Lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti

Sähköinen lainan haku on ottanut edistyksellisen askeleen kohti suomalaisten päivittäistä lainaamista, se on lyhyesti kuvailtuna helpoin ja usein jopa halvin tapa lainata rahaa netistä.

  • Etsitkö lainaa suoraan netistä verkkopankkitunnuksilla ilman paperitöitä ja pankkiasiointeja?
  • Asutko niin kaukana lähimmästä kivijalkapankista, että sinun ei ole yksinkertaisesti mahdollista asioida pankissa?
  • Haluatko lainasi heti tilille, valmiiksi kilpailutetuin hinnoin ja vielä päivän alimpaan hintaan?

Mikäli vastasit johonkin yläpuolella olevista kysymyksistä myönteisesti, suosittelemme jatkamaan lukemista!

hae lainaa pankkitunnuksilla netistä heti edullisesti kahvikuppi kourassa lämpimältä kotisohvaltasi

Voit näpytellä minkä tahansa lainan tai pikavipin pankkitunnuksillasi kellon ympäri lämpimästä kodistasi.

Mikä sen mukavampaa kun lähettää lainahakemus omasta kodista lämmin kahvikuppi tai kaakaomuki kädessä?

Löydät suoraan alhaalta tämän vuoden parhaita vaihtoehtoja, joiden kautta saat vaivattomasti nopean luoton pankkitunnuksillasi netistä.

Huomioi, että nettisivulta löydät paljon muitakin vaihtoehtoja ja löydät lisää lainantarjoajia lainallesi oikealla olevasta valikosta.

 

Bank Norwegian 1000 – 60.000€

Aivan uusi lainapalvelu Bank Norwegian myöntää ensimmäisenä palveluna koskaan Suomessa pankkilainaa netistä 100% ilman paperitöitä.

Voit hakea palvelusta lainaa pankkitunnuksilla ja koko hakemusprosessin voi suorittaa vaikka matkapuhelimella muutamassa minuutissa!

Palvelun valikoimaan kuuluu kulutusluotot 1000 – 60.000€ väliltä pitkällä 1 – 15 vuoden maksuajalla, jonka saat itse päättää.

Mikä parasta, Bank Norwegian on aidosti halvin lainapalvelu netissä, sen lainojen todellinen vuosikorko on vain alkaen 8,99%!

Vaatimuksia ovat 23 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

suosittu lainapalvelu netissä on Bank Norwegian, joka on ottanut paalupaikan vajaassa kolmessa vuodessa

Lue lisää Bank Norwegianista tästä >>

 

Komplett Bank 1000 – 50.000 €

Uudempien pankkilainaa tarjoavien palveluiden vankkaan joukkoon kuuluva Komplett Bank lainaa joustoluoton netistä ja et tarvitse siihen kuin pankkitunnukset. Lainatuote on joustava ns. kestolaina, joka on aina auki ja nostettavissa max. 50.000 euron luottorajaan asti.

Lainaan ei kuulu kiinteää maksuaikaa, vaan sitä voi lyhentää joustavasti. Voit lyhentää halutessasi lainasta vain korot ja kulut silloin, jos siltä tuntuu. Luoton korko alkaa vain 4,99 %:sta ja lainatarjous annetaan aina pikaisessa aikataulussa!

Komplett Bankista tuli 2018 vuonna yksi suosituimmasta paikoista, joista ihmiset hakivat lainaa verkkopankkitunnuksillaan

Lue lisää Komplett Bankista tästä >>

 

Credigo 100 – 2500€

Credigo on uusi rahoittaja Suomessa ja se tarjoaa 100 – 2500€ nopeita pikalainoja ilman piilokuluja heti hakijan tilille.

Hae laina pankkitunnuksilla ilman puhelinta tai salaisella numerolla/prepaid-liittymällä.

Lainoissa on pitkä ja joustava 6kk – 5 vuoden takaisinmaksumaksuaika.

Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja realistista takaisinmaksukykyä.

credigo palvelu takaa sähköisen pikavipin tai kulutusluoton 6kk-5 vuoden laina-ajalla

Lue lisää Credigosta tästä >>

 

 

Rahalaitos 500 – 50.000€

Rahalaitos on suomalainen kulutusluottoa välittävä lainantarjoaja, joka kilpailuttaa sinulle aina päivän halvimman tarjouksen veloituksetta.

Sitä kautta kulutusluotto haetaan pankkitunnuksilla ja palvelu kilpailuttaa kaikki yhteistyökumppanit lähettäen pian hakijalle tämän tarpeita vastaavan lainatarjouksen tai useampia tarjouksia.

Hakija voi omien mieltymyksien mukaan valita sopivan lainan tarjouksien joukosta, jos tarjonta ei miellytä, ei lainahakemusta tarvitse saattaa loppuun asti.

Kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia, lainaajalta vaaditaan 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja talouden täytyy olla muutenkin kunnossa.

rahalaitos vertaa ja kilpailuttaa kulutusluotot

Lue lisää Rahalaitoksesta tästä >>

 

 

Euroloan 100 – 10.000€

Euroloan on monipuolinen lainantarjoajayhtiö, sitä kautta on tarjolla Express pikavippi, kertaluonteinen kulutusluotto ja jatkuva luottotili.

Lainahakemukset allekirjoitetaan netissä pankkitunnuksia hyödyntämällä ja päätöksen hakemukseen saat parhaimmillaan jopa 3 minuutissa.

Euroloan luottoa voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa kellon ajasta riippumatta, 24h vuorokaudessa joka päivä.

Se on järkevästi hinnoiteltu ja sitä kautta on poikkeuksellisesti tarjolla lainaa 18v ikärajalla, lisäksi hakijalta vaaditaan puhdas maksuhistoria ilman luottotietomenetyksiä sekä talouden täytyy olla rittävän vahvalla tasolla.

nettipankkitunnuksilla pikavippi tai luottotili euroloanilta helpolla suoralla verkkohaulla taloudellisesti

Lue lisää Euroloanista tästä >>

 

 

Risicum 100 – 5000€

Unohda kalliit pikavipit, Risicum joustolaina korvaa ne ja antaa hakijalle nyt joustavan jopa 5000 euron luottorajan, josta voi tehdä nostoja haluamassasi erissä.

Joustolaina toimii hyvänä turvarahastona ja se on aina valmiina tiukkoja tilanteita varten, mitään veloituksia tai juoksevia kuluja ei ole.

Nostorajoituksia ei ole ja maksat korkoa vain nostosummasta, takaisinmaksu tapahtuu osamaksulla tai haluamasi suunnitelman mukaan.

Toinen Risicumin lainatuote on 500 -1000 € kertaluonteinen tasakuukausilyhenteinen kulutusluotto 12 kk maksuajalla, joka maksetaan hakijan tilille kokonaisuudessaan heti.

Saat haettua Risicum-lainaa netistä pankkitunnuksilla nopeasti tilille, hakemukset käsitellään välittömästi ja jos valitsit Instantor-palvelun, on laina pienen hetken päässä käytettävissäsi.

Hakemuksia otetaan vastaan 24h vuorokaudessa joka päivä, palvelun ikäraja on 20 vuotta ja hakijalla täytyy olla luottotiedot kunnossa.

risicum-joustolaina tekee ihmeitä ja se on loistokeino kun rahaa pitää saada pian suoraan verkon kautta

Lue lisää Risicumista tästä >>

 

 

Cashbuddy 1000 – 3000€

Suomessa uusi ja fantastinen Cashbuddy on hyvä kandidaatti lainaajalle, jos hakusessa on 1000 – 3000 euron pankkitunnuksilla haettava kulutusluotto.

