Mintos – Sijoita ja saavuta 12%+ tuottoa

Mintos on lainojen markettipaikka, jossa sinä voit sijoittaa ja päästä kiinni hyviin tuottoihin. Kyseessä ei ole mikään pyramidihuijaus tai mitään vastaavaa eli ne, jotka miettivät sellaista, voivat jo tässä vaiheessa kääntyä pois. Tai sitten P2P Lainaamisesta parhaaseen mahdolliseen malliin tarjoaa Mintos, johon luottaa tällä hetkelläkin yli 61000 sijoittajaa ja mikä parasta, jokainen heistä takoo samalla kovaa tuottoa kuin vihellellen vaanjatkaa lukemista ja muuttaa mielensä, sillä Mintoksesta on aidosti paljon hyvää sanottavaa huolimatta siitä, että alustaa ei ole vielä käännetty suomeksi.

Kaikki uudet tai tuntemattommat asiat mietityttää, mutta:

Tässä tapauksessa tarjolla on läpinäkyvä, helppo ja erinomaisen hajautus- sekä sijoitusmahdollisuus. Samanlaisia niin sanottuja P2P-sijoitusalustoja on kohtuullisen paljon, mutta Mintos erottuu joukosta jo pelkällä helpolla käytettävyydellään (puhumattakaan sen hyvästä tuotosta vielä tässä vaiheessa). Jos P2P ei ole terminä tuttu, niin vertaislaina lienee tutumpi termi.

Palvelu on lähtenyt lennokkaaseen nousuun ja todistanut luotettavuutensa monissa maissa, sillä englannin kielen lisäksi alusta on käännetty jo kuudelle eri kielelle.

Mintoksen kotisivut löytyvät tällä hetkellä vain englanniksi (nyt myös suomeksi!), mutta sitähän lähes jokainen meistä taitaa sen verran, että asiointi ja palvelun käyttö ei tuota ongelmia. Paljoa ei vaadita, pelkästään palava halu tehdä paalua!

Erikoistarjous: Jos avaat tilin meidän kautta, saat kaikkiin tuottoihin vielä 1% bonuksen!

Miksi Mintos -palvelu kannattaa?

 • Keskimääräinen nettotuotto jopa 11,90 % %
 • Yli 65 000 sijoittajaa 70+ eri maasta
 • Käännetty nyt myös suomeksi
 • Tili heti auki netissä ilmaiseksi, sijoittaa voi jo tänään
 • Tarjoaa kaikille niin sanotun ”Buy-back guarantee” -ominaisuuden
 • Sinulla on täysi kontrolli tai voit asettaa Auto Invest -moden päälle
 • Täydelliset ja kattavat tilastotiedot sekä numerot ovat tarkasteltavissa reaaliajassa

Meillä on jopa loistavia kokemuksia Mintos p2p-sijoitusportaalista ja vaikka siinä on riskit, niin se on osoittanut, että tuottoa voi tehdä huomattavasti. Emme kuitenkaan allokoi kuin pienen lohkon kapitaalista p2p-lainoihin (vertaislainoihin), sillä hajautaminen on erittäin tärkeää.

 

Tärkein ensin esille: Millainen on Mintoksen tuottoprosentti?

Vuoden keskivertonettotuotto kaikilla Mintokseen lainanneilla on huikea 12,18 %, joka päivittyy palvelun kotisivuilla reaaliajassa (desimaaleissa voi siis olla heittoa ainakin). Meillä ei olla päästy sellaisiin tuottoihin, mutta yli 10 päälle ollaan kylläkin ja nyt jo kolmatta vuotta putkeen. Sikäli siis erittäin tyytyväisiä myös sen tarjoamaan tuottoon osakkeiden rinnalla.

Lue lisää Mintos-palvelusta >>

Liittymällä palveluun Talouteen.com kautta saat 1 % bonuksen tuloihisi!

Kaikki sijoitukset on jaettu automaattisesti yrityslainoihin, henkilökohtaisiin kulutusluottoihin, lyhytaikaisiin tai 12kk+ pikalainoihin ja mukana on maantieteellinen hajautus. Lainoja on hajautettu tuottamaan mm. Iso-Britanniaan, Puolaan, Espanjaan, Latviaan ja ihan Meksikoon asti. Parhaiten tuottoa ovat tehneet Credissimo, Mogo ja ID Finance -yhtiöt.

Keskimääräinen lainojen aika takaisinmaksuun on ainoa tiukempi kriteeri, joka on valittu 1 – 2 vuoden väliltä. Tällä strategialla ollaan kuitenkin jääty Mintoksen ilmoittaman keskituoton alapuolelle, mutta lisäsijoitus on ajatuksena lähitulevaisuudessa, vaikka vertaislainauksen riskit tiedetään. Jos haluatte riskittömän sijoituksen, kannattaa laittaa rahat säästötilille, tosin et voi odottaa juuri tuottoakaan.

 

Kokemuksia Mintos -P2P-portaalista

Kokemukset ovat erinomaiset. Palvelussa ei ole mitään kömpelöyttä havaittavissa ja pystyt asettamaan palvelun sijoittamaan sinulle automaattisesti haluamiisi lainatyyppeihin. Vielä 2016 vuonna se tuntui ”liian uudelta ja riskiseltä”, mutta ei enää, kun sijoittajia on lähes 70 maasta ja jopa yli 61000 sijoittajaa on löytänyt paikkansa rahoille Mintoksella.

Pystyt sijoittamaan samanaikaisesti satoihin tai jopa tuhansiin lainoihin, jolla riskiä pystyy pienentämään, sillä jokaisen täytyy muistaa, että sellainen löytyy kaikista sijoituksista.

Palvelu on hyvin samanlainen kuin AuroraX -palvelu, joka on tullut meille myös tutuksi viimeisen 2 vuoden aikana. Erona on vain, että edellä mainittu on suomalainen yritys ja käyttäminen ei vaadi Lontoon kielen taitoa.

Jos olet sijoittanut jo osakkeisiin, asuntoihin ja haluat lisähajautusta, niin vertaislainasijoittaminen on yksi vaihtoehto, jota on helppo manageroida sekä samalla ne tuottavat sinulle rahaa (joka on kaiken pääpointti luonnollisesti). Se voi yhtä hyvin myös olla ensimmäinen sijoituskohde yksinkertaisuutensa takia ja mitään alan asiantuntemusta ei missään tapauksessa tarvita.

Entäpä mistä kontakti palveluun ja kuinka on voittojen verotuksen laita?

Jos haluat ottaa puhelimella yhteyden englanniksi, voit soittaa numeroon +44 157 893 0033 tai vastaavasti laittaa mailia support@mintos.com -osoitteesen, josta kontaktipyyntöön vastataan mahdollisimman nopeasti.

 • Yritystiedot ovat: AS Mintos Marketplace, Reg. No. 40103903643, Skanstes 50, Riga (Riika), LV-1013 Latvia.
 • Verotus on jokaisen hoidettava itse eli tiedot eivät mene suoraan Suomen verottajalle.

Lisäksi: Mintos on napannut kolme vuotta peräkkäin (2015-2017) altfi Winner ”People’s choice award” -palkinnon ja se kääntyi vuonna 2017 voitolliseksi yritykseksi. Näitä pokaaleja ei ihan ilmaiseksi napata eli palvelussa tehdään paljon asioita oikein!

4 Kommentit
 1. Vastaa kitupiikki 14.6.2018 at 12:11

  Olen ollut täällä sisässä reilun vuoden 9 prosentin tuotolla noin ja ihan tyytyväinen. Alkuun Mintos oli kankea, mutta se on paranneltu 2017 ja helppo käyttää. Minun kokemuksilla tämä on hyvä ja teen lisäsijoituksia sinne kunhan näen että se varmasti kasvaa ja vakiinnuuttaa paikkansa kunnolla. Odotan myös että Suomen kielinen sisältö saadaan ja laskelmat helposti verottajalle

  • Vastaa Mikko - Ylläpito 16.6.2018 at 07:00

   Juu aloittaessan palvelulla oli ongelmia rahoituksen kanssa. Noussut komeasti ja hyvät tuotot ovat tähän mennessä tulleet. Odotellaan nyt sitten, kun nuo realisoidaan joskus 2022-2023. Hyvältä näyttää!

   -Ylläpito

 2. Vastaa Hannu 16.2.2019 at 20:01

  Hei
  Onko kellään on suomen kielen ohjeet, miten Mintos toimii?
  Onko turvallista?
  Miten käy jos firma menee konkurssiin?
  Onko tämä on pankki vai yksityinen firma?

  • Vastaa Ylläpito (Aaron) 17.2.2019 at 11:40

   Terve ja kaunista sunnuntai talvipäivää,

   Mintos on turvallinen, mutta Suomen kielellä ohjeita ei ole ainakaan heidän sivullaan. Tosin, riskit ovat aina olemassa, kuten kaikissa sijoituksissa. Kyseessä on yksityinen firma ja on vain kysymysmerkki, mitä rahoille käy, jos Mintos menee konkurssiin. Se on kuitenkin vahvistunut niin paljon vuoden sisällä, että tämä on todella epätodennäköistä. Kokemukset siitä ovat plussa-merkkiset ja palvelusta löytyy paljon keskustelua. Emmekä ole törmänneet negatiivisiin sellaisiin.

   Yst terveisin, Ylläpito

Kommentoi