AuroraX – Tuoreita kokemuksia sen tuotteista

AuroraX on täällä ja se sopii sinulle, olit sitten hyvän tuoton perässä oleva sijoittaja tai etsimässä laina heti netistä tai pankista.

Se on erinomainen vaihtoehto pankille, jos tarvitset riskitöntä 1000 – 10.000 € lainaa, haluat vapauden valita ja jotain vähän parempaa.

Palvelu on myös kokeilemisen arvoinen vaihtoehto tuottomielessä tarjoten 4-20 %:n tuottoa, jos haluatte hajauttaa sijoituksia.

Et jää nuolemaan näppejä, mutta suosittelemme (niin teemme aina) lukemaan kuitenkin muiden kokemuksia, niin saatte tähän lisävarmuuden.

Helsingissä Bulevardilla toiminut Aurora Exchange Oy tarjoasi selvät ja läpinäkyvät pelisäännöt niin sijoittajalle kuin lainaajillekin.

Koska palvelu on kuitenkin lopettanut toimintansa, niin suosittelemme Omalainaa hyvänä vaihtoehtona lainaajille ja sijoittajille esim. Svea Bank palvelua.

AuroraX kokemuksia ja arvosteluLainaaja: Voit pyytää lainalle tarjouksen ilman välikäsiä ilmaisella lainaturvavakuutuksellla 1000 – 10.000 €. Katso tarjous ja voit vasta sen saatuasi päättää, kelpaako AuroraX:n ehdot ja korko. Ei riskejä, eikä mitään yllätyksiä!

Sijoittaja: Voit myydä lainaa eteenpäin pörssissä omilla tuottovaatimuksilla 4-20 %:n väliltä 500 € minimisijoituksella. Erinomainen vaihtoehto, mikäli ette halua makuuttaa rahoja pankkitilillä nollakorolla.

Huom! AuroraX -palvelun asiakkaana ovat vain ne henkilöt, jotka voivat saada lainaa myös pankeilta ja luottokorttifirmoilta.

 

Miksi valitsisin AuroraX:n?

Jokainen haluaa, tietää, miksi AuroraX kannattaa valita tai edes kilpailuttaa. Vastaus on: ainakin näistä 4:stä syystä:

 1. Se on ensimmäinen ja ainoa lainanvälittäjä Euroopassa, joka antaa luottoon mukaan lainaturvavakuutuksen ilman mitään kuluja.
 2. Voit olla varma kuluista, yllätyksiä ei ole ja maksat vain todellisen vuosikoron (ei avausmaksu tai muita kuluja).
 3. Saat lainapäätöksen heti ja vapauden valita, otatko sen vastaan nyt, huomenna tai vasta ensiviikolla.
 4. Luotettava vaihtoehto pankille tai mille tahansa kulutusluotolle/lainalle, mitä oletkaan etsimässä.

Kuvaus lainasta lyhyesti: Ikäraja 22 vuotta, ilmainen lainaturvavakuutus alle 65-vuotiaille, laina-aika 1-5 vuotta ja todellinen vuosikorko 7 – 23,6 %.

Esimerkkilaina: 2000 euroa, 12 kk maksuajalla, korot ja kulut 195,49 euroa, todellinen vuosikorko 19,91 %. Koron puolesta palvelu pärjää hyvin muille lainoille, verkon joustoluotoille ja kulutusluotoille.

Reilu, vakuutettu, oiva vaihtoehto pankkilainalle ja vapaat kädet sekä hyvät kokemukset

Myös sijoittajille annamme muutaman hyvän syyn:

Jos haluatte hajauttaa nykyisiä sijoituksia tai päästä alkuun pienellä alkupääomalla (min. 500 €) sekä saada vähintään kohtuullista tuottoa, niin AuroraX on paikka, jota ei ainakaan kannata jättää kokeilematta.

Tutki silti itse aina ensin mahdolliset riskit, sillä emme suosittele mitään sijoituksia tai väitä, että kaikki olisi 100 % riskitöntä (huolimatta, että näemme ne vähäisenä tässä tapauksessa).

Jo pienellä illan taustatutkimuksella tiedät, kannattaako AuroraX:n kautta laittaa rahaa kiinni vai onko sitä parempi välttää kuin ruttoa.

Tuottoesimerkki sijoittajalle: Jos haluatte sijoittaa palveluun 5000 € 1 vuoden maksimilaina-ajalla, ja vaadit asiakkaalta mahdollisimman pieniriskisen AAA-tason, on tuottoprosentti 9,00 %. Arvioitu tulos sijoitetulle pääomalle on 5469,03 €.

C-riskitasolla tuottoa voi kertyä jopa 20 %, joka on aivan maksimi ja emme pidä sitä kovin realistisena, mutta se on silti mahdollista.

Sijoittaminen on helppoa: Luo tili ilmaiseksi verkossa (henkilötodistus vaaditaan), luo oma salkku ja siirrä rahat omien tuottovaatimusten mukaisesti. Kaikki hoituu 100 % sähköisesti.

 

Entäpä kokemukset AuroraX palvelusta?

Palvelusta (sijoituspuoli) on hyvät kokemukset käytettävyyden kannalta, mutta omakohtaisia kokemuksia voimme antaa vasta 3 vuoden päästä, jolloin tuotot realisoidaan. Pidämme yli 10 %:n tuottoa hyvin realistisena.

Lainapuolelta taas voi sanoa keskimäärin hyvää, vaikka palvelu ei välttämättä alita kaikkien välittäjien korkoa: esim. Zmarta -palvelun lähtökorko on pienempi.

AuroraX tekee tiivistä yhteistyötä Instantor-, Mangopayn, Maiden Life-  sekä ruotsalaisen Intrum -palveluiden kanssa sekä se on kopannut itselleen European Innovator Nominee – European Fintect Awards 2017 palkinnon, joten meriittejä löytyy.

Palvelu on ehdottomasti luotettava ja turvallinen, kunnes toisin todistetaan ja sen homma on lähtenyt käyntiin kunnolla 2015 vuonna sekä tiimi on kasvanut muutamassa vuodessa seitsenhenkiseksi. Kaikki data ja verkkopalvelun käyttö tehdään suojatussa TLS-tilassa eli tiedot eivät vuoda mihinkään ja pysyvät yksityisinä.

 

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Palvelu on suljettu ja ilmeisesti pysyvästi.

 • Aukioloajat: Arkisin kello 09:00 – 16:00.
 • Asiakaspalvelu: support@aurorax.co
 • Puhelinnumero: +358-2-480-90170
 • Osoite: Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki
 • Yritys ja Y-tunnus: Aurora Exchange Oy, Y-Tunnus: 2484214-9

Rinnakkaistoiminimiä olivat Aurora Exchange Ltd ja Ab. Asiakaspalveluun voit jättää yhtä hyvin viestin yhteydenottolomakkeen kautta, johon vastataan asianmukaisesti ja mahdollisimman nopeasti palvelun aukioloaikoina.

 1. martti huuskonen 15.7.2018 at 21:59

  kyllä on monimutkaista,jos hakee lainaa,moni ystäväni sanoi samaa,oikeassa olivat,ei kiitos;)

  • Ylläpito (Aaron) 16.7.2018 at 01:34

   Hei, tästä on tullut aika ristiriitaista palautetta. Lainan saaminen ei todellakaan ole helppoa (ei edes yli 2000e/kk tuloilla), toimivuus on hyvä ja yleiset kokemukset hyvät. Ainoa miinus on, että pankistakin saa lainaa melkein helpommin (muutamien palauteiden perusteella). AuroRax ei siis näemmä ole mikään ”pikavippi” putiikki, vaan tiukka pankki tiukilla kriteereile. Olisikohan näitä syytä löysätä hieman? Vinkki AuroraX:lle. 😉

   Aaron (Ylläpito)

 2. Nimetön 21.1.2019 at 16:46

  Muuten ihan Ok palvelu mutta rahojen siirto tilille kestää aivan järkyttävän kauan . Jos haluaa rahaa nopeasti tililleen kannattaa käyttää muuta palvelua

  • Ylläpito (Aaron) 23.1.2019 at 11:31

   Hei,

   Saitteko myönteisen päätöksen? Harva ilmeisesti saa ja Aurorax ei ole kaiketi se halvin vaihtoehto kun puolueettomasti näitä vertaillaan.

   Terveisin, Ylläpidosta Aaron