Lainaa ilman kuluja – Ilmaista lainaa saa vielä 2023 vuonna

Haluaisitko saada lainaa ilman kuluja tai pikavipin ilman korkoa?

Haluatko välttää lainoista koituvat kustannukset mahdollisimman tehokkaasti hyödyntämällä kaikki ilmaiset pikalainat?

Tiesitkö, että voit saada lainaa jopa 0 euron kustannuksilla monestakin eri paikasta?

Kaikille vähintään 20 vuotta täyttäneille on tarjolla tällä hetkellä luottokortin kautta täysin kulutonta lainaa.

 

Unohdat vanhat ilmaiset lainat – Normaali ilmainen ensilaina on historiaa

Ilmainen laina 2023Vanhoja ilmaisia lainoja ei ole ja uusia tuskin on tulee, sillä horisontti on vähintäänkin epäselvä nykyisen korkoympäristön takia.

Ennen ilmaisia suoria lainoja ensimmäisille asiakkaileen (ilmainen ensilaina) tarjosivat Suomilimiitti, Vivus, Credit24 ja Limiitti, joista vain Ferratum Bank on oikeastaan ainoastaan enää olemassa (pankkilisenssin kanssa).

Se ei kuitenkaan tarjoa ilmaista ensilainaa, vaan joustoluottoa edullisesti 1-4000 euron korolla korkeintaan 19,97 % korolla.

Sen sijaan katseet kannattaa siirtää luottokortteihin.

 

Luottokortit ovat nyt ilmaisia ja niin ovat niiden nostotkin

Nostokuluton laina, kyllä. Se on nyt mahdollista vain luottokorttien kautta.

Muuten suoraa lainaa et saa ilmaiseksi, et niin kuin vielä ennen vanhaan.

Maksuvapaita lainoja tarjoavat Komplett Bank ja Bank Norwegianin luottokortit.

Näistä Komplett Bank luottokortti antaa 50 maksuvapaata vuorokautta lainalle.

Siinä missä taas Norwegian luottokortti tasan 45 vuorokautta.

Molemmat ovat erittäin toimiva ja fiksuja tapoja jatkuvalle ilmaiselle luotolle oiken käytettynä.*

Kulut ovat siis aina 0 euroa, jos maksat luoton pois kokonaan määräajassa. Joko 50 vuorokaudessa tai 45 vuorokaudessa, kumpaan korttiin päädytkään.

 

Voinko siis todella saada pikavipin täysin ilmaiseksi?

Kyllä voit – On totaalisen ymmärrettävää, että ihmiset ovat tämän suhteen skeptisiä, mutta totta se on. Skeptinen ei siis kannata olla, sillä tämä on fakta.

Ilmainen pikavippi on kuitenkin harvinaisuus ja vain minimaalinen määrä yhtiöistä tarjoaa lainaa ilman korkoa netistä – ja näistäkin kaikki ovat 2023 vuonna luottokortintarjoajia.

Itse asiassa yläpuolella listatut ovat tällä hetkellä Suomen lainamarkkinoiden ainoat paikat, joista moista voit saada.

On positiivista nähdä, että vaihtoehtojen määrä on kuitenkin lisääntynyt 2020-luvun vaikeuksien jälkeen vuosina.

Vivus oli pitkään ainoa luotonmyöntäjä, jolta uudet asiakkaat saivat korottoman ensilainan, mutta nyt rinnalle on ilmestynyt myös muita hyvin erilaisia uusia toimijoita sen väistyessä kokonaan pois.

Sen pikavippi ilman kuluja on ollut osana luomassa brändistä ja tehnyt vippien historiasta yhä vahvempaa.

Tämä näkyi esimerkiksi katukuvassa, joissa paistoivat Vivuksen mainokset tarjoamassa ilmaista pikalainaa vielä noin 10 vuotta sitten.

 

Mikä on suurin mahdollinen summa, jonka voin saada lainaksi ilman kuluja?

Lainaa ilman kuluja luottokorttiJos olet uusi asiakas, voit saada 0% todellisella vuosikorolla lainaa jopa 8000 euroon asti Sweepbankilta, mikäli sinun luottoraja on 8000 euroa. Maksuaikaa ilman korkoa voi olla enintään 60 vuorokautta.

Tämä on koko Suomen historian suurin täysin koroton ensilaina 1.1.2023 mennessä.

Hintaan ei siis lisätä senttiäkään extraa, vaan lainatessasi 8000 euroa maksat lainasta takaisin juurikin samaisen summan, jos se ei ylitä 60 vuorokautta.

Hyödynnä siis ilmainen laina, jos olet sellaista vailla!

Jos taas haluat perinteistä lainaa, etkä luottokorttia, voit hakea yhä halpaa lainaa yli 48 lainapalvelun kautta.

 

Ehdot ilmaisen lainan saamiseen

Olethan vähintään 20-vuotias? Jos olet nuorempi, et voi valitettavasti saada lainaa ilmaiseksi, mutta ei hätää: katso lainapaikat, joiden ikäraja on 18v.

Lisäksi kaikki lainapalvelut vaativat realistista maksukykyä ja puhtaita luottotietoja sekä vaativat lainan hakijaa tunnistamaan henkilötietonsa nettipankkitunnuksillla.

Vakituinen asuinosoite Suomessa kuuluu myös jokaisen suomalaisen lainatarjoajan vakioehtoihin.

Jos täytät kaikki nämä vaatimukset, voit hakea ilmaisen pikalainan vaikka heti.

 

Älä lainaa rahaa huvikseen, älä edes silloin vaikka ilmaista lainarahaa olisi tarjolla

Vaikka ilmainen pikalaina varmasti houkuttaakin perjantai-iltana, kun kaverit ovat menossa ravintolaan ja oma tili näyttää lähes nollaa, on silti parasta pysyä lujana, eikä ottaa lainaa huvin vuoksi.

Jos tämä olisi enää edes mahdollista, suurella todennäköisyydellä ja meidän kokemuksia 2023 vuoden puolella ajatellen, koroton pikavippi on nyt historiaa.

 

Hieman niiden historiasta

Pikavipit (olivat ne ilmaisia tai ei) ovat tarkoitettu akuuttiin pakolliseen rahan tarpeeseen, kuten lapsen lääkärireissuun.

Jos otat vipin kerran ilman todellista tarkoitusta, on se seuraavalla kerralla vielä huomattavasti helpompaa, sillä ensimmäinen kerta poisti kynnyksen.

Me tiedämme kuinka helppoa lähteä lainaamislinjalle ja sieltä ei todellakaan ole yhtä helppoa nousta takaisin.

 

Velkakierteen mahdollisuus oli iso

Kierre saattaa syntyä ja vaikka se ei vielä veisi talouttasi kuralle, on inhottavaa ottaa kuukausi toisensa perään uutta luottoa ihan vain pelkästään sen takia, että loppukuusta rahat ovat niin tiukalla, että hyvä kun saa syödäkseen.

Tähän ei auta muuta kun yksi täsmäpäätös, joka tarkoittaa, että seuraava kuukausi eletään nuudeleilla, eikä käytetä rahaa mihinkään ylimääräiseen.

Tämä siis vain niissä tapauksissa, joissa homma ei ole lähtenyt hunningolle täysin, vaan ollaan vielä normaaleissa velkasummissa.

Lainoista yleensä vain ensimmäinen ei maksa mitään ja jatkossa kulurakenne on normaali, jos otat luottoa toista kertaa samalta tarjoajalta.

Useimmilta on siis saatavissa normaalikäytäntönä vain ensimmäinen pikavippi ilmaiseksi ja seuraavista maksetaan normaaliin tapaan kuluja, tarjous on sanoin kuvailemattoman hyvä eli et varmaan ihmettele, miksi jatkossa otetuista lainoista veloitetaan korkoa normaaliin tapaan.

 

Kuluton ja koroton laina 18-vuotiaalle – onko mahdollista?

Et voi valitettavasti saada lainaa ilman korkoa 18- tai 19-vuotiaana, vaan vähimmäisikärajana on 23 vuotta esimerkiksi Bank Norwegian -luottokortin kautta.

Jos olet alle parikymppinen ja sinulla on kaikesta huolimatta lainanotto edessäsi, suosittelemme kääntymään Omalainan puoleen.

Se on lainanvälittäjä ja lainat alkavat 4,19 % korosta – ilmaisia ne eivät siis ole.

Palvelun tarjoamat lainat ovat kuitenkin hyvin kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja järkeviä ratkaisuja lainalle, jos haluat selvitä mahdollisimman vähäisillä kuluilla.

 

Millaisia kokemuksia sinulla on kuluttomien ensilainojen kanssa?

Kommentointi on vapaata ja palautetta otetaan aina vastaan! Palautekenttä on suljettu, koska verkossa on liian paljon roskapostia.

 1. Au Financials 16.4.2016 at 10:29

  Oletteko tarvitse minkäänlaista lainaa? yhteyttä tarjoamme lainat 1.5% Ota yhteyttä kautta: ei mainostusta

  • Palauteboxi 16.4.2016 at 21:19

   Kiitos vastauksesta.

   Emme (tiedoksenne) tarvitse lainaa, vaan itse asissa tarjoamme erilaisia lainavaihtoehtoja suomalaisille.

   Jouduimme valitettavasti poistamaan sähköpostinne kommentista, sillä pidämme sähköpostimainontaa erittäin kyseenalaisena.

   Rehelliseen ja luotettavaan lainanantoon ei liity mitään tämän kaltaista, kaikki epärehellinen toiminta Suomessa loistaa poissaolollaan.

   Siksi jokainen artikkelissa esitelty palvelu, joka tarjoaa lainaa ilman kuluja ja korkoja, onkin rekisteröity ja täten hyväksytty luottopalvelu sekä aluehallintoviraston, kuluttaja-asiamiehen, että myös finanssivalvonan toimesta.

   Jatkossa, ei kiitos sähköpostimainontaa, ellet ole rekisteröity lainapalvelu, jolla löytyy tarjonnasta selvästi 0% korolla varusteltuja korottomia ensilainoja.