Lainaa 20v. ikärajalla nopeasti ja helposti

Lainaa 20-vuotiaalle löytyy helposti. Oletko 20-vuotias ja edullisen sekä nopean netistä haettavan lainan tarpeessa?

Tiesitkö, että nykyään voit antaa lainantarjoajien kilpailuttaa lainat, kulutusluotot ja pikavipit ilmaiseksi?

Parikymppisille on myös tarjolla täysin korotonta ensilainaa, etsitkö kenties sellaista?


Jos vastasit johon kysymyksistä Kyllä, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meidän kattavasta lainatarjonnasta löytyy paljon edullisia lainapaikkoja, joiden ikäraja on enintään 20 v.

Lainantarjoaja Ikäraja Rahat heti tilille Lainavalikoima Koroton ensilaina? Laina-aika
okmoney lainahakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 50-2.100 €
Ei 1-52 kk
ostosraha hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
Ei 12-96 kk
vivus hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 10-2.010 €
Kyllä 3-61 vrk
rahalaitos hakemukseen 20 v.
Lue lisää
ei 500-70.000 €
Ei 1-15 v
freedomrahoitus hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
lendo hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
credit24 hakemus 19 v.
Lue lisää
kyllä 100-4000 €
Kyllä 1-36 kk
credigo hakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-2500 €
Vain 3,89% korko 12-60 kk
euroloan hakemus 18 v.
Lue lisää
kyllä 100-10.000 €
Ei 1-60 kk
etua.fi hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 2000-60.000 €
Ei 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-60.000 €
Ei 1-15 v
risicum hakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-5000 €
Ei 1-50 kk

 

nuoren 20-vuotiaan lainaajan on jo helppo löytää luottoa ja toteuttaa omat nuoren aikuisiän unelmat Unelmien toteuttaminen kannattaa aloittaa jo nuorena – raha on kuitenkin monelle este. Apu tähän löytyy kuitenkin yllättävän läheltä.

Valitse sopiva lainantarjoaja alapuolelta ja toteuta unelmasi, oli se sitten uusi auto, maailmanympärysmatka, kodinkonehankinta tai mikä tahansa!

 

Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja nettipankkitunnukset sekä asut vakituisesti Suomessa, ei lainan saamiselle pitäisi olla estettä eli ei muuta kuin hakemaan lainaa!

 

OK Money Limiittilaina 50-2100€

Uusi OK Moneyn limiittilaina on joustolaina, jonka kuukausilyhennys on aina samat 130 euroa.

Lainahakemuksen voit tiputtaa milloin haluat, hakemukset käsitellään heti ja jos kaikki on kunnossa, siirretään rahat tilillesi heti palvelun aukioloaikoina arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin 9-21.

Limiittilainasta voit tehdä nostoja ilman nostokuluja omien tarpeiden mukaan, et maksa palvelusta avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja, mitään piilokuluja ei tarvitse myöskään murehtia, sillä niitä ei ole.

OK Money on luotettava ja turvallinen, palvelun juuret ulottuvat ihan pikalainojen alkuajoille asti, joten kokemusta on riittämiin.

Voisi sanoa, että OK Money on täydellinen Sinulle, joka olet vähintään 20-vuotias ja joustavaa sekä nopeaa lainaa vailla.

uusi ok money limiittilaina ratkaisee kaikkien 20-vuotiaiden lainanhakijoiden tarpeet kertaheitolla ja vielä ilman vakuuksia

 

Lue lisää OK Money Limiittilainasta

 

Vivus.fi 10-2010€

Ihan ensiksi kysytään, että haluaisitko täysin kuluttoman pikalainan 400 euroon asti?

Vivukselta ilmaisen pikalainan saavat kaikki vähintään 20-vuotiaat uudet asiakkaat, jotka eivät siis ole vielä hyödyntäneet ilmaislainatarjousta.

TV:stä, kadunvarsimainoksista ja radiostakin tuttu Vivus on suomalaisen nopean lainaamisen ykkösnimiä ja sen hypernopea, fiksu ja jossain määrin edullinenkin lainapalvelu on hyvä valinta, kun etsit lainaa 10-2010€ väliltä lyhyellä maksuajalla.

Turvallinen, luotettava ja rekisteröity Vivus.fi lukeutuu ehdottomiin kärkinimiin Suomessa ja se on edelläkävijä montaakin eri mittaria tarkastellessa.

Suosittelemme vähintään hyödyntämään sen korottoman ensimmäisen lainan, joka on tarjolla kaikille luottokelpoisille 20-vuotiaille suomalaisille.

vivus on k20 pikalainapalvelu

 

Lue lisää Vivuksesta

 

Freedom Rahoitus 500-60.000€

Isompaa rahoitustako etsit? No Freedom Rahoitus on tähän loistoehdokki; hae lainaa mihin tahansa käyttötarpeeseen!