Selkeästi hinnoiteltu palvelu ei sisällä piilokuluja ja näet lainan kustannukset aina valmiiksi lainalaskurista jo ennen hakemuksen sisään lähettämistä.

Saat päättää luoton laina-ajan 12 ja 60 kuukauden väliltä ja maksusuunnitelma on joustava ja kuluttajaa suosiva.

Lainaa voit hakea niin tietokoneelta kuin mobiilistakin ja palvelun jo yli 100 00 tyytyväisyyttä asiakasta nostavat peukun Cashbuddylle, mikset siis kokeilisi sen palveluita lainan tarpeen yllättäessä?

cashbuddy-lainoittajalta saat nopeaa nettipankkitunnusluottoa sopivalla maksuajalla aina viiteen vuoteen saakka

Lue lisää Cashbuddysta tästä >>

 

 

Etua.fi 2000 – 50.000€

Mitä tahansa lainaa etsitkin, Etua sen tarjoaa: hae asuntolainaa, autolainaa, kulutusluottoa 2000 – 50.000€ ilman vakuuksia pankkitunnuksilla.

Etua kilpailuttaa yli 15 lainantarjoajaa, joihin lukeutuu niin yksityisiä rahoituslaitoksia kuin myös pankkejakin.

Ammattilaiset etsivät käsiisi sinulle sopivan lainan aina päivän halvimmilla hinnoilla, saat useita eri luottotarjouksia sähköpostiisi yhdellä lomakkeen täytöllä nopeasti.

Voit antaa palvelun kilpailuttaa kulutusluoton sinulle täysin ilmaiseksi, näin saat heti hyvän kokonaiskuvan millaisissa korkolukemissa liikutaan.

Etua on tarkoitettu maksukykyisille, säännöllisesti tienaaville vähintään 20 vuotta täyttäneille, joilta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

etua kilpailuttaa kuluttomasti pikavipit ja lainat ja saat yhdellä ainoalla lomakkeella monia potentiaalisia tarjouksia joista saat valita omasi

Lue lisää Etua.fi:stä tästä >>

 

 

Hae pikavippi pankkitunnuksilla ilmaiseksi

Voit myös hyödyntää uutena asiakkaina seuraavien yritysten ilmaiset lainatarjoukset ja haku onnistuu tietysti nettipankkitunnuksillasi:

Ilmaislainat ovat yleistyneet ja yhä useampi palvelu on ottanut sellaisen tarjontaan nimenomaa uusille asiakkailleen.

Tutustu ilmaisiin lainoihin täältä >>

 

Luottohakemuksissa vaadittu henkilötunnistautuminen voidaan hoitaa myös toisellakin tavalla.

Vaikka verkkopankkitunnuksilla lainaaminen on ylivoimaisesti suosituin ja käytetyin tapa henkilötietojen tunnistamista varten, on siihen olemassa myös toinenkin keino, joka on tullut tunnetummaksi vasta ihan hiljattain.

Mobiilivarmenteella voit tunnistaa henkilöllisyytesi ja allekirjoittaa sähköisen lainasopimuksen, se toimii siinä missä TUPAS-nettipankkitunnistautuminenkin.

Kaikki yleisimmät teleoperaattorit (DNA, Elisa Saunalahti, Sonera ja Telia) tarjoavat jokaiselle liittymänomistajalle mobiilivarmenteen veloituksetta liittymän avauksen yhteydessä.

Mikä sinulla ei ole vielä mobiilivarmennetta, saat sen heti oman teleoperaattorisi asiakaspalvelusta.

Ei ole mitään merkitystä, kummalla tavalla päätät henkilöllisyytesi todistaa, luoton haku pankkitunnuksilla on kuitenkin toistaiseksi vielä suositumpaa, mutta molemmat tavat ovat ihan yhtä hyviä.

Pikalainaa ei ole koskaan mahdollista hakea anonyymisti ja henkilötunnistautuminen täytyy tehdä aina.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *