Lainaa 20-vuotiaalle – Hae helpoiten kilpailuttamalla

Lainaa 20-vuotiaalle löytyy helpoiten netistä.

Oletko 20-vuotias – tai nuorempi – ja edullisen sekä mahdollisimman nopean netistä haettavan lainan tarpeessa?

Tiesitkö, että nyt 2023 vuonna voit antaa lainanvälittäjien kilpailuttaa lainat, kulutusluotot tai pikavipit ilmaiseksi?

Parikymppisille on myös tarjolla täysin korotonta lainaa, jos haet SweepBank luottokortin.

zmarta
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
omalaina 20-vuotiaalle laina
Ikäraja 18 v.
Tarjonta: 100-60.000€
Laina-aika: 1-20 v.
Hae lainaa
rahalaitos
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 500-70.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa
sortter
Ikäraja 20 v.
Tarjonta: 1000-60.000€
Laina-aika: 1-15 v.
Hae lainaa

Tarvitset lainan saamiseen aina stabiilin talouden, säännölliset vähintään yli 600 euron tulot (palkka, etuudet Kelalta ja eläke käyvät), pankkitunnukset ja puhtaat luottotiedot.

Muuten lainan saamiseen ei ole oikein mitään mahdollisuuksia.

Kannattaa myös vilkaista yläpuolella jo mainittu Omalaina.fi, jonka ikäraja on 18 vuotta. Pääset siirtymään Omalaina-hakemukseen tästä.

Unelmien toteuttaminen kannattaa aloittaa ehdottomasti jo nuorena – raha on kuitenkin monelle este ja sen kanssa suosittelemme myös olemaan tarkkana.

Apu tähän löytyy kuitenkin yllättävän läheltä.

Valitse sopiva lainantarjoaja tai välittäjä yläpuolelta ja toteuta unelmasi: oli se sitten uusi auto, yrityksen pystyyn laittaminen (tämä kannattaa nuorena, jos rahkeet riittää!), maailmanympärysmatka, kodinkonehankinta tai mikä tahansa.

Jos sinulla on luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot ja nettipankkitunnukset sekä asut vakituisesti Suomessa, ei lainan saamiselle pitäisi olla estettä, eli ei muuta kuin hakemaan lainaa kilpailuttamalla.

 

Monet palvelut ovat lopettaneet tai myöntävät lainoja välittäjien kautta pelkästään 2023

Lopettanut palvelu: Uusi OK Moneyn tuotteena oli kätevä joustolaina, jonka kuukausilyhennys oli aina samat 130 euroa.

Lainahakemuksen pystyit tiputtamaan milloin haluat, hakemukset käsitellään heti ja jos kaikki oli kunnossa, siirrettiin rahat tilillesi heti palvelun ollessa auki.

Palvelu on/oli luotettava ja turvallinen, palvelun juuret ulottuvat ihan pikalainojen alkuajoille asti, joten kokemusta on/oli ainakin riittämiin.

Voisi sanoa, että Ok Money oli täydellinen sinulle, joka olet vähintään 20-vuotias ja joustavaa sekä nopeaa lainaa vailla.

 

Kilpailuta laina 20-vuotiaalle heti tältä lainapalvelulta

Etsitkö hieman suurempaa lainaa? No Freedom Rahoitus on tähän loistoehdokki; hae lainaa mihin tahansa käyttötarpeeseen 1000 eurosta 60 000 euroon saakka.

freedom tiedotPalvelu on tehty hyvin käyttäjäystävälliseksi, se toimii näinkin yksinkertaisesti:

1) Lähetä lainahakemus netissä koska tahansa.
2) Palvelun asiantuntijat kilpailuttavat sinulle noin 25 lainantarjoajaa.
3) Saat parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi vain yhdellä hakemuksella.
4) Voit ajan kanssa vertailla tarjouksia ja valita yhden niistä, jos lainaehdot/korot tuntuvat sopivilta.
5) Jos yksikään lainatarjous ei kolahda, voit lopettaa haun välittömästi ilman kustannuksia.

Lainapalvelu on todella suosittu juuri sen helppokäyttöisyyden ja suoraviivaisuuden takia.

Palvelu sopii myös niille, jotka etsivät lainaa mahdollisesti lähitulevaisuudessa ja haluavat kilpailuttaa lainatarjouksen jo valmiiksi sähköpostiin odottamaan.

Kaikki kulutusluotot saat haettua ilman vakuuksia, hakijalta vaaditaan vain riittävää maksukykyä lainan lyhentämiseen eli säännöllisiä tuloja.

Voit ja suosittelemme myös käyttämään palvelua lainojen yhdistämistä varten, jos maksat samanaikaisesti pois useampia pikavippejä ja osamaksuja, kannattaa korvata ne nyt viimeistään yhdellä edullisemmalla laimalla.

Näin voit säästää tuntuvasti rahaa atomin pienellä vaivalla!

 

Lainan saaminen 20-vuotiaalle – kätevää verkossa tai pankilta

Rahalaitoksen toimintamalli on hyvin samanlainen kuin edellä mainitullakin: se kilpailuttaa ja etsii lainanhakijalle sopivia lainatarjouksia monen eri rahoittajan ja pankin lainavalikoimista.

rahalaitos tiedotKaikki lainanhakijan kriteereitä vastaavat lainatarjoukset lähetetään pian hakemuksen jälkeen tämän sähköpostiin ja voit vertailla tarjouksia rauhassa.

Lainan kilpailuttaminen ei maksa mitään, etkä ole vielä kilpailutusvaiheessa sitoutunut ottamaan lainaa, vaan vasta siinä vaiheessa, kun valitset lainan ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti.

Rahalaitoksen välittämät laina on vakuudeton kulutusluotto ja sitä on saatavilla 500 eurosta jopa 70.000 euroon asti.

Palvelu on turvallinen, luotettava ja sitä on helppo käyttää, se säästää lainanhakijan arvokasta aikaa roppakaupalla:

Pääset käsiksi aina päivän halvimpaan lainaan lähettämällä yhden ainoan hakemuksen Rahalaitokselle netistä.

 

Palvelu ei enää myönnä uusia lainoja: palvelu on kiinni

alle 20 vuotiaalleEuroloan oli monipuolinen; hae 20-vuotiaalle pikavippi, kulutusluotto tai luottotili 10.000 euroon asti.

Nopea palvelu vastaanotti hakemukset sähköisesti ja sait lainapäätöksen noin kolmen minuutin kuluessa, se oli siis todellinen pikalainaaja.

Monena vuotena suosittu rahoitusyhtiö on hinnoittelumalliltaan selkeä, piilokustannuksia ei ollut, mutta korko oli kyllä taivassa 2023 vuodelta katsoen.

Palvelu kerkesi toimimaan noin 10 vuotta Suomessa, kunnes jotain tapahtui ja lappu laitettiin luukulle.

Omistaja on tällä hetkellä tuntematon, mutta osoite on Helsingissä.

 

Vielä ennen lainanvälittäjiä ilman tiettyyn ikäryhmään kohdistettuja lainavertailuja nuorilla oli vaikeampaa

Pikavippi 20 v. ikärajalla oli vielä aikaisemmin itsestäänselvyys ja usein nuoretkin lainaajat saivat rahaa lainaan hyvin helposti.

Tarjolla oli esimerkiksi lainoja 19-vuotiaalle ihan eri tavalla kuin tällä hetkellä.

Lainantarjoajavaihtoehtoja, joiden ikärajat ovat alle 20 vuotta, ei ole enää olemassa montaa ja nuori lainanetsijä saa toden teolla simäillä lainapaikkaa sopivalla ikärajalla.

Nuoren aikuisen taakkaa helpottaa kuitenkin ikäryhmäkohdistetut lainavertailut, jotka ovat tehneet työn valmiiksi, riittää siis kun vain valitset lainantarjoajan ja etenet hakemukseen.

 

UKK – Lainat nuorille yleisesti (20 v. ja alle)

Usein esitettyjä kysymyksiä nuorilta, jotka ovat työelämässä ja tarvitsevat henkilökohtaista lainaa esimerkiksi rahoittamaan tulevaa yritystoimintaa:

Voinko saada lainaa 18-vuotiaana?

Voit saada lainaa myös 18-vuotiaana ja opiskelijalle sekä työttömälle myös, jos sinulla on vain tuloja yli 600 euron edestä, joka on vähimmäisvaatimus meidän tietämyksen mukaan 2023 vuonna. Laina on kuitenkin tiukassa näillä spekseillä.

Onko minun mahdollista saada lainaa heti tilille?

Jos tiedät, mistä haet lainaa ja olet skannannut liitteet (tulotodistus missä vaan virallisessa muodossa), niin teoriassa voit saada lainan hyvin nopeasti. Tilitys voi tapahtu heti (n. 10 minuutissa), siirto menee usein seuraavalle päivälle ja myös viikonloppu vaikuttaa asiaan.

Voinko saada luottokorttia, jos olen 20-vuotias?

Voit saada ja suosittelemme Sweepbankin korttia, joka tarjoaa 60 vuorokautta ilmaista laina-aikaa. Myös muita kortteja on mahdollista saada, mutta näissä ei ole poikkeuksia lainan suhteen eli vaatimukset ovat samaa luokkaa. Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot kantavat pitkälle luottokortin ja lainan hakemisessa.

Mistä saisin nuorena lainaa helpoiten?

Tämä riippuu ihan siitä, oletko työelämässä tai saatko säännöllisiä tuloja mistään sekä tulojen määrästä erityisesti. Helpoiten saat varmasti tarjouksen lainanvälittäjiltä ja Omalaina-palvelu (katso alapuolelta) on kyllä ehdottomasti ratkaisu oikeastaan kaikkiin näihin kysymyksiin.

Helpoiten saat 20-vuotiaana tai 18-vuotiaana lainatarjouksen Omalaina.fi:n palvelusta tästä – sen ikäraja on vain 18 vuotta.