Laina verkkopankkitunnuksilla: Hae lainaa verkosta 2023

Etsit varmaankin lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla ilman paperitöitä ja liitteitä, puhumattakaan sitten pankissa paikan päällä asioimisesta?

turvallinen lainaaminenLainaa pankkitunnuksilla haetaan sen takia, että niiden avulla voit tunnistautua sähköisesti ”etänä” ja siinä yhdistyvät samalla kaikki erittäin tärkeät asiat eli turvallisuus ja helppous.

Sähköinen lainan haku on ottanut jo aikaa sitten edistyksellisen askeleen kohti suomalaisten lainaamista, se on lyhyesti kuvailtuna helpoin ja halvin tapa hakea lainaa netistä.

 

Tee lainahakemus verkossa pankkitunnuksilla turvallisesti

Mikä sen mukavampaa, kun lähettää lainahakemus omasta kodista lämmin kahvikuppi tai kaakaomuki kädessä katsomatta kellon aikaa?

Vastaus on myös luultavasti myönteinen, jos vain olet vähintään täysi-ikäinen, omaat vähintään 600 euron tulot, puhtaat luottotiedot ja osoitteenne on Suomessa.

Löydät alhaalta esiteltynä tämän vuoden parhaita vaihtoehtoja, joiden kautta saat vaivattomasti nopean lainan pankkitunnuksilla verkossa.

Huomaa, että löydät meidän kautta vielä paljon muitakin lainavaihtoehtoja, katso lisää lainantarjoajia esimerkiksi lainavertailusta.

 

Bank Norwegian lainaa pankista verkkopankkitunnuksilla

Suosittu Bank Norwegian myöntää ensimmäisenä palveluna koskaan Suomessa pankkilainaa netistä 100-prosenttisesti ilman paperitöitä – tai on sitä jo tehnyt useamman vuoden ajan.

bank Norwegian lainaa verkossaVoit hakea palvelusta lainaa pankkitunnuksilla ja koko hakemusprosessin voi suorittaa vaikka matkapuhelimella muutamassa minuutissa.

Palvelun valikoimaan kuuluvat kulutusluotot 1000 – 60.000€ väliltä pitkällä 1 – 15 vuoden maksuajalla, jonka saat itse päättää.

Mikä parasta, Bank Norwegian on aidosti halvin lainapalvelu netissä – tai lähellä sitä, sen lainojen vuosikorko on vain alkaen 5,99%.

Vaatimuksia ovat 23 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot sekä osoite Suomessa eli peruskauraa.

Hae lainaa Bank Norwegianilta >>

 

 

Credigo: sähköisellä tunnistautumisella turvallinen kulutusluotto

credigoCredigo on yksinkertainen lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 2 – 15 vuoden maksuajalla nyt 500 – 10.000 euroa ilman vakuuksia.

Hae laina pankkitunnuksilla ilman puhelinta tai salaisella numerolla/prepaid-liittymällä.

Lainoissa on poikkeuksellisen pitkä maksuaika, sillä sitä on nostettu hetki sitten reilusti ja korko alkaa 8,90 %:sta viimeisimpien tietojen mukaan.

Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja realistista takaisinmaksukykyä.

Hae lainaa Credigolta >>

 

Rahalaitos: toimii 100% verkossa välittäen luottoa

Rahalaitos on suomalainen kulutusluottoa välittävä lainantarjoaja, joka kilpailuttaa hakijalle usein päivän halvimman tarjouksen kuluitta.

rahalaitos sähköinen lainanväittäjäSitä kautta kulutusluotto haetaan myös pankkitunnuksilla ja palvelu kilpailuttaa kaikki yhteistyökumppanit lähettäen pian hakijalle tämän tarpeita vastaavan lainatarjouksen (tai useampia tarjouksia).

Hakija voi omien mieltymyksien mukaan valita sopivan lainan tarjouksien joukosta. Jos tarjonta taas ei miellytä, ei lainahakemusta tarvitse allekirjoittaa.

Kaikki kulutuslainat ovat vakuudettomia, lainaajalta vaaditaan 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja talouden täytyy olla muutenkin kunnossa.

Hae lainaa Rahalaitokselta >>

 

Omalaina: välittäjäpalvelussa lähes 30 luotonmyöntäjää

Omalaina on Suomen monipuolisin lainanvälittäjäyhtiö: sitä kautta on tarjolla kilpailutusta ja lainavertailu 100 – 60.000 euron lainoille.

omalainaLainahakemus tehdään netissä pankkitunnuksia hyödyntämällä ja jos päätös on myönteinen, saat nopeasti palvelusta lainatarjouksia.

Luottoa voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa kellon ajasta riippumatta, 24h vuorokaudessa joka päivä, mutta tämä siis koskee vain hakemusta. Rahat voit saada tilille alle vuorokaudessa.

Lainat on koroiltaan järkeviä 4,19 – 20 % välissä ja palvelun kautta on poikkeuksellisesti tarjolla lainaa 18 v. ikärajalla, lisäksi hakijalta vaaditaan puhdas maksuhistoria ilman luottotietomenetyksiä sekä talouden täytyy olla rittävän vahvalla tasolla.

Hae lainaa Omalainalta >>

 

Sortter: hae lainaa verkossa lainanvälittäjän kautta

Unohda ne kalliimmat lainat ja hae aina halvin mahdollinen. Sortter lainanvälityspalvelu etsii sinulle sen noin 20 pankki- ja lainanmyöntäjäkumppaninsa kautta.

sortterPalvelusta saat kilpailutuksen 1000 – 60.000 euron lainoille ilmaiseksi netissä. Lainat ovat vakuudettomia aina, etkä tarvitse takaajaa.

Kulutusluoton käyttökohde on myös lainanhakijan täysin oma päätös.

Hakemuksia otetaan vastaan 24h vuorokaudessa joka päivä, palvelun ikäraja on 20 vuotta ja hakijalla täytyy olla luottotiedot kunnossa.

Hae lainaa Sortterilta >>

 

Zmarta: haluaisitko kilpailutettua lainaa pankkitunnuksilla?

zmartaSuomessa suursuosiossa oleva Zmarta on hyvä kandidaatti lainaajalle, jos hakusessa on 1000 – 60 000 euron kulutusluotto.

Vastuulliset ja hyvät yhteistyökumppanit itselleen kahminut lainanvälittäjä pyrkii siihen, mihin muutkin: se haluaa tarjota lainaa heti ja parhaalla korolla.

Saat päättää luoton laina-ajan 1-15 v. väliltä ja maksusuunnitelma on usein joustava, kuluttajaa suosiva riippuen, mistä lähteestä lopulta lainan haet.

Lainaa voit hakea superhelposti puhelimella (erittäin mobiiliystävällinen) ja välityspalvelulla onkin jo yli 100 00 tyytyväisyyttä asiakasta, jotka nostavat peukun Zmartalle.

Joten, mikset siis kokeilisi sen palveluita ilmaiseksi lainan tarpeen yllättäessä tai ollessa juuri nyt ajankohtainen?

Hae lainaa Zmartalta >>

 

Etua.fi: sähköinen, turvallinen ja varma kulutusluoton kilpailutus

etuaMitä tahansa lainaa etsitkin, Etua.fi sen tarjoaa: hae asuntolainaa, lainaa auton ostoon, kulutusluottoa jne. 500 – 60.000€ ilman vakuuksia ja takaajia verkossa.

Etua kilpailuttaa yli 25 lainantarjoajaa, joihin lukeutuu niin yksityisiä rahoituslaitoksia kuin myös ihan kivijalkapankkeja.

Palvelun rautaiset ammattilaiset etsivät sinulle sopivan lainan aina päivän halvimmilla hinnoilla ja saat useita eri lainatarjouksia yhdellä lomakkeen täyttämisellä nopeasti.

Voit antaa palvelun kilpailuttaa lainan sinulle täysin ilmaiseksi: näin saat heti hyvän kokonaiskuvan, millaisissa korkolukemissa kohdallanne liikutaan.

Etua.fi on tarkoitettu maksukykyisille, säännöllisesti tienaaville (850 euroa bruttona), vähintään 18 vuotta täyttäneille, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Hae lainaa Etua.fi:ltä >>

 

 

Hae pikavippi pankkitunnuksilla ilmaiseksi

Voit myös hyödyntää seuraavien yritysten ilmaiset lainatarjoukset ja hakeminen onnistuu tietysti nettipankkitunnuksien avulla.

Perinteiset ilmaislainat ovat lähes tyystin kadonneet, mutta virtuaaliset lainat ja erityisesti luottokortit ovat ottaneet niiden paikan.

Voit saada lainaa ihan ilmaiseksi jopa 8000 – 10.000 euroa, jos sinulla on sen verran limiittiä ja et anna luoton mennä koron puolelle.

Esimerkiksi Bank Norwegianin luottokortilla voit teoriassa saada 10000 euron luoton ja se on ilmainen 45 vuorokautta.

 

Voinko saada lainaa ilman pankkitunnuksia?

vahva tunnistusKyllä, lainan hakeminen ja saaminen ilman verkkopankkitunnuksia on mahdollisia ja se on oikeastaan lyhyt aihe, joka on käsitelty seuraavissa kappaleissa.

Tämä edellyttää kuitenkin puhelinliittymän, joka ei saa olla prepaid-liittymä. Jos mietit lainaa ilman puhelinta, niin kannattaa unohtaa sellaiset jo tässä vaiheessa.

 

Onko vahva tunnistautuminen aina pakollista lainan hakemisessa?

Et voi saada lainaa ilman vahvaa sähköistä tunnistautumista eli kyllä, se on pakollista.

Lainamaailmassa on joitain tiettyjä asioita, joita ei voi ohittaa tai alittaa eikä edes ylittää ja tämä on niistä yksi.

 

Lainahakemuksen henkilötunnistautuminen voidaan hoitaa myös toisella tavalla

Vaikka verkkopankkitunnuksilla lainaaminen on ylivoimaisesti suosituin ja käytetyin tapa henkilötietojen luovuttamista varten, on siihen olemassa myös toinenkin keino, joka on tunnettu, mutta ei kovinkaan laajasti käytössä.

Puhutaan mobiilivarmenteesta, jolla voit tunnistaa henkilöllisyytesi ja allekirjoittaa sähköisen lainasopimuksen. Se toimii siinä missä TUPAS-nettipankkitunnistautuminenkin.

 

Mobiilivarmenteella lainaaminen ja tunnistautuminen käy helposti

Kaikki suomalaiset teleoperaattorit tarjoavat jokaiselle liittymänomistajalle mobiilivarmenteen veloituksetta liittymän avaamisen yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole vielä mobiilivarmennetta, saat sen heti esim. oman liittymäntarjoajan asiakaspalvelun kautta.

Ei ole mitään merkitystä, kummalla tavalla päätät henkilöllisyytesi todistaa.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on kuitenkin ollut suositumpaa, mutta molemmat tavat ajavat ihan saman asian.

 

FAQ – Nettipankkitunnuksilla haetuista lainoista:

Usein kysytyt kysymykset, joita riittää joka aiheesta ja kysyä saa aina.

Voinko saada lainaa salaisella numerolla tai prepaid-liittymällä?

Pikalainaa ei ole koskaan mahdollista hakea anonyymisti ja henkilötunnistautuminen täytyy tehdä aina eli esimerkiksi et voi saada prepaid-liittymään mobiilivarmennetta. Jos siis omistat joko salaisen numeron tai prepaid-liittymään, tarvitset pankkitunnuksia. On vain kaksi tapaa ja toinen pitää valita.

Onko pikavippi pankkitunnuksilla 24h mahdollista?

Uuden pikavipin hakeminen on mahdollista verkkopankkitunnuksilla, mutta sen maksun taas puolestaan pitää tapahtua lain mukaan 07:00 - 23:00 välisenä aikana.

Voinko saada lainaa heti pankkitunnuksilla?

Voit erityisesti arkipäivisin hakemalla lainaa oikeasta paikasta ja hakemus menee heti läpi eli sinulla on mahdolliset tarvittavat liitteet heti valmiina annettavaksi.

Mitä etuja pankkitunnuksissa on lainan hakemisessa?

Nopeus aivan ehdottomasti ja oikeastaan ne ovat melkein pakolliset, koska luotettava ja turvallinen oikeiden henkilötietojen antaminen onnistuu vahvan tunnistaumisen kautta kaikista sujuvammin.