Palvelu on tehty hyvin käyttäjäystävälliseksi, se toimii näinkin yksinkertaisesti:

1) Lähetä lainahakemus netissä koska tahansa.
2) Freedom Rahoituksen asiantuntijat kilpailuttavat sinulle yli 10 lainantarjoajaa.
3) Saat parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi vain yhdellä hakemuksella.
4) Voit ajan kanssa vertailla tarjouksia ja valita yhden niistä, jos lainaehdot/korot tuntuvat sopivilta.
5) Jos yksikään lainatarjous ei kolahda, voit lopettaa haun välittömästi ilman kustannuksia.

 

Lainapalvelu on todella suosittu juuri sen helppokäyttöisyyden ja suoraviivaisuuden takia, palvelu sopii myös niille, jotka etsivät lainaa mahdollisesti lähitulevaisuudessa ja haluavat kilpailuttaa lainatarjouksen jo valmiiksi sähköpostiin odottamaan.

Kaikki kulutusluotot Freedomilta saat haettua ilman vakuuksia 20 vuoden ikärajalla, hakijalta vaaditaan vain riittävää maksukykyä lainan lyhentämiseen.

Voit ja suosittelemme myös käyttämään palvelua lainojen yhdistämistä varten, jos maksat samanaikaisesti pois useampia pikavippejä ja osamaksuja, kannattaa korvata ne yhdellä edullisemmalla Freedom Rahoituksella. Näin voit säästää tuntuvasti rahaa atomin pienellä vaivalla!

 

freedom rahoitus sopii nuorelle luoton hakijalle erinomaisesti

 

Lue lisää Freedom Rahoituksesta

 

Rahalaitos 500-70.000€

Rahalaitoksen toimintamalli on hyvin samanlainen kuin edellä mainitulla Freedom Rahoituksellakin, se kilpailuttaa ja etsii lainanhakijalle sopivia lainatarjouksia monen eri rahoittajan ja pankin lainavalikoimista.

Kaikki parhaat ja lainanhakijan kriteereitä vastaavat lainatarjoukset lähetetään pian hakemuksen jälkeen tämän sähköpostiin ja voit vertailla tarjouksia ajan kanssa.

Lainan kilpailuttaminen ei maksa mitään, etkä ole vielä kilpailutusvaiheessa sitoutunut ottamaan lainaa, vaan vasta siinä vaiheessa kun valitset lainan ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti.

Rahalaitoksen laina on vakuudeton kulutusluotto ja sitä on saatavilla joka lähtöön 500 eurosta jopa 40.000 euroon saakka, lainan käyttökohde voi olla mikä tahansa, kuten remontti, auto, kodinkone, televisio tai lomamatka.

Palvelu on turvallinen, luotettava ja sitä on helppo käyttää, se säästää lainanhakijan arvokasta aikaa roppakaupalla: pääset käsiksi aina päivän halvimpaan lainaan lähettämällä yhden ainoan hakemuksen Rahalaitokselle netistä.

 

Lainaaa 20 vuotiaalle netistä ilman kuluja ja vakuuksia

 

Lue lisää Rahalaitoksesta

 

Euroloan 100-10.000€

Euroloan on monipuolinen; hae 20-vuotiaalle pikavippi, kulutusluotto tai luottotili 10.000 euroon asti.

Nopea Euroloan vastaanottaa hakemukset sähköisesti ja saat lainapäätöksen noin kolmen minuutin kuluessa, se on siis todellinen pikalainaaja.

Monena vuotena palkittu yksityinen rahoitusyhtiö on hinnoittelumalliltaan selkeä, piilokustannuksia ei ole ja lainaaja näkee kaikki kulut hakemusta lähettäessään.

Jo pitkään toiminut Euroloan on helppo käyttää netissä: hakemuksen voit lähettää aikaa tai paikkaa katsomatta vuoden jokaisena viikonpäivänä.

Turvallisella ja luotettavalla yrityksellä on yhdeksän vuoden kokemus yksityisrahoitusalalta, joten olet osaavissa ja turvallisissa käsissä lainatessasi Euroloanilta.

 

express kulutusluotto tai pikavippi 20v ikärajalla nopealla haulla ja 3 minuutin vastausajalla

Lue lisää Euroloanista

 

 

Ilman tiettyyn ikäryhmään kohdistettuja lainavertailuja nuorilla lainaajilla olisi todellinen työ löytää lainaa.

Pikavippi 20 v. ikärajalla oli vielä aikaisemmin itsestäänselvyys ja usein nuoretkin lainaajat saivat rahaa lainaan hyvin helposti, tarjolla oli esimerkiksi lainoja 19-vuotiaalle ihan eri tavalla kuin tällä hetkellä.

Lainantarjoajavaihtoehtoja, joiden ikärajat ovat alle 20 vuotta, ei ole enää olemassa montaakaan ja nuori lainaaja saa toden teolla etsiä lainapaikkaa sopivalla ikärajalla.

Joustoa ei valitettavasti edes tehdä, vaikka kuukausitulot olisi hyvät ja maksukyky riittäisi varmasti, tästä syystä nuoren luotonhakijan on melko haastavaa löytää lainaa.

Nuoren aikuisen taakkaa helpottaa kuitenkin ikäryhmäkohdistetut lainavertailut, jotka ovat tehneet työn valmiiksi, riittää siis kun vain valitset lainantarjoajan ja etenet hakemukseen.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *