukaan pienikorkoisin luottokortti on ollut S-Pankin kortti.

Se on ollut kohta 7 vuotta se Suomen halvin luottokortti, joka käy myös tästä kattavasta, mutta tarpeeksi tiiviistä vertailusta ilmi.

Norjalaisen Komplett Bankin kortti on kuitenkin vetänyt asiakkaita meidän saamiemme tietojen mukaan parhaiten Suomessa tämän alkuvuoden aikana (01/2023), jonka uskomme perustuvan melko varmasti sen pitkään 50 vuorokauden kuluttomaan maksuaikaan, sillä itse vuosikorko luottokortissa ei ole halvin mahdollinen.

Toisena – ellei ensimmäisenä – on aivan varmasti Norwegian Bank luottokortti, jonka mahtavat edut ja 45 vuorokauden koroton laina-aika ovat vähintäänkin kiinnostavat.


Mihin tarpeeseen Sortter luottoa voi hakea?

Tämä on teidän käsissänne, täysin. Tällä hetkellä lainojen yhdistäminen on kovassa suosiossa, sillä monet ovat hoksanneet, kuinka raha-asiat laitetaan kuntoon ja hyvä näin.

Luottoja haetaan kuitenkin lukuisiin tarpeisiin ja esimerkiksi remonttilaina, sisustuslaina, matkaluotto, auton hankintalaina sekä häälaina ovat yleisiä kohteita, vaikka tähän pitkään listaan mahtuu muunkin sortin lainan käyttökohteita.

Käyttökohteella ei ole väliä ja sen suhteen ei olla tiukkapipoisia, kunhan teillä on luottotiedot kunnossa ja talous ei ole aivan kuralla.

Sortter on huippulainapalvelu ja siitä on vain erinomaisia kokemuksia

Sortter kokemuksia 2024 vuodelta

Sortter toimii ja se on myös yksi parhaimpia lainanvälittäjiä tänä vuonna.

Ja mistä syystä välittäjäpalvelu sitten näin on, kuuluu kysyntä monesta suusta?

Ensinnäkin kyseessä on superfunktioiva lainanvälittäjä, joka katsoo ensin asiakkaan tarpeen etsien kaikille sopivan lainatarjouksen matalin korkoprosentti mielessään.

Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys, mitä tulee kilpailijapalveluihin, vaikka kuka sanoisi mitä. Tässä siis Sortter myöskin erottuu todella paljon muista palveluista.

 

Supernopeaa toimintaa ja vahvaa brändin rakentamista

Tämä ”Sortter -hyökkäys”, joka on oikeastaan meidän laatima termi tästä raketinnopeudella (ja tyylillä!) nousseesta palvelusta on vasta vieläkin alkua.

Vahvuus näkyy jo pelkästään siinä, että yhteistyökumppaniryhmästöön on päässyt heittämällä kivijalkapankkeja, kuten esim. POP-Pankki ja Aktia.

Ja tämän uskomme olevan vasta Sortterin kasvun alkua, vaikka se on jo tämän vuoden puolella jo hieman tasaantunut.

Vastuulliset ja erinomaiset yhteistyökumppanit ovat siis silti vieläkin hienoisessa kasvussa ja kiviseinämäpankit ovat mukana pelissä, joka tekee Sortterista ehkä jopa sen numero ykkösen lainanvälittäjien kilpailussa.

 

Luja duuni kantaa yleensä hedelmää

Sortterin tiimi on tehnyt kovan työn onnistuneesti ja luonut puolueettoman reilun periaatteen lainankilpailutuspalvelun suorastaan järjettömän lyhyessä ajassa ja nyt puhutaan tosiaan reilusta vuodesta.

He ovat onnistuneesti huomioineet asiakkaat ensin ja sitten vasta omat 24h/vrk luomuksensa.

Tämä bongaus löytyy myös Kauppalehden blogikirjoituksesta, jossa firman TJ osuvasti nostaa pari ”niin pientä”, mutta silti monta megatonnia painavaa pointtia esille.

 

Sortter Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Tehokas ja palveleva chätti on paras keino napata kysymyksiin vastaus, mitä tulee asiakasneuvontaan.

Chat-ikkuna oikeassa alakulmassa antaa aukioloaikoina vastauksen – oli kysymys, kuinka kimurantti hyvänsä. Siitä on siis hyvä aloitaa ja jatkaa hommaa eteenpäin, mikäli jokin askarruttaa.

Kilpailuta lainat tästä >>

Halvimpaan tarjoukseen pääset aina lainan kilpailuttamisella ja tätä voi toista vielä toista sataa vuotta!

Ja kertaus on aina opintojen äiti, vielä ihan aikuisiässäkin.

 

Yhteystiedot

Kotisivuosoite palvelulta löytyy toki luonnollisesti myöskin, joka ei varmaankaan yllätä ketään ja sinne pääsee tästä linkistä.

Palvelu on jämpti ja suora – mitään ei ole ilmoitettu pienellä präntillä missään eli tämä- sekä kokemuspuoli ovat todellakin kunnossa, joka tulikin jo todettua.

Yhteydenotto onnistuu Chätin lisäksi sähköpostin kautta asiakaspalvelu(at)sortter.fi -osoitteesta.

Puhelin on auki arkisin 08:00 – 21:00 ja viikonloppuisin 09:00 – 17:00 numerosta 09 8566 5550. Vastausaika on nopea ja sitäkin asiallisempi.

Palvelun osoite löytyy aivan ytimestä, sillä se on nimittäin sijoittunut Bulevardi 21, 00180 Helsinkiin, eli mistään pikkuluokan tekijästä tai tähdenlennosta tässä ei ole todellakaan kyse.

Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä.

 

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko Sortter lainatarjoukset aina henkilökohtaisia?

Kaikki tarjoukset, jotka teille annetaan ovat kaavailtu teidän antamien tietojen mukaan henkilökohtaisesti. Yleensä laintarjouksen edullisuus perustuu siihen, kuinka hyväksi pankki arvioi teidän maksukyvyn nyt ja tulevaisuudessa.

Saanko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Voit tehdä lainahakemuksen niin, että siinä on mukana kaksi henkilöä. Tätä kutsutaan yhteisvastuulliseksi lainaksi eli lainat yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä on avo- tai avioliittossa asuville hyvä ratkaisu pudottaa lainan korkoa ja parantaa mahdollisuuksia saada lainaa pankeilta.

Kun saan tarjoukset, kannattaako nekin vielä vertailla?

Ehdottomasti, yksittäinen lainatarjous ei ole se paras mahdollinen suoraan. Kaikki tarjoukset on hyvä laittaa vielä vertailuun ja vain näin pääsette parhaan lopputulokseen: halvimpaan lainaan.

Mitä lainahakemuksessa kysytään?

Ensisijaisesti tietenkin perustietoja, mutta painavimpia asioita ovat talouteen liittyvät asiat. Ensin lainasumma ja sen toivottu maksuaika sekä sen jälkeen pankit syynäävät yleensä tulot, menot, asumismuodon, työsuhteen (tai eläkkeen) luonteen ja mahdolliset luottokorttivelat. Myös muita asioita saatetaan ottaa huomioon.

Voinko kilpailuttaa vanhan lainan tai useamman?

Voit ehdottomasti ja vanhan lainan säännöllinen kilpailuttaminen onkin järkevää. Korot elävät ja niin myös tilanne maailmalla, edullisempi laina voi olla helpon hakemuksen päässä. Myös useampi laina on parempi järjestää yhdeksi.

Onko sinulla kysyttävää ja tai kommentoitavaa palvelusta? Voit tehdä sen kommentoimalla alas

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi