Maksetut kyselyt kokemuksia ja rahanarvoiset alustat 2024

Maksetut kyselyt mahdollistavat pienen lisätienaamisen mahdollisuuden kaikille netissä.

Palkkatuloihin asti et niiden kautta yllä, mutta sivutuloja netissä niiden avulla voit muutamien minuuttien työllä hankkia hyvinkin vaivattomasti.

Eli Iltalehden pläräämisen sijasta iltaisin, suosittelemme käyttämään ajan lisätulojen ansaitsemiseen, mikäli siis ylimääräiset tulot ja rahan säästäminen yleisesti kiinnostavat.

 

Mitä maksetut kyselyt ovat ja mikä niiden idea on?

Maksetut kyselyt ovat esimerkiksi joidenkin tuotebrändien luomia kyselyitä ja niillä halutaan saada normaalien kuluttajien mielipiteitä yleisesti.

Monosurveys maksettu kyselySuosituin näistä on ollut Kuluttajapaneeli.fi -kysely, joka on toiminut jo vuodesta 1998 asti yli 80 eri maassa ja Monosurveys myös toisena.

Mielipiteitä käytetään esimerkiksi markkinoinnissa ja tuotevalikoinnissa. Aidot mielipiteet ovat tässä tärkeässä roolissa, josta syystä siitä ollaan valmiita myös maksamaan.

Kyselyissä ei mene pitkään, yleensä minuutteja, korkeintaan 15 minuuttia, kun sen tekee totuudenmukaisesti ja parhaansa mukaan.

Mitään vääriä vastauksia niissä ei ole, koska sinun mielipidettä kysytään.

Näitä on tarjolla useiden kyselyalustejen kautta ja meiltä löydät niistä parhaimmat ja keskimäärin helpoimmat, joista palkkio maksetaan takuuvarmasti, eikä sen kanssa venkoilla.

 

Nielsen Kuluttajapaneeli

Nielsen kuluttajapaneeliNielsen on maailmanlaajuinen erityisesti päivittäistavarakauppaa mittaava ja tutkiva tutkimuslaitos, joka analysoi kuluttajatietoa ja tekee erilaisia kyselytutkimuksia.

Skannaamalla ostoskuitin mobiilisovelluksen kautta alle 3 minuutissa ansaitset välittömästi rahan arvoisia pisteitä, jotka voit käyttää omien mieltymyksien ja tarpeiden mukaan.

Nielsen kuluttajapaneelin toiminta perustuu siis puhtaasti siihen, että autat myyjiä ymmärtämään, mitkä tuotteet ovat arvossa ja mihin heidän kannattaa panostaa markkinoinnissa ja myynnissä.

Tästä syystä myös teidät palkitaan.

  • Palkkiona lahjakortteja laadukkailta yrityksiltä*
  • Raha-arvonta 4x vuodessa jokaista täytettyä kyselyä kohden

*Zalando, Tokmanni, Suomalainen Kirjakauppa, Power, Musti&Mirri, HopLop 50€ ja lista jatkuu!

Osallistu ilmaiseen kyselyyn >>

 

Norstatpaneeli

Norstatpanel kysely kokemuksiaNostatpaneeli tarjoaa useampia tutkimuksia ja kyselyitä ja voit päästä käsiksi useisiin hyviin ja ilmaisiin etuihin.

Mitä useampaan kyselyyn vastaat, sen paremmat edut saat ja jokainen liittyjä osallistuu automattisesti 400 euron lahjakortin arvontaan.

Päätät itse, mihin kyselyyn vastaat ja mikään ei ole pakollista. Palkkiot maksetaan aina vastattua kyselyä kohti.

  • Useita eri kyselyitä
  • Lahjakortit mm. Kotipizza, Wolt, Zalando, Spotify, Ikea ja Motonet
  • Hyväntekeväisyys mahdollisuus (istuta puu Amazonille tai Sambiaan)
  • Kanta-asiakkuus nostaa teidät VIP-tasolle

Osallistu ilmaiseen kyselyyn >>

 

Kantar

Kantar kysely kokemuksiaMaailmanlaajuinen ja yksi isoimmista kansainvälisistä tutkimusyhtiöistä toimien jo yli 80 maassa.

Kantar tuottaa kyselyitä kaiken kokoisille yrityksille Suomessa ja muualla maailmassa. Toimii samalla periaatteella kuin edelliset esitellyt kyselyt.

Sen kyselysivu on meidänkin mielestä todella pelkistetty, mutta se todella toimii!

  • Maksaa palkkiot lahjakortteina
  • Tienaa vastaamalla kyselyyn
  • Kyselyt n. 5-10 minuuttia
  • Palkkio jopa sen 10 € per kysely

Osallistu ilmaiseen kyselyyn >>

 

Tämän kaltaiset maksetut kyselyt tulevat yleistymään suurella todennäköisyydellä, sillä tutkimusdata on arvokasta ja niistä hyötyvät molemmat osapuolet. Ja lisätienestit ovat aina tervetulleita ja kuka ei haluaisi ansaita rahaa verkossa.

Kaikkia kyselyitä ei kuitenkaan välttämättä voi suositella jos aika on tiukalla, koska ne ovat meidän mielestä melko työläitä ja aika on rahaa eli harva tuskin haluaa käytttää niihin aikaa tuntikaupalla saadakseen palkkion (joka on kyllä meidän kokemuksien mukaan jopa lähes 300 euroa / kk), eli tuntipalkoille on mahdollista päästä.

Siksi listamme vain parhaat maksetut kyselyt, että teidän ei tarvitse kahlata koko verkkoa läpi etsien näitä – se kun vasta työlästä onkin.

Maksetut kyselyt kokemuksia

Kokemuksia maksetuista kyselyistä 2024

Meillä on kokemuksia yläpuolella esitellyistä kyselyistä ja kaikki toimivat jo ihan heti vuoden ensimmäisenä arkipäivänä eli varmasti jatkossakin.

Olemme käyneet läpi myös muita kyselyitä, mutta ne ovat olleet hieman kyseenalaisia ja palkintopisteitä pitää kerryttää kohuuton määrä, että niitä saa hyödennettyä tai ulos rahana.

Näin ei kuitenkaan ole yläpuolella esiteltyjen kohdalla, vaan niistä hyötyy rahallisesti ihan oikeasti. Nopeiten lahjakortista pääsimme hyötymään Norstatpaneelissa ja kohteena Wolt -ruokapalvelu. Ilmaisia lounaita siis on olemassa!

Äärettömille tuntipalkoille näissä ei kylläkään pääse, mutta pienellä vaivalla saa jo kohtuullisen paljon.

 

Ovatko maksetut kyselyt huijausta ja kuinka niiden verotus?

Näissä ei ole mitään huijausta ja luotettavat kyselyalustat maksavat sen, minkä lupaavat.

Osa kuitenkin mieltää nämä huijauksiksi ehkä osittain siksi, että tarvitset useimpiin PayPal-tilin* tai voit saada ne lahjakortin muodossa.

Lahjakortteja voit käyttää usein tutuissa liikkeissä tai palveluissa, joista esimerkkeinä Zalando, Kotipizza, Wolt, Dressman, H&M, IKEA jne.

*PayPal -tilin avaaminen on kaikille ilmaista ja jopa suotavaa, sillä sen kautta kansainvälinen maksaminen sekä maksujen vastaanottaminen käyvät helposti myös eri valuutoissa.

Kyselypalkkioiden verotus on hankalahko asia, mutta lyhyesti teidän tarvitsee vain mainita lisäasioina esim. 200 euron rahallinen tulo (tein 2022 vuonna kyselyiden kautta 1100 euroa ja odotan tähän vastausta – ilmoitusvelvollisuus ainakin Suomen lain mukaan on).

 

Tienaanko itse jotain maksettujen kyselyiden kautta?

Kyllä ja säännöllisesti.

Pyrin tekemään näitä aina viikonloppuisin tai jos arkena on vielä puhtia jäljellä, eikä Netflix tai TV anna mitään viihdyttävää.

Laskin, että olen tehnyt marraskuun 12. asti nyt tähän päivään asti eli vajaassa 2 kuukaudessa Paypal-palkkioina 355 dollaria ja 24 euron Kotipizza-lahjakortin sekä tilasin joululomalla Woltista 3 kertaa ilmaiseksi ruokaa.

Aikaa maksetut kyselyt ottivat arviolta yhteensä 5-6 tuntia.

Todellisuudessa voidaan olla lähempänä 7 tai jopa 8 tuntiakin, koska tein niitä pikku hiljaa ja hyvän ajan kanssa hupipuuhana.

Jos lasketaan, että käytin aikaa sen 8 tuntia ja sain arviolta noin 400 euroa, niin tuntipalkka verottamana on 50 euroa.

Toisin sanoen, netto-osuus tulee olemaan karkeasti jotain 35 euroa tunnilta, vähän alle.

Eli kyllä, maksetut kyselyt kannattaa, mutta olen tehnyt näitä pari vuotta ja alussa ansiot olivat kolmanneksen pienemmät tuosta, koska jouduin etsimään paikkoja, jotka osaan nyt kuin omat taskuni.

Oletan, että saan 2023 vuoden aikana 1700 – 2100 euroa maksetuista kyselyistä, joka riippuu niiden luonteesta ja omasta aktiivisuudestani.

Pidän paria tonnia vuodessa ihan mukavana viikonlopun ja lomapyhien extra-ansiona. Vai mitä sinä tuumit?

Pienenä etulyöntiasemana pidän sitä, että tiedän, mitkä ovat parhaat kyselyt ympäripyöreästi, enkä enää mene sellaisiin, jotka tuottavat hyvin vähän vs. niihin käytetty aika.

 

Yhteenveto kyselyistä, joista sinulle maksetaan

Pieni vaiva = pientä lisätuloa. Tässä maailman lyhyin yhteenveto maksetuista kyselyistä, sillä ne ovat juurikin sitä.

Jälleenmyyjä tai myyjä, joka on kyselyn järjestänyt saa dataa ja hyötyy tästä tulevaisuudessa markkinoinnissa/tuotteiden valikoimisessa.

Sinä taas hyödyt, koska käytät aikaa muutaman minuutin ja saat siitä palkkaa.

Kaikki kyselyt ovat rahan arvoisia, ”antaa paljon, mutta ottaa vähän” -sanontaa voi käyttää hyvin tässä.