Lainaamo on monipuolinen lainapalvelu.

Haluaisitko joustavaa ja mutkatonta lainaa 500 – 20.000 euroa?

Etsitkö kulutusluottoa arjen menoihin, keittiöremonttiin, auton hankintaan tai vaikka unelmien lomamatkaan?

Arvostatko erityisen suuresti helppoutta ja haluaisit lainan hakemisen tapahtuvan verkossa pankin konttorin sijaan?

Lainaamo Oy on tutun ja suositun Fellow Financen -vertaislainarahoittajan tytäryhtiö, joka saattaa näissä tapauksissa sopia teille.

Lainaamon kulutusluotto tekee arjesta helpompaa monella tasolla, jos raha on kynnyskysymys.Lainaamon kulutusluotto on vakuudeton laina ilman monimutkaisia paperihommia tai takaajia 20 vuoden ikärajalla.

Korkotaso lainassa ei ihan yllä edullisimpien lainojen tasolle, mutta se liikkuu vuositasolla 9 – 18 %:n tuntumassa, joka on keskimäärin kohtalainen.

Emme tällä hetkellä tee yhteistyötä Lainaamon kanssa, mutta esittelemme sen kuitenkin kattavuuden ja puolueettomuuden vuoksi.

Suomalainen lainapalvelu on kuitenkin herättänyt monen kuluttajan mielenkiinnon ja sitä kautta on haettu kymmeniä tuhansia kulutusluottoja.

 

Perustiedot Lainaamon palvelusta:

Lainaamo.fi tarjoaa kilpailukykyisen kuukausierän lainaa pitkillä maksuajoilla.

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainatuote: Kulutusluotto.
 • Lainasummat: 500 – 20.000 euroa.
 • Maksuaika: 2 – 10 vuotta.
 • Joustava Lainaamo lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Helppo lainahakemus: täytä netissä 24/7 ilmaiseksi.
 • Tarvitset vain todistuksen tuloista liitteeksi saadaksesi lainan.
 • Pienet ja edulliset kuukausierät, alk. vain 26 € / kk.
 • Lyhyt käsittelyaika ja laina maksetaan heti, kun säännölliset tulot on varmistettu.
 • Rahat siirtyvät tilille nopeimmillaan jo samana arkipäivänä.
 • Ei paperitöitä, ei yllätyksiä lainaehtojen tai kustannuksien suhteen.
 • Henkilökohtainen viitekorkoprosentti alkaa 9 %:sta (ei todellinen vuosikorko!).
 • Sopii esim. arkeen, unelmiin, velkajärjestelyihin ja lainayhdistelyihin vallan mainiosti.

Hae lainaa Lainaamolta tästä >>

 

 

Kuka voi hakea kulutusluottoa ja kuinka se tapahtuu?

Kaikki vähintään 20 vuotta täyttäneet hyvin raha-asiansa hoitaneet suomalaiset oikeustoimikelpoiset lainanhakijat.

Säännölliset kuukausitulot on löydyttävä ja palvelu vaatii sen hyväksymän suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset henkilötunnistaumiseen.

Sinulta kysytään hakemuksessa palkkakuittia tai eläkepäätöstä liitteeksi, jonka voit toimittaa sähköpostilla tai ladata ne kätevästi hakemuksen yhteydessä seuraamalla annettuja ohjeita. Jos olet yrittäjä, tarvitaan sinulta kopio verotuspäätöksestä (Vertaa yrityslainat täällä – Lainaamo ei ole osana vertailua).

Korko ja lainapäätös tehdään luottokelpoisuusarvion perusteella ja kaikki hakijan ilmoittamat tiedot huomioidaan päätöksessä.

 

Lainapäätöksen saat samana päivänä – näin hakeminen etenee:

Päätä ensin sopiva lainasumma 500 – 20.000 euron väliltä ja maksuohjelma 24 – 120 kuukauden ajalta. Tämän voit tehdä lainalaskurissa, josta näet aina lainan kustannukset (sis. tilinhoitopalkkion, avausmaksun ja vuosikoron, joista todellinen vuosikorko rakentuu).

Näet myös kuukausieräarvion, saat tarkan summan ja koron, kun olet viimeistellyt hakemuksen.

Lainaamo.fi lainalaskurilla räätälöit sopivan lainan itsellesi.

Kun laina ja sen maksuaika on valittu, siirryt täyttämään seuraavaa vaihetta, jossa kysytään henkilötunnusta, matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Täytä hakemus loppuun täyttäen kaikki kohdat noudattaen Lainaamon antamia ohjeita.

Saat lainapäätöksen siinä vaiheessa, kun kaikki vaiheet on suoritettu ja tilityksen suorittaminen tapahtuu mahdollisesti jo samana pankkipäivänä.

Jos haluat lainaan päätöksen nopeammin (minuuteissa tai korkeintaan tunnissa), tutustu näihin vaihtoehtoihin.

 

Kulutusluoton korko ja muut kustannukset.

Korko ilmoitetaan yhdessä kohdassa alkavan viidestä prosentista ja usein kysyttyä -kohdassa yhdeksästä prosentista, joten näiden perusteella on vaikea antaa tarkkaa aloitusprosenttia.

Hakemuksessa sen ilmoitetaan olevan kuitenkin 5 – 21 % ja tähän päälle lasketaan 7,5 € / kk tilinhoitopalkkiota ja lainassa on aina kiinteä avausveloitus. Todellinen vuosikorko lasketaan näiden kaikkien kolmen pohjalta, jonka näet vasta lopullisena tarjouksen ohessa. Arvio annetaan jo hakuvaiheessa.

Tarjouksen pystyy katsomaan aina ilman sitoumusta ja veloitusta.

 

Kuinka laskun toimitus ja maksaminen tapahtuvat?

Lasku toimitetaan sinulle aina sähköpostilla ja kaikki hoituvat kirjautumalla Lainaamo-verkkopalveluun, jonne kaikilla lainan ottaneilla on tunnukset.

Maksaminen tapahtuu kuukausittaisissa tasaerissä eli kyseesssä on osamaksulyhenteinen kulutusluotto. Vaihtoehtoisesti voit sopia koko lainan takaisinmaksusta kertatilisiirtona olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Jos lasku jää maksamatta, saat maksumuistutuksen sekä sähköpostiin ja ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Muista siis tarkkailla sähköpostia ja mikäli päätät vaihtaa sähköpostiosoitetta, ilmoita siitä Lainaamolle, että laskut eivät jää huomaamatta.

 

Kokemuksia ja yhteenveto Lainaamo -lainapalvelusta.

Lainaamosta on yleisesti positiivisia kokemuksia nyt, kun se on muuttanut lainaehtojaan ja laskenut ikärajaa. Liitteiden kanssa ei myöskään enää edellytetä ääretöntä tiukkuutta ja tilinauha käy todisteena säännöllisistä tuloista.

Aikaisemmin se oli verrattavissa ”tiukkuuspuntarissa” Santanderin ja Svea:n lainapalveluihin, mutta omistusmuutoksen myötä tämä on kuitenkin muuttunut parempaan suuntaan.

Verkkosivun toimivuudessa on kuitenkin vielä parantamisen varaa, sillä palvelulla näyttää olevan ongelmia sen TLS-tietoturvasertifikaatin kanssa ja näyttäisi siltä, että sitä ei ole asennettu oikein (09/ 2017). Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kyseessä olisi jotenkin epäluotettava palvelu, sillä lainahakemuksen täyttämisen suhteen tietoturva on 100 % kunnossa. Latausnopeudessa sekä sivun yleisessä toimivuudessa on myös tämän lisäksi parantamisen varaa.

Taaleritehdas myi Lainaamon osakevaihtokaupalle Fellow Financelle reilu pari vuotta takaperin, joten sen omistaja on tuttu, turvallinen ja vakaravainen, joka on rahoittanut noin sadan tuhannen suomalaisen lainatarpeet.

Hae nyt luotto jopa 20.000 euroon saakka ja rahoita arki kiinteäkorkoisella lainalla.

Jos haluat vertailupohjaa palvelulle, niin Avida Finance tai norjalainen jo markkinoille vakiintunut tulokas, Komplett Bank, alittavat lähes aina Lainaamon korkoprosentin.

Asiakaspalvelusta kokemukset ovat hyvät, vaikka sen aukioloajat ovat rajoitetut, mutta sähköposti kulkee bittiavaruudessa 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Asiakaspalvelu & yritys- sekä yhteystiedot:

 • Sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi
 • Asiakaspalvelu: Aukioloajat maantaista perjantaihin kello 09:00 – 17:00.
 • Kotisivut: https://www.lainaamo.fi
 • Puhelinnumero: 075 756 8601.
 • Osoite: Ratakatu 1B A 10, 00120 Helsinki.
 • Yrityksen Tiedot ja Y-Tunnus: Lainaamo Oy, 2530714-8.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